Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456
מציג תוצאות 76 עד 83 מתוך 83
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי lipion צפה בהודעה
    ~תומר~
    ראטלס נראה בודד ועצוב מאוד והוא מתחיל לבכות. אתה מתקרב אליו בידידות. אתה שואל אותו אם הוא רוצה להצטרף למסע שלך! ראטלס רואה את הפוקדור שבידך ומתקרב אליו בהיסוס. אחרי כמה שניות שהוא מתקרב אליו, הוא נוגע בו, ונכנס לפוקדור! נידנוד, נידנוד, נידנוד, נתפס! אתה בודק בפוקדקס שלך את המתקפות של פיפלאפ. "פיפלאפ יודע: קרן בועות, התמדה, וניקור." הפוקדקס אומר. "ראטלס יודע: על חושי." אתה שם לב שראטלס זקוק לאימון.
    'ראלטס ופיפלאפ צריכים אימון...' אחשוב לעצמי בכעס ואז אלך לחפש בסביבה פוקימונים לאימון כדי לאמן את פיפלאפ ואת ראלטס וגם לפתח אותם לצורות המפותחות שלהם.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    ~דור~
    [COLOR=blue]אתה מגלה שאתה ראשון על הבמה. נותנים 10 דקות לאימונים עם הפוקימונים. הקריין שעובד שם עובר לידך ומשבח אותך. "כל הכבוד שניצחת! זה היה מדהים! לפיפלאפ לא היה שום סיכוי! המשך כך!" האיש אומר לך. "ועצה קטנה... כדאי לך לקנות פוקימון בשביל חלק התחרויות... זה יעזור לכם..." הקריין אומר לך וקורץ לך.
    "עכשיו כשאתה אומר את זה.. הייתי רוצה לקנות ראמפרדוס, מאיפה אני צריך לקנות אותו?" אשאל בתמימות.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

3. היכל התהילה
    ~אייס~
    אתה רואה שם פוקימון מוזר אבל מיוחד שמיד נכנס לאגם ונעלם. "להתראות, עוד ניפגש...." הפוקימון קורא מן האגם. אייפום שלך שמח מאוד וקופץ הרבה ממקום למקום. אתם מחליטים ללכת לעיר ג'ובלייף עכשיו. אתם מתחילים ללכת בדרך 1 אל עבר ג'ובלייף. אתם רואים הרבה פוקימונים ובינהם אתה רואה: .
    ------------------------------------
    אתם רוצים שאני אשקיע? תשקיעו גם, אל תגידו שאין מה לענות, כי יש!
    אני מזהירה רק עוד פעם אחת! וזהו.
    שמעי, מכירה את המושג "עין תחת עין"? בגלל שרשמת לי בהמשך הקודם רק משפט אחד, לא השקעתי בתגובה של ההמשך הקודם
    ---
    "אייפום" אגיד לו "אני רוצה לתפוס את הפאצ'יריסו הזה".
    אקח את הפוקדע ואסרוק את אייפום כדי לראות אילו מתקפות הוא יודע.

4. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

~עומר~
    אתה ממשיך לך ללכת בנחת ובשקט ורואה פוקימונים חלשים מדי ושלא לטעמך. לפתע אתה מזהה פוקימונים די נחמדים! ואתה אפילו רואה קרינידוס על אבן, מתאמן!
    "מגניב!" אומר,אלך אל קרנידוס ואצפה איך הוא מתאמן,אחרי שהראה התחיל להגיד לטרטוויג גם לעשות את זה ואחייך אל שניהם
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

5. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    ~טום~
    "בוא!" מל קוראת לך ושניכם נכנסים לתוך הבית הגדול. אתם נכנסים לתוך חדר קטן, ומל מדליקה את האור. "יש כאן כמה ביצי פוקימונים ששיכים לאנשים, המדף הימני בשביל אנשים שרוצים לקנות ביצים." מל אומרת לך. "טוב, תחפש כאן ביצה שתאהב ותקרא לי אם אתה צריך עזרה. אם לא תמצא ביצה שרצית, תוכל לתאר לי אותה." מל אומרת לך ויוצאת מן החדר. "אם אתה צריך אותי, צא מהחדר ולך ימינה ושם יש עוד חדר, שם אני נמצאת!" מל עוד קוראת לך. אתה מתחיל לחשוב ולחפש.

~סהר~
    כל הפוקימונים שמחים להוביל אותך אל האיש הרשע. אתם הולכים ביחד ביער, הולכים, הולכים ועוד הולכים, עד שלפתע אתה שומע קול מרושע: "סטיליקס, תשבור את העצים! ואז תתקוף את הפוקימונים שכאן!" הקול קורא בצחקוק מרושע. אתם הולכים אל עבר הקול ומגלים מחזה מכוער: ילד אומר לסטיליקס להרוס דברים ביער ולפגוע בפוקימונים, סטיליקס מתפרע, פוקימונים נפגעים ועצים נהרסים. "היי! סטיליקס, תפגע בחבורה הזאת, שם!" הילד לפתע קורא ומביט בכם ברשעות.

~תומר~
    אתה מחפש סביבך פוקימונים שקל לנצח אותם. אתה לא רואה פוקימונים שלטעמך... אבל לפתע אתה רואה פאצ'ריסו וקרינידוס! לידם יש אגם קטן לאימון ובתוכו יש בוויזל קטן. אתה מתכוון להתאמן עם ראטלס אך כשאתה מסתובב לכיוונו, אתה מגלה שהוא נעלם! אחרי דקה בערך, אתה שומע רשרוש מבין השיחים, ואתה רואה את ראטלס יוצא מהם ובידיו המון פירות מסוגים שונים ופיו מכוסה צבעים. "ראט ראט ראטלס!" ראטלס קורא ואתה מבין שהוא היה רעב וחיפש אוכל ולכן אכל חלק והביא עוד.

~דור~
    "אתה רואה את העץ הענקי הזה שם?" האיש שואל ומצביע עליו. "לך לכיוון שלו ומימינו אתה תראה דוכן, זאת אומרת, יש שם אוהל ובתוכו שולחן עם מפה עליו ועל השולחן יש ארגז ובתוכו פוקדורים. יש 3 ארגזים, אחד לכל פוקימון." הוא אומר לך. "אם תמהר, תספיק לקנות אחד לפני שיגמר! אז כדאי לך לרוץ לשם!" הוא אומר לך וממשיך בדרכו.

~אייס~
    לא מכירה XD, סתם, סתם, בכלל לא דיברתי עליך... לא היה לי אז זמן להשקיע אז כתבתי רק חצי שורה ופחות אפילו...
    ---
    "אייפום יודע: מהירות." הפוקדע אומר ואתה מבין שהוא קצת חלש. פאצ'ריסו מתקרב אליך מעט ועומד מולך. הוא מוציא לשון וקורא: "פאצ'י פאצ'י פה!" הוא שוכב מולך בחיוך ושמח שלעג לך. אייפום כועס על שהוא התחצף אליכם ולכן הוא קופץ על העץ שליד פאצ'ריסו, קופץ מעל פאצ'ריסו ומשתמש עליו במהירות. פאצ'ריסו נראה זועם ולכן הוא תוקף את אייפום בניצוץ.

~עומר~
    קרינידוס קופץ על האבן וממנה הוא קופץ על העץ. כל קפיצה יותר גבוהה. הוא ממשיך לקפוץ ולקפוץ ולקפוץ, עד ש... הוא מגיע לצמרת. אתה כבר לא רואה אותו. לפתע הוא קופץ חזרה לאדמה ובידו תפוח עץ טעים. טרטוויג גם קופץ אבל הוא לא מגיע לעץ בכלל. קרינידוס מביט בו ברחמים וזורק את התפוח לאגם קרוב, תופס את טרטוויג בידיים וקופץ איתו לצמרת. כשהם יורדים, לטרטוויג וקרינידוס יש ביד תפוח עץ. קרינידוס מחייך אליכם ומביט בכם.

---

סליחה שלא הגבתי המון זמן. לא הספקתי פשוט...
    Spoiler ספוילר

6. היכל התהילה
    ~אייס~
    לא מכירה XD, סתם, סתם, בכלל לא דיברתי עליך... לא היה לי אז זמן להשקיע אז כתבתי רק חצי שורה ופחות אפילו...
    ---
    "אייפום יודע: מהירות." הפוקדע אומר ואתה מבין שהוא קצת חלש. פאצ'ריסו מתקרב אליך מעט ועומד מולך. הוא מוציא לשון וקורא: "פאצ'י פאצ'י פה!" הוא שוכב מולך בחיוך ושמח שלעג לך. אייפום כועס על שהוא התחצף אליכם ולכן הוא קופץ על העץ שליד פאצ'ריסו, קופץ מעל פאצ'ריסו ומשתמש עליו במהירות. פאצ'ריסו נראה זועם ולכן הוא תוקף את אייפום בניצוץ.
    "תחמוק מהניצוץ בעזרת מהירות!" אורה לו "תפגע בפאצ'יריסו עם מהירות!"

7. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    [COLOR=darkorchid][B][U]
    ~דור~
    "אתה רואה את העץ הענקי הזה שם?" האיש שואל ומצביע עליו. "לך לכיוון שלו ומימינו אתה תראה דוכן, זאת אומרת, יש שם אוהל ובתוכו שולחן עם מפה עליו ועל השולחן יש ארגז ובתוכו פוקדורים. יש 3 ארגזים, אחד לכל פוקימון." הוא אומר לך. "אם תמהר, תספיק לקנות אחד לפני שיגמר! אז כדאי לך לרוץ לשם!" הוא אומר לך וממשיך בדרכו.
    יואו חחח בדיוק באתי לשלוח לך ה"פ על המ"ת
    --------------------------
    "תודה" אומר במהירות וארוץ לעבר האוהל שליד בעץ הגדול.
    'מה הקטע של האוכל' אחשוב לעצמי ואכנס לתוכו בסקרנות.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~תומר~
    אתה מחפש סביבך פוקימונים שקל לנצח אותם. אתה לא רואה פוקימונים שלטעמך... אבל לפתע אתה רואה פאצ'ריסו וקרינידוס! לידם יש אגם קטן לאימון ובתוכו יש בוויזל קטן. אתה מתכוון להתאמן עם ראטלס אך כשאתה מסתובב לכיוונו, אתה מגלה שהוא נעלם! אחרי דקה בערך, אתה שומע רשרוש מבין השיחים, ואתה רואה את ראטלס יוצא מהם ובידיו המון פירות מסוגים שונים ופיו מכוסה צבעים. "ראט ראט ראטלס!" ראטלס קורא ואתה מבין שהוא היה רעב וחיפש אוכל ולכן אכל חלק והביא עוד.
    "יפה מאוד ראלטס!" אגיד לראלטס "עכשיו תתקוף את קרינידוס בכול הכוח! תתקוף אותו בכול מתקפה שאתה יודע!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •