יש אישור מ- Ritsuka Kun
אהבתי את הרעיון הכללי וכל המשחק הוא רשום בצורה קלילה ונחמדה.
מבחינתי אתה יכול להתחיל (:
★פתיחה★ברוכים הבאים למשחק הפוקימון האולטימבטיבי! בפוקימון מסע חמשת הכוכבים תוכלו לעבור את חמשת המסעות הגדולים בעולם הפוקימון- אתם תתחילו במחוז קנטו כמאמנים מתחילים, תמשיכו לג'וטו, משם להוואן, משם לסינו ולבסוף תגיעו למחוז אונובה כמאמני על! במשחק תוכלו להשתתף בארבעים קרבות המכון, חמש ליגות, ולבסוף תחרות שתיערך ביניכים ותקבע את המנצח הסופי של המשחק!
אך לא הכל יהיה קל- תצטרכו להתאמן חזק כדי לנדוד ממחוז למחוז, מעיר לעיר ומקרב לקרב. אתם תצטרכו להתמודד גם עם צוותי האויב של כל מחוז- צוות רוקט בקנטו, צוות ניאו-רוקט בג'וטו, הצוותים מגמה ואקווה בהוואן, צוות גלקטיק בסינו וצוות פלזמה באונובה.
במשחק גם אתם תתחלקו לצוותים- בכל מחוז לצוותים אחרים. בקנטו תתפצלו לשלושה צוותים אדום ירוק וכחול, בג'וטו לזהב כסף וקריסטל, בהוואן לרובי ספיר ואמרלד, בסינו לפנינה יהלום ופלטינה ובאונובה ללבן שחור ואפור. לכל צוות תהיה מטרה אחרת. החלוקה לצוותים תיקבע על פי הפוקימון ההתחלתי אשר תבחרו.
ההשקעה במשחק תהיה מרובה מצדי, ואתם דרושים להשקיע לא פחות מבחינת זמנים ופעילות.
כרגע תוכלו להשתתף בחלק של מחוז קנטו.
★עלילה - מחוז קנטו★קנטו הוא מחוז רחב ידיים שנוצר לפני מיליוני שנים על ידי בורא עולם הפוקימון- ארכאוס. במחוז קנטו קיים מגוון רחב מאוד של פוקימונים, מתוכו 151 פוקימונים שנצפו לראשונה במחוז הזה. בקנטו שמונה מכונים שנשמרו לאורך השנים כמסורת מבחינת סוג, כללים וחוזק, וליגת פוקימונים שמשותפת לקנטו עם מחוז ג'וטו השכן.
את העלילה במחוז תתחילו מביתכם בעיר פאלט, ותקבלו את הפוקימון ההתחלתי שלכם- צ'ארמנדר, בלבאזור או סקווירטל. אתם תטיילו לאורך המחוז ותאספו את תגי המכון, תשתתפו בקרבות עם מאמנים שונים ותגיעו לבסוף לליגה בה תצטרכו להביס את האלוף ולקחת ממנו את התואר.
במחוז קנטו יארבו לכם הצוות האויב צוות רוקט, שהובס בשנות התשעים על ידי שלושה נערים שיצאו למסע בדיוק כמוכם- רד, בלו וגרין. אך לאחרונה, צוות רוקט עלה מחדש ומטרתו היא להשתלט על מחוז קנטו וללכוד את הפוקימונים האגדיים.
המטרה שלכם היא לאסוף את תגי המכון תוך שיבוש מזימותיהם של צוות רוקט. בהצלחה!
★חוקים★1. חוק הברזל הוא לציית לחוקי פורום חת"מ ולחוקי הפורום הגלובאליים.
2. יש במשחק פרוטקציה (לא רצינית יותר מדי), תצטרכו להתמודד עם זה.
3. באותה מידה שאני אכתוב לכם המשכים מעניינים, עליכם לכתוב לי תגובה מעניינת שמכילה סימני פיסוק. (דיבור: "x", מחשבה: 'x')
דוגמא שגויה: אני זורק ת'פוכדור
דוגמא נכונה: אני מוציא מכיסי פוכדור, ובתקווה רבה זורק אותו לעבר קאטרפי וצועק: "צא, פוכדור!" אני מחזיק אצבעות וחושב לעצמי, 'אני מקווה שהוא יילכד...'
4. יש במשחק דור חמישי, אבל הוא יהיה הכי פחות שכיח ויופיע לעתים רחוקות.
5. אני מנהל את המשחק אז לטובתכם אל תהיו נודניקים, חכמולוגים או פלספנים.
6. ליהנות. מי שלא יהנה יקבל באן!!!!
7. חוק חדש (10 באפריל 2011): אין לערוך קרבות שבהם מספר הפוקימונים שלך ושל הצד האויב לא שווה, לדוגמא: שלושה פוקימונים על אחד. יוצאים-מן-הכלל ייקבעו על ידי.
★אוונטים★במהלך המשחק יתקיימו אוונטים שהזוכים בהם יזכו בפרס סמלי בתמורה.
אוונטים חד פעמיים:
במקום הראשון: הנרשם הראשון שיתקבל למשחק יזכה בביצת פוקימון לבחירתו - הזוכה: טל/תמיר בביצת טראפינץ'.
חגיגות העשור: השחקן שיפתח את עמוד 10 יזכה בביצת פוקימון לבחירתו. במידה וזה יהיה אני, הבא אחריי יקבל את הפרס - הזוכה: טל/תמיר בבקיעת הביצה של טראפינץ'.
חגיגות היובל: השחקן שיפתח את עמוד 50 יזכה בפוקימון לא מפותח לבחירתו. במידה וזה יהיה אני, הבא אחריי יקבל את הפרס - הזוכה: קודאק בטינאמו.
חגיגות המאה: השחקן שיפתח את עמוד 100 יזכה בפוקימון מפותח לבחירתו. במידה וזה יהיה אני, הבא אחריי יקבל את הפרס.
תג הסלע: הראשון שינצח במכון הראשון יזכה בלימוד מתקפה לאחד הפוקימונים שלו - הזוכה: תומר במתקפה חפירה.
תג הטיפה: הראשון שינצח במכון השני יזכה בלימוד מתקפה לאחד הפוקימונים שלו.
תג הרעם: הראשון שינצח במכון השלישי יזכה בלימוד מתקפה לאחד הפוקימונים שלו.
תג הקשת: הראשון שינצח במכון הרביעי יזכה בלימוד מתקפה לאחד הפוקימונים שלו.
תג הנשמה: הראשון שינצח במכון החמישי יזכה בלימוד מתקפה לאחד הפוקימונים שלו.
תג הביצה: הראשון שינצח במכון השישי יזכה בלימוד מתקפה לאחד הפוקימונים שלו.
תג הגעש: הראשון שינצח במכון השביעי יזכה בלימוד מתקפה לאחד הפוקימונים שלו.
תג האדמה: הראשון שינצח במכון השמיני יזכה בלימוד מתקפה לאחד הפוקימונים שלו.
כוכב מספר אחת: הראשון שיביס את אלוף הליגה ויזכה בכוכב ממנו יזכה (בנוסף לתואר אלוף אינדיגו ובמעבר למחוז ג'וטו) בפוקימון זוהר לבחירתו מהדור השני.
אוונטים מיוחדים:
אוונט פורים: חל בין התאריכים 19/03/11 ל- 23/03/11. פרטים מלאים בקישור הזה.
אוונט פסח: החל מהתאריך 12/04/11. פרטים מלאים בקישור הזה.
*עוד בקרוב*
★פוקימונים חדשים★התפתחויות של דור ראשון:
ספוילר
התפתחויות של דור שני:
ספוילר
התפתחויות של דור שלישי:
ספוילר
התפתחויות של דור רביעי:
ספוילר
התפתחויות של איווי:
ספוילר
★טופס הרשמה★ההרשמה נסגרה!
★קרדיטים★ליוצרי המותג Pokémon, לחברת Nintendo ולחברת GameFreak.
לאתרים Serebii, Pokémon Elite 2000 ו- Bulbapedia על הספרייטים והמידע.
לי על יצירת הספרייטים של הפרופסור אוק והאחות ג'וי.
ל- Ritsuka Kun על האישור למשחק. (:
לאנשים שכינויים Jozy, Tutimetzel, Water Trainer ועוד על כל הפייקים.