Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 6 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 83
  1. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי lipion צפה בהודעה
    ~עומר~
    אביך מסכים ואתה הולך אל השכנים. ביל, השכן שלך שאתה מכיר, שמח שבאת ואומר שהכל בסדר ואין מה לדאוג! אתה שמח וחוזר לביתך. בדרך אתה לפתע רואה ו סביבך. אתה נלחץ ולא יודע מה לעשות ואפילו לא מצליח לצעוק מרוב בהלה. אך אתה נזכר בטרטוויג שלך.
    "אני לא מפחד" אומר לעצמי ואחשוב לעצמי שהם מרגישים את הפחד שלי כך שאם לא אפחד אז הם לא יתקפו אותי,הוציא את טרטוויג ואומר להם:"שלום,אני עומר ולא באתי לפגוע בכם,רק רציתי להכיר פוקימונים חדשים ולהגיע אל ביתי כדי להתחיל את המסע,אחד מכם רוצה להיצטרף אליי?" אחייך אליהם ואז ארים את טרטוויג על ראשי.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~המשך לעומר, דור ותומר~
    עומר רץ ולא מוצא מקום לביצה אז תומר שומר לו אותה. עומר מתחבא מאחורי ספסל לפני שהאיש מגיע, וברגע שהאיש שם, עומר קופץ עליו ומפיל אותו לקרקע! בגלל שעומר חזק מספיק, האיש לא מצליח להתרומם, ועומר לוקח לו את השק שהיה לו ביד ואז פותח אותו. עומר מגלה בפנים כסף שכנראה גנוב ומיד סוגר את השק ומניח בצד ושומר שהאיש לא יתרומם. כל האנשים מריעים לעומר! תומר שואל מה קרה בזמן הזה, והאנשים עונים שגנבו לשכנים שלהם כסף, אבל בזכות עומר, הכסף ניצל. המשטרה הגיעה ולכדה את הפושע בינתיים ועומר החזיר את הכסף לשכנים. בינתיים דור, דניס וטום מרגיעים את השכנים ואז עומר חזר אל עבר תומר ולקח חזרה את הביצה. פתאום הביצה זוהרת לגמרי, שלך ושל תומר, ואתם רצים במהירות אל בית הגידול ומניחים שם את הביצה. לפתע דור, דניס וטום נכנסים לחדר ומביאים את הביצה שלהם שגם זוהרת באור לבן. פתאום כל הביצים בוקעות ויוצאים מהם פוקימונים קטנים וחמודים. טרטוויג קטן, עוד טרטוויג, ופיפלאפ. טרטוויג אחד של דור, ואחד של עומר, ופיפלאפ של תומר וכך הלאה. אמכם נכנסת לחדר. "קחו שני סרטים." אמכם אומרת לדור ועומר כדי שלא תתבלבלו בטרטוויג שלכם. אתם רואים שני סרטים, אחד כחול ואחד אדום. דור לוקח את האדום ועומר את הכחול והם קושרים לקצה העלים של טרטוויג. אביכם נכנס לחדר לאחר שאמכם יוצאת ואומר לכם: "נו? תתחילו את המסע שלכם?" אבא שלכם שואל ומגיש לכל אחד מכם 6 פוקדורים. כל אחד מכם לוכד את הפוקימון שלו ואביכם שואל: "אתם רוצים שאני אבוא איתכם לעיר ג'ובילייף?" אביכם שואל. מה תעשו?
    "לא אני לד גדול" אגיד לאבי ואז אוציא את פיפלאפ החוצה ואז אמשיך בדרכי עם פיפלאפ הקטן בהמשיך המסע.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    שם: סהר

~התחלה לכולם~
    "קחו ביצה מתוך השקית!" אביכם אומר לכם וכל אחד ניגש לקחת ביצה בתורו. לאחר דקה כל ביצה מתחילה להבהב באור לבן כ4 פעמים. "זה אומר שעוד מעט היא תבקע!" אביכם אומר לכם בשמחה. אתם הולכים ביחד אל בית הגידול לפוקימונים של אמכם ושמים שם את הביצים. אתם יוצאים החוצה ורואים התקהלות של המון אנשים סביב משהו. אתם רואים איש מוזר רץ ואת השכנים שלכם, שיש להם פוקימונים, בוכים וצועקים. מה תעשו?
    "מה קורה כאן?" אשאל את האנשים "מי זה האיש שרץ שם?" אשאל בסקרנות "מה הוא עשה לכם?הוא רע?" אמשיך בשאלות ותבונן באיש שרץ בפליאה ואתחיל לרוץ אחריו בסקרנות רבה
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    ~המשך לעומר, דור ותומר~
    עומר רץ ולא מוצא מקום לביצה אז תומר שומר לו אותה. עומר מתחבא מאחורי ספסל לפני שהאיש מגיע, וברגע שהאיש שם, עומר קופץ עליו ומפיל אותו לקרקע! בגלל שעומר חזק מספיק, האיש לא מצליח להתרומם, ועומר לוקח לו את השק שהיה לו ביד ואז פותח אותו. עומר מגלה בפנים כסף שכנראה גנוב ומיד סוגר את השק ומניח בצד ושומר שהאיש לא יתרומם. כל האנשים מריעים לעומר! תומר שואל מה קרה בזמן הזה, והאנשים עונים שגנבו לשכנים שלהם כסף, אבל בזכות עומר, הכסף ניצל. המשטרה הגיעה ולכדה את הפושע בינתיים ועומר החזיר את הכסף לשכנים. בינתיים דור, דניס וטום מרגיעים את השכנים ואז עומר חזר אל עבר תומר ולקח חזרה את הביצה. פתאום הביצה זוהרת לגמרי, שלך ושל תומר, ואתם רצים במהירות אל בית הגידול ומניחים שם את הביצה. לפתע דור, דניס וטום נכנסים לחדר ומביאים את הביצה שלהם שגם זוהרת באור לבן. פתאום כל הביצים בוקעות ויוצאים מהם פוקימונים קטנים וחמודים. טרטוויג קטן, עוד טרטוויג, ופיפלאפ. טרטוויג אחד של דור, ואחד של עומר, ופיפלאפ של תומר וכך הלאה. אמכם נכנסת לחדר. "קחו שני סרטים." אמכם אומרת לדור ועומר כדי שלא תתבלבלו בטרטוויג שלכם. אתם רואים שני סרטים, אחד כחול ואחד אדום. דור לוקח את האדום ועומר את הכחול והם קושרים לקצה העלים של טרטוויג. אביכם נכנס לחדר לאחר שאמכם יוצאת ואומר לכם: "נו? תתחילו את המסע שלכם?" אבא שלכם שואל ומגיש לכל אחד מכם 6 פוקדורים. כל אחד מכם לוכד את הפוקימון שלו ואביכם שואל: "אתם רוצים שאני אבוא איתכם לעיר ג'ובילייף?" אביכם שואל. מה תעשו?
    "אבא אתה לא סומך עלינו?" אומר בקול בטוח, "אנחנו נהיה בסדר גמור" אמשיך ואומר, "נמשיך לשמור על קשר ואנחנו נעדכן אותך ואת אימא בכל המסע!" אומר וארים את ידי המכווצת לצורת אגרוף.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ~המשך לעומר, דור ותומר~

עומר שמת על יוגי הו:
    אתה רשום, אז תגיב כאן.
    *יש לי טרטוויג נכון?
    אני מסתכל על האחים שלי ועל אבא שלי ואחשוב לעצמי:'בא לי להיות זאב בודד,רק אני והפוקימונים שלי' בלי להגיד מילה אחת אתגב אל היציאה לכיוון אגם ווריטי להסתכל עליו בפעם האחרונה לפני שאני יוצא למסעי.

6. משתמש מנוסה
    שם: ben
    שם בפורום:lord
    כינוי במשחק: בן
    ביצת פוקימון: פיפלאפ
    פוקימונים+ ביצים: (לא לגעת!)
    ציוד: חכה ישנה, 5 , פעמון נדיר מאישו, מכונת חטיפי פוקיבלוק, פוקדקס. (לא לגעת)!
    הערות:מקווה שעדיין ניתן להרשם

7. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    ~עומר~
    הפוקימונים מביטים זה בזה מעט ומפנים לך דרך. אתה ממשיך ללכת ולפתע, אלאקזם קופץ לעברך במהירות. פתאום יוצאים שני פוקימונים מהשיחים במהירות ותוקפים את אלאקזם. החבורה לוקחת את אלאקזם בידיים ובורחת. אתה מביט בשני הפוקימונים המוזרים שנראים כמו שועלים, אחד קטן ואחד שעומד על שתי רגליים.

~טום~
    אתה הולך לאגם לאט לאט ועוצר לידו כדי להביט בו. "דרך צלחה..." אתה שומע לחישה בראשך ורואה מולך ומעל האגם צל של פוקימון שמעולם לא ראית. "וואו!" אתה קורא ואומר תודה לקול. אתה ממשיך ללכת ונפרד מהאגם אך לפתע שומע קול: "בוםםם!!!" אתה נבהל ולא מבין מה קרה ונופל מהרעידה שהייתה בזמן הבום. שני אנשים רצים לקראתך ושואלים את אתה בסדר. ליד האנשים ישנם פוקימונים.
    >>>>
    >>>>

תומר
    אתה הולך אל עבר העיר ג'ובלייף בשמחה. כאשר אתה מגיע אל העיר ג'ובלייף, אתה נכנס למרכז הפוקימונים והולך אל מקום שיש בו שולחן וכיסא לידו. אתה יושב שם כ5 דקות ומביט סביב. אתה מבקש מהאחות ג'וי שתשמור לך את התיק. אתה יוצא החוצה ומגיע אל איזור שיש בו שיחים ועצים. לפתע אתה שומע קול שירה עדין. אתה מתחיל להתעייף קצת, ועוד יותר, ועוד יותר, ועוד יותר... עד שאתה נרדם, ונופל ארצה. כאשר אתה מתעורר, אתה מוצא את עצמך בתוך מערה, קשור לעמוד בעזרת חבל, ובפתח המערה יש שער נעול. פתאום נכנס למערה איש מוזר עם בגדים מוזרים ומביא בידו צלחת עם לחם יבש וגבינה ולידה סכין! האיש מניח לידך את הארוחה ואתה חושב על דרך לברוח.

סהר
    תגיב להמשך הזה:
    ~המשך לכולם~
    עומר רץ ולא מוצא מקום לביצה אז תומר שומר לו אותה. עומר מתחבא מאחורי ספסל לפני שהאיש מגיע, וברגע שהאיש שם, עומר קופץ עליו ומפיל אותו לקרקע! בגלל שעומר חזק מספיק, האיש לא מצליח להתרומם, ועומר לוקח לו את השק שהיה לו ביד ואז פותח אותו. עומר מגלה בפנים כסף שכנראה גנוב ומיד סוגר את השק ומניח בצד ושומר שהאיש לא יתרומם. כל האנשים מריעים לעומר! תומר שואל מה קרה בזמן הזה, והאנשים עונים שגנבו לשכנים שלהם כסף, אבל בזכות עומר, הכסף ניצל. המשטרה הגיעה ולכדה את הפושע בינתיים ועומר החזיר את הכסף לשכנים. בינתיים דור, דניס, סהר וטום מרגיעים את השכנים ואז עומר חזר אל עבר תומר ולקח חזרה את הביצה. פתאום הביצה זוהרת לגמרי, שלך ושל תומר, ואתם רצים במהירות אל בית הגידול ומניחים שם את הביצה. לפתע דור, דניס וטום נכנסים לחדר ומביאים את הביצה שלהם שגם זוהרת באור לבן. פתאום כל הביצים בוקעות ויוצאים מהם פוקימונים קטנים וחמודים. טרטוויג קטן, עוד טרטוויג, ופיפלאפ. טרטוויג אחד של דור, ואחד של עומר, ופיפלאפ של תומר וכך הלאה. אמכם נכנסת לחדר. "קחו שני סרטים." אמכם אומרת לדור ועומר כדי שלא תתבלבלו בטרטוויג שלכם. אתם רואים שני סרטים, אחד כחול ואחד אדום. דור לוקח את האדום ועומר את הכחול והם קושרים לקצה העלים של טרטוויג. אביכם נכנס לחדר לאחר שאמכם יוצאת ואומר לכם: "נו? תתחילו את המסע שלכם?" אבא שלכם שואל ומגיש לכל אחד מכם 6 פוקדורים. כל אחד מכם לוכד את הפוקימון שלו ואביכם שואל: "אתם רוצים שאני אבוא איתכם לעיר ג'ובילייף?" אביכם שואל. מה תעשו?

דור
    "איך שתרצו." אביכם אומר ומחייך. אתה יוצא מביתך ומתחיל ללכת לכיוון העיר ג'ובלייף. אחרי כמה דקות של הליכה אתה רואה אגם יפה שלידו יש שלט שבו כתוב: "פסטיבל הפוקימונים!" אתה מתלהב מזה קצת. "שלום!" אתה שומע לפתע קול. "תרצה להכנס לפסטיבל הפוקימונים?" הקול שואל ואתה רואה מאחורייך איש נחמד. "זה בחינם! רק תרשם כאן..." האיש אומר ומגיש לך טופס הרשמה. "אתה רוצה?" האיש שואל ואתה מסתכל בטופס.

פסטיבל הפוקימונים!
    ביום אחד בשנה ישנו פסטיבל פוקימונים מדהים! בפסטיבל תוכלו להתחבר לפוקימון שלכם יותר ותוכלו לקבל עוד פוקימונים כפרסים או לקנות בשוק השחור! לכל מאמן מתחיל יתנו עוד 5 פוקימונים אקראיים למשך כל הפסטיבל! אז הרשמו!
    שם:
    פוקימונים:
    LORD- ההרשמה נסגרה, אבל אם שחקנים יפרשו, או שאוציא אותם מהמשחק, אני אכניס אותך.
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה

סהר
    תגיב להמשך הזה:
    ~המשך לכולם~
    עומר רץ ולא מוצא מקום לביצה אז תומר שומר לו אותה. עומר מתחבא מאחורי ספסל לפני שהאיש מגיע, וברגע שהאיש שם, עומר קופץ עליו ומפיל אותו לקרקע! בגלל שעומר חזק מספיק, האיש לא מצליח להתרומם, ועומר לוקח לו את השק שהיה לו ביד ואז פותח אותו. עומר מגלה בפנים כסף שכנראה גנוב ומיד סוגר את השק ומניח בצד ושומר שהאיש לא יתרומם. כל האנשים מריעים לעומר! תומר שואל מה קרה בזמן הזה, והאנשים עונים שגנבו לשכנים שלהם כסף, אבל בזכות עומר, הכסף ניצל. המשטרה הגיעה ולכדה את הפושע בינתיים ועומר החזיר את הכסף לשכנים. בינתיים דור, דניס, סהר וטום מרגיעים את השכנים ואז עומר חזר אל עבר תומר ולקח חזרה את הביצה. פתאום הביצה זוהרת לגמרי, שלך ושל תומר, ואתם רצים במהירות אל בית הגידול ומניחים שם את הביצה. לפתע דור, דניס וטום נכנסים לחדר ומביאים את הביצה שלהם שגם זוהרת באור לבן. פתאום כל הביצים בוקעות ויוצאים מהם פוקימונים קטנים וחמודים. טרטוויג קטן, עוד טרטוויג, ופיפלאפ. טרטוויג אחד של דור, ואחד של עומר, ופיפלאפ של תומר וכך הלאה. אמכם נכנסת לחדר. "קחו שני סרטים." אמכם אומרת לדור ועומר כדי שלא תתבלבלו בטרטוויג שלכם. אתם רואים שני סרטים, אחד כחול ואחד אדום. דור לוקח את האדום ועומר את הכחול והם קושרים לקצה העלים של טרטוויג. אביכם נכנס לחדר לאחר שאמכם יוצאת ואומר לכם: "נו? תתחילו את המסע שלכם?" אבא שלכם שואל ומגיש לכל אחד מכם 6 פוקדורים. כל אחד מכם לוכד את הפוקימון שלו ואביכם שואל: "אתם רוצים שאני אבוא איתכם לעיר ג'ובילייף?" אביכם שואל. מה תעשו?
    אהבתי שאת שמה במשחק פייקים שאת עושה,כל הכבוד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אני יכול ללכת לבד,תודה!" אגיד לאבי "ממש טוב שסוף סוף הביצה בקעה!" אגיד בקול רם "שלום לך קטרפי,אני המאמן החדש שלך,קוראים לי סהר,נעים מאוד להכיר!" אגיד לו עם חיוך "רוצה ללכת להתאמן קצת ולמצוא חברים חדשים לצוות?" אשאל את קטרפי בסקרנות
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    [COLOR=sienna][B][U]
    דור
    "איך שתרצו." אביכם אומר ומחייך. אתה יוצא מביתך ומתחיל ללכת לכיוון העיר ג'ובלייף. אחרי כמה דקות של הליכה אתה רואה אגם יפה שלידו יש שלט שבו כתוב: "פסטיבל הפוקימונים!" אתה מתלהב מזה קצת. "שלום!" אתה שומע לפתע קול. "תרצה להכנס לפסטיבל הפוקימונים?" הקול שואל ואתה רואה מאחורייך איש נחמד. "זה בחינם! רק תרשם כאן..." האיש אומר ומגיש לך טופס הרשמה. "אתה רוצה?" האיש שואל ואתה מסתכל בטופס.
    "ברור שאני רוצה!" אומר ומחוייך וארשם. 'ככה אאני וטרטוויג הולכים להתחבר' אחשוב.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

10. משתמש מנוסה
    תומר
    אתה הולך אל עבר העיר ג'ובלייף בשמחה. כאשר אתה מגיע אל העיר ג'ובלייף, אתה נכנס למרכז הפוקימונים והולך אל מקום שיש בו שולחן וכיסא לידו. אתה יושב שם כ5 דקות ומביט סביב. אתה מבקש מהאחות ג'וי שתשמור לך את התיק. אתה יוצא החוצה ומגיע אל איזור שיש בו שיחים ועצים. לפתע אתה שומע קול שירה עדין. אתה מתחיל להתעייף קצת, ועוד יותר, ועוד יותר, ועוד יותר... עד שאתה נרדם, ונופל ארצה. כאשר אתה מתעורר, אתה מוצא את עצמך בתוך מערה, קשור לעמוד בעזרת חבל, ובפתח המערה יש שער נעול. פתאום נכנס למערה איש מוזר עם בגדים מוזרים ומביא בידו צלחת עם לחם יבש וגבינה ולידה סכין! האיש מניח לידך את הארוחה ואתה חושב על דרך לברוח.
    "מי אתה?" אשאל את האיש בפחד תוך כדי שאני לוקח את הסכין בשקט ומתחיל לחתוך את החבלים.

11. משתמש מנוסה
    תומר
    תשקיע יותר משורה! אני משקיעה הרבה וזו התגובה?
    ---
    "אני קילר, ואני לא חבר בצוות מגמה, אני מציל אנשים ומבריח אותם..." האיש לוחש ומוציא מכיסיו שקיות אטומות ובהם ממתקים וסוכריות וכ'ו ואז מביא לך אותן. "קח לדרך." קילר לוחש לך. "אני בעצם שוטר שמבריח אנשים החוצה וכך למשטרה יש יותר מידע על צוות מגמה." קילר אומר ומוציא מכיסו אולר. "קח, זה יותר יעיל!" קילר אומר וחותך את החבלים. "תקשיב, ברגע שבא לכאן מישהו אתה עושה כאילו אתה קשור, וכאילו אתה מודאג. כשהוא בפנים תגיד: "שחררו אותי!" בקול ואני אכנס ואעשה כאילו אני מחזק את החבלים אבל אני בעצם נותן לך אוניקס אדיר שיעזור לך לצאת, אוקיי?" קילר אומר לך ומראה לך פוקדור. "תגיד לו שאתה חבר של קילר ותלטף אותו בזנב. אז הוא יעזור לך. כשאתה בחוץ, תקרא בקול: אלטריה! אחר כך תגיע אלטריה לשם שתעזור לך לחזור למרכז הפוקימונים ואז---!" קילר עוצר כי שם לב שמישהו בא. קילר מתחבא מאחורי עמוד במהירות וכשהאיש יוצא הוא אומר לך במהירות: "ואז רוץ למרכז הפוקימונים ותספר את כל מה שקרה לך!" קילר לוחש ובורח החוצה. אחרי שעה של שיעמום, מישהו נכנס לחדר.

דור
    אתה ממלא את הטופס ונכנס לפסטיבל. אתה רואה המון מאמנים מתחילים. פתאום קול קורא להתאסף ליד במה ענקית. "שלום לכולם! בלי הקדמות מיותרות, נעבור ישר לחלק שבו אתם בוחרים באיזו פעילות להשתתף! אל תדאגו! אתם תשתתפו בכולן! אתם בוחרים פעילות ראשונה מתוך רשימה שיתנו לכם!" הקול קורא מהבמה ומחלקים לכם את הרשימה.
    קרבות
    תחרויות
    משחקים עם הפוקימון

סהר
    קטרפי מהנהן בשימחה! הוא קופץ ועושה סלטה באוויר! אתם יוצאים החוצה אל עבר ג'ובלייף ורואים פוקימונים בצדי הדרך. קטרפי מביט בכולם בשמחה. אתם רואים המון פוקימונים מסוג חרק אך גם מסוגים אחרים.

לפתע קטרפי צועק בשמחה וקצת מסמיק!
    הוא מתקרב בבישנות אל עבר באדו שיושבת על אבן. באדו מביטה בו ואז משפילה מבט לקרקע בביישנות. אתה מבין שקטרפי מתאהב בבאדו. פתאום פוקימון שועל יוצא מן השיחים וקופץ על קטרפי.
    פוקימון שועל דומה לו אבל גדול יותר יוצא מן השיחים ומגן על באדו בידיו.
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    תומר
    תשקיע יותר משורה! אני משקיעה הרבה וזו התגובה?
    ---
    "אני קילר, ואני לא חבר בצוות מגמה, אני מציל אנשים ומבריח אותם..." האיש לוחש ומוציא מכיסיו שקיות אטומות ובהם ממתקים וסוכריות וכ'ו ואז מביא לך אותן. "קח לדרך." קילר לוחש לך. "אני בעצם שוטר שמבריח אנשים החוצה וכך למשטרה יש יותר מידע על צוות מגמה." קילר אומר ומוציא מכיסו אולר. "קח, זה יותר יעיל!" קילר אומר וחותך את החבלים. "תקשיב, ברגע שבא לכאן מישהו אתה עושה כאילו אתה קשור, וכאילו אתה מודאג. כשהוא בפנים תגיד: "שחררו אותי!" בקול ואני אכנס ואעשה כאילו אני מחזק את החבלים אבל אני בעצם נותן לך אוניקס אדיר שיעזור לך לצאת, אוקיי?" קילר אומר לך ומראה לך פוקדור. "תגיד לו שאתה חבר של קילר ותלטף אותו בזנב. אז הוא יעזור לך. כשאתה בחוץ, תקרא בקול: אלטריה! אחר כך תגיע אלטריה לשם שתעזור לך לחזור למרכז הפוקימונים ואז---!" קילר עוצר כי שם לב שמישהו בא. קילר מתחבא מאחורי עמוד במהירות וכשהאיש יוצא הוא אומר לך במהירות: "ואז רוץ למרכז הפוקימונים ותספר את כל מה שקרה לך!" קילר לוחש ובורח החוצה. אחרי שעה של שיעמום, מישהו נכנס לחדר.
    אבל את עושה את כול הפעולות כבר אז אי-אפשר להשקיע...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "שחררו אותי!" אצעק בקול רם כדי שהאיש ישמע אותי ויפול למלכודת של השוטר הנחמד.
    לאחר מכן שהוא יעשה את כול הפועלות אני אעשה את מה שהוא אמר לי במהירות כדי לראות מה יקרה בהמשך.

13. משתמש מנוסה
    תומר
    תשכח ממה שכתבתי ...
    ---
    אתה צועק בקול רם ואז קילר נכנס פנימה. "אני מהדק לו את החבל, שלא יברח, החצוף!" קילר אומר, זועם נורא שנראה לך שעוד רגע הוא ירצח אותך. קילר נותן לך פוקדור ליד ואומר: "זהו! מזה הוא כבר לא ישתחרר!" קילר אומר ברשעות וניצוץ של תקווה בעיניו. שני האנשים יוצאים ואתה סוף סוף חופשי. סוף סוף הפוקדור אצלך ואתה יכול לברוח. מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    סהר
    קטרפי מהנהן בשימחה! הוא קופץ ועושה סלטה באוויר! אתם יוצאים החוצה אל עבר ג'ובלייף ורואים פוקימונים בצדי הדרך. קטרפי מביט בכולם בשמחה. אתם רואים המון פוקימונים מסוג חרק אך גם מסוגים אחרים.

לפתע קטרפי צועק בשמחה וקצת מסמיק!
    הוא מתקרב בבישנות אל עבר באדו שיושבת על אבן. באדו מביטה בו ואז משפילה מבט לקרקע בביישנות. אתה מבין שקטרפי מתאהב בבאדו. פתאום פוקימון שועל יוצא מן השיחים וקופץ על קטרפי.
    פוקימון שועל דומה לו אבל גדול יותר יוצא מן השיחים ומגן על באדו בידיו.
    "אוי לא קטרפי!" אני אצעק בפחד "קדימה חבר שלל אני סומך עליך שאתה בסדר!בוא נחזיר לשועלים האלה על שתקפו את באדו האהובה עליך!" אגיד לקטרפי 'מעניין אילו פוקימונים אלה...' אחשוב לעצמי בסקרנות "פוקידע בבקשה תתן לי מידע שימושי" אגיד ואשלוף את הפוקידע לקבלת מידע נוסף
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    תומר
    תשכח ממה שכתבתי ...
    ---
    אתה צועק בקול רם ואז קילר נכנס פנימה. "אני מהדק לו את החבל, שלא יברח, החצוף!" קילר אומר, זועם נורא שנראה לך שעוד רגע הוא ירצח אותך. קילר נותן לך פוקדור ליד ואומר: "זהו! מזה הוא כבר לא ישתחרר!" קילר אומר ברשעות וניצוץ של תקווה בעיניו. שני האנשים יוצאים ואתה סוף סוף חופשי. סוף סוף הפוקדור אצלך ואתה יכול לברוח. מה תעשה?
    אני אוציא את האוניקס במהירות ואגיד לו שאני חבר של קילר.
    לאחר מכן שהוא ישחרר אותי ואקח אותי החוצה אקרא לאלטריה שיקח אותי למרכז הפוקימונים כדי לספר את הסיפור הנחמד שחוויתי בתחילת המסע שלי

עמוד 3 מתוך 6 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •