Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 22 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 317

נושא: Plan 67

1. משתמש מנוסה
    שם: מתחת למיטה של ניצן.
    Originally posted by Xkid@Oct 2 2008, 11:29 AM
    קאי דום
    "חתיכת..!" התעצבן החייל ובעט בגבך אשר עשה לך פצע קטן. "הרגע ומיד!" עצר את החייל איש נמוך קומה ושלוש כוכביות מזהב מוצלבות על שתי כתפיו. 'כנראה הוא האחראי כאן' אתה חושב לעצמך ומתרומם לאט לאט מן החול.
    האיש נמוך הקומה מצווה על החייל להחנות את האוטו והולך לחקור אותך. "שלום,
    אתה פולש? אתה מרגל?" חוקר אותך האיש נמוך הקומה.
    "מה אכפת לך?" אני משיב ויורק על החול שלידו, מפהק ומביט בשמים.

2. מורחקים
    ברנדון פוטר
    אתה פוגע בחייל והוא מרוב האגרוף החזק עף מספר מטרים אחורה,
    החייל מתנגש במיכל עם החומר המסוכן וכל החומר נשפך עליו.
    "מה לעזא.." גמגם ג'ורדן כשראה את החייל מתרומם מן הרצפה וכל גופו מרוח בזפת. החייל רץ אליך וכשהוא נוגע בך אתה מרגיש דביקות. "הרגע חטפת כמות נאה של רעל" אמר החייל בחיוך ונתן לך אגרוף אשר העיף אותך אל הקיר בחוזקה.
    הקבוצה שלך בינתיים נלחמת בשאר החיילים הרגילים.

דזמונד תומפסון
    "אני צריך שתשגר את עצמך אל צינוק השבויים ובעזרת מכשיר קשר זה אני אעביר לך את ההוראות הבאות" אומר לך אדמונד ומושיט לעברך מכשיר קשר שנלבש על האוזן ואליו מחובר מיקרופון קטן.
    "בהצלחה" אומר אדמונד ומתיישב על החול ואחריו מאי.

טורי מקליין
    את רואה שהוא לא נושם ואת מחליטה לעשות לו הנשמה.
    לפני שהשפתיים שלך נוגעות בשלו הוא מתעורר ואת נבהלת ומתרחקת מעט...ומסמיקה. "טורי? מה את חושבת שאת עושה?" התקרב אליך מייק המום ותשוש מהקרב.

ג'ון הארדי
    אתה מוצא ערוץ סרטים טוב ומשובח ומתחיל לראות סרט על מספר לוחמים אשר משתמשים בכל מני אומנויות לחימה. 'נחמד' אתה חושב לעצמך ולוקח שלוק מפחית הבירה הקרה שלך.
    לפתע אתה רואה שכל הפחית שלך הפכה לקרח. קרח מוצק.

קאי דום
    "אתה לא טיפוס שמדבר, אה?" השיב האיש בחיוך קל ותפס את ידך בכח. "שמע,
    אם לא תתחיל לדבר אני אצתרך לזרוק אותך לנצח נצחים בצינוק השבויים שלנו" אמר האיש נמוך הקומה והכאיב לך בכך שעיקם קצת את ידך הימנית.

3. משתמש מנוסה
    שם: מתחת למיטה של ניצן.
    Originally posted by Xkid@Oct 5 2008, 09:01 AM
    קאי דום
    "אתה לא טיפוס שמדבר, אה?" השיב האיש בחיוך קל ותפס את ידך בכח. "שמע,
    אם לא תתחיל לדבר אני אצתרך לזרוק אותך לנצח נצחים בצינוק השבויים שלנו" אמר האיש נמוך הקומה והכאיב לך בכך שעיקם קצת את ידך הימנית.
    "ואתם חושבים שזה יגרום לי לדבר...איזה פטתיים" אני משיב בלעג ומשלב את ידיי לאחור.

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 5 2008, 10:01 AM
    טורי מקליין
    את רואה שהוא לא נושם ואת מחליטה לעשות לו הנשמה.
    לפני שהשפתיים שלך נוגעות בשלו הוא מתעורר ואת נבהלת ומתרחקת מעט...ומסמיקה. "טורי? מה את חושבת שאת עושה?" התקרב אליך מייק המום ותשוש מהקרב.
    "עושה לך הנשמה..." אני לוחשת זמן שאני מסמיקה. "אחרי שהתעלפת הוא רצה לסיים אותך- אז רצתי עם הטפרים אליו בשביל..." אני בורחת לחדר שלי.
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

5. משתמש מנוסה
    ברנדון פוטר
    אתה פוגע בחייל והוא מרוב האגרוף החזק עף מספר מטרים אחורה,
    החייל מתנגש במיכל עם החומר המסוכן וכל החומר נשפך עליו.
    "מה לעזא.." גמגם ג&#39;ורדן כשראה את החייל מתרומם מן הרצפה וכל גופו מרוח בזפת. החייל רץ אליך וכשהוא נוגע בך אתה מרגיש דביקות. "הרגע חטפת כמות נאה של רעל" אמר החייל בחיוך ונתן לך אגרוף אשר העיף אותך אל הקיר בחוזקה.
    הקבוצה שלך בינתיים נלחמת בשאר החיילים הרגילים.
    "אולי הרועלתי אבל תסתכל למה הפכת בגלל המקום הזה"אני אומר לו מתקרב עליו מוציא טפרים וחותך אותו

6. משתמש מנוסה
    דזמונד תומפסון
    "אני צריך שתשגר את עצמך אל צינוק השבויים ובעזרת מכשיר קשר זה אני אעביר לך את ההוראות הבאות" אומר לך אדמונד ומושיט לעברך מכשיר קשר שנלבש על האוזן ואליו מחובר מיקרופון קטן.
    "בהצלחה" אומר אדמונד ומתיישב על החול ואחריו מאי.

"שהיה" אני אומר לו וחוטף את המכשיר.
    אני חושב על הצינוק שהיית בו ואז משתגר עליו

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

7. מנכ&quot;ל לשעבר.
    ג&#39;ון הארדי
    אתה מוצא ערוץ סרטים טוב ומשובח ומתחיל לראות סרט על מספר לוחמים אשר משתמשים בכל מני אומנויות לחימה. &#39;נחמד&#39; אתה חושב לעצמך ולוקח שלוק מפחית הבירה הקרה שלך.
    לפתע אתה רואה שכל הפחית שלך הפכה לקרח. קרח מוצק.

.
    "אופס" אני אומר ומצחקק
    לאחר מכן אני ממשיך לראות את הסרט

8. מורחקים
    קאי דום
    "קחו אותו לצינוק השבויים&#33; שמה הוא ילמד מן הטעויות שלו" ציווה האיש נמוך הקומה אל מספר חיילים שעברו ליד. "כן&#33;" הסכימו החיילים בפה אחד ולקחו אותך בכח אל הצינוק האפל והחשוך שבבסיס.
    "זה יהיה הבית החדש שלך, תבלה בנעימים" אמר החייל שזרק אותך לצינוק וסגר את הדלת.

טורי מקליין
    את רצה במהירות אל החדר שלך ונועלת את הדלת אחריך. "טורי חכי&#33; תפתחי בבקשה את הדלת&#33;" את שומעת את צעקותיו של מייק מהצד השני. לאחר-מכן הוא דופק בכח על הדלת וצועק שתפתחי.

ברנדון פוטר
    הטפרים בפני עצמם. זה ציפורניים שלך. כמו לדב גריזלי אמיתי.
    --
    אתה מנסה לחתוך אותו עם הציפורניים החדות שלך אך הוא הופך לשלולית זפת ובכך מצליך להתחמק.
    כעבור מספר שניות הוא חוזר לצורתו הרגילה ומתחיל לצחוק. "חלשלוש" אמר החייל בצחוק לעג והכניס לך אגרוף אל הבטן...מתקפה שפגעה בך קשות.

דזמונד תומפסון
    תפסיק להיות אנטי לשותפים שלך...זה כבר מעצבן אותיO:
    --
    אתה משתגר אל צינוק השבויים בהצלחה. אתה מסתובב בכל הצינוק ולא מוצא את &#39;מר.X&#39;.
    &#39;לאן הוא יכל ללכת...&#39; אתה חושב לעצמך ולפתע נזכר במעבדה שבה הזריקו לך חומרים רעילים לגוף.

ג&#39;ון הארדי
    כעבור שעתיים של הנאה וכיף הסרט נגמר ומראים כתוביות. כבר לילה אפשר להגיד.
    מה תעשה? תלך לישון או תצא החוצא לנשום אוויר צח?

9. מנכ&quot;ל לשעבר.
    Originally posted by Xkid@Oct 7 2008, 09:38 AM
    ג&#39;ון הארדי
    כעבור שעתיים של הנאה וכיף הסרט נגמר ומראים כתוביות. כבר לילה אפשר להגיד.
    מה תעשה? תלך לישון או תצא החוצא לנשום אוויר צח?
    [יש שם מרפסת? ם:]
    אני יוצא החוצה עם בקבוק מים

10. משתמש מנוסה

טורי מקליין
    את רצה במהירות אל החדר שלך ונועלת את הדלת אחריך. "טורי חכי&#33; תפתחי בבקשה את הדלת&#33;" את שומעת את צעקותיו של מייק מהצד השני. לאחר-מכן הוא דופק בכח על הדלת וצועק שתפתחי.
    אני לא אתפלא אם יוסי בטעות יקפיא את המים שלו O:
    --------------
    אני אקום בעצלנות אל הדלת ואפתח אותה.
    אני אחזור על המיטה,
    אשב בישיב מזרחית [רגליים צלובות מקופלות..]
    והידיים שלי הם כאילו תומכות בי מאחורה-והטפרים שלופים.
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

11. משתמש מנוסה
    ברנדון פוטר
    הטפרים בפני עצמם. זה ציפורניים שלך. כמו לדב גריזלי אמיתי.
    --
    אתה מנסה לחתוך אותו עם הציפורניים החדות שלך אך הוא הופך לשלולית זפת ובכך מצליך להתחמק.
    כעבור מספר שניות הוא חוזר לצורתו הרגילה ומתחיל לצחוק. "חלשלוש" אמר החייל בצחוק לעג והכניס לך אגרוף אל הבטן...מתקפה שפגעה בך קשות.
    &#39;תזכור הוא זפת אז מתקפות רגילות לא יעבדו עליו אני צריך אש&#39;אני חושב ומחפש מקום בערה

12. מורחקים
    ג&#39;ון הארדי
    אין מרפסת...זאת אחוזה ישנהO:
    --
    אתה יוצא החוצא ומתיישב לך על ספסל אחד שנמצא ליד. השעה חצות.
    די קריר בחוץ אך לך זה נעים. אתה מרגיש נעים מהקרירות שבחוץ אך לפתע אתה מרגיש נגיעה בכתף שלך...נגיעה אשר מבהילה אותך מאוד. "אה זה אתה" אתה אומר באידשות אל דייב, נער השרשראות.
    "יו, מה הקטע עם הבקבוק?" פנה אליך דייב והצביע אל הבקבוק שלך. אתה הרמת את הבקבוק שלך והופתעת שכולו קפוא. המים שזלגו מן הבקבוק הפכו לשלגונים.

טורי מקליין
    "אממ...תודה שדאגת לי מקודם" אמר לך מייק וגירד את ידו הימנית. &#39;הוא לחוץ מעט&#39; את חושבת לעצמך.
    "תשמעי...בואי לא נספר על התקרית הזו לפרופסור...או בכלל לאף אחד, בסדר?" התקרב אליך מייק והתיישב לידך.

ברנדון פוטר
    ביחידה שלך יש נער שמתמחה באש. "מייק לין".
    הוא כרגע חיסל מספר חיילים. הוא פנוי לעזור לך.
    *תבקש ממנו*

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 7 2008, 04:59 PM
    ברנדון פוטר
    ביחידה שלך יש נער שמתמחה באש. "מייק לין".
    הוא כרגע חיסל מספר חיילים. הוא פנוי לעזור לך.
    *תבקש ממנו*
    "מייק בוא הנה אני צריך אותך"אני אומר ומנסה להתחמק מהמתקפות של איש הזפת אם הוא יתקוף

14. מנכ&quot;ל לשעבר.
    Originally posted by Xkid@Oct 7 2008, 04:59 PM
    ג&#39;ון הארדי
    אין מרפסת...זאת אחוזה ישנהO:
    --
    אתה יוצא החוצא ומתיישב לך על ספסל אחד שנמצא ליד. השעה חצות.
    די קריר בחוץ אך לך זה נעים. אתה מרגיש נעים מהקרירות שבחוץ אך לפתע אתה מרגיש נגיעה בכתף שלך...נגיעה אשר מבהילה אותך מאוד. "אה זה אתה" אתה אומר באידשות אל דייב, נער השרשראות.
    "יו, מה הקטע עם הבקבוק?" פנה אליך דייב והצביע אל הבקבוק שלך. אתה הרמת את הבקבוק שלך והופתעת שכולו קפוא. המים שזלגו מן הבקבוק הפכו לשלגונים.

"אהה..שקר לי אז אני מקרר דברים" אני אומר ומצחקק

15. מורחקים
    ברנדון פוטר
    "יש בעיה?" מתקרב אליך מייק ומתחמק מאגרוף הזפת של החייל החולה בחומר הכימי. "שתי ציפורים במכה" צחקק החייל ושלך את ידו שהפכה לשוט העשוי זפת סמיכה.
    "אל תדאג ברנדון&#33; אני אשרוף אותו עד אפר&#33;" אמר לעברך מייק ונעמד באמצע. מן הידיים שלו יצא גל של אש אשר עטף את כל החייל. מהרגל עד הראש.
    החייל הפך לשלולית גדולה של זפת ולעיה להבות. צעקות של כאב נשמעו וכעבור מספר שניות הצעקות פסקו.
    "הוא מת" אמר לך מייק ונראה שכל היחידה נצחה את השומרים. "צריכים לקחת טיפה מהחומר אל הפרופסור" אמר ג&#39;ורדן והתקרב אל כולם.

ג&#39;ון הארדי
    "ואני חשבתי שזה קרה אחרי שנבהלת מהנגיעה שלי בכתף שלך" השיב דייב בצחוק קל והתיישב לידך. "אז,
    איך הולך? הספקת להכיר מספר אנשים פה?" תפס אותך דייב בכתף וניער אותך כמו מילקשייק.

עמוד 15 מתוך 22 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •