Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 6 ראשוןראשון ... 3456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 83
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי lipion צפה בהודעה
    ~תומר~
    |:-) מרוצה?
    ---
    "ראטלס! ראט!" אתה שומע קול של בן אדם. "ראטלס! הנה אתה!" אתה רואה איש אחד עומד מול ראטלס ומחזיר אותו לפוקדור. "מה אתה עושה עם רטאלס שלי? הוא ברח לכאן?" האיש שואל בחשדנות. "ולמה יש לך ביד פוקדור ריק? ולמה הוא מול ראטלס שלי?" האיש שואל ללא הפסקה.
    ---
    XD עכשיו אתה תצטרך להלחם נגדו כדי להשיג את ראטלס!
    אני מתחיל לחשוב שאת עושה אפליות טובות לאחרים ולי את עושה דווקא רע...
    ומה המתקפות של פיפלאפ?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "כן רציתי להילחם נגדו," אומר לאיש בגיחוך ואז אוציא את פיפלאפ שלי "אם אני מנצח אותך, אני מקבל את ראלטס, רוצה?" אוסיף בשמחה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    [quote=lipion;1096221]~טום~
    "ילד, אתה בסדר? לא נפגעת?" האישה שואלת בדאגה. "אני מל, ואלו הפוקימונים שלי." האישה אומרת לך. "וזה ליפ." מל אומרת ומביטה אל ליפ ברצינות. "אתה שמעת את הבום הזה?" מל שואלת אותך. "אתה יודע מי זה היה?" ליפ פתאום התבונן במשהו רחוק. "מה זה שם?" ליפ שואל אתכם. אתם רואים בית ענק! כמו ארמון ממש! ומולו, במרחק של קילומטר בערך, אתם רואים רחבה ענקית עם סלעים ולידה המון אנשים. "דרך אגב, איך קוראים לך?" מל שואלת. "בואו נלך לשאול מה זה הארמון הזה!" מל אומרת.
    /quote]
    *זה לא בעיה שחלק מין המשתמשים כתבו גם שם משפחה לדמות שלהם כמוני והם אחים כול השחקנים?
    אסתכל על מל ואומר לה:"שמי טום,טום רידל,יצאתי למסע שלי לפני מספר דקות,יחד עם הטרטוויג שלי,אני אוהב פוקימוני עשב ואש,כמה זמן את מאמנת,את נראת ממש מקצוענית".

3. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    ~דור~
    טרטוויג חושב לשנייה ואז רץ אל הבועות ומשתמש בנשיכה! הבועות מתנפצות ויוצרות נצנצים! טרטוויג משתמש על פיפלאפ בנשיכה ופיפלאפ עף למעלה! טרטוויג פותח את הפה שלו וממנו יוצא כדור קטן שגדל לאט לאט וזוהר יותר ויותר! ואז כשפיפלאפ ממש כמה סנטימטרים מעל טרטוויג, הוא מנפץ את הכדור על פיפלאפ! ~טרטוויג למד כדור אנרגיה מלא!~ "דור ניצח!" הקריין מכריז! עברת לשלב הבא, עכשיו אתה יכול לקנות פוקימונים בשוק השחור!
    ---
    תסתכל בדף הראשון על השוק השחור ותראה אם בא לך לקנות פוקימון.

אני משקיעה המון זמן ובכתיבה! אז תתאמצו קצת ותכתבו לי יותר משתי שורות לפחות!
    יודעים מה? אני יכולה להיות נחמדה כזאת ולוותר לפעמים!
    אבל אני יכולה להיות רעה ולא לוותר. הבא שיכתוב לי פחות משורה וחצי, יוצא מהמ"ת!
    אל תגידו שאין לכם מה לכתוב!
    מה לעשות, כשאין מה להגיב אז אין מה להגיב.
    אני משקיע הרבה בתגובות, אני לא יודע אם שמת לב אבל השפת דיבור שלי ברמה גבוה ואני לא מתקצמן במחשבות ובסימני פיסוק.
    אם את רוצה, אני יכול לעשות לך כל הודעה 10 שורות אבל אז אני ינהל את כל הקרב ולא תהיה לך אפשרות להתערב, תחשבתי על זה קצת..
    -------------------------------
    "כל הכבוד טרטוויג!" אומר עם חיוך גדול על פני, 'איזה כיף! הניצחון הראשון שלי!' אחשוב לעצמי בעודי פוסע לכיוון הטרטוויג עם הסרט האדום לחבקו, 'התחנה הבאה- תחרות השילובים' אחשוב לעצמי בהתרגשות ואחזיר את טרטוויג לכדורו.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

4. משתמש מנוסה
    שם: סהר

סהר
    באדו נכנסת ללא היסוס לתוך הפוקדור! אחרי 3 נידנודים היא נתפסת. אתה ממשיך ללכת ופתאום חולפים לידך פוקימונים! אתה קצת נבהל ורואה אותם ממשיכים לרוץ במרחקים. אתה נרגע וממשיך ללכת. פתאום אתה מרגיש הדף ענק ורואה שוב פוקימונים חולפים לידך אך לכיוון השני!
    "קטרפי עלה מהר!" אגיד לקטרפי וישים אותו על הכתף שלי "אגיע הזמן להתחמק מפה!" אגיד ואתחיל לרוץ.
    'מעניין נה קורה כאן...' אחשוב בליבי בדאגה ואקפוץ הצדה במהירות כדי לא להיפגע בידי הפוקימונים שבורחים
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    תומר
    אל תדאג, אני לא עושה לך רע. והאמת שלא תכננתי שתלחם נגדו, רק תכננתי לעבוד עליך XD ... אני לא אגלה לך איך תשיג אותו אבל לא תצטרך להלחם. תבדוק בפוקדקס שלך אילו מתקפות פיפלאפ יודע.
    ---
    "לא, לא בא לי להלחם." האיש אומר והולך לבין השיחים. אתה עוקב אחריו בשקט ורואה אותו מחזיק את הפוקדור של ראטלס ביד. "זהו, הגיע הזמן להיפרד. אתה חלשלוש נורא ואני לא אוהב אותך. צא!" האיש אומר בזעם ומוציא את ראטלס מהפוקדור. "תשאר כאן ואל תעקוב אחרי! זה הסוף שלנו!" האיש אומר ומשאיר את ראטלס לבד.
    ---
    הנה, אתה יכול לתפוס אותו XD

טום
    זה לא חשוב
    ---
    "אני וליפ יצאנו למסע לפני כמה שנים וקיבלתי את התואר של מגדלת השנה וליפ הוא קוסם גדול." מל אומרת לך. "אתה יודע, לפני כמה זמן הקמתי בית גידול מצליח ויש לי שם מבחר של ביצי פוקימונים. אם אתה רוצה, זה מאוד קרוב, אז אתה יכול לקנות שם ביצי פוקימונים. או אפילו לקנות פוקימונים!" מל אומרת לך. "אני נזכר עכשיו!" ליפ לפתע צועק. "הארמון שייך לאף אחד." הוא אומר וצוחק מעט. "זה הארמון שכתוב בכניסה שלו שאסור להכנס לשם! בגלל שרוטום גר שם והוא עושה בעיות שם! אם אני לא טועה, יער אטרנה קרוב לשם!" ליפ אומר ומצביע על הארמון. "אבל אומרים שמי שנכנס לשם מקבל מזל טוב אם יוצא משם בחיים!" מל אומרת. "אתה רוצה שנלך לארמון המוזר הזה או לבית הגידול שלי או שתמשיך במסע שלך?" מל שואלת.
    ---
    אתה יכול להצטרף למסע שלהם.

דור
    אתה מגיע למקום עם המון פוקימונים ואנשים ובמיוחד עם פוקימוני אש ונורמל. אתה רואה שם אמביפום שנראית בודדת מאוד, יושבת על עץ עם פנים עצובים. אתה רואה מתחתיה מאמן שנראה מרושע שיש לו ארקניין ענק ובאלבזור קטן וחמוד שנראה מבוהל מאוד. האיש צועק לארקניין להשתמש בלהביור על באלבזור ולבאלבזור הוא צועק להשתמש בהצלפת גפן כדי להגן על עצמו מפני האש, אך באלבזור נשרף ונפגע קשות! אמביפום נראית לך מתפתה מאוד לרדת ולעזור לבאלבזור אך האיש שם לב לכך ואומר לארקניין להשתמש בלהביור קטן על אמביפום והיא נרתעת. "כל מי שהיה בקרבות שיבוא אל איזור התחרויות!" השופט מכריז.

סהר
    אתה רואה פוקימון סגול ענק עומד מולך מתנשף אבל שמח גם, והוא מנסה לומר לך משהו. "אמבי, אמבי... אמ..." ואז הוא מתעלף. פתאום מגיע גדול והוא לוקח את אמביפום בידיים ורץ משם במהירות. אתה מהרהר לעצמך. פתאום אתה מרגיש רעידות ואתה רואה סטיליקס ענק רץ לעברך ועיניו אדומות! כמה פוקימונים מנסים לתקוף אותו אך ללא הצלחה. תוקף אותו במטאור דרקון, נוגח בו בחוזקה, מקפיאה אותו כך שלא יוכל לזוז בקרן קרח ו שר לו כדי שירדם.
    ---
    כתבתי לך בהודעה הקודמת שלי שתבחר לך פוקימון:

~kayoger/סהר~
    אתה מקבל פרס כי אתה זה שמשקיע הכי הרבה בינתיים!

אתה מקבל... ??? ... ??? ... ??? ... פוקימון לבחירתך מתוך רשימה!

תבחר פוקימון אחד מאלו.
    Spoiler ספוילר

6. היכל התהילה
    אייס
    "אייפ!" אייפום קורא ואתה מבין שזה הפוקימון האגדי של האגם! "בהצלחה..." הפוקימון אומר לך בלחש...
    "תראה את עצמך!" אגיד לפוקימון האגדי בסקרנות

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    אל תדאג, אני לא עושה לך רע. והאמת שלא תכננתי שתלחם נגדו, רק תכננתי לעבוד עליך XD ... אני לא אגלה לך איך תשיג אותו אבל לא תצטרך להלחם. תבדוק בפוקדקס שלך אילו מתקפות פיפלאפ יודע.
    ---
    "לא, לא בא לי להלחם." האיש אומר והולך לבין השיחים. אתה עוקב אחריו בשקט ורואה אותו מחזיק את הפוקדור של ראטלס ביד. "זהו, הגיע הזמן להיפרד. אתה חלשלוש נורא ואני לא אוהב אותך. צא!" האיש אומר בזעם ומוציא את ראטלס מהפוקדור. "תשאר כאן ואל תעקוב אחרי! זה הסוף שלנו!" האיש אומר ומשאיר את ראטלס לבד.
    ---
    הנה, אתה יכול לתפוס אותו XD
    'איזה רשע הוא...' אחשוב לעצמי בזעם ואז אלך לראלטס במהירות כדי שלא יברח.
    לאחר מכן שאני אתפוס את ראלטס אגיד לו שאני רוצה לעזור לו ולהכניס אותו לצוות שלי ואז אוציא את פיפלאפ ואבדוק את המתקפות שלו בעזרת הפוקדקס.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ~עומר~
    הפוקימונים מביטים זה בזה מעט ומפנים לך דרך. אתה ממשיך ללכת ולפתע, אלאקזם קופץ לעברך במהירות. פתאום יוצאים שני פוקימונים מהשיחים במהירות ותוקפים את אלאקזם. החבורה לוקחת את אלאקזם בידיים ובורחת. אתה מביט בשני הפוקימונים המוזרים שנראים כמו שועלים, אחד קטן ואחד שעומד על שתי רגליים.

.
    "אלה פוקימונים מוזרים,אני לא מכיר אותם" אומר לעצמי ואמשיך בדרדכי,אחפש בדרך פוקימונים שנראים מתחילים או חלשים.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

9. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    [B][U][COLOR=red]דור
    אתה מגיע למקום עם המון פוקימונים ואנשים ובמיוחד עם פוקימוני אש ונורמל. אתה רואה שם אמביפום שנראית בודדת מאוד, יושבת על עץ עם פנים עצובים. אתה רואה מתחתיה מאמן שנראה מרושע שיש לו ארקניין ענק ובאלבזור קטן וחמוד שנראה מבוהל מאוד. האיש צועק לארקניין להשתמש בלהביור על באלבזור ולבאלבזור הוא צועק להשתמש בהצלפת גפן כדי להגן על עצמו מפני האש, אך באלבזור נשרף ונפגע קשות! אמביפום נראית לך מתפתה מאוד לרדת ולעזור לבאלבזור אך האיש שם לב לכך ואומר לארקניין להשתמש בלהביור קטן על אמביפום והיא נרתעת. "כל מי שהיה בקרבות שיבוא אל איזור התחרויות!" השופט מכריז.
    אני לא מתמצא ממש בפוקימון, אשמח לתמונות בפעם הבאה..
    ------------
    'בחור מרושע' אחשוב לעצמי וארחם על הבאלבזור הקטן. 'כדאי לי להתערב? אני רק התחלתי את המסע שלי, האם כדאי לי להסתבך בצרות כל כך מהר?' המחשות רדפו אותי ולא נתנו לי מנוח, "כל מי שהיה בקרבות שיבוא אל איזור התחרויות!" שמעתי לפתע והחלתי לפסוע אל עבר איזור התחרויות. 'טוב, אני צריך לשכוח מהאיש הזה ולהתרכז בקרב' חשבתי לעצמי בדרך.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

10. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    שם בפורום:lucario
    כינוי במשחק : איתי בלאק
    ביצת פוקימון: הביצה של טרטוויג
    פוקימונים+ ביצים: (לא לגעת!)
    ציוד: חכה ישנה, 5 , פעמון נדיר מאישו, מכונת חטיפי פוקיבלוק, פוקדקס. (לא לגעת)!
    הערות: ריאולו וצ'ארמנדר בבקשה.
    נערך לאחרונה על ידי lucario, 05-15-2011 בשעה 09:18 PM

11. משתמש מנוסה

סהר
    אתה רואה פוקימון סגול ענק עומד מולך מתנשף אבל שמח גם, והוא מנסה לומר לך משהו. "אמבי, אמבי... אמ..." ואז הוא מתעלף. פתאום מגיע גדול והוא לוקח את אמביפום בידיים ורץ משם במהירות. אתה מהרהר לעצמך. פתאום אתה מרגיש רעידות ואתה רואה סטיליקס ענק רץ לעברך ועיניו אדומות! כמה פוקימונים מנסים לתקוף אותו אך ללא הצלחה. תוקף אותו במטאור דרקון, נוגח בו בחוזקה, מקפיאה אותו כך שלא יוכל לזוז בקרן קרח ו שר לו כדי שירדם.
    ---
    כתבתי לך בהודעה הקודמת שלי שתבחר לך פוקימון:
    סליחה לא שמתי לב חח...ותודה רבה זה מאוד מחמיא לי אני יקח גיבל!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
    "תודה רבה לכולכם!" אגיד לפוקימונים בחיוך רק "אני חייב לכם ממש,אבל מה הסטיליקס הזה רצה ממכם וממני?" אשאל אותם בסקרנות "ומה קרה לפוקימון הסגול שהתעלף?" אמשיך לשאול בסקרנות 'מעניין מה באמת קורה פה עכשיו,אבל אני באמת חייב להם הם הצילו אותי ממש!' אחשוב לעצמי "תגידו,יש משהו שאני יכול לעשות למענכם בשביל להודות?" אשאל את הפוקימונים עם חיוך גדול על הפנים
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה

טום
    זה לא חשוב
    ---
    "אני וליפ יצאנו למסע לפני כמה שנים וקיבלתי את התואר של מגדלת השנה וליפ הוא קוסם גדול." מל אומרת לך. "אתה יודע, לפני כמה זמן הקמתי בית גידול מצליח ויש לי שם מבחר של ביצי פוקימונים. אם אתה רוצה, זה מאוד קרוב, אז אתה יכול לקנות שם ביצי פוקימונים. או אפילו לקנות פוקימונים!" מל אומרת לך. "אני נזכר עכשיו!" ליפ לפתע צועק. "הארמון שייך לאף אחד." הוא אומר וצוחק מעט. "זה הארמון שכתוב בכניסה שלו שאסור להכנס לשם! בגלל שרוטום גר שם והוא עושה בעיות שם! אם אני לא טועה, יער אטרנה קרוב לשם!" ליפ אומר ומצביע על הארמון. "אבל אומרים שמי שנכנס לשם מקבל מזל טוב אם יוצא משם בחיים!" מל אומרת. "אתה רוצה שנלך לארמון המוזר הזה או לבית הגידול שלי או שתמשיך במסע שלך?" מל שואלת.
    ---
    אתה יכול להצטרף למסע שלהם.
    *למה לבן,איך אטרנה אני באגם ליד טוויניף...
    אני חושב מעט ואומר למל:"אשמח לקבל ביצת פוקימון,אם אפשר כמובן".
    *פה אין אפשרות לכתוב הרבה...

13. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    ~טום~
    התבלבלתי... XD
    ---
    "יופי, זה קרוב, זה ממש עוד כמה קילומטרים." מל אומרת. ליפ לא מאמין. "מה אתה רוצה?! אתה הבאת אותי עד לכאן!" מל צועקת. "טוב, לופיני ואינפרנייפ, חיזרו!" מל קוראת ומחזירה אותם. "שלושתיכם, חיזרו!" ליפ קורא ומשאיר רק את גרצ'ומפ בחוץ. "עלה על ביברל, אני על ראמפרדוס, וליפ על גרצ'ומפ." מל אומרת. אתה עולה על ביברל בהתרגשות ומל פותחת בשאלות: "מתי יצאת למסע? בן כמה אתה? יש לך חברים למסע? אתה יודע משהו על הבום שהיה קודם? ..." אתה כמעט נרדם עד שאתם עוצרים פתאום! הגעתם! אתה רואה בית יפהיפה ילידו גנים מפוארים. "תרצה להכנס פנימה? או שאתה רוצה להשאר ללון בחדר במרכז הפוקימונים? יש כאן אחד קרוב! או שאתה רוצה לבחור כבר עכשיו ביצת פוקימון?" מל שואלת.
    ---
    יש מלא מה לכתוב, אל תגיב רק לדבר האחרון שקורה, תגיב גם לשאר הדברים שאני כותבת!

~סהר~
    אתה מאוד שמח שהם עזרו לך. כעבור כמה שניות מן השיחים הקרובים מגיעים קולות של בן אדם פצוע. לאחר כמה רגעים הוא יוצא מהשיח. "מה קרה?" אתה שואל אותו. "מאז שהמאמן הרשע הזה... אההה... עבר לפה, הוא והסטילי..קס שלו ... הורסים את האיזור ... ופ.ו..ו.וגעים בנו...." האיש מדבר אך בקושי. "אולי תוכל למצוא את המאמן ולנסות לסלק אותו ואת סטיליקס שלו? הוא רשע מאוד!" האיש הפצוע אומר וקם אל עבר בית קרוב ונכנס אליו. הפוקימונים מביטים בך בתקווה רבה שתעזור להם.

~דור~
    אתה מגלה שאתה ראשון על הבמה. נותנים 10 דקות לאימונים עם הפוקימונים. הקריין שעובד שם עובר לידך ומשבח אותך. "כל הכבוד שניצחת! זה היה מדהים! לפיפלאפ לא היה שום סיכוי! המשך כך!" האיש אומר לך. "ועצה קטנה... כדאי לך לקנות פוקימון בשביל חלק התחרויות... זה יעזור לכם..." הקריין אומר לך וקורץ לך.

~עומר~
    אתה ממשיך לך ללכת בנחת ובשקט ורואה פוקימונים חלשים מדי ושלא לטעמך. לפתע אתה מזהה פוקימונים די נחמדים! ואתה אפילו רואה קרינידוס על אבן, מתאמן!

~תומר~
    ראטלס נראה בודד ועצוב מאוד והוא מתחיל לבכות. אתה מתקרב אליו בידידות. אתה שואל אותו אם הוא רוצה להצטרף למסע שלך! ראטלס רואה את הפוקדור שבידך ומתקרב אליו בהיסוס. אחרי כמה שניות שהוא מתקרב אליו, הוא נוגע בו, ונכנס לפוקדור! נידנוד, נידנוד, נידנוד, נתפס! אתה בודק בפוקדקס שלך את המתקפות של פיפלאפ. "פיפלאפ יודע: קרן בועות, התמדה, וניקור." הפוקדקס אומר. "ראטלס יודע: על חושי." אתה שם לב שראטלס זקוק לאימון.

~אייס~
    אתה רואה שם פוקימון מוזר אבל מיוחד שמיד נכנס לאגם ונעלם. "להתראות, עוד ניפגש...." הפוקימון קורא מן האגם. אייפום שלך שמח מאוד וקופץ הרבה ממקום למקום. אתם מחליטים ללכת לעיר ג'ובלייף עכשיו. אתם מתחילים ללכת בדרך 1 אל עבר ג'ובלייף. אתם רואים הרבה פוקימונים ובינהם אתה רואה: .
    ------------------------------------
    אתם רוצים שאני אשקיע? תשקיעו גם, אל תגידו שאין מה לענות, כי יש!
    אני מזהירה רק עוד פעם אחת! וזהו.
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ~טום~
    התבלבלתי... XD
    ---
    "יופי, זה קרוב, זה ממש עוד כמה קילומטרים." מל אומרת. ליפ לא מאמין. "מה אתה רוצה?! אתה הבאת אותי עד לכאן!" מל צועקת. "טוב, לופיני ואינפרנייפ, חיזרו!" מל קוראת ומחזירה אותם. "שלושתיכם, חיזרו!" ליפ קורא ומשאיר רק את גרצ'ומפ בחוץ. "עלה על ביברל, אני על ראמפרדוס, וליפ על גרצ'ומפ." מל אומרת. אתה עולה על ביברל בהתרגשות ומל פותחת בשאלות: "מתי יצאת למסע? בן כמה אתה? יש לך חברים למסע? אתה יודע משהו על הבום שהיה קודם? ..." אתה כמעט נרדם עד שאתם עוצרים פתאום! הגעתם! אתה רואה בית יפהיפה ילידו גנים מפוארים. "תרצה להכנס פנימה? או שאתה רוצה להשאר ללון בחדר במרכז הפוקימונים? יש כאן אחד קרוב! או שאתה רוצה לבחור כבר עכשיו ביצת פוקימון?" מל שואלת.
    ---
    יש מלא מה לכתוב, אל תגיב רק לדבר האחרון שקורה, תגיב גם לשאר הדברים שאני כותבת!

אתם רוצים שאני אשקיע? תשקיעו גם, אל תגידו שאין מה לענות, כי יש!
    אני מזהירה רק עוד פעם אחת! וזהו.
    אני עונה לשאלות של מל אחת אחרי השנייה:"אני בן שלוש עשרה בערך,יצאתי למסע לפני כמה דקות,אין לי חברים בכלל,רק הפוקימונים,ואין לי שום מושג מה זה היה,אם זו לא תהיה חוצפה אני אעדיף את ביצת הפוקימון עכשיו".

15. משתמש מנוסה
    ~סהר~
    אתה מאוד שמח שהם עזרו לך. כעבור כמה שניות מן השיחים הקרובים מגיעים קולות של בן אדם פצוע. לאחר כמה רגעים הוא יוצא מהשיח. "מה קרה?" אתה שואל אותו. "מאז שהמאמן הרשע הזה... אההה... עבר לפה, הוא והסטילי..קס שלו ... הורסים את האיזור ... ופ.ו..ו.וגעים בנו...." האיש מדבר אך בקושי. "אולי תוכל למצוא את המאמן ולנסות לסלק אותו ואת סטיליקס שלו? הוא רשע מאוד!" האיש הפצוע אומר וקם אל עבר בית קרוב ונכנס אליו. הפוקימונים מביטים בך בתקווה רבה שתעזור להם.
    'אלוהים ישמור מה יש לאיש הרשע הזה?' אחשוב לעצמי "אוקיי כולם בואו איתי ותנחו אותי אליו,ביחד ננצח אותו ונגרום לכך שהוא לא יציק יותר לאנשים אי פעם!" אגיד לפוקימונים בנחישות 'מעניין עם נצליח...' אחשוב לעצמי במבט רציני
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

עמוד 5 מתוך 6 ראשוןראשון ... 3456 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •