מצרכים
- 1 שקית "מה נאכל היום – כדורי בשר עם פסטה ברוטב עגבניות"
- 500 גרם פסטה
- 500 גרם בשר בקר טחון
- 6 כפות רסק עגבניות (200 גרם)
- 1 ביצה
אופן ההכנה:
- שמים בסיר: 6 כפות רסק עגבניות, 2.5 כוסות מים ו-4 כפות שטוחות של תערובת התיבול. מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מערבבים בכלי נפרד בשר בקר טחון עם ביצה, 1/2 כוס מים ושאר תערובת התיבול. ממתינים 5 דקות.
- מגלגלים כדורים קטנים מתערובת הבשר ושמים אות בתוך הסיר עם הרוטב. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות בסיר מכוסה על אש נמוכה.
- מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן ומגישים עם כדורי הבשר ורוטב העגבניות