Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 22 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 317

נושא: Plan 67

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 1 2008, 11:04 AM
    ברנדון פוטר
    "לחזור אולי יש דרך, אבל לחזור למה שהיינו אז לצערי בלתי אפשרי" אמרה ליז בעצב רב. כבר צהריים.
    מה תרצה לעשות? הכל שקט היום ואין סכנות או משימות כלשהן. האחוזה לשרותך.
    אני הולך לעיר בשביל לטייל קצת

2. משתמש מנוסה
    דזמונד תומפסון
    אתה מכניס את הסכין על כתפו של הנער ומופתע שהסכין נמס ומרוב החום הכבד נאלצת להתרחק. "אני לא אנושי כמוך...אתה לפחות אדם...תיהיה שמח", "אני מפלצת אש שפוחדים ממני" אמר הנער ואדים יצאו לו מן העיניים.

"עכשיו גם הרסתה לי את הסכין של סבא שלי" אני אומר.
    "עכשיו תעוף מכאן" אני צורח לעבר הנער

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

3. מורחקים
    ברנדון פוטר
    אין עיר. האחוזה שקועה בלב היער במקום לא נראה לעין.
    עצה;
    תוכל ללכת לאכול...לנוח בפארק של האחוזה...לישון וכל מה שקשור לעשות באחוזה.

דזמונד תומפסון
    "הממ...אתה הרסת לעצמיך את הכל,
    חבר. היינו ביחד בשכונה ושחקנו הרוב ליד הים...שכחת? אותו אחד שנעלם בפתאומיות" אמר הנער ויצא מן החדר ואחריו הבחורה. הפרופסור עמד והביט בך.
    "משתתף בצערך" שמעת את קולו בתוך המח שלך.

4. מנכ&quot;ל לשעבר.
    Originally posted by Xkid@Oct 1 2008, 10:28 AM
    ג&#39;ון הארדי
    אתה נכנס אל האחוזה הגדולה ונדהם לכל הפסלים והתמונות. &#39;בטח גר פה איזה מליין זקן&#39; אתה חושב לך ומתרשם מפסל של איזו נערה ערומה המזכירה את אלת האהבה &#39;ונוס&#39;.
    "פולש או חבר?&#33;" אתה נבהל ובטעות נופל לאחור ונפצע בגב. מולך עומד נער עם מכנס ג&#39;ינס ארוך וגופייה שחורה ומגניבה לטעמך, ידיו עטופות בכפפות שחורות ומרופדות ועל כל ידו השמאלית קשורות שרשראות ברזל גדולות.

"חבר" "אני ברחתי מבסיס שיש לפני היער" אני אומר ומנסה לקום

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 1 2008, 11:13 AM
    ברנדון פוטר
    אין עיר. האחוזה שקועה בלב היער במקום לא נראה לעין.
    עצה;
    תוכל ללכת לאכול...לנוח בפארק של האחוזה...לישון וכל מה שקשור לעשות באחוזה.
    :התכוונתי ליער:
    אני הולך לאכול קצת

6. משתמש מנוסה
    טורי מקליין
    "כרגיל,
    מייק תמיד עצבני וחסר מנוחה" ענתה הבחורה בצחקוק קל ולפתע מייק נכנס אל הקומה שלך. "יו, מה שניכן עושות פה?" שאל מייק בפתאומיות ומשך את הג&#39;קט שנפל מן כתפיו.
    "שתיכן." אני מתקנת אותו בלעג קל. אני מסתכלת על הידיים שלי כאילו זה חלום.
    "אם זה לא חלום- וכבר אין לי מושג- קראתם פעם קומיקס?"
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 1 2008, 11:13 AM
    דזמונד תומפסון
    "הממ...אתה הרסת לעצמיך את הכל,
    חבר. היינו ביחד בשכונה ושחקנו הרוב ליד הים...שכחת? אותו אחד שנעלם בפתאומיות" אמר הנער ויצא מן החדר ואחריו הבחורה. הפרופסור עמד והביט בך.
    "משתתף בצערך" שמעת את קולו בתוך המח שלך.
    "אל תשתתף בכלום ופשוט תעזב אותי שקט" אני אומר לו בקול ויוצא מהחדר לכיוון חדר האוכל

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

8. מורחקים
    ג&#39;ון הארדי
    "הבסיס ההוא..." משיב הנער בלחש ושולף את השרשראות מידו השמאלית. אתה נדהם לאורכן של השרשראות. הן יכולות לעטוף מכף רגל עד ראש אדם שלפחות מטר תשעים. אתה לא מבין איך על היד שלו הן נראות קטנות ולא מסוכנות.
    "בחור, בא לך להראות לי את הכישורים שלך?" ניגש אליך הנער וצלילי שרשראות ברזל נשמעו.

ברנדון פוטר
    אתה מגיע למטבח וחוטף לך איזה סנדוויטץ&#39; ואוכל אותו בהנאה. לאחר מכן אתה שותה לך כוס חלב טרי ועולה לחדרך בשביל לנוח מהיום שעבר עליך.
    ..
    אתה מתעורר ורואה יום חדש עלה.

טורי מקליין
    "קומיקס? לדעתי זה שטויות" השיבה הבחורה אך הנער צחק כמו מטורף. "ברור שקראתי&#33; אהבתי במיוחד מד"ב וכל הקשור לאקשן ומוטציות" ענה מייק בהתלהבות וירה לתקרה ניצוצות של אש.

דזמונד תומפסון
    אתה הולך לך אל חדר האוכל ולפני שאתה נכנס...אתה רואה את הנער שנלחמת איתו לפני רגע. הוא נשען אל הקיר ועצם את עיניו. כולו רעד וכעס רב נדף ממנו.
    נראה שהוא עובר תקופה לא קלה.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 1 2008, 11:25 AM
    דזמונד תומפסון
    אתה הולך לך אל חדר האוכל ולפני שאתה נכנס...אתה רואה את הנער שנלחמת איתו לפני רגע. הוא נשען אל הקיר ועצם את עיניו. כולו רעד וכעס רב נדף ממנו.
    נראה שהוא עובר תקופה לא קלה.
    אני ממשיך ללכת לכיוון חדר האוכל ומתעלם ממנו.

10. מורחקים
    דזמונד תומפסון
    הוא כבר נמצא בחדר האוכל. אתה בכניסה.

11. משתמש מנוסה
    טורי מקליין
    "קומיקס? לדעתי זה שטויות" השיבה הבחורה אך הנער צחק כמו מטורף. "ברור שקראתי&#33; אהבתי במיוחד מד"ב וכל הקשור לאקשן ומוטציות" ענה מייק בהתלהבות וירה לתקרה ניצוצות של אש.
    "אז לדעתך זה שטויות?" אני מסתכלת עליה בספק. "אז את אומרת שמה שאת - או אני - חווות עכשיו זה חלום?"
    אני שולפת את הטפרים ביד ימין ומראה לה אותם.
    "עד אתמול רק חלמתי על לפגוש את וולברין." אני מכניסה את הטפרים. "מסתבר שעכשיו אני וולברין."
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 1 2008, 11:28 AM
    דזמונד תומפסון
    הוא כבר נמצא בחדר האוכל. אתה בכניסה.
    אני נכנס פנימה ומתעלם ממנו

13. מנכ&quot;ל לשעבר.
    ג&#39;ון הארדי
    "הבסיס ההוא..." משיב הנער בלחש ושולף את השרשראות מידו השמאלית. אתה נדהם לאורכן של השרשראות. הן יכולות לעטוף מכף רגל עד ראש אדם שלפחות מטר תשעים. אתה לא מבין איך על היד שלו הן נראות קטנות ולא מסוכנות.
    "בחור, בא לך להראות לי את הכישורים שלך?" ניגש אליך הנער וצלילי שרשראות ברזל נשמעו.

"אהה...למה לא?" אני אומר ומכוון יד אל הרצפה ואז מקפיא חלק ממנה

14. מורחקים
    טורי מקליין
    "שטויות...הכל בגלל שהכניסו לנו כל מיני חומרים אסורים לגוף,
    או חווינו תאונות כלשהן" השיבה הבחורה והלכה.
    "אני מבין אותך...לא סתם קיבלנו כוחות, הכל כמו בקומיקסים שקראתי" התקרב אליך מייק ונשען אל הקיר.

דזמונד תומפסון
    אתה נכנס ונראה שהוא לא שם לב לקיומך בכלל. אתה פותח את המקרר והארונות ומכין לך ארוחה טובה ומשובחת. אתה אוכל לך בהנאה.

ג&#39;ון הארדי
    "אתה מקפיא...אין בעיה" אמר הנער בבטחון רב ושלף את השרשראות שלו אליך. לפני שהשרשראות הגיעו אליך הן עצרו...כאילו משהו מחזיק אותן חזק.
    "הסוף" לחש הנער וכל השרשראות נפתחו...וכל החיבורים קרסו וכל הרסיסים עפו ופגעו בך. לאחר-מכן כל הרסיסים התחברו מחדש לשרשראות ארוכות ונלבשו לו על היד.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 1 2008, 11:40 AM
    דזמונד תומפסון
    אתה נכנס ונראה שהוא לא שם לב לקיומך בכלל. אתה פותח את המקרר והארונות ומכין לך ארוחה טובה ומשובחת. אתה אוכל לך בהנאה.
    אני אוכל את הכול ומשתגר החוצה לספסל שישבתי בו אתמול

עמוד 10 מתוך 22 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •