תומר
"וואי! איזה כיף לך!" האחות ג'וי אומרת לך. "סתם. עכשיו, בוא איתי, הנה התיק שלך וכל הציוד שלך." ג'וי אומרת לך ומחזירה לך את התיק. "עוד מעט אמורה להגיע מכונית לכאן והיא תאסוף אותך לתחנת המשטרה שבסנופוייט ואז תחזיר אותך. בינתיים אתה יכול להסתובב ולהתחבר עם מאמנים." האחוץ ג'וי אומרת לך.
---
סליחה שכתבתי אחוץ XD פשוט אין לי כח למחוק XD
סהר
קטרפי מתחמק בזכות מהירותו וחמקמותו וקושר לאדמה את השועלים בעזרת סליל חוטים! אתה בודק את המתקפות של קטרפי בפוקדע: סליל חוטים, דחיפה. אתה בודק את השועלים: "ליפ, פוקימון השועל. ליפ בדרך כלל שטותניק, והוא אוהב להתחצף. כשמדובר באהבה, הוא משתגע! אם מנסים להתחבר למישהי שהוא אוהב, הוא תוקף במהירות." אתה בודק את השועל הגדול: "לאקי, פוקימון השועל. לאקי תמיד הולך אחרי ליפ, גם אם לא רוצה. ליפ הוא מנהיג בשבילו, למרות שהוא התת התפתחות שלו." אתה מגלה את נקודת התורפה שלהם! אם תשיגו את באדו, הם יסתלקו! באדו פתאום משתמשת ביום בהיר ואז משתמשת בשאיבת ג'יגה על שני השועלים, ליפ ולאקי, שבורחים במהירות. באדו מתקרבת לקטרפי ומתחילה "לדבר" בלהיטות. קטרפי מספר לך שהיא אמרה שהוא היה כזה אמיץ ומבקש שתצרפו את באדו לשישיה.
---
יש מילה כזו "חמקמותו"? XD
אייס
אמרתי לך להגיב להודעה האחרונה המשותפת, שכתבתי: המשך לעומר, דור ותומר, אז שכחתי לשנות גם לך ולסהר.
ספוילר
לא שאני יודע XD
~~~~~~~~~~~~~~
"זה מה שהיא אמרה?" אשאל את קטרפי בסקרנות "כי אם כן אני אשמח לצרף את באדו לקבוצה היא תעזור לנו ואני בטוח שהיא חזקה!" אגיד לקטרפי עם חיוך ואפנה לבאדו עם מבט של אש בעיניים "את רוצה להצטרף אליי?" אשאל אותה בסקרנות "אני סומך עלייך אז אם את רוצה הכנסי לפוקדור!" אגיד לה בהתרגשות ואגיש לה את הפוקדור 'יהיה נחמד עם יהיה לי באדו בקבוצה!בא לי בעתיד רוזרדה!' אחשוב לעצמי על העתיד
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
תומר
אתה יוצא החוצה ורואה פוקימון כתום בצורת שועל ועליו קצת פרווה צהובה בהירה! אתה רואה גם פוקימון בצבע צהוב, עם אוזניים צהובות שבקציהן שחור ולחיו אדומים... ואתה בטוח שזהו ללא ספק פיקאצ'ו! אתה מזהה גם פוקימון שועל בצבע חום בהיר וזנב תכלת מוזר ולידו פוקימון שנראה כמו חתול שועל עומד על שתי רגליים שנמצא ליד הפוקימון שועל קטן.
סהר
באדו נכנסת ללא היסוס לתוך הפוקדור! אחרי 3 נידנודים היא נתפסת. אתה ממשיך ללכת ופתאום חולפים לידך פוקימונים! אתה קצת נבהל ורואה אותם ממשיכים לרוץ במרחקים. אתה נרגע וממשיך ללכת. פתאום אתה מרגיש הדף ענק ורואה שוב פוקימונים חולפים לידך אך לכיוון השני!
אייס
אייפום שמח מאוד וקופץ ממקום למקום במהירות עד שהוא נתקע בטעות בגג ונופל עם סחרחורת... אתה מחזיר את אייפום לפוקדור שלו ויוצא אל עבר העיר ג'ובלייף. אתה מרגיש משום מה שאתה נמשך אל אגם וריטי הקרוב ואתה הולך אליו מבלי לדעת למה. כאשר אתה מגיע אתה רואה צל של פוקימון מעל האגם שמופיע ונעלם כל שנייה עד שנעלם לגמריי.
דור
אתה נרשם לקרבות ואחרי 10 דקות אתה בודק מול מי אתה נלחם. אתה רואה שאתה נלחם נגד ילד ששמו ג'לין. לג'לין יש פיפלאפ. כאשר קוראים בשמך אתה הולך אל איזור הקרבות. טרטוויג שלך יודע: עלי תער, נשיכה, כדור אנרגיה קטן שדורש אימון.
נערך לאחרונה על ידי Sirius Black, 05-14-2011 בשעה 11:22 PM
ספוילר
אני עומד מול ג'לין וגופי רועד. לא ידעתי שקרבות כאלה מלחיצים כל כך. הוצאתי מכיסי כדור אדום והוא החליק מידי, "טרטוויג" קרא הפוקימון המשונה.
כששמעתי את החרזת הקרב חזרתי לעצמי, ההתרגשות הייתה כל כך גדולה! יותר משציפיתי! "עלי תער!" קראתי מחוייך.
נערך לאחרונה על ידי lIan, 05-14-2011 בשעה 11:26 PM
דור
"תתחמק!" ג'לין קורא אך פיפלאפ עומד מבוהל וצורח ונפגע קשה מעלי התער. "קרן בועות!" ג'לין קורא בזעם ובמהירות.
אייס
"אייפ!" אייפום קורא ואתה מבין שזה הפוקימון האגדי של האגם! "בהצלחה..." הפוקימון אומר לך בלחש...
תומר
אתה רואה לפתע פוקימון עם גלימה לבנה מוזרה. זהו ראטלס זכר!
---
הזה הראטלס שלך Xd!
סליחה שלא ממש השקעתי עכשיו, פשוט אין לי זמן כל כך, ומחר אני אגיב שוב!
גם אין לי זמן לצבוע וכל זה, מחר אני אמשיך.
ספוילר
~טום~
"ילד, אתה בסדר? לא נפגעת?" האישה שואלת בדאגה. "אני מל, ואלו הפוקימונים שלי." האישה אומרת לך. "וזה ליפ." מל אומרת ומביטה אל ליפ ברצינות. "אתה שמעת את הבום הזה?" מל שואלת אותך. "אתה יודע מי זה היה?" ליפ פתאום התבונן במשהו רחוק. "מה זה שם?" ליפ שואל אתכם. אתם רואים בית ענק! כמו ארמון ממש! ומולו, במרחק של קילומטר בערך, אתם רואים רחבה ענקית עם סלעים ולידה המון אנשים. "דרך אגב, איך קוראים לך?" מל שואלת. "בואו נלך לשאול מה זה הארמון הזה!" מל אומרת.
~דור~
טרטוויג חושב לשנייה ואז רץ אל הבועות ומשתמש בנשיכה! הבועות מתנפצות ויוצרות נצנצים! טרטוויג משתמש על פיפלאפ בנשיכה ופיפלאפ עף למעלה! טרטוויג פותח את הפה שלו וממנו יוצא כדור קטן שגדל לאט לאט וזוהר יותר ויותר! ואז כשפיפלאפ ממש כמה סנטימטרים מעל טרטוויג, הוא מנפץ את הכדור על פיפלאפ! ~טרטוויג למד כדור אנרגיה מלא!~ "דור ניצח!" הקריין מכריז! עברת לשלב הבא, עכשיו אתה יכול לקנות פוקימונים בשוק השחור!
---
תסתכל בדף הראשון על השוק השחור ותראה אם בא לך לקנות פוקימון.
~תומר~
|:-) מרוצה?
---
"ראטלס! ראט!" אתה שומע קול של בן אדם. "ראטלס! הנה אתה!" אתה רואה איש אחד עומד מול ראטלס ומחזיר אותו לפוקדור. "מה אתה עושה עם רטאלס שלי? הוא ברח לכאן?" האיש שואל בחשדנות. "ולמה יש לך ביד פוקדור ריק? ולמה הוא מול ראטלס שלי?" האיש שואל ללא הפסקה.
---
XD עכשיו אתה תצטרך להלחם נגדו כדי להשיג את ראטלס!
---
אני משקיעה המון זמן ובכתיבה! אז תתאמצו קצת ותכתבו לי יותר משתי שורות לפחות!
יודעים מה? אני יכולה להיות נחמדה כזאת ולוותר לפעמים!
אבל אני יכולה להיות רעה ולא לוותר. הבא שיכתוב לי פחות משורה וחצי, יוצא מהמ"ת!
אל תגידו שאין לכם מה לכתוב!
~kayoger/סהר~
אתה מקבל פרס כי אתה זה שמשקיע הכי הרבה בינתיים!
אתה מקבל... ??? ... ??? ... ??? ... פוקימון לבחירתך מתוך רשימה!
תבחר פוקימון אחד מאלו.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)