Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 22 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 317

נושא: Plan 67

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 27 2008, 05:26 PM
    ברנדון פוטר
    "כרצונך" השיב האיש באדישות והחזיר את מטפחתו אל כיס מכנסו. "שמע...אני נאלץ לקחת אותך איתי אל חדר החקירות", "זה לא משהו אישי, זה חובה" אומר פרינז ומחייב אותך לבוא איתו אל חדר החקירות.
    "אני כבר אומר לך אתה לא תאמין למה שאני אומר לך"

2. מורחקים
    ברנדון פוטר
    האיש לא עונה. שני חיילים מחזיקים בך, והאיש נע במסדרון של הבסיס עם ידיים משולבות ומבט מתוסכל. "הגענו, מהיום זה יהיה הבית החדש שלך" אמר האיש ושני החיילים השליכו אותך בכח אל תא ישן ורקוב ששימש פעם לכלא לשבויים.
    "כשהחוקר יבוא נקרא לך" אמר האיש ועזב. החיילים נעלו את דלת הכלוב ועזבו בעקבות פרינז.
    'איזה ריח מסריח יש פה' חשבת לעצמך ונשכבת על אחת המיטות שמצאת בכלוב. כאשר שכבת על המיטה...שמת לב לחפץ נוצץ ומסנוור מתחת למיטה שליד.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 27 2008, 05:37 PM
    ברנדון פוטר
    האיש לא עונה. שני חיילים מחזיקים בך, והאיש נע במסדרון של הבסיס עם ידיים משולבות ומבט מתוסכל. "הגענו, מהיום זה יהיה הבית החדש שלך" אמר האיש ושני החיילים השליכו אותך בכח אל תא ישן ורקוב ששימש פעם לכלא לשבויים.
    "כשהחוקר יבוא נקרא לך" אמר האיש ועזב. החיילים נעלו את דלת הכלוב ועזבו בעקבות פרינז.
    'איזה ריח מסריח יש פה' חשבת לעצמך ונשכבת על אחת המיטות שמצאת בכלוב. כאשר שכבת על המיטה...שמת לב לחפץ נוצץ ומסנוור מתחת למיטה שליד.
    "מה זה"אני אומר ומחפש אם יש עליו משהו לקרוא

4. מורחקים
    ברנדון פוטר
    אתה מתכופף ומוציא את החפץ הנוצץ ממתחת למיטה שליד. אתה רואה קופסא קטנה העשויה מתכת ובתוכה נמצא משהו נוצץ וזוהר.
    האם תפתח אותה?

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 27 2008, 05:42 PM
    ברנדון פוטר
    אתה מתכופף ומוציא את החפץ הנוצץ ממתחת למיטה שליד. אתה רואה קופסא קטנה העשויה מתכת ובתוכה נמצא משהו נוצץ וזוהר.
    האם תפתח אותה?
    "מעניין"אני אומר ופותח

6. מורחקים
    ברנדון פוטר
    אתה פותח את הקופסא המתכתית ורואה שעון דיגיטלי קטן הצבוע כולו בשחור, לחצנים אדומים ומסך תכלת מנצנץ. אתה עונד אותו בשביל לראות איך הוא נראה עליך, אך לפתע אתה מרגיש כאב חד בוורידי היד הימינית.
    השעון לא סתם מולבש עליך, הוא חלק מגופך עכשיו. אתה מנסה למשוך אותו החוצא אך אתה מרגיש כאב המזכיר כאב שאתה מרגיש כאשר אתה מוטח את העור שלך.
    "החוקר הגיע, בוא איתי בבקשה" נכנס אל התא שלך חייל צעיר ומבקש שתבוא איתו אל חדר החקירות.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 27 2008, 05:50 PM
    ברנדון פוטר
    אתה פותח את הקופסא המתכתית ורואה שעון דיגיטלי קטן הצבוע כולו בשחור, לחצנים אדומים ומסך תכלת מנצנץ. אתה עונד אותו בשביל לראות איך הוא נראה עליך, אך לפתע אתה מרגיש כאב חד בוורידי היד הימינית.
    השעון לא סתם מולבש עליך, הוא חלק מגופך עכשיו. אתה מנסה למשוך אותו החוצא אך אתה מרגיש כאב המזכיר כאב שאתה מרגיש כאשר אתה מוטח את העור שלך.
    "החוקר הגיע, בוא איתי בבקשה" נכנס אל התא שלך חייל צעיר ומבקש שתבוא איתו אל חדר החקירות.
    "חכה שניה"אני אומר ומנסה להסתיר את השעון

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 27 2008, 05:26 PM
    טורי מקליין
    החייל מתחיל להתעצבן ונראה שהוא עומד לירות אך ברגע האחרון עוצר אותו האחראי עליו. "די, לך תכנה את האוטו" אמר האיש והחייל הסכים לפקודה.
    "הכל בסדר? נפגעת?" שואל אותך האיש ומחזיר לך את חרבך.
    אני מחזירה בסווינג מקצועי את החרב לנדן. [ נדן זה התיק הזה של החרבות...]

"כן תודה." אני מחזירה לו בחיוך
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

9. מורחקים
    ברנדון פוטר
    אתה מנסה להסתיר את השעון עם כף ידך אך זה לא מצליח. אתה נאלץ ללכת עם השעון אל חדר החקירות. אתה מגיע אל חדר החקירות וכל הנוכחים עוזבים את החדר ורק איש מבוגר וזקן...כבן שישים וחמש בערך יושב מולך ומסדר כמות נאותה של מסמכים על שולחן הכתיבה שלו.
    "ובכן, לפני שנתחיל בחקירה...תגיד לי מי אתה" אמר האיש הזקן וסדר את המסמכים בערימה אחת.

טורי מקליין
    "אפשר לדעת מה נערה צעירה כמוך עושה בשטח צבאי סודי שכזה?" פנה אליך האיש בצחקוק קל, והדליק סיגריה.

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 27 2008, 06:11 PM
    ברנדון פוטר
    אתה מנסה להסתיר את השעון עם כף ידך אך זה לא מצליח. אתה נאלץ ללכת עם השעון אל חדר החקירות. אתה מגיע אל חדר החקירות וכל הנוכחים עוזבים את החדר ורק איש מבוגר וזקן...כבן שישים וחמש בערך יושב מולך ומסדר כמות נאותה של מסמכים על שולחן הכתיבה שלו.
    "ובכן, לפני שנתחיל בחקירה...תגיד לי מי אתה" אמר האיש הזקן וסדר את המסמכים בערימה אחת.
    "שמי ברנדון פוטר"אני אומר ושם את היד עם השעון לפני שהוא שם לב אליו מתחת לשולחן

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 27 2008, 06:11 PM
    טורי מקליין
    "אפשר לדעת מה נערה צעירה כמוך עושה בשטח צבאי סודי שכזה?" פנה אליך האיש בצחקוק קל, והדליק סיגריה.
    "בדיוק מה שאמרתי לאיש השני" אני אומרת ונאנחת. "אני מניחה ששמעת אותו, לא?"
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    </span>
    </div>

12. מורחקים
    ברנדון פוטר
    "שלום ברנדון, שמי מקס ביין...אני החוקר ואני מקווה שתגיד את כל האמת" אומר הזקן ומחייך. "אז ככה, איך הגעת לבסיס הצבאי הזה? מישהו שלך אותך? אם כן, מי?" שואל אותך החוקר.

טורי מקליין
    "די להתבדח, אין לי זמן לבדיחות עכשיו" השיב האיש ברוגז קל וכיבה את הסיגריה בחול. "תשמעי, אם לא תתחילי לדבר על המעשים שלך פה...אצתרך לעצור אותך ולהשליך לכלא השבויים שלנו" אמר האיש.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 27 2008, 06:35 PM
    ברנדון פוטר
    "שלום ברנדון, שמי מקס ביין...אני החוקר ואני מקווה שתגיד את כל האמת" אומר הזקן ומחייך. "אז ככה, איך הגעת לבסיס הצבאי הזה? מישהו שלך אותך? אם כן, מי?" שואל אותך החוקר.
    "איש לא שלח אותי אני לא יודע איך הגעתי מהחדר שלי למקום הזה"אני אומר ושואל אותו

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 27 2008, 06:35 PM

טורי מקליין
    "די להתבדח, אין לי זמן לבדיחות עכשיו" השיב האיש ברוגז קל וכיבה את הסיגריה בחול. "תשמעי, אם לא תתחילי לדבר על המעשים שלך פה...אצתרך לעצור אותך ולהשליך לכלא השבויים שלנו" אמר האיש.
    "תכלא אותי. תעניש אותי. תלקה אותי. תביא חייזר שישרוףאותי." אני אומר לא בכעס ובעוקצנות" עדיין תצא לך אותה האמת. אין לי מושג איך הגעתי לפה. היה בכניסה לחדר שלי מן בוהק- הלכתי פנימצה- והופ אני באמצע המדבר."

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

15. מורחקים
    ברנדון פוטר
    "הגעת מהחדר שלך?" נדהם החוקר ונשען עם גבו אחורה. "תוכל להסביר לי קצת יותר בפירוט איך זה קרה?" שאל אותך החוקר בסקרנות.

טורי מקליין
    "תגידי זאת לחוקר" אמר האיש וציווה על מספר חיילים לקחת אותך אל הבסיס הסודי ולהשליך אותך אל צינוק השבויים. "זה הבית החדש שלך" אמר החייל וסגר את הדלת.
    --
    "את&#33; אנחנו צריכים לעשות עליך מספר בדיקות&#33;" נגשו אליך מספר חיילים באמצע הלילה והובילו אותך אל מעבדה משונה ומפחידה מעט. הם נתנו לך לשאוף סם הרדמה ואת נרדמת.
    ..
    ..

..

..
    .
    "היא פוקחת עיניים&#33;" את פקחת את עינייך וראית מספר מדענים עומדים סביבך. את הרגשת כאב חד על שתי הידיים שלך.

עמוד 2 מתוך 22 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •