Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 22 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 317

נושא: Plan 67

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 29 2008, 01:55 PM
    טורי מקליין
    "תגידי זאת לחוקר" אמר האיש וציווה על מספר חיילים לקחת אותך אל הבסיס הסודי ולהשליך אותך אל צינוק השבויים. "זה הבית החדש שלך" אמר החייל וסגר את הדלת.
    --
    "את! אנחנו צריכים לעשות עליך מספר בדיקות!" נגשו אליך מספר חיילים באמצע הלילה והובילו אותך אל מעבדה משונה ומפחידה מעט. הם נתנו לך לשאוף סם הרדמה ואת נרדמת.
    ..
    ..

..

..
    .
    "היא פוקחת עיניים!" את פקחת את עינייך וראית מספר מדענים עומדים סביבך. את הרגשת כאב חד על שתי הידיים שלך.
    אני מהר מנסה להרים את הראש ולהסתכל על הידיים שלי.
    "מי אתם?" אני צועקת ומנסה להחליק את הרגל שלי מהאזיקים [אם יש ><" אני מניחה שיש O:]
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

2. מורחקים
    טורי מקליין
    את לא מצליחה להשתחרר. את מוצלבת על שדה גדול ורחב.
    לפתע את מרגישה את הכאב החד שנית ויש לך הרגשה מוזרה כאילו משהו עומד לצאת מתוך הידיים שלך. משהו גדול וחד.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 29 2008, 01:55 PM
    ברנדון פוטר
    "הגעת מהחדר שלך?" נדהם החוקר ונשען עם גבו אחורה. "תוכל להסביר לי קצת יותר בפירוט איך זה קרה?" שאל אותך החוקר בסקרנות.
    "חזרתי מחברים יכנסתי הביתה נכנסתי לחדר פתאום ראיתי שכל החדר שלי מים הייה לי חם אז חשבתי שאני הוזה אז נכנסתי פתאום ראיתי אותי במדבר ולידי שכמיה שחורה לבשתי אותה והתחלתי ללכת עד שהגעתי לעיר ואז ממה ששמעת משאר החילים והמפקד שלהם הגעתי לפה וזהו"אני אומר לו

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 29 2008, 02:04 PM
    טורי מקליין
    את לא מצליחה להשתחרר. את מוצלבת על שדה גדול ורחב.
    לפתע את מרגישה את הכאב החד שנית ויש לך הרגשה מוזרה כאילו משהו עומד לצאת מתוך הידיים שלך. משהו גדול וחד.
    הלוואיייייייייי&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;
    שגיא ^^
    -------------------
    "מה עשיתם לי?" אני אצעק בכל כוחי "מה קורה פה&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;"
    -------------------
    אם זה מה שאני חושבת שזה-
    ברגע הראשון שתהייה לי מוזה אני מכינה לך סט/ אתר הטמל D:
    איך שבא לך ^^
    ד"א
    אם זה מה שאני חושבת שזה-
    אתה יכול להשתמש בקטע שנתן לי השראה לסיפור,
    זה גם הולך בעצם לקרות בסיפור-
    זה כזה אני מאיימת עם אגרוף על אחד המדענים,
    ואז כזה המדען אומר:
    "What the-"
    ואז אני כזה מסתכלת על הלהבים ושואלת:
    "hell?"
    זה מתוך אקס מן המקור- וולברין,
    הקומיקס ^^
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    </span>
    </div>

5. מורחקים
    ברנדון פוטר
    "משונה לגמרי" אמר החוקר ונאנח. לפתע השעון שלך החל להוציא צלילים מוזרים ודי רועשים...והרגשת כאבים בכל הגוף. "הכל בסדר?" פנה אליך החוקר בעודך מתקפל מרוב כאבים.

טורי מקליין
    "אנחנו היינו צריכים לבדוק עליך כמה מוצרים וויטמינים אשר מחזקים את האדם ונותנים לו כוחות פי שתיים יותר חזקים,
    החיילים שלנו דורשים את ההכי טוב שביותר" אמר מדען אחד אשר הוריד אותך. "אני רואה שיש כמה תופעות לוואי, לא נורא...את לא תמותי או משהו" אמר המדען בלעג והלך לסדר מסמכים על שולחנו בעודך עומדת ומרגישה כאבים חזקים בשתי הידיים שלך.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 29 2008, 02:40 PM
    טורי מקליין
    "אנחנו היינו צריכים לבדוק עליך כמה מוצרים וויטמינים אשר מחזקים את האדם ונותנים לו כוחות פי שתיים יותר חזקים,
    החיילים שלנו דורשים את ההכי טוב שביותר" אמר מדען אחד אשר הוריד אותך. "אני רואה שיש כמה תופעות לוואי, לא נורא...את לא תמותי או משהו" אמר המדען בלעג והלך לסדר מסמכים על שולחנו בעודך עומדת ומרגישה כאבים חזקים בשתי הידיים שלך.
    *מואה*
    *מואה*
    *מואה*
    *מואה*
    *מואה*
    *מואה*
    *מואה*
    *מואה*
    -----------
    אני רצה אליו ומצמידה אותו לקיר כשאני חונקת לו את הצוואר,
    ומאיימת עליו עם אגרוף מוך הפרצוף שלו, במרחק של כ- 30 סנטימטרים [מפיק מקום כדי שהם יפתחו ^^]
    "מה- עשיתם לי?&#33;" אני אשאל כמו מטורפת D:
    ----------
    אתה רוצה אתר הטמל או סט?

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 29 2008, 02:40 PM
    ברנדון פוטר
    "משונה לגמרי" אמר החוקר ונאנח. לפתע השעון שלך החל להוציא צלילים מוזרים ודי רועשים...והרגשת כאבים בכל הגוף. "הכל בסדר?" פנה אליך החוקר בעודך מתקפל מרוב כאבים.
    "אני בסדר סתם כאב בטן"אני משקר לו

8. מורחקים
    טורי מקליין
    "כבר אמרתי&#33; בדקנו עליך כמה מהמוצרים שלנו&#33;", "תעזבי אותי כבר&#33;" נסה המדען להשתחרר אך להפתעתך הרגשת יותר חזקה והחושים שלך התחזקו מהרגיל. נבהלת לרגע.
    "מה לעזא..." נדהם המדען למראה עיניו. מן היד שלך יצאו להבים ארוכים וחדים. הכאב עבר אך לא הבנת מה בדיוק קרה עם היד שלך.

ברנדון פוטר
    הכאב לא עבר...הוא רק התחזק יותר ויותר. לפתע החושים שלך התחזקו, גדלה לך פרווה בכל הגוף וגדלת. הפכת למן חיה גדולה ושעירה. "מה קורה פה?&#33;" נבהל החוקר אך ללא שליטתך רצחת אותו עם הכח החייתי שלך.
    "עצור&#33;" צעקו מספר חיילים ופתחו באש. אתה שמת לב שאתה לא נפצע מהיריות שלהם. כמו כן, השעון שלך נעלם ורק על הכתף שלך היה מצוייר הסמל שהיה מצוייר על השעון.

9. משתמש מנוסה
    כינוי בפורום: bug
    שם מלא: דזמונד תומפסון
    רקע: דנזמונד נולד בסקוטלנד להורים דייגים, לאימו קוראים ג&#39;ין ולאביו קוראים תום. יש לו שלושה אחים ושני אחיות,הסב מצד האמא גר יחד איתם.דזמונד תמיד התעניין בים.יש לו חברה ששמה ביילי,הוא לומד בבית הספר העירוני.דזמנו מאוד עצבני ורק הים מרגיע אותו,הוא פיקח,רחב לב ותמיד עוזר.הוא יודע לשק שצריך והוא תמיד מצליח להכניס את עצמו לצרות.
    מראה: מבנה גוף גדול,מעט שריר,שיער חום ועינים ירוקות.
    הערות/בקשות:שהיכולת שלו תהיה שהוא הופך כולו למתכת חזקה שלא ידוע לאדם.(כאילו כל הגוף הופך למתכת.)

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

10. מורחקים
    BUG,
    רשום. תגיב להתחלה.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 25 2008, 07:15 PM
    *התחלה לרשומים
    אחרי הליכה בת שעה במדבר החם והלוהט אתם לבסוף מגיעים אל ה"כפר" שנראה לכם באופק. יותר נכון;
    אתם עומדים מול בסיס ענקי המצופה כולו במתכות וגדר גדולה ורחבה עוקפת אותו. על כל פינה בגדר מותקנת מצלמת מעקב אשר עוקבת אחרי כל תזוזה שלכם.
    יש שני מגדלים גבוהים אשר בכל אחד מהם עומדים כשני חיילים אשר משקיפים ושומרים. ליד הגדר מנמנם לו כלב שמירה גדול ומאיים.
    "אתה&#33; הזדהה מיד&#33;" אתה נבהל לרגע מנגיעת הפיה של הרובה הקר שמודבק לך לעורף. "מהר לפני שאני יורה&#33;" צועק חייל מאחור ומוכן לירות.
    "אני דזמונד טומפסון מסקוטלנד" אני אומר בבהלה

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

12. מורחקים
    דזמונד תומפסון
    "אתה מרגל? מי שלח אותך?,
    אתה מודע לזה שאתה נמצא בבסיס סודי של קונטר?" חוקר אותך החייל אשר מדביק לעורף שלך רובה.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 30 2008, 01:50 PM
    דזמונד תומפסון
    "אתה מרגל? מי שלח אותך?,
    אתה מודע לזה שאתה נמצא בבסיס סודי של קונטר?" חוקר אותך החייל אשר מדביק לעורף שלך רובה.
    "אמרתי לך כבר,הגעתי מסקוטלנד,דרך החדר שלי." אני אומר
    "ומה זה לכל הרוחות קונטר?"

14. מורחקים
    דזמונד תומפסון
    "הגעת מהחדר שלך?&#33; זה מגוחח" התרגז החייל אך איש נמוך קומה עצר אותו ברגע האחרון. "די, לך תכנה את האוטו בזמן שאני אדבר עם הנער" אמר האיש והחייל עשה כדבריו.
    על כתפיו של האיש היו מוצלבים בשורה שלושה כוכבים מוזהבים. &#39;כנראה הוא האחראי פה&#39; חשבת לעצמך וטיפת זיעה זלגה מפניך.
    "מצטער על מה שקרה...הכל בסדר איתך?" ניגש אליך האיש ולחץ לך את היד.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 30 2008, 02:35 PM
    דזמונד תומפסון
    "הגעת מהחדר שלך?&#33; זה מגוחח" התרגז החייל אך איש נמוך קומה עצר אותו ברגע האחרון. "די, לך תכנה את האוטו בזמן שאני אדבר עם הנער" אמר האיש והחייל עשה כדבריו.
    על כתפיו של האיש היו מוצלבים בשורה שלושה כוכבים מוזהבים. &#39;כנראה הוא האחראי פה&#39; חשבת לעצמך וטיפת זיעה זלגה מפניך.
    "מצטער על מה שקרה...הכל בסדר איתך?" ניגש אליך האיש ולחץ לך את היד.
    "אני לא ילחץ איתך את היד שלי" אני אומר ומסיט את ידי

עמוד 3 מתוך 22 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •