Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 22 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 317

נושא: Plan 67

1. מורחקים
    ברנדון פוטר
    כבר הגעתם. מולכם רצים מספר חיילים ופותחים באש.
    "אני אדאג להם" צעק ג'ורדן ומתח את עצמו עד שנהפך לקיר אשר חסם את החיילים. "בואו נפרוץ אל הבסיס!" צעקה קסי וכך נעשה.
    בזמן שרצת עם היחידה שלך...הרגת בחילה וכאבי ראש. 'זה שוב חוזר על עצמו' אתה חשבת לעצמך וניסית כמה שיותר להחזיק בשליטה. "הכל בסדר ברנדון?" שאלה אותך ליז שרצה לידך.

דזמונד תומפסון
    "אוקי, מי עוד?" שאל הפרופסור ואדמונד התרומם באיטיות רבה. "גם אני מוכן" אמר אדמונד ואחריו מאי.
    "מצויין, המשימה שלכם היא לפרוץ אל הבסיס ולהציל את השבוי שלנו 'מר.X'" אמר הפרופסור ושלח אתכם.
    אדמונד ומאי בחרו להם כלי רכב. איזה כלי רכב תבחר?
    (אופנוע שמותאם לגופך, ג'יפ משוריין, מסוק, מיני טנק)
    *מיני טנק-ג'יפ עם תותח עליו+שריון מגן*

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 1 2008, 08:58 PM
    ברנדון פוטר
    כבר הגעתם. מולכם רצים מספר חיילים ופותחים באש.
    "אני אדאג להם" צעק ג'ורדן ומתח את עצמו עד שנהפך לקיר אשר חסם את החיילים. "בואו נפרוץ אל הבסיס!" צעקה קסי וכך נעשה.
    בזמן שרצת עם היחידה שלך...הרגת בחילה וכאבי ראש. 'זה שוב חוזר על עצמו' אתה חשבת לעצמך וניסית כמה שיותר להחזיק בשליטה. "הכל בסדר ברנדון?" שאלה אותך ליז שרצה לידך.
    "כן אבל הוא החייה שבי עומד לחזור ולהשתלט עליי אני מנסה להתנגד לו"אני אומר לה וממשיך להתקדם

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 1 2008, 08:46 PM

טורי מקליין
    את מסתתרת מאחורי מדף ספרים גדול ולמזלך ההוא ששולט במתכות לא שם לב לקיומך. אך מייק כן ראה.
    "ילד,
    הייתה זה טעות להלחם מולי...אתה באמת רוצה למות?" התקרב אל מייק הנער ששולט במתכות וחייך חיוך שטני במיוחד. הוא הרים את ידיו למעלה ושתי לוחות מתכת ששכבו על הרצפה נעמדו. "להתראות" אמר הנער ששולט במתכות ועשה עם ידיו תנועת כפיים.
    שתי הלוחות התחברו לקוביית מתכת אחת גדולה שעוטפת את מייק. "החמצן שלך אוזל וכך האש שלך, בלי אש אתה מי?...נכון מאוד! כלום!" אמר הנער בגיחוח ושילב את ידיו וחיכה לסופו של מייק.
    הקובייה רעדה ונראו כתמים אדומים בפינות. נראה שמייק מנסה לחמם את המתכת אך בינתיים זה לא מצליח לו כל כך.
    "לא!" אני אצעק כמו משוגעת ואשלוף את הטפרים כשאני ארוץ לעבר ההוא עם המתכות-"קח אותי ותעזוב אותו!"
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 1 2008, 08:58 PM
    דזמונד תומפסון
    "אוקי, מי עוד?" שאל הפרופסור ואדמונד התרומם באיטיות רבה. "גם אני מוכן" אמר אדמונד ואחריו מאי.
    "מצויין, המשימה שלכם היא לפרוץ אל הבסיס ולהציל את השבוי שלנו &#39;מר.X&#39;" אמר הפרופסור ושלח אתכם.
    אדמונד ומאי בחרו להם כלי רכב. איזה כלי רכב תבחר?
    (אופנוע שמותאם לגופך, ג&#39;יפ משוריין, מסוק, מיני טנק)
    *מיני טנק-ג&#39;יפ עם תותח עליו+שריון מגן*
    "אוף גם הוא בא איתי" אני מטיח לעברו
    "אני אחבר באופנוע" אני אומר

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

5. מנכ&quot;ל לשעבר.
    Originally posted by Xkid@Oct 1 2008, 08:09 PM
    ג&#39;ון הארדי
    אתה פותח את חדרך החדש ונדהם שכולו מסודר ונקי. יש מיטה גדולה ונוחה, מיני מקרר עם הרבה משקאות מוגזים וחריפים, מסך LCD שנמטח לאורך כל הקיר וארון בגדים גדול המכיל בגדים אופנתיים ובעלי הגנה בעת קרב.

אני לוקח מהמיני מקרר פחית בירה והולך לראות איזה ערוצים יש בטלויזיה

6. משתמש מנוסה
    שם: מתחת למיטה של ניצן.
    Originally posted by Xkid@Sep 25 2008, 08:15 PM
    *התחלה לרשומים
    אחרי הליכה בת שעה במדבר החם והלוהט אתם לבסוף מגיעים אל ה"כפר" שנראה לכם באופק. יותר נכון;
    אתם עומדים מול בסיס ענקי המצופה כולו במתכות וגדר גדולה ורחבה עוקפת אותו. על כל פינה בגדר מותקנת מצלמת מעקב אשר עוקבת אחרי כל תזוזה שלכם.
    יש שני מגדלים גבוהים אשר בכל אחד מהם עומדים כשני חיילים אשר משקיפים ושומרים. ליד הגדר מנמנם לו כלב שמירה גדול ומאיים.
    "אתה&#33; הזדהה מיד&#33;" אתה נבהל לרגע מנגיעת הפיה של הרובה הקר שמודבק לך לעורף. "מהר לפני שאני יורה&#33;" צועק חייל מאחור ומוכן לירות.
    "למה שאזדהה? מי אתה בכלל שתגיד לי מה לעשות?" אני עונה באדישות ומחייך חיוך קל בשביל לעצבן את החייל.

7. מורחקים
    ברנדון פוטר
    "יש משהו שאוכל לעשות בשביל שהמפלצת לא תשתלט עליך?" שאלה אותך זואי בעודכם רצים בתוך הבסיס.

טורי מקליין
    "כדאי לך לא להתקרב יותר מדי, אחרת את תסיימי את חייך כמו הבחור ההוא" אמר הבחור עם המתכות וחייך. "מה קורה מייק? יש לך שלוש דקות כדי לצאת...החמצן אוזל" צעק הבחור אל מייק אשר מנסה לחמם את המתכת ולהמיס אותה אך זה לא מצליח לו.
    לפתע כל הכדור החל להוציא אדים והמתכת הפכה לאדומה. מתוך כדור המתכת יצא נוזל אדום וסמיך אשר המיס הכל.
    אחרי שהעשן התפזר,
    יצא מייק תשוש ועייף...הוא נפל על הרצפה ואיבד את הכרתו. "יש לך מזל שאני נדיב היום...נתראה" אמר הבחור ששולט במתכות ולפני שעזב...ליטף לך את הלחי. הרגשת לא נעים.

דזמונד תומפסון
    אתה עולה על האופנוע ונוסע עם הקבוצה שלך לעבר הבסיס שבמדבר.
    כעבור נסיעה של שעתיים במדבר החם והלוהט שלושתכם מגיעים בהצלחה אל הבסיס ומופתעים שאין שמירה. "זאת כנראה מלכודת,
    הם מבינים שאנחנו נבוא בשביל להציל את החבר שלנו" אמר אדמונד והביט על החול. "יודעים? הם החביאו מוקשים בחול" אמר אדמונד והעביר מבט חד לעברך ולעבר מאי.

ג&#39;ון הארדי
    אתה קופץ על מיטתך הגדולה ופותח פחית קרה של בירה. אתה מדליק את הטלויזיה שלך ולוקח לגימה מהבירה.
    &#39;נחמד, אפשר להתפנק במקום הזה כמו שצריך&#39; אתה חושב לעצמך ונדהם לגלות שיש מעל מליון ערוצים בטלויזיה.

קאי דום
    "חתיכת..&#33;" התעצבן החייל ובעט בגבך אשר עשה לך פצע קטן. "הרגע ומיד&#33;" עצר את החייל איש נמוך קומה ושלוש כוכביות מזהב מוצלבות על שתי כתפיו. &#39;כנראה הוא האחראי כאן&#39; אתה חושב לעצמך ומתרומם לאט לאט מן החול.
    האיש נמוך הקומה מצווה על החייל להחנות את האוטו והולך לחקור אותך. "שלום,
    אתה פולש? אתה מרגל?" חוקר אותך האיש נמוך הקומה.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 2 2008, 10:29 AM
    טורי מקליין
    "כדאי לך לא להתקרב יותר מדי, אחרת את תסיימי את חייך כמו הבחור ההוא" אמר הבחור עם המתכות וחייך. "מה קורה מייק? יש לך שלוש דקות כדי לצאת...החמצן אוזל" צעק הבחור אל מייק אשר מנסה לחמם את המתכת ולהמיס אותה אך זה לא מצליח לו.
    לפתע כל הכדור החל להוציא אדים והמתכת הפכה לאדומה. מתוך כדור המתכת יצא נוזל אדום וסמיך אשר המיס הכל.
    אחרי שהעשן התפזר,
    יצא מייק תשוש ועייף...הוא נפל על הרצפה ואיבד את הכרתו. "יש לך מזל שאני נדיב היום...נתראה" אמר הבחור ששולט במתכות ולפני שעזב...ליטף לך את הלחי. הרגשת לא נעים.
    "תעזוב אותי." אני אוריד לו את היד ואסטור לו על הלחי בחוזקה [^^]
    וארוץ במהירות אל מייק ואנסה להעיר אותו . "אתה בסדר?"
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    </span>
    </div>

9. משתמש מנוסה
    ברנדון פוטר
    "יש משהו שאוכל לעשות בשביל שהמפלצת לא תשתלט עליך?" שאלה אותך זואי בעודכם רצים בתוך הבסיס.
    :מי זאת זואי?:
    "אני היחיד שיכול לעצר אותו"אני אומר לה וממשיך להתנגד לו

10. משתמש מנוסה
    דזמונד תומפסון
    אתה עולה על האופנוע ונוסע עם הקבוצה שלך לעבר הבסיס שבמדבר.
    כעבור נסיעה של שעתיים במדבר החם והלוהט שלושתכם מגיעים בהצלחה אל הבסיס ומופתעים שאין שמירה. "זאת כנראה מלכודת,
    הם מבינים שאנחנו נבוא בשביל להציל את החבר שלנו" אמר אדמונד והביט על החול. "יודעים? הם החביאו מוקשים בחול" אמר אדמונד והעביר מבט חד לעברך ולעבר מאי.

"את לא יכולה להישתמש בכוח האל חושי שלך כדי לבדוק?" אני שואל את מאי

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

11. מורחקים
    טורי מקליין
    הבחור עם המתכות לא הגיב. הוא רק חייך חיוך מרושע ועזב את הלובי.
    נראה שמייק נפצע קשה. הוא עדיין מחוסר הכרה.

ברנדון פוטר
    זאת ליז. בטעות יצא לי זואיO:
    --
    "אני מבינה..." אמרה ליז וכל היחידה המשיכה לרוץ עד שהגעתם אל היעד. מולכם היה מיכל גדול של חומר מסוכן אשר מוחזק תחת שמירה.
    "חבר&#39;ה,
    אנחנו מתחילים להלחם&#33;" צעק ג&#39;ורדן וכולם החלו להלחם. אתה שם לב שרץ אליך חייל עם שני אקדחים.

דזמונד תומפסון
    "טכנית אני יכולה...אבל זה עלול להפעיל את המוקשים" ענתה מאי באכזבה. "לא נורא,
    דזמונד אני צריך את עזרתך...אתה מוכן לעזור לי?" פנה אליך אדמונד ולהבה נדלקה על ידו.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 2 2008, 04:08 PM
    ברנדון פוטר
    זאת ליז. בטעות יצא לי זואיO:
    --
    "אני מבינה..." אמרה ליז וכל היחידה המשיכה לרוץ עד שהגעתם אל היעד. מולכם היה מיכל גדול של חומר מסוכן אשר מוחזק תחת שמירה.
    "חבר&#39;ה,
    אנחנו מתחילים להלחם&#33;" צעק ג&#39;ורדן וכולם החלו להלחם. אתה שם לב שרץ אליך חייל עם שני אקדחים.
    "הגיע הזמן לנקום"אני אומר ורץ אליו מנסה להתחמק מהיריות ומתח שאני קרוב אני נותן לו אגרוף בפנים

13. משתמש מנוסה
    דזמונד תומפסון
    "טכנית אני יכולה...אבל זה עלול להפעיל את המוקשים" ענתה מאי באכזבה. "לא נורא,
    דזמונד אני צריך את עזרתך...אתה מוכן לעזור לי?" פנה אליך אדמונד ולהבה נדלקה על ידו.
    "שהיה" אני אומר ולא מביט בו

14. משתמש מנוסה
    טורי מקליין
    הבחור עם המתכות לא הגיב. הוא רק חייך חיוך מרושע ועזב את הלובי.
    נראה שמייק נפצע קשה. הוא עדיין מחוסר הכרה.
    אני אבדוק אם יש לו דופק- ואם הוא נושם.
    אם אין לו דופק- אני אעשה החייאה- אלחוץ לו על הלב מאה פעמים לדקה,
    אם הוא לא נושם- הנשמה O:

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

15. מנכ&quot;ל לשעבר.
    ג&#39;ון הארדי
    אתה קופץ על מיטתך הגדולה ופותח פחית קרה של בירה. אתה מדליק את הטלויזיה שלך ולוקח לגימה מהבירה.
    &#39;נחמד, אפשר להתפנק במקום הזה כמו שצריך&#39; אתה חושב לעצמך ונדהם לגלות שיש מעל מליון ערוצים בטלויזיה.

אני מחפש משהו מעניין לראות ואז חושב לעצמי:&#39;מעניין אם יש פה בנות&#39;

עמוד 14 מתוך 22 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •