Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 83
  1. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~JustDor~ צפה בהודעה
    הבטחת לי מקום שמור

שם בפורום: ~JustDor~
    כינוי במשחק: דרייק
    ביצת פוקימון: טרטוויג
    פוקימונים+ ביצים: (לא לגעת!)
    ציוד: חכה ישנה, 5 , פעמון נדיר מאישו, מכונת חטיפי פוקיבלוק, פוקדקס. (לא לגעת)!
    הערות: ללכוד באגון
    שכחתי, רשום!
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gallade צפה בהודעה
    כי הוא סקסי!
    ומתי מתחילים?
    נתחיל כשיהיו עוד 2 רשומים.
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    שם בפורום:Kayoger
    כינוי במשחק:סהר

ביצת פוקימון: השנייה משמאל פשוט שחכץי איך קוראים לפוקימון...
    הערות:
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kayoger צפה בהודעה
    שם בפורום:Kayoger
    כינוי במשחק:סהר

ביצת פוקימון: השנייה משמאל פשוט שחכץי איך קוראים לפוקימון...
    הערות:
    רשום!
    עוד שחקן אחד ומתחילים, ואם לא ירשם אז נתחיל עוד 10 או 5 דקות!
    Spoiler ספוילר

4. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    שם בפורום:PikaRevolution
    כינוי במשחק:עומר לורס.
    ביצת פוקימון:
    הערות:

תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

5. מנהל פורום ספורט לשעבר
    שם בפורום: SportMan
    כינוי במשחק: ג'וני

ביצת פוקימון:
    הערות: בהצלחה.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

6. משתמש מנוסה
    עומר ואבי:
    נגמרו המקומות, אבל אם מישהו יפרוש או שאני אוציא אותו, אני מיד אתן לכם!
    עומר, שמרתי לעומר השני שאוהב יוגי הו .
    עומר שמת על יוגי הו:
    תרשם ומהר!
    ---
    עריכה:
    יודעים מה?
    לא נורא, עומר לא נמצא עכשיו כנראה.
    עומר השני רשום
    ואבי, אני יכולה להכניס אותך אבל בתנאי שתשקיע, ולהשקיע זה יותר משורה וחצי.
    כרגע אני אנסה כמה שיותר לסנן שחקנים.

~התחלה לכולם~
    "קחו ביצה מתוך השקית!" אביכם אומר לכם וכל אחד ניגש לקחת ביצה בתורו. לאחר דקה כל ביצה מתחילה להבהב באור לבן כ4 פעמים. "זה אומר שעוד מעט היא תבקע!" אביכם אומר לכם בשמחה. אתם הולכים ביחד אל בית הגידול לפוקימונים של אמכם ושמים שם את הביצים. אתם יוצאים החוצה ורואים התקהלות של המון אנשים סביב משהו. אתם רואים איש מוזר רץ ואת השכנים שלכם, שיש להם פוקימונים, בוכים וצועקים. מה תעשו?
    נערך לאחרונה על ידי Sirius Black, 05-14-2011 בשעה 04:35 PM
    Spoiler ספוילר

7. Water, Earth, Fire, Air.
    ציטוט פורסם במקור על ידי lipion צפה בהודעה

~התחלה לכולם~
    "קחו ביצה מתוך השקית!" אביכם אומר לכם וכל אחד ניגש לקחת ביצה בתורו. לאחר דקה כל ביצה מתחילה להבהב באור לבן כ4 פעמים. "זה אומר שעוד מעט היא תבקע!" אביכם אומר לכם בשמחה. אתם הולכים ביחד אל בית הגידול לפוקימונים של אמכם ושמים שם את הביצים. אתם יוצאים החוצה ורואים התקהלות של המון אנשים סביב משהו. אתם רואים איש מוזר רץ ואת השכנים שלכם, שיש להם פוקימונים, בוכים וצועקים. מה תעשו?
    "מעניין מה קורה שם,אבא אני עוד מעט חוזר!" אומר לאבא שלי,ארוץ אחרי האיש הזה עם הביצה שלי בידי,אחזיק אותה צמוד לחיקי ואנסה לענקוף את האיש הזה,שאגיע אליו אניח בצד את הביצה שלי במקום מוסתר ואקפוץ על גבו.
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~התחלה לכולם~
    "מה קרה שם?!" אצעק בבהלה תוך כדי שאני מחזיק את הביצה בחוזקה, 'אני חייב לדעת מה יש שם' אוסיף במחשבה ואז ארוץ לעבר שאיפה כול האנשים נמצאים.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    ~התחלה לכולם~
    "מה קרה?" אשאל בקול קר ואיטי ואקפא במקומי, 'כדאי לי לשאול? או שאולי עדיף שלא אדע?' חשבתי במשך כמה שניות והחלתי לרוץ לכיוון האנשים הבוכים בעודי אוחז בביצת הטרטוויג שלי.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

10. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שם בפורום:Yuma Tsukumo
    כינוי במשחק:טום רידל
    ביצת פוקימון:טרטוויג
    הערות:להירשם

11. היכל התהילה
    ~התחלה לכולם~
    "מה קרה?" אשאל מאמן אחד שבוכה בעודי חושב לעצמי 'מעניין איזה פוקימון ייבקע מהביצה שלי'
    ----
    אפשר לתפוס איווי בהמשך?

12. משתמש מנוסה
    ~המשך לעומר, דור ותומר~
    עומר רץ ולא מוצא מקום לביצה אז תומר שומר לו אותה. עומר מתחבא מאחורי ספסל לפני שהאיש מגיע, וברגע שהאיש שם, עומר קופץ עליו ומפיל אותו לקרקע! בגלל שעומר חזק מספיק, האיש לא מצליח להתרומם, ועומר לוקח לו את השק שהיה לו ביד ואז פותח אותו. עומר מגלה בפנים כסף שכנראה גנוב ומיד סוגר את השק ומניח בצד ושומר שהאיש לא יתרומם. כל האנשים מריעים לעומר! תומר שואל מה קרה בזמן הזה, והאנשים עונים שגנבו לשכנים שלהם כסף, אבל בזכות עומר, הכסף ניצל. המשטרה הגיעה ולכדה את הפושע בינתיים ועומר החזיר את הכסף לשכנים. בינתיים דור, דניס וטום מרגיעים את השכנים ואז עומר חזר אל עבר תומר ולקח חזרה את הביצה. פתאום הביצה זוהרת לגמרי, שלך ושל תומר, ואתם רצים במהירות אל בית הגידול ומניחים שם את הביצה. לפתע דור, דניס וטום נכנסים לחדר ומביאים את הביצה שלהם שגם זוהרת באור לבן. פתאום כל הביצים בוקעות ויוצאים מהם פוקימונים קטנים וחמודים. טרטוויג קטן, עוד טרטוויג, ופיפלאפ. טרטוויג אחד של דור, ואחד של עומר, ופיפלאפ של תומר וכך הלאה. אמכם נכנסת לחדר. "קחו שני סרטים." אמכם אומרת לדור ועומר כדי שלא תתבלבלו בטרטוויג שלכם. אתם רואים שני סרטים, אחד כחול ואחד אדום. דור לוקח את האדום ועומר את הכחול והם קושרים לקצה העלים של טרטוויג. אביכם נכנס לחדר לאחר שאמכם יוצאת ואומר לכם: "נו? תתחילו את המסע שלכם?" אבא שלכם שואל ומגיש לכל אחד מכם 6 פוקדורים. כל אחד מכם לוכד את הפוקימון שלו ואביכם שואל: "אתם רוצים שאני אבוא איתכם לעיר ג'ובילייף?" אביכם שואל. מה תעשו?

עומר שמת על יוגי הו:
    אתה רשום, אז תגיב כאן.
    נערך לאחרונה על ידי Sirius Black, 05-14-2011 בשעה 04:59 PM
    Spoiler ספוילר

13. Water, Earth, Fire, Air.
    ~המשך לעומר, דור ותומר~
    עומר רץ ולא מוצא מקום לביצה אז תומר שומר לו אותה. עומר מתחבא מאחורי ספסל לפני שהאיש מגיע, וברגע שהאיש שם, עומר קופץ עליו ומפיל אותו לקרקע! בגלל שעומר חזק מספיק, האיש לא מצליח להתרומם, ועומר לוקח לו את השק שהיה לו ביד ואז פותח אותו. עומר מגלה בפנים כסף שכנראה גנוב ומיד סוגר את השק ומניח בצד ושומר שהאיש לא יתרומם. כל האנשים מריעים לעומר! תומר שואל מה קרה בזמן הזה, והאנשים עונים שגנבו לשכנים שלהם כסף, אבל בזכות עומר, הכסף ניצל. המשטרה הגיעה ולכדה את הפושע בינתיים ועומר החזיר את הכסף לשכנים. בינתיים דור, דניס וטום מרגיעים את השכנים ואז עומר חזר אל עבר תומר ולקח חזרה את הביצה. פתאום הביצה זוהרת לגמרי, שלך ושל תומר, ואתם רצים במהירות אל בית הגידול ומניחים שם את הביצה. לפתע דור, דניס וטום נכנסים לחדר ומביאים את הביצה שלהם שגם זוהרת באור לבן. פתאום כל הביצים בוקעות ויוצאים מהם פוקימונים קטנים וחמודים. טרטוויג קטן, עוד טרטוויג, ופיפלאפ. טרטוויג אחד של דור, ואחד של עומר, ופיפלאפ של תומר וכך הלאה. אמכם נכנסת לחדר. "קחו שני סרטים." אמכם אומרת לדור ועומר כדי שלא תתבלבלו בטרטוויג שלכם. אתם רואים שני סרטים, אחד כחול ואחד אדום. דור לוקח את האדום ועומר את הכחול והם קושרים לקצה העלים של טרטוויג. אביכם נכנס לחדר לאחר שאמכם יוצאת ואומר לכם: "נו? תתחילו את המסע שלכם?" אבא שלכם שואל ומגיש לכל אחד מכם 6 פוקדורים. כל אחד מכם לוכד את הפוקימון שלו ואביכם שואל: "אתם רוצים שאני אבוא איתכם לעיר ג'ובילייף?" אביכם שואל. מה תעשו?

עומר שמת על יוגי הו:
    אתה רשום, אז תגיב כאן.
    אני חושב שכדאי שנלך אנחנו כל הילדים ביחד,בלעדיך אבא,רק תשמור איתנו על קשר ותגיד לאן כדאי לנו ללכת,בשביל שכבר נתרגל להתחיל את המסע שלנו לבד. בסדר? מה אתם אומרים אחים?" אחייך אל כולם ואז אחשוב על הרגע שעצרתי את הפושע,ואומר לאבא:"אבא אני יכול לפני שאנחנו הולכים ללכת את השכנים לבדוק אם הכל בסדר?" אחכה לתשובה בעודי מחבק את הטרטוויג שלי.
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

14. משתמש מנוסה
    שם: alien
    להגיב להתחלה או להמשך?
    אם זה ספאם,תעני לי בפרטי ואני אערוך בהתאם...

15. משתמש מנוסה
    ~עומר~
    אביך מסכים ואתה הולך אל השכנים. ביל, השכן שלך שאתה מכיר, שמח שבאת ואומר שהכל בסדר ואין מה לדאוג! אתה שמח וחוזר לביתך. בדרך אתה לפתע רואה ו סביבך. אתה נלחץ ולא יודע מה לעשות ואפילו לא מצליח לצעוק מרוב בהלה. אך אתה נזכר בטרטוויג שלך.

~טום רידל~
    תגיב להמשך.
    Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •