שם בפורום:Kayoger
כינוי במשחק:סהר
ביצת פוקימון: השנייה משמאל פשוט שחכץי איך קוראים לפוקימון...
פוקימונים+ ביצים: (לא לגעת!)
ציוד:חכה ישנה, 5
,
פעמון נדיר מאישו,
מכונת חטיפי פוקיבלוק, פוקדקס. (לא לגעת)!
הערות:
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
שם בפורום:PikaRevolution
כינוי במשחק:עומר לורס.
ביצת פוקימון:
פוקימונים+ ביצים: (לא לגעת!)
ציוד:חכה ישנה, 5
,
פעמון נדיר מאישו,
מכונת חטיפי פוקיבלוק, פוקדקס. (לא לגעת)!
הערות:
עומר ואבי:
נגמרו המקומות, אבל אם מישהו יפרוש או שאני אוציא אותו, אני מיד אתן לכם!
עומר, שמרתי לעומר השני שאוהב יוגי הו.
עומר שמת על יוגי הו:
תרשם ומהר!
---
עריכה:
יודעים מה?
לא נורא, עומר לא נמצא עכשיו כנראה.
עומר השני רשום
ואבי, אני יכולה להכניס אותך אבל בתנאי שתשקיע, ולהשקיע זה יותר משורה וחצי.
כרגע אני אנסה כמה שיותר לסנן שחקנים.
~התחלה לכולם~
"קחו ביצה מתוך השקית!" אביכם אומר לכם וכל אחד ניגש לקחת ביצה בתורו. לאחר דקה כל ביצה מתחילה להבהב באור לבן כ4 פעמים. "זה אומר שעוד מעט היא תבקע!" אביכם אומר לכם בשמחה. אתם הולכים ביחד אל בית הגידול לפוקימונים של אמכם ושמים שם את הביצים. אתם יוצאים החוצה ורואים התקהלות של המון אנשים סביב משהו. אתם רואים איש מוזר רץ ואת השכנים שלכם, שיש להם פוקימונים, בוכים וצועקים. מה תעשו?
נערך לאחרונה על ידי Sirius Black, 05-14-2011 בשעה 04:35 PM
ספוילר
"מה קרה שם?!" אצעק בבהלה תוך כדי שאני מחזיק את הביצה בחוזקה, 'אני חייב לדעת מה יש שם' אוסיף במחשבה ואז ארוץ לעבר שאיפה כול האנשים נמצאים.~התחלה לכולם~
"קחו ביצה מתוך השקית!" אביכם אומר לכם וכל אחד ניגש לקחת ביצה בתורו. לאחר דקה כל ביצה מתחילה להבהב באור לבן כ4 פעמים. "זה אומר שעוד מעט היא תבקע!" אביכם אומר לכם בשמחה. אתם הולכים ביחד אל בית הגידול לפוקימונים של אמכם ושמים שם את הביצים. אתם יוצאים החוצה ורואים התקהלות של המון אנשים סביב משהו. אתם רואים איש מוזר רץ ואת השכנים שלכם, שיש להם פוקימונים, בוכים וצועקים. מה תעשו?
~המשך לעומר, דור ותומר~
עומר רץ ולא מוצא מקום לביצה אז תומר שומר לו אותה. עומר מתחבא מאחורי ספסל לפני שהאיש מגיע, וברגע שהאיש שם, עומר קופץ עליו ומפיל אותו לקרקע! בגלל שעומר חזק מספיק, האיש לא מצליח להתרומם, ועומר לוקח לו את השק שהיה לו ביד ואז פותח אותו. עומר מגלה בפנים כסף שכנראה גנוב ומיד סוגר את השק ומניח בצד ושומר שהאיש לא יתרומם. כל האנשים מריעים לעומר! תומר שואל מה קרה בזמן הזה, והאנשים עונים שגנבו לשכנים שלהם כסף, אבל בזכות עומר, הכסף ניצל. המשטרה הגיעה ולכדה את הפושע בינתיים ועומר החזיר את הכסף לשכנים. בינתיים דור, דניס וטום מרגיעים את השכנים ואז עומר חזר אל עבר תומר ולקח חזרה את הביצה. פתאום הביצה זוהרת לגמרי, שלך ושל תומר, ואתם רצים במהירות אל בית הגידול ומניחים שם את הביצה. לפתע דור, דניס וטום נכנסים לחדר ומביאים את הביצה שלהם שגם זוהרת באור לבן. פתאום כל הביצים בוקעות ויוצאים מהם פוקימונים קטנים וחמודים. טרטוויג קטן, עוד טרטוויג, ופיפלאפ. טרטוויג אחד של דור, ואחד של עומר, ופיפלאפ של תומר וכך הלאה. אמכם נכנסת לחדר. "קחו שני סרטים." אמכם אומרת לדור ועומר כדי שלא תתבלבלו בטרטוויג שלכם. אתם רואים שני סרטים, אחד כחול ואחד אדום. דור לוקח את האדום ועומר את הכחול והם קושרים לקצה העלים של טרטוויג. אביכם נכנס לחדר לאחר שאמכם יוצאת ואומר לכם: "נו? תתחילו את המסע שלכם?" אבא שלכם שואל ומגיש לכל אחד מכם 6 פוקדורים. כל אחד מכם לוכד את הפוקימון שלו ואביכם שואל: "אתם רוצים שאני אבוא איתכם לעיר ג'ובילייף?" אביכם שואל. מה תעשו?
עומר שמת על יוגי הו:
אתה רשום, אז תגיב כאן.
נערך לאחרונה על ידי Sirius Black, 05-14-2011 בשעה 04:59 PM
ספוילר
אני חושב שכדאי שנלך אנחנו כל הילדים ביחד,בלעדיך אבא,רק תשמור איתנו על קשר ותגיד לאן כדאי לנו ללכת,בשביל שכבר נתרגל להתחיל את המסע שלנו לבד. בסדר? מה אתם אומרים אחים?" אחייך אל כולם ואז אחשוב על הרגע שעצרתי את הפושע,ואומר לאבא:"אבא אני יכול לפני שאנחנו הולכים ללכת את השכנים לבדוק אם הכל בסדר?" אחכה לתשובה בעודי מחבק את הטרטוויג שלי.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)