פורסם במקור על ידי NivX10
Death Note- L VS Kira:המשחק יהיה מבוסס על המשחק "המאפיה". השוני הוא השמות בתפקידים ועוד תוספות...
אז מעכשיו הרוצח יקרא "קירא", הבלש\מרגל\חוקר יקרא "L", ויהיה תפקיד חדש שזה שוטר. כל שאר השחקנים הם תושבים רגילים אבל יש להם כוח גדול!
המשחק שונה מהמאפיה הרגיל בכך שיש תוספות ושינויים.
לL מותר כל לילה לשאול שאלה אחת שהתשובה עליה אמורה להיות כן או לא. רק בלילה השלישי יהיה מותר לL לנחש מיהו קירא ע"פ השאלות ששאל בלילות הקודמים.
בדרך כלל במאפיה אם הורגים את הרוצח המשחק נגמר... אבל כאן יש המשך. אם ישארו מספיק שחקנים כל אחד יבחר מספר לפי כמות השחקנים שיש ואני אגריל אחד שיהפוך להיות קירא הבא... עוד משהו, כשקירא מרגיש מאויים, כדי שימשיך את קירא, הוא יכול לוותר על בעלות המחברת (יוסבר בהמשך) ולהעביר אותה לבן אדם אחר. בשביל מה אני צריך להעביר את המחברת אם אני במילא ימות ויצא מהמשחק? אז אם אתה העברת את המחברת והקירא הבא הצליח לנצח במשחק אתה תחשב גם כמנצח כי עשית את הצעד של העברת המחברת... עוד משהו שנוסף הוא שבשלב מסויים אני אגיד שיש עוד מחברת מוות ועוד קירא במשחק!! 2 הקירא לא ידעו מי זה השני והם יצטרכו לגלות לבד...
מידי פעם אני יתן לL או קירא לשלוח הודעות (כמובן שזה יהיה דרכי כדי שהם לא ידעו מי זה מי). L ישלח כדי לתקשר עם כולם ועם קירא מבלי להסגיר את עצמו וכך גם יהיה לגבי קירא. לאחר שקירא יהרוג את L אני אבקש ממי שהיה L להעביר את תפקידו לאחד המשתמשים ומעכשיו המשתמש היורש של L יקרא N.
מחברת המוות- אני אסביר ממש בקצרה מה זה ישמש במשחק. כל 2 לילות קירא יוכל לבחור בן אדם שהוא רוצה לרצוח. הוא יצטרך לרשום את שמו וכינויו של אותו בן אדם שרוצה לרצוח בהודעה פרטית ואני יעביר את זה למחברת (שתוצג לפניכם). סתם בשביל הכיף קירא יוכל לרשום את דרך הרצח, למשל התאבדות או דריסה ממכונית.
תפקידים:
קירא:
התפקיד של קירא הוא להרוג את L. בדרך הוא צריך להרוג אנשים שיפריעו לו. כל 2 לילות הוא כותב לי בהודעה פרטית את הכינוי בפורום ואת השם של מי שהוא רוצה לרצוח ואם הוא רוצה גם את דרך הרצח. קירא רשאי בכל זמן במשחק להעביר את המחברת למישהו אחר אני יתן את תפקיד הקירא למי שאני אבחר ובכך כאשר קירא יעביר את התפקיד הוא לא יוכל לדעת מי קירא הבא.. (לפי האנימה הוא שוכח כל מה שהיה קשור למחברת) ובגלל זה אסור לו להגיד שהוא היה קירא לפני זה! הוא חייב להתנהג כאילו שכח מזה! כל רגע במשחק קירא יוכל לשלוח מסר דרכי לכולם.
L:
התפקיד של L הוא לחסל את קירא. L יכול בכל לילה לשאול שאלה הקשורה לקירא ואני אוכל לענות רק בכן או לא. בלילה השלישי יוכל לנחש L מיהו קירא, אם צדק אני יאשר ואם לא אז לא... כאשר L מת הוא בוחר (לא כמו קירא) למי להביא את התפקיד של L ומעכשיו הבא יקרא N. כל פעם מתי שL יבחר הוא יוכל לשלוח מסר דרכי לכולם.
N:
הוא היורש של L כאשר L נפתר הוא יורש את התפקיד שלו.
שוטר:
הוא היחיד שידע מי זה L. הוא היחיד שמותר לו לייעץ מה לשאול או מה לעשות.
אזרח רגיל:
האזרחים צריכים לדון ולשים לב לכל רמז ומסר שקירא או L מוסרים והם אלה שמחליטים (כל יומיים) את מי להרוג, מי הם חושבים שקירא.
* כל מי שרוצה להרשם שימלא את הטופס הבא:
שם אמיתי:
כינוי בפורום:
הערות:
יש אין סוף מקום! אז כל עוד יהיו יותר, זה יותר טוב!
זה המשחק הראשון שאני כותב אז מקווה שהוא יצליח;)