Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 22 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 317

נושא: Plan 67

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 30 2008, 08:16 PM
    טורי מקליין
    "ברור שאש" השיב הנער בצחקוק קל ודלת האחוזה נפתחה. "אחריך גברתי" אמר הנער בחיוך ונתן לך לעבור ראשונה.
    אני אעבור לפניו ואהיה בכוננות כל הזמן.
    "אתה מודע לזה שאתה נמצא ברגע זה בסכנה." אני אומר לו.
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

2. משתמש מנוסה
    דזמונד תומפסון
    בינתיים אני מעדיף שלא...אני בונה לשניכם עלילה.
    --
    אתה יושב לך על הספסל ונזכר בעולם שממנו באת...אתה מתגעגע להורים ולחברתך. אתה מתגעגע לים שהיית נוהג לבקר כל יום.
    "הכל בסדר איתך?" נגשת אליך נערה בגילך בעלת עור שזוף מעט, שיער אדום בהיר וארוך עד הכתפיים ובגדים קצרים וצמודים.

"לא ממש" אני עונה לא במבטא סקוטי...
    "מתגעגע לים" אני אומר במבטא גם כן

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

3. מנכ&quot;ל לשעבר.
    Originally posted by Xkid@Sep 25 2008, 07:15 PM
    *התחלה לרשומים
    אחרי הליכה בת שעה במדבר החם והלוהט אתם לבסוף מגיעים אל ה"כפר" שנראה לכם באופק. יותר נכון;
    אתם עומדים מול בסיס ענקי המצופה כולו במתכות וגדר גדולה ורחבה עוקפת אותו. על כל פינה בגדר מותקנת מצלמת מעקב אשר עוקבת אחרי כל תזוזה שלכם.
    יש שני מגדלים גבוהים אשר בכל אחד מהם עומדים כשני חיילים אשר משקיפים ושומרים. ליד הגדר מנמנם לו כלב שמירה גדול ומאיים.
    "אתה&#33; הזדהה מיד&#33;" אתה נבהל לרגע מנגיעת הפיה של הרובה הקר שמודבק לך לעורף. "מהר לפני שאני יורה&#33;" צועק חייל מאחור ומוכן לירות.
    "אני ג&#39;ון הארדי&#33;" "אני לא יודע איך הגעתי לכאן&#33;" אני אצעק

4. משתמש מנוסה
    ברנדון פוטר
    שום בן טן...אני שונא אותו.
    --
    אתה בורח מן הבסיס בצעקות וצריחות...אתה מוצא נווה מדבר עם נחל שזורמים בו מים מתוקים וראויים לשתייה. כשאתה מתכופף אל המיים, אתה רואה פנים של מפלצת המזכירה דב גריזלי אנושי. ממש מלא פרווה והידיים קצרות עם טפרים של דב גריזלי אמיתי.
    &#39;אני חיה? איך זה ייתכן?&#33;&#39; מחשבות של זה עברו במחך ושוב איבדת שליטה והתחלת להשתגע עד שהרגשת דקירה בגב והתעלפת.
    ...
    אתה פוקח את עינייך ורואה חדר קטן ועלוב, מחשב שמראה את לחץ הדם ופעימות הלב שלך ואיש מכובד וקירח אשר עומד עם ידיים משולבות לאחור ומביט מהחלון על המתרחש בחוץ.
    אתה שוכב במיטה ברגעים אלו.
    &#39;מי הוא&#39;אני שואל את עצמי ומנסה להשתחרר

5. מורחקים
    טורי מקליין
    "את צוחקת? סכנה באחוזה?" משיב הנער בצחקוק וסוגר אחריו את דלת האחוזה. מן המדרגות יורד איש מכובד עם חליפה ירוקה ומגונדרת, פנים מרובעות טיפה וקרחת.
    "תכירי, זהו פרופסור טנר, ה"אבא" שלנו" הציג הנער בפניך את הפרופסור ואת הרגשת די מוזר כאשר הוא הביט בך...כאילו מישהו נכנס לראשך.
    "טורי מקליין, אני מבין שאת חדשה,
    מאיפה הגעת? את במקרה אחת משלנו?" התקרב אליך הפרופסור והרגשת שכל כוחותיך נחלשים.

דזמונד תומפסון
    "מתגעגע לים? זה אפשרי?" ענתה הבחורה בהתפלאות וזה די הרגיז אותך. "כן, זה כל כך מוזר בעיניך?" ענית לה בעקיצה אך היא לא ענתה. היא הסתכלה עליך והאישונים שלה לא זזו.
    "אני רואה אותך ואת אביך דגים בים...אני רואה אותך נהנה עם חברתך,
    אני רואה אותך כלוא בצינוק" אומרת בלחש הנערה ומלטפת את פניך.

ג&#39;ון הארדי
    "אתה לא יודע מהיכן אתה? זה מוזר וחשוד&#33;" ענה החייל והחל לכעוס והיה מוכן לירות לך בעורף...אך ברגע האחרון עצר אותו איש נמוך קומה אשר על שתי כתפיו מוצלבות בשורה שלוש כוכביות מוזהבות.
    &#39;כנראה הוא האחראי כאן&#39; חשבת לעצמך וטיפת זיעה זלגה מפניך. "לך תכנה את האוטו בעוד שאני אדבר עם החשוד" אמר האיש אל החייל וכך נעשה.
    "שלום לך ג&#39;ון, לי תוכל לספר הכל,
    איך בדיוק הגעת לכאן? אתה מרגל או משהו בסגנון?" שאל אותך האיש נמוך הקומה.

ברנדון פוטר
    האיש שם לב שאתה מנסה לקום ומרגיע אותך בעזרת כח המחשבה. "די...השתמשנו בסם הרדמה כדי שלא תפגע בעצמך יותר מדי" אמר האיש הקירח ושחרר אותך מאחיזתו העל-חושית.
    "אתה עברת תהליך איבולוציוני מתקדם...ברוך הבא לאקס-מן, אני הוא פרופסור טנר ואני ה"אבא" החדש שלך" אמר האיש הקירח ודמעה זלגה מעיניך החייתיות.
    "ברגעים אילו כדאי לך לשכב, תזוזות חדות עלולות לפגוע בך" אמר לך הפרופסור והתיישב על כסא לידך. "עברת תקרית איומה ולא נעימה כל כך, תרצה בעודך שוכב לשמוע את הסיפור שקרה לך עד לרגע שהפכת לחיה?" שאל אותך הפרופסור בעודו מביט בך.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 30 2008, 08:46 PM
    טורי מקליין
    "את צוחקת? סכנה באחוזה?" משיב הנער בצחקוק וסוגר אחריו את דלת האחוזה. מן המדרגות יורד איש מכובד עם חליפה ירוקה ומגונדרת, פנים מרובעות טיפה וקרחת.
    "תכירי, זהו פרופסור טנר, ה"אבא" שלנו" הציג הנער בפניך את הפרופסור ואת הרגשת די מוזר כאשר הוא הביט בך...כאילו מישהו נכנס לראשך.
    "טורי מקליין, אני מבין שאת חדשה,
    מאיפה הגעת? את במקרה אחת משלנו?" התקרב אליך הפרופסור והרגשת שכל כוחותיך נחלשים.
    אני מיד מבינה מה הולך כאן.
    &#39;תגיד לי מה הולך במקום הזה?&#39; אני מנסה לפנות אליו דרך הראש. &#39; ואני כבר מבינה שאתה יודע מה הכוחות שלי...&#39;
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    </span>
    </div>

7. משתמש מנוסה
    דזמונד תומפסון
    "מתגעגע לים? זה אפשרי?" ענתה הבחורה בהתפלאות וזה די הרגיז אותך. "כן, זה כל כך מוזר בעיניך?" ענית לה בעקיצה אך היא לא ענתה. היא הסתכלה עליך והאישונים שלה לא זזו.
    "אני רואה אותך ואת אביך דגים בים...אני רואה אותך נהנה עם חברתך,
    אני רואה אותך כלוא בצינוק" אומרת בלחש הנערה ומלטפת את פניך.

אני קם במהירות וחונק אותה
    "את לא תדברי על אבא שלי" אני אומר בעצבנות

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

8. משתמש מנוסה
    ברנדון פוטר
    האיש שם לב שאתה מנסה לקום ומרגיע אותך בעזרת כח המחשבה. "די...השתמשנו בסם הרדמה כדי שלא תפגע בעצמך יותר מדי" אמר האיש הקירח ושחרר אותך מאחיזתו העל-חושית.
    "אתה עברת תהליך איבולוציוני מתקדם...ברוך הבא לאקס-מן, אני הוא פרופסור טנר ואני ה"אבא" החדש שלך" אמר האיש הקירח ודמעה זלגה מעיניך החייתיות.
    "ברגעים אילו כדאי לך לשכב, תזוזות חדות עלולות לפגוע בך" אמר לך הפרופסור והתיישב על כסא לידך. "עברת תקרית איומה ולא נעימה כל כך, תרצה בעודך שוכב לשמוע את הסיפור שקרה לך עד לרגע שהפכת לחיה?" שאל אותך הפרופסור בעודו מביט בך.
    אני מהנהן בשקט בשביל לא לשמוע את קולי החדש

9. מנכ&quot;ל לשעבר.
    ג&#39;ון הארדי
    "אתה לא יודע מהיכן אתה? זה מוזר וחשוד&#33;" ענה החייל והחל לכעוס והיה מוכן לירות לך בעורף...אך ברגע האחרון עצר אותו איש נמוך קומה אשר על שתי כתפיו מוצלבות בשורה שלוש כוכביות מוזהבות.
    &#39;כנראה הוא האחראי כאן&#39; חשבת לעצמך וטיפת זיעה זלגה מפניך. "לך תכנה את האוטו בעוד שאני אדבר עם החשוד" אמר האיש אל החייל וכך נעשה.
    "שלום לך ג&#39;ון, לי תוכל לספר הכל,
    איך בדיוק הגעת לכאן? אתה מרגל או משהו בסגנון?" שאל אותך האיש נמוך הקומה.

"אהה...לא" "אני קמתי בבוקר ופתאום היה לי בחדר מפל ענקי,אז נכנסתי בתוך המפל והיה לי חם,וגיליתי שאני במדבר ליידי הייתה השכמייה שאני לובש ואז ראיתי את הבסיס שלכם באופק אז התחלתי ללכת לכיוונו ואז הגעתי לפה" אני אומר לו

10. מורחקים
    טורי מקליין
    "אכן כך, אני רואה הכל בבירור...חווית תקרית איומה והפכת למה שאת עכשיו,
    אני רואה שאת מודעת לכוחות שלי ואני שמח שזה לא גרם לך לבהלה" את מקבלת את התדר של הפרופסור והנער שלידך מתחיל להתרגז.
    "נו באמת&#33; אתם עכשיו תנעצו אחד בשני מבטים?&#33;" צעק הנער אך לא הגבתם לו. "טורי,
    בואי אחרי בבקשה" קיבלת תדר נוסף מהפרופסור והוא החל לעלות במדרגות למעלה.

ברנדון פוטר
    אתה מנסה לחנוק אותה אך הידיים שלך מתקשות כאבן ואתה מאבד שליטה בהן. "מצטערת...לא התכוונתי לפגוע" לחשה הבחורה והחלה להתרחק ממך. הידיים שלך שוחררו ואתה שוב שולט בהן.

ברנדון פוטר
    "בסדר" השיב הפרופסור והחל לספר את הסיפור שהפך אותך לחיה.
    "הכל התחיל בשעון משנה הדי אן איי, שעון זה הומצא במעבדה שבמבצר והוא היה אמור לחזק את החיילים ולהעביר להם כח רב אשר יעזור להם בקרב והשטלתות העולם כולו...לבסוף הם הבינו שזה חסר טעם ועברו לויטמינים.
    לרוע מזלך מצאת את השעון ולבשת אותו. כנראה הוא הופעל ללא שליטתך וחומרים של חיה וערבוב חומר כימי התערבבו לך במערכת הדם והעצב וזה מה שגרם לך להשתנות. כמו כן, אתה לעולם לא תוכל לחזור למה שהיית בעבר"
    אמר הפרופסור והוריד את ראשו מרוב עצב וכאב שעבר עליך.

ג&#39;ון הארדי
    "איזה סיפור מרתק&#33; ממש יש לי דמעות בעיניים&#33;" ענה האיש בהתנשאות ומספר חיילים קשרו אותך והובילו אותך אל הצינוק שבמבצר שלהם. "זהו ביתך החדש" אמר חייל אשר סגר את דלת הצינוק.
    &#39;טוב...צריכים להתרגל לבית החדש&#39; חשבת לעצמך ונשכבת על אחת המיטות שמצאת ונרדמת בפתאומיות.
    ..
    כשהתעוררת,
    ראית מעליך מלא מדענים מסתובבים ועליך חוטים וצינורות מודבקים. מראש עד רגל ונוזלים בצבעי הקשת זורמים אל גופך.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 30 2008, 09:07 PM
    טורי מקליין
    "אכן כך, אני רואה הכל בבירור...חווית תקרית איומה והפכת למה שאת עכשיו,
    אני רואה שאת מודעת לכוחות שלי ואני שמח שזה לא גרם לך לבהלה" את מקבלת את התדר של הפרופסור והנער שלידך מתחיל להתרגז.
    "נו באמת&#33; אתם עכשיו תנעצו אחד בשני מבטים?&#33;" צעק הנער אך לא הגבתם לו. "טורי,
    בואי אחרי בבקשה" קיבלת תדר נוסף מהפרופסור והוא החל לעלות במדרגות למעלה.
    אני הולכת אחריו ומסובבת את הראש כלפי הנער,
    ומוציאה החוצה את הטפר האמצעי [אצבע משולשת XD]

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

12. משתמש מנוסה
    ברנדון פוטר
    אתה מנסה לחנוק אותה אך הידיים שלך מתקשות כאבן ואתה מאבד שליטה בהן. "מצטערת...לא התכוונתי לפגוע" לחשה הבחורה והחלה להתרחק ממך. הידיים שלך שוחררו ואתה שוב שולט בהן.

אני לא ברנדון..
    -----
    "שהיה" אני מתיח לעברה.
    "אני גם כך לא יודע אפילו למה אני פה,הרי אין לי כוחות" אני לוחש לעצמי

13. מנכ&quot;ל לשעבר.
    ג&#39;ון הארדי
    "איזה סיפור מרתק&#33; ממש יש לי דמעות בעיניים&#33;" ענה האיש בהתנשאות ומספר חיילים קשרו אותך והובילו אותך אל הצינוק שבמבצר שלהם. "זהו ביתך החדש" אמר חייל אשר סגר את דלת הצינוק.
    &#39;טוב...צריכים להתרגל לבית החדש&#39; חשבת לעצמך ונשכבת על אחת המיטות שמצאת ונרדמת בפתאומיות.
    ..
    כשהתעוררת,
    ראית מעליך מלא מדענים מסתובבים ועליך חוטים וצינורות מודבקים. מראש עד רגל ונוזלים בצבעי הקשת זורמים אל גופך.
    "תעזבו אותי&#33;&#33;&#33;" אני צורח ומנסה לקום

14. משתמש מנוסה
    ברנדון פוטר
    "בסדר" השיב הפרופסור והחל לספר את הסיפור שהפך אותך לחיה.
    "הכל התחיל בשעון משנה הדי אן איי, שעון זה הומצא במעבדה שבמבצר והוא היה אמור לחזק את החיילים ולהעביר להם כח רב אשר יעזור להם בקרב והשטלתות העולם כולו...לבסוף הם הבינו שזה חסר טעם ועברו לויטמינים.
    לרוע מזלך מצאת את השעון ולבשת אותו. כנראה הוא הופעל ללא שליטתך וחומרים של חיה וערבוב חומר כימי התערבבו לך במערכת הדם והעצב וזה מה שגרם לך להשתנות. כמו כן, אתה לעולם לא תוכל לחזור למה שהיית בעבר"
    אמר הפרופסור והוריד את ראשו מרוב עצב וכאב שעבר עליך.
    אני מביט עליו במבט לא מאמין רץ על החלון פותח ועולה על הגג בשביל לקבל את הדברים החדשים

15. מורחקים
    טורי מקליין
    "מה זה?&#33; לאן את הולכת?&#33;" התעצבן הנער ונאנח. "לא חשוב...לכי לאן שאת צריכה".
    ..
    את והפרופסור מגיעים אל הקומה האחרונה באחוזה. החדר הגדול ביותר שמתפרס לקומה שלמה.
    "תרגישי בנוח...הוא מותאם אליך ואל הכוחות שלך" אמר הפרופסור ויצא להסתובב בחצר בעודך עומדת ומולך מלא רהיטים וחפצים מוזהבים...פסלים ותמונות.
    &#39;אני מתחילה להתרגל למקום הזה&#39; חשבת לעצמך וקפצת על המיטה הרכה והגדולה שהייתה לידך. לפתע בתוך מחך עברו פלאשבאקים ותמונות מהמבצר ואיך שהמדענים התעללו בך.

דזמונד תומפסון
    מצטער. בטעות.
    --
    היא נכנסת אל האחוזה ואתה מביט בשמים. עננים כבדים מצטברים ורעם חזק נשמע.
    &#39;עומד לרדת גשם&#39; אתה חושב לעצמך ומתבאס מזה שאתה רחוק מהבית שלך.

ג&#39;ון הארדי
    "חסר טעם, אנחנו מחזיקים בך חזק...אתה כמו דג מסכן בקופסא" אמר אחד המדענים וכיבה את המכונה שמזרימה את הנוזלים הצבעוניים אל גופך. פתאום הרגשת קור אימים וגופך החל לרעוד.
    היו לך הזיות והרגשת בחילה. המדענים שחררו אותך ומספר חיילים החזירו אותך לצינוק.
    כשישבת לך על מיטתך שבצינוק...חזרו ההזיות והרגשת כאבי ראש עזים ובחילות. &#39;מה קורה איתי לעזאזל?&#33;&#39; חשבת לעצמך והתקפלת מרוב הקור שעבר בכל גופך.
    שמת לב שמן הפה שלך יוצאים אדים. חצי קטן מהרצפה שנגעת הפך לקרח.

ברנדון פוטר
    אתה קרעת את החוטים שהזרימו אל גופך מים ומזון ועלית אל גג האחוזה. נתת שאיגה מחרישה אוזניים וכל מי שהיה בסביבה הופתע למראה עיניו. שוב התחלת לאבד שליטה.
    כל פעם שאתה מתעצבן...אתה מתחיל לאבד שליטה ולהתנהג כמו חיה ולא כמו בן אדם. למזלך בעזרת כח העל-חושי של הפרופסור הוא החזיר אותך למיטה וחיבר בחזרה את החוטים.
    "תרגע, לא יקרה לך כלום אם תשאר פה איתנו" אמר לך הפרופסור.

עמוד 6 מתוך 22 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •