~טום~
"בוא!" מל קוראת לך ושניכם נכנסים לתוך הבית הגדול. אתם נכנסים לתוך חדר קטן, ומל מדליקה את האור. "יש כאן כמה ביצי פוקימונים ששיכים לאנשים, המדף הימני בשביל אנשים שרוצים לקנות ביצים." מל אומרת לך. "טוב, תחפש כאן ביצה שתאהב ותקרא לי אם אתה צריך עזרה. אם לא תמצא ביצה שרצית, תוכל לתאר לי אותה." מל אומרת לך ויוצאת מן החדר. "אם אתה צריך אותי, צא מהחדר ולך ימינה ושם יש עוד חדר, שם אני נמצאת!" מל עוד קוראת לך. אתה מתחיל לחשוב ולחפש.
~סהר~
כל הפוקימונים שמחים להוביל אותך אל האיש הרשע. אתם הולכים ביחד ביער, הולכים, הולכים ועוד הולכים, עד שלפתע אתה שומע קול מרושע: "סטיליקס, תשבור את העצים! ואז תתקוף את הפוקימונים שכאן!" הקול קורא בצחקוק מרושע. אתם הולכים אל עבר הקול ומגלים מחזה מכוער: ילד אומר לסטיליקס להרוס דברים ביער ולפגוע בפוקימונים, סטיליקס מתפרע, פוקימונים נפגעים ועצים נהרסים. "היי! סטיליקס, תפגע בחבורה הזאת, שם!" הילד לפתע קורא ומביט בכם ברשעות.
~תומר~
אתה מחפש סביבך פוקימונים שקל לנצח אותם. אתה לא רואה פוקימונים שלטעמך... אבל לפתע אתה רואה פאצ'ריסו וקרינידוס! לידם יש אגם קטן לאימון ובתוכו יש בוויזל קטן. אתה מתכוון להתאמן עם ראטלס אך כשאתה מסתובב לכיוונו, אתה מגלה שהוא נעלם! אחרי דקה בערך, אתה שומע רשרוש מבין השיחים, ואתה רואה את ראטלס יוצא מהם ובידיו המון פירות מסוגים שונים ופיו מכוסה צבעים. "ראט ראט ראטלס!" ראטלס קורא ואתה מבין שהוא היה רעב וחיפש אוכל ולכן אכל חלק והביא עוד.
~דור~
"אתה רואה את העץ הענקי הזה שם?" האיש שואל ומצביע עליו. "לך לכיוון שלו ומימינו אתה תראה דוכן, זאת אומרת, יש שם אוהל ובתוכו שולחן עם מפה עליו ועל השולחן יש ארגז ובתוכו פוקדורים. יש 3 ארגזים, אחד לכל פוקימון." הוא אומר לך. "אם תמהר, תספיק לקנות אחד לפני שיגמר! אז כדאי לך לרוץ לשם!" הוא אומר לך וממשיך בדרכו.
~אייס~
לא מכירה XD, סתם, סתם, בכלל לא דיברתי עליך... לא היה לי אז זמן להשקיע אז כתבתי רק חצי שורה ופחות אפילו...
---
"אייפום יודע: מהירות." הפוקדע אומר ואתה מבין שהוא קצת חלש. פאצ'ריסו מתקרב אליך מעט ועומד מולך. הוא מוציא לשון וקורא: "פאצ'י פאצ'י פה!" הוא שוכב מולך בחיוך ושמח שלעג לך. אייפום כועס על שהוא התחצף אליכם ולכן הוא קופץ על העץ שליד פאצ'ריסו, קופץ מעל פאצ'ריסו ומשתמש עליו במהירות. פאצ'ריסו נראה זועם ולכן הוא תוקף את אייפום בניצוץ.
~עומר~
קרינידוס קופץ על האבן וממנה הוא קופץ על העץ. כל קפיצה יותר גבוהה. הוא ממשיך לקפוץ ולקפוץ ולקפוץ, עד ש... הוא מגיע לצמרת. אתה כבר לא רואה אותו. לפתע הוא קופץ חזרה לאדמה ובידו תפוח עץ טעים. טרטוויג גם קופץ אבל הוא לא מגיע לעץ בכלל. קרינידוס מביט בו ברחמים וזורק את התפוח לאגם קרוב, תופס את טרטוויג בידיים וקופץ איתו לצמרת. כשהם יורדים, לטרטוויג וקרינידוס יש ביד תפוח עץ. קרינידוס מחייך אליכם ומביט בכם.
---
סליחה שלא הגבתי המון זמן. לא הספקתי פשוט...
ספוילר
"יפה מאוד ראלטס!" אגיד לראלטס "עכשיו תתקוף את קרינידוס בכול הכוח! תתקוף אותו בכול מתקפה שאתה יודע!"~תומר~
אתה מחפש סביבך פוקימונים שקל לנצח אותם. אתה לא רואה פוקימונים שלטעמך... אבל לפתע אתה רואה פאצ'ריסו וקרינידוס! לידם יש אגם קטן לאימון ובתוכו יש בוויזל קטן. אתה מתכוון להתאמן עם ראטלס אך כשאתה מסתובב לכיוונו, אתה מגלה שהוא נעלם! אחרי דקה בערך, אתה שומע רשרוש מבין השיחים, ואתה רואה את ראטלס יוצא מהם ובידיו המון פירות מסוגים שונים ופיו מכוסה צבעים. "ראט ראט ראטלס!" ראטלס קורא ואתה מבין שהוא היה רעב וחיפש אוכל ולכן אכל חלק והביא עוד.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)