לא יודע למה לא הרגשתי בנוח עם הפייק הדולפין אז עשיתי שיפור, תגידו מה יותר עדיף
הראשון
השיפור
![]()
פו זון לא מאכזב כמו תמיד נותן לי חומרים טובים לביקורת בונה חח
נתחיל מהסתכלות ראשונית - האינסטינקט הראשוני הוא להגיד שהשיפור נראה כמו התפתחות.
אבל זה ממש לא נכון גודל הראש כמו כן ההצללה תאומים - התפתחות זאת לא תהיה.
לשיפור יש הרבה יותר מסה ונוכחות הוא יותר מקורי וגם יותר מרשים.
מה שכן קצת הפריע לי זה שהפייק קצת דומה לבוויזל (הנה אני מתארגן לקראת ההפגנות של כל חובבי הבוויזל בפורום...)
אבל תחשבו על זה גם הפייק וגם בוויזל הם חיות מים עומדים עם זנב מפוצל לשתיים
ושחשבתי איזה מהלך הכי מתאים לפייק לעשות לא יכלתי שלא לחשוב על aqua jet המהלך שהכי מתאים לבוויזל
מה שכן אלון צודק בהקשר לזנב היה יותר טוב אם הוא לא היה דומה לצוואר בקבוק אלא הוא היה ממשיך וגודל.
בשיפור המצב כבר יותר סבבה אבל שמתי לב שאתה כנראה מפחד להגדיל את הזנב המקורי.
בהצלחה!!!
מנהלי מ"ת שרוצים זיופי ds יכולים לפנות אליי בפרטי
[YOUTUBE]yGnN1DBDxaw[/YOUTUBE]
עד שיהיה לי חתימה:
ספוילר
ספוילר
אוי יצפאן מאיזה כוכב נחתת:
ספוילר
יפה מאוד, השני חמוד יותר משום מה. וכמו שכבר אמרתי - תעשה לו התפתחות מים/מתכת D:
זה יהיה מגניב אם יהיה לו שריון (רק של הבטן והחזה) ממתכת, ולהתפתחות האחרוהנ חליפת שריון מגנובית כזאת.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
נראה לי שאני מבין את פו זון וגם מסכים איתו לא כל פייק צריך התפתחות שילישת "קולית" ועוצמתית של נראתה אף פעם אם שיריון חרבות ואפקטים של אווטאר אתה יודע?
לא יזיק גם קצת פייקים חמודים כמו הדולפין החמוד הזה.
ופו זון לגבי התפתחות הייתי עושה אותו דולפין יותר גדול אם אף/פה (איך הם חיים עם שתי אברים במקום אחד הדולפינים האלה?!) פתוח ורואים קצת שיניים וכוכבים או סתם עיגולים לבנים על הגוף של (שיהיה בצבע כחול)
הפואנטה שלי שאני הכי רוצה שפייק כזה חמוד לא יהפוך לשני סוגים זה ממש יהרוס את הכול (חוץ מסוג קרח שם זה עוד בסדר) אני חושב שעדיף לעשות גם את ההתפתחות - מים טהור.
עד שיהיה לי חתימה:
ספוילר
ספוילר
ספוילר
Lord Voldemort
כבר כתבתי שאני לא העשה דבר כזה, אין הגיון בלשלב מתכת ומים, במציאות אם משלבים את זה, יוצא חלודה, מי שעשה בדור הרביעי את ההתפתחויות של פיפלאפ סוג מים מתכת היה די לא חכם, כי אין בזה הגיון, פיפלאפ היה צריך להיות חצי מים חצי קרח, יותר הגיוני.
Picho
בפייק הזה הבנתה אותי, איזה סוג עוד אפשר לשלב עם מים, לא תמיד חייבים לעשות שילוב בין שתי סוגים, להשאיר פייק טהור זה הכי יפה
האמת היא שעכשיו שאני חושב על זה זה גם מתאים להשוואה שלי לבוויזל גם בבויזל פלוטזל ההתפתחות מים טהורPicho
בפייק הזה הבנתה אותי, איזה סוג עוד אפשר לשלב עם מים, לא תמיד חייבים לעשות שילוב בין שתי סוגים, להשאיר פייק טהור זה הכי יפה
עד שיהיה לי חתימה:
ספוילר
ספוילר
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)