Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 22 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 317

נושא: Plan 67

1. מורחקים
    דזמונד תומפסון
    "אתה תנקום באנשים שכלאו אותך וגרמו לך סבל רב, אתה תחייה בסביבת אנשים שדומה לך...אתה תיהיה אחד משלנו" אמר הפרופסור ולפתע כל המתכת שלך התפרקה לרסיסים והתאדה באוויר.
    "מה?! המתכת התפרקה?!" נדהמו כמה מהאנשים והפרופסור הופתע. אתה בעצמיך עמדת בבהלה שכל המתכת שעטפה אותך התפרקה.
    "כנראה זאת הייתה תופעת לוואי מהחומר הכימי שכיסה אותך...הכח האמיתי יתגלה בקרוב מאוד" אמר הפרופסור. "אז, אתה מצטרף אלינו או שאתה תלך במדבר האינסופי ותנסה לשרוד לבד?" שאל אותך הפרופסור בעודו מתרחק ממך.

טורי מקליין
    העץ נחצה לשניים וקורס. רסיסים של עץ מתעופפים לידך ברוח.
    'מדהים' את חושבת לעצמך ובוהה בטפרים שוב ושוב. פתאום את רואה באופק מן אחוזה גדולה ואפרפורה באופק שביער,
    מה תעשי? תלכי לשם?

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 30 2008, 07:20 PM
    דזמונד תומפסון
    "אתה תנקום באנשים שכלאו אותך וגרמו לך סבל רב, אתה תחייה בסביבת אנשים שדומה לך...אתה תיהיה אחד משלנו" אמר הפרופסור ולפתע כל המתכת שלך התפרקה לרסיסים והתאדה באוויר.
    "מה?! המתכת התפרקה?!" נדהמו כמה מהאנשים והפרופסור הופתע. אתה בעצמיך עמדת בבהלה שכל המתכת שעטפה אותך התפרקה.
    "כנראה זאת הייתה תופעת לוואי מהחומר הכימי שכיסה אותך...הכח האמיתי יתגלה בקרוב מאוד" אמר הפרופסור. "אז, אתה מצטרף אלינו או שאתה תלך במדבר האינסופי ותנסה לשרוד לבד?" שאל אותך הפרופסור בעודו מתרחק ממך.

טורי מקליין
    העץ נחצה לשניים וקורס. רסיסים של עץ מתעופפים לידך ברוח.
    'מדהים' את חושבת לעצמך ובוהה בטפרים שוב ושוב. פתאום את רואה באופק מן אחוזה גדולה ואפרפורה באופק שביער,
    מה תעשי? תלכי לשם?
    אני אכניס את הטפרים למקומם,
    ואנסה להריץ בראש שלי את כל מה שאני זוכרת על ג'יימס האולט. [לוגאן.] {וובלרין}
    ----וזה הרבה ^^----

אני אתקרב בשקט בשקט לעבר האחוזה- במהירות מתחמקת מעיני כל, מסתתרת מאחורי עצים, ומנסה לשמוע כמה שיותר ולהריח כמה שיותר.
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 30 2008, 07:20 PM
    דזמונד תומפסון
    "מה?&#33; המתכת התפרקה?&#33;" נדהמו כמה מהאנשים והפרופסור הופתע. אתה בעצמיך עמדת בבהלה שכל המתכת שעטפה אותך התפרקה.

"שהיה" אני אומר בבהלה לנוכח המתכת המפורקת

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

4. מורחקים
    טורי מקליין
    את רצה במהירות אל האחוזה ולפני שאת מתקרבת מספיק...את מסתתרת בשביל שאף אחד לא יגלה עליך. את מרחרחת את המקום ונראה שלא מזמן עברו פה מספר רב של אנשים...ואת מרגישה בטוחה במקום הזה.
    "פתחו לי&#33; יש לי חדשות&#33;" את רואה דרך החור שבשיח נער מבוגר מעט ממך, בעל שיער שחור ארוך וג&#39;קט שחור מכסה את כתפיו השריריות. הוא נראה טוב ויפה.
    להפתעתך הרבה, האינסטיקטים החייתיים שלך מראים שאין כל סכנה בסביבה. את במקום מובטח.

דזמונד תומפסון
    "עשית את הבחירה הנכונה" אמר הפרופסור בחיוך וכולכם עליתם על כלי רכב מסוגים שונים. אתה והפרופסור עליתם על ג&#39;יפ משוריין וגדול והתחלתם לנסוע ולהתרחק מן המבצר והמדבר.
    *כעבור מספר שעות של נסיעה במדבר*

"הגענו" אמר הפרופסור בשמחה ומולך הייתה אחוזה גדולה ומרשימה. "פח...בואו נלך כבר לישון ולאגור כוחות למשימה הבאה" אמר נער בגילך אשר ירד הרגע מן האופנוע שלו.
    "דזמונד, הסגן שלי &#39;מר.פול&#39; יראה לך את חדר מגוריך" אמר הפרופסור והציג בפניך את סגנו. "שלום דזמונד, בוא איתי בבקשה" אמר הסגן וביקש ממך להתלווה אליו.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 30 2008, 07:35 PM
    טורי מקליין
    את רצה במהירות אל האחוזה ולפני שאת מתקרבת מספיק...את מסתתרת בשביל שאף אחד לא יגלה עליך. את מרחרחת את המקום ונראה שלא מזמן עברו פה מספר רב של אנשים...ואת מרגישה בטוחה במקום הזה.
    "פתחו לי&#33; יש לי חדשות&#33;" את רואה דרך החור שבשיח נער מבוגר מעט ממך, בעל שיער שחור ארוך וג&#39;קט שחור מכסה את כתפיו השריריות. הוא נראה טוב ויפה.
    להפתעתך הרבה, האינסטיקטים החייתיים שלך מראים שאין כל סכנה בסביבה. את במקום מובטח.
    אני במהירות ארוץ עליו, ואז בלי שהוא ישים לב- אשען על הקיר כאילו הייתי כאן הרבה זמן.
    "תגיד-" אני אשאל אותו ואריח את הזיעה שלו כדי לדעת יותר טוב," מה זה המקום הזה?"
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    </span>
    </div>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 30 2008, 07:35 PM
    טורי מקליין

דזמונד תומפסון
    "עשית את הבחירה הנכונה" אמר הפרופסור בחיוך וכולכם עליתם על כלי רכב מסוגים שונים. אתה והפרופסור עליתם על ג&#39;יפ משוריין וגדול והתחלתם לנסוע ולהתרחק מן המבצר והמדבר.
    *כעבור מספר שעות של נסיעה במדבר*

"הגענו" אמר הפרופסור בשמחה ומולך הייתה אחוזה גדולה ומרשימה. "פח...בואו נלך כבר לישון ולאגור כוחות למשימה הבאה" אמר נער בגילך אשר ירד הרגע מן האופנוע שלו.
    "דזמונד, הסגן שלי &#39;מר.פול&#39; יראה לך את חדר מגוריך" אמר הפרופסור והציג בפניך את סגנו. "שלום דזמונד, בוא איתי בבקשה" אמר הסגן וביקש ממך להתלווה אליו.
    "אני עדיין לא יודע מה הכוח שלי" אני אומר...
    "שהיה" אני נאנח והולך אחריו

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

7. מורחקים
    טורי מקליין
    "לא שמתי לב לקיומך" הופתע הנער וחייך חיוך קל ואדיש. &#39;הוא בסדר...הוא לא מסוכן או משהו...&#39; חשבת לעצמך והחזרת חיוך. "המקום הזה? את בטח חדשה,
    זה הבית לכל האנשים שחוו תקרית עם חומרים כימיים והפרעות בכל תהליך הדי אן איי" אמר הנער.
    "אנחנו קוראים לעצמינו ה-X-Men, אנשים שהם מוטציות/חולים" אמר הנער ושמת לב לקעקוע משונה על צד הימין של הצוואר שלו. הייתה זו אות מוזרה המזכירה אות חרטומים עוד מימי מצריים.

דזמונד תומפסון
    אתה והסגן הולכים מספר דקות באחוזה...עולים כמה קומות ולבסוף הוא מראה לך את חדרך. החדר נראה במצב טוב. &#39;קצת שיפוצים לא יזיקו פה&#39; אתה חושב לעצמך ומגחח בסתר.
    "אני אשאיר אותך פה לבד...שתתרגל למקום קצת יותר" אומר מר.פול והולך.
    אתה רואה מיטה גדולה ונוחה, מחשב נייד על שולחן הכתיבה וארון בגדים.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 30 2008, 07:48 PM
    טורי מקליין
    "לא שמתי לב לקיומך" הופתע הנער וחייך חיוך קל ואדיש. &#39;הוא בסדר...הוא לא מסוכן או משהו...&#39; חשבת לעצמך והחזרת חיוך. "המקום הזה? את בטח חדשה,
    זה הבית לכל האנשים שחוו תקרית עם חומרים כימיים והפרעות בכל תהליך הדי אן איי" אמר הנער.
    "אנחנו קוראים לעצמינו ה-X-Men, אנשים שהם מוטציות/חולים" אמר הנער ושמת לב לקעקוע משונה על צד הימין של הצוואר שלו. הייתה זו אות מוזרה המזכירה אות חרטומים עוד מימי מצריים.
    "תגיד לי אתה צוחק עלי?" אני אלך אליו בהליכה מפתה ואניף את השער שלי כדי שיתנופף. "זה כמו בקומיקס?"
    אני אסתכל על היד שלי ככה ואסובב אותה כזה- בוחנת אותה מכל הכיוונים.
    "ומה הכוחות שלך?" אני אשאל בלגלוג קל. &#39;יש סיכוי? שאולי אני אפגוש אותו...&#39;

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 30 2008, 07:48 PM
    טורי מקליין

דזמונד תומפסון
    אתה והסגן הולכים מספר דקות באחוזה...עולים כמה קומות ולבסוף הוא מראה לך את חדרך. החדר נראה במצב טוב. &#39;קצת שיפוצים לא יזיקו פה&#39; אתה חושב לעצמך ומגחח בסתר.
    "אני אשאיר אותך פה לבד...שתתרגל למקום קצת יותר" אומר מר.פול והולך.
    אתה רואה מיטה גדולה ונוחה, מחשב נייד על שולחן הכתיבה וארון בגדים.
    אני לוקח מפתח לחדר ויוצא לסייר באחוזה.
    אחר כך אני יוצא לחצר

10. מורחקים
    טורי מקליין
    "הכוחות שלי? הרבה שאלו אותי את השאלות הללו" צחקק הנער ושלב את ידיו בכיסי מכנסו והביט בשמש החמימה. "כשהשמש שוקעת אני ישן...כשהיא מוסתרת אני פוחד וכשהיא זורחת אני חי",
    "אני חושב שאת תביני לבד" אמר הנער והמשיך להביט בשמש החמימה.

דזמונד תומפסון
    אתה עובר באחוזה...נתקל בפסלים מרשימים ותמונות וחפצים יקרים מאוד. כשאתה יוצא אל החצר, אתה רואה שהיא ריקה...כל אחד נח אצלו בחדר.
    יש מספר ספסלים מולך, עצים שמורידים צל ומזרקה גדולה ומרעננת.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 30 2008, 08:00 PM
    טורי מקליין
    "הכוחות שלי? הרבה שאלו אותי את השאלות הללו" צחקק הנער ושלב את ידיו בכיסי מכנסו והביט בשמש החמימה. "כשהשמש שוקעת אני ישן...כשהיא מוסתרת אני פוחד וכשהיא זורחת אני חי",

דזמונד תומפסון
    אתה עובר באחוזה...נתקל בפסלים מרשימים ותמונות וחפצים יקרים מאוד. כשאתה יוצא אל החצר, אתה רואה שהיא ריקה...כל אחד נח אצלו בחדר.
    "תן לי לנחש." אני נאנחת "אש?"
    אני מנסה להריח אותו בלי שהוא ישים לב ומזה לגלות משהו.
    "יש סיכוי שאתה מכניס אותי?" אני אשאל בקול נעים ואניף את שיערי D:

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 30 2008, 08:00 PM
    טורי מקליין

דזמונד תומפסון
    תפגיש אותי עםם הילה זה יהיה מצחיק&#33;
    ------------
    אני יושב על הספסל ומתבונן בשמיים
    &#39;אני צריך ים&#39; אני מהרהר בעצב

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 30 2008, 12:21 PM
    ברנדון פוטר
    הכאב לא עבר...הוא רק התחזק יותר ויותר. לפתע החושים שלך התחזקו, גדלה לך פרווה בכל הגוף וגדלת. הפכת למן חיה גדולה ושעירה. "מה קורה פה?&#33;" נבהל החוקר אך ללא שליטתך רצחת אותו עם הכח החייתי שלך.
    "עצור&#33;" צעקו מספר חיילים ופתחו באש. אתה שמת לב שאתה לא נפצע מהיריות שלהם. כמו כן, השעון שלך נעלם ורק על הכתף שלך היה מצוייר הסמל שהיה מצוייר על השעון.
    (אני מקווה שלא הפכת אותי כמו בן טן)

&#39;מה קורה לי&#39;אני שואל את עצמי במוח ומנסה לעצור את עצמי

14. מנכ&quot;ל לשעבר.
    כינוי בפורום:Sexy_LD
    שם מלא: ג&#39;ון הארדי~John Hardy
    רקע:ההורים של ג&#39;ון היו מילייארדרים,ג&#39;ון קיבל כל מה שהוא רצה אבל זה לא הספיק.
    ג&#39;ון רצה משפחה אמיתי;הוריו של ג&#39;ון היו כל הזמן בנסיעות והיו מתוך שנה שלמה שלושה שבועות בבית.יום אחד,שג&#39;ון חזר מהבצ&#39;פר הוא ראה מישהי ממש יפה,השם שלה היה אנג&#39;ל.
    העניינים התגלגלו ואנג&#39;ל וג&#39;ון נהיו זוג;זוג ממש צמוד.
    ג&#39;ון הוא דיי עצבני,לא כדאי להרגיז אותו,אבל עם זאת הוא רחמן וחכם; ג&#39;ון ינצל כל אחד שבאמת יכול לעזור לו,ולא סתם להנאה או רווח אישי
    מראה:שיער בלונדיני כהה כמעט שטני,עיינים כחולות אפורות,גבוה,עור דיי שזוף,שרירי
    הערות/בקשות: אנג&#39;ל מצטרפת גםO:
    ורומנטיקהD:

15. מורחקים
    טורי מקליין
    "ברור שאש" השיב הנער בצחקוק קל ודלת האחוזה נפתחה. "אחריך גברתי" אמר הנער בחיוך ונתן לך לעבור ראשונה.

דזמונד תומפסון
    בינתיים אני מעדיף שלא...אני בונה לשניכם עלילה.
    --
    אתה יושב לך על הספסל ונזכר בעולם שממנו באת...אתה מתגעגע להורים ולחברתך. אתה מתגעגע לים שהיית נוהג לבקר כל יום.
    "הכל בסדר איתך?" נגשת אליך נערה בגילך בעלת עור שזוף מעט, שיער אדום בהיר וארוך עד הכתפיים ובגדים קצרים וצמודים.

ברנדון פוטר
    שום בן טן...אני שונא אותו.
    --
    אתה בורח מן הבסיס בצעקות וצריחות...אתה מוצא נווה מדבר עם נחל שזורמים בו מים מתוקים וראויים לשתייה. כשאתה מתכופף אל המיים, אתה רואה פנים של מפלצת המזכירה דב גריזלי אנושי. ממש מלא פרווה והידיים קצרות עם טפרים של דב גריזלי אמיתי.
    &#39;אני חיה? איך זה ייתכן?&#33;&#39; מחשבות של זה עברו במחך ושוב איבדת שליטה והתחלת להשתגע עד שהרגשת דקירה בגב והתעלפת.
    ...
    אתה פוקח את עינייך ורואה חדר קטן ועלוב, מחשב שמראה את לחץ הדם ופעימות הלב שלך ואיש מכובד וקירח אשר עומד עם ידיים משולבות לאחור ומביט מהחלון על המתרחש בחוץ.
    אתה שוכב במיטה ברגעים אלו.

יוסי אתה רשום. אבל אנג&#39;ל לא באה איתך >_>

עמוד 5 מתוך 22 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •