Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 22 ראשוןראשון ... 101819202122 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 317

נושא: Plan 67

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 13 2008, 10:12 PM
    טורי מקליין
    נראה שלאלברט כלל וכלל לא אכפת ממך...הוא שמח וחיוכו הזדוני לא יורד. מייק מתעלם ממך.
    לפתע הוא מגביר מהירות ומתפרץ קדימה...משאיר אחריו פסי אש אשר מתאדים כעבור מספר שניות מעטות.
    "עצבנתי מישהו." אני אומרת בהרמת כתפיים [ ^^" ]
    אני אנסה להגביר מהירות ולתת דחיפה קלה עם הרגל O:
    לא דווקא כדי להתקרב למייק- כדי להתרחק מאלברט
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

2. מנכ&quot;ל לשעבר.
    Originally posted by Xkid@Oct 13 2008, 09:40 PM
    ג&#39;ון הארדי
    "קורה...גם לי בהתחלה היו קשיים עם הכוחות שלי", "עכשיו הכל בסדר" אמרה זואי וחייכה חיוך מתוק, חיוך אשר הדליק אותך מאוד.
    "באמת?כמו מה למשל?" אני שואל ומחבק אותה יותר חזק

3. מורחקים
    טורי מקליין
    בזמן שאת נוסעת את שמה לב לכפתור קטן ומזערי בצד הימני שלך. את לוחצת עליו ללא היסוס ולפתע מהירות האופנוע נכפלת. "הולי שיט&#33; היא טסה על 360 קמ"ש&#33;" נדהם הנער שישב מאחורי אלברט.
    את עקפת את מייק, היית ראשונה ומאחוריך מייק. נראה שמייק מתעלם ממך...בשבילו את לא קיימת.
    ...
    לבסוף אתם הגעתם חזרה אל האחוזה הגדולה. "אני אלך אל הפרופסור בשביל להביא לו את האפס הזה...אתם יכולים ללכת לשחק בינתיים בבובות" אמר אלברט לך ולמייק והלך אל הפרופסור...ומחזיק בידו הימנית את הנער.

ג&#39;ון הארדי
    "בהתחלה לא ידעתי שאני יכולה להשטלת על גופים אחרים...היו תופעות שהייתי נתקעת באיזה גוף של חיה, היו תופעות שהייתי תקועה בגוף של עצמי ונעלמו לי הכוחות...היו הרבה מקרים" השיבה זואי וחייכה.
    לפתע פיצוץ חזק הופיע מולכם...דבר אשר העיף את שניכם הצידה. מן העשן יצאה דמות הלבושה בשחור, שיער שחור וקצר אשר מורם עם ג&#39;ל ועגיל קטן בגבה.

4. מנכ&quot;ל לשעבר.
    Originally posted by Xkid@Oct 14 2008, 01:08 AM
    ג&#39;ון הארדי
    "בהתחלה לא ידעתי שאני יכולה להשטלת על גופים אחרים...היו תופעות שהייתי נתקעת באיזה גוף של חיה, היו תופעות שהייתי תקועה בגוף של עצמי ונעלמו לי הכוחות...היו הרבה מקרים" השיבה זואי וחייכה.
    לפתע פיצוץ חזק הופיע מולכם...דבר אשר העיף את שניכם הצידה. מן העשן יצאה דמות הלבושה בשחור, שיער שחור וקצר אשר מורם עם ג&#39;ל ועגיל קטן בגבה.
    "מי אתה?&#33;" אני צועק ומכין גבישי קרח ביד

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 14 2008, 01:08 AM
    טורי מקליין
    בזמן שאת נוסעת את שמה לב לכפתור קטן ומזערי בצד הימני שלך. את לוחצת עליו ללא היסוס ולפתע מהירות האופנוע נכפלת. "הולי שיט&#33; היא טסה על 360 קמ"ש&#33;" נדהם הנער שישב מאחורי אלברט.
    את עקפת את מייק, היית ראשונה ומאחוריך מייק. נראה שמייק מתעלם ממך...בשבילו את לא קיימת.
    ...
    לבסוף אתם הגעתם חזרה אל האחוזה הגדולה. "אני אלך אל הפרופסור בשביל להביא לו את האפס הזה...אתם יכולים ללכת לשחק בינתיים בבובות" אמר אלברט לך ולמייק והלך אל הפרופסור...ומחזיק בידו הימנית את הנער.
    אני שבה אל החדר שלי ונשכבת על המיטה.
    &#39;נו כבר... תתרכזי תתרכזי&#39;
    -------------------
    זה מה שלוגאן עשה בקומיקס כדאי לגרום לאמה פרוסט להתקשר אליו לטלפון
    ------------------
    אני מנסה ממש להתרכז בילדה קודם שראיתי שעצרה אותי מלתקוע סכין במוח.
    אם זה לא יצליח:
    אני אשלוף את הטפרים ואשים אותם ליד המוח שלי, ומתכוננת לקחת תנופה.
    " אתה שומעת אותי?"
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    </span>
    </div>

6. מורחקים
    ג&#39;ון הארדי
    "מה תעשה עם השלגון הקטן שלך? תרביץ לי?" אמר הנער המסטורי והחל לצחוק כמו מטורף.

טורי מקליין
    את מניפה את הטפרים שלך אך לפתע את מרגישה שיתוק, את לא מצליחה להזיז את ידיך בכלל. זה אלברט, הוא עומד ועם ידו השמאלית מחזיק את ידיך בעזרת כח מגנטי. "הפרופסור מוסר לך ולמייק &#39;תודה&#39;, זה הכל" אמר אלברט ושחרר אותך מאחיזתו.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 13 2008, 09:40 PM
    ברנדון פוטר
    "לא. אני עברתי דברים אחרים" ענה הנער ותפס את ידך השמאלית והגדולה. "אתה בא איתי" אמר הנער והחל למשוך אותך.
    "לא נראה לי"אני אומר ומנסה לתפוס ביד ימין אותו בגוף ומנסה לזרוק אותו רחוק ממני

8. משתמש מנוסה
    שם: מתחת למיטה של ניצן.
    Originally posted by Xkid@Oct 13 2008, 08:40 PM
    קאי דום
    "הנה, אתה לא מבין כמה שאתה מגעיל אותנו כבר" התקרב אליך המדען הראשי וזרק לך שקית קרטון שבתוכה הבגדים שלך...שרשראות וכל השייך לך. כמו-כן, המראה נשברה ורסיסי זכוכית מפוזרים בכל המעבדה.
    ...
    אתה לבוש.
    אני מתחיל לצעוד אל היציאה בעודי מתנגש &#39;בכוונה&#39; בכולם.

9. מנכ&quot;ל לשעבר.
    Originally posted by Xkid@Oct 14 2008, 02:13 AM
    ג&#39;ון הארדי
    "מה תעשה עם השלגון הקטן שלך? תרביץ לי?" אמר הנער המסטורי והחל לצחוק כמו מטורף.

"לא" אני אומר
    "אבל נראה אם זה ישנה לך משהו" אני אומר ומנסה להקפיא את הענר כמו שעשיתי עם הבקבוקים

10. מורחקים
    ברנדון פוטר
    אתה מצליך להשליך אותו לגובה אך כעבור מספר שניות נראה שהוא יודע לעוף. הוא עומד על שתי רגליו באוויר.
    "נכון מגניב?" התחיל הנער לצחוק ופגע בך עם זרם אוויר נוסף.

קאי דום
    "תזהר חתיכת ^%&*@#" צעקו לעברך מספר מדענים אשר הרסת להם ניסיויים ועוד כל מיני דברים לא מובנים. לפתע מאחוריך רץ מדען אחד עם סכין מטבח מופנה אל גבך.
    אתה קפאת במקום ולא העזת להתגונן. לפתע כסא קטן ומתכתי נדבק אל גבך ובכך הציל אותך מדקירה. לאחר-מכן הכסא נפל על רגלו של המדען...מה שגרם לו לעזוב אתוך בקריאת כאב.

ג&#39;ון הארדי
    אתה לא מספיק אפילו להוציא קור מן הידיים שלך. אתה מרגיש שיתוק בכל הגוף.
    "מופתע? לא נורא...בקרוב זה לא יהיה לך ממש אכפת" אמר הנער ועם תזוזה מזערית עם ידו השמאלית הרים אותך באוויר. "אם עד היום לא האמנת בקסמים ועל-חושי...אז אני ממש מרחם עליך" אמר הנער בקול עמוק ועם תזוזה נוספת של היד הוא העיף אותך אל עץ ישן וגדול. נפגעת חזק בידך הימנית.
    "אתה מדמם&#33; אני אעזור לך&#33;" צעקה לעברך זואי והחלה לרוץ אל שדה הקרב.

11. מנכ&quot;ל לשעבר.
    Originally posted by Xkid@Oct 14 2008, 11:09 AM
    ג&#39;ון הארדי
    אתה לא מספיק אפילו להוציא קור מן הידיים שלך. אתה מרגיש שיתוק בכל הגוף.
    "מופתע? לא נורא...בקרוב זה לא יהיה לך ממש אכפת" אמר הנער ועם תזוזה מזערית עם ידו השמאלית הרים אותך באוויר. "אם עד היום לא האמנת בקסמים ועל-חושי...אז אני ממש מרחם עליך" אמר הנער בקול עמוק ועם תזוזה נוספת של היד הוא העיף אותך אל עץ ישן וגדול. נפגעת חזק בידך הימנית.
    "אתה מדמם&#33; אני אעזור לך&#33;" צעקה לעברך זואי והחלה לרוץ אל שדה הקרב.
    "אני בסדר" אני אומר "את מכירה אותו?" אני שואל את זואי

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 14 2008, 11:09 AM
    ברנדון פוטר
    אתה מצליך להשליך אותו לגובה אך כעבור מספר שניות נראה שהוא יודע לעוף. הוא עומד על שתי רגליו באוויר.
    "נכון מגניב?" התחיל הנער לצחוק ופגע בך עם זרם אוויר נוסף.
    "אני לא הולך לאף מקום עד שאתה לא אומר לי מי אתה"אני אומר לו

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 14 2008, 02:13 AM
    טורי מקליין
    את מניפה את הטפרים שלך אך לפתע את מרגישה שיתוק, את לא מצליחה להזיז את ידיך בכלל. זה אלברט, הוא עומד ועם ידו השמאלית מחזיק את ידיך בעזרת כח מגנטי. "הפרופסור מוסר לך ולמייק &#39;תודה&#39;, זה הכל" אמר אלברט ושחרר אותך מאחיזתו.
    "תודה." אני אומר לו.
    &#39; תתרכזי.. תתרכזי..&#39;

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

14. משתמש מנוסה
    שם: מתחת למיטה של ניצן.
    Originally posted by Xkid@Oct 14 2008, 10:09 AM
    קאי דום
    "תזהר חתיכת ^%&*@#" צעקו לעברך מספר מדענים אשר הרסת להם ניסיויים ועוד כל מיני דברים לא מובנים. לפתע מאחוריך רץ מדען אחד עם סכין מטבח מופנה אל גבך.
    אתה קפאת במקום ולא העזת להתגונן. לפתע כסא קטן ומתכתי נדבק אל גבך ובכך הציל אותך מדקירה. לאחר-מכן הכסא נפל על רגלו של המדען...מה שגרם לו לעזוב אתוך בקריאת כאב.
    אני מסתובב אל הכסא המתכתי ומרים אותו בשתי ידי. בוחן אותו ולאחר מכן זורק אותו.
    בזמן שהוא מתעופף באוויר אני מנסה להתמקד רק עליו ולחשוב באותו הרגע על הכסא.

15. מורחקים
    ג&#39;ון הארדי
    זואי מתקרבת אליך ועוזרת לך להתרומם. "לא...מעולם לא ראיתי אותו" משיבה לך זואי ולפתע עולה לאוויר וטסה במהירות גבוהה אל עץ ישן אחר ונפגעת ממנו. "אל תתערבי, אישה" אמר הנער ברוגז והחל להתקרב אליך.

ברנדון פוטר
    "אם תבוא איתי אני אגלה לך הכל + נוכל לנקום באנשים שהפכו אותך למה שאתה כיום" אומר לך הנער ויורד ארצה מן האוויר. נראה שפניו לשלום.

טורי מקליין
    הוא עוזב את חדרך וכעבור מספר שניות נכנסת האישה ההיא בעל השיער האדמוני. "טורי? שוב המשחקים המסוכנים שלך?&#33;" מתעצבנת האישה ואת מופתעת לראות אותה ככה.

קאי דום
    הכסא עף במהירות גבוהה אל מיכל ענקי שבתוכו חומרים כימיים ומסוכנים. אתה מרים את ידך הימנית ומתמקד על הכסא בעודו עף במהירות רבה.
    לפתע הכסא נעצר והוא מרחפף באוויר.

עמוד 20 מתוך 22 ראשוןראשון ... 101819202122 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •