Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 22 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 317

נושא: Plan 67

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 30 2008, 11:08 PM
    ברנדון פוטר
    הפרופסור לא עונה. הוא מתקדם ואתה אחריו עד שאתם מגיעים לחדר בקרה שמסביב מחוברים מלא מחשבים ומכונות, ובאמצע שולחן מעוגל ולידו יושבים שישה אנשים.
    "ברנדון, זאת הקבוצה שלך" אמר לך הפרופסור והחל להציג בפניך את כל ההרכב של הקבוצה.

"מייק לין,
    שיער שחור קצוץ, עור בהיר ולבוש די אופנתי. הכוח שלו הוא אש.
    ג'ורדן בולד,
    גבוהה...לפחות מטר תשעים וחמש, שיער שחור קצר, עור שזוף ובגדים קצרים. הכח שלו הוא הפיכה לגומי.
    קאסי שארפ,
    עור בהיר, שיער חום ארוך עד הכתפיים, עיניים כחולות כמו ים ויחסית גבוהה. הכח שלה הוא שליטה במזג האוויר.
    פאבלו מת'יו,
    שיער חום ארוך...גולש אחורה, בגדים ארוכים וצמודים, נמוך מהשאר ודי שרירי. הכח שלו הוא זריזות.
    מרינה רנה,
    גבוהה ובעלת שיער לבן קצרצר, הולכת בדרך כלל בחליפת ה'אקס-מן' שלה, עור בהיר מאוד. הכח שלה הוא קרח.
    ליז סליין,
    נערה בגילך, שיער בלונד ארוך,הולכת תמיד מאופרת, מתלבשת בבגדים אופנתיים, מסתובבת בנעלי אול סטאר שחורות וגבוהה. הכח שלה הוא טבע."
    "נעים להכיר כולם"אני אומר להם

2. מורחקים
    ג'ון הארדי
    אתה מקפיא את כל הפתח הקדמי של הבסיס וצעקות של חיילים ושומרים נשמעות מהצד השני. לאחר-מכן,
    אתה מתחיל לצעוד לך ומגיע בסופו של דבר אל היער. היער נראה גדול ופורח. עכשיו אמצע היום.
    בזמן שאתה הולך לך ביער...אתה שם לב באופק אחוזה גדולה ומרשימה. האם תלך בעקבותיה?

ברנדון פוטר
    "כנ"ל" הגיבו מספר אנשים ואחד מהם הופתע. "אתה מפלצת או משהו?"

3. מנכ"ל לשעבר.
    Originally posted by Xkid@Sep 30 2008, 11:21 PM
    ג'ון הארדי
    אתה מקפיא את כל הפתח הקדמי של הבסיס וצעקות של חיילים ושומרים נשמעות מהצד השני. לאחר-מכן,
    אתה מתחיל לצעוד לך ומגיע בסופו של דבר אל היער. היער נראה גדול ופורח. עכשיו אמצע היום.
    בזמן שאתה הולך לך ביער...אתה שם לב באופק אחוזה גדולה ומרשימה. האם תלך בעקבותיה?

אני יכול לעשות כמו משטי קרח שעליו אני מחליק ואז זז יותר מהר?
    ----
    אני מתחיל ללכת לעבר האחוזה

4. מורחקים
    ג'ון הארדי
    אתה יכול. אתה עולה על משטח קפוא שאתה מייצר ובזמן שאתה מחליק אתה מקפיא את הדרך כל הזמן כדי לייצר את הדרך. כי רק על הקרח אתה מחליקO:
    --
    אתה גולש לך אל עבר האחוזה שנראתה לך באופק, ולבסוף אתה מגיע בשלום אל האחוזה. אתה יורד מן הגלשן הקפוא שייצרת וניגש אל דלת האחוזה.
    אתה דופק מספר פעמים והדלתות נפתחות בעצמן. אף אחד לא נמצא בצד השני. אתה מעז להכנס פנימה?

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 30 2008, 11:21 PM
    ברנדון פוטר
    "כנ"ל" הגיבו מספר אנשים ואחד מהם הופתע. "אתה מפלצת או משהו?"
    אני נותן לו אגרוף בדיוק בפרצוף ואומר "לא כאדי לקרוא לי מפלצת תקראו לי חייה"

6. מנכ"ל לשעבר.
    Originally posted by Xkid@Sep 30 2008, 11:28 PM
    ג'ון הארדי
    אתה יכול. אתה עולה על משטח קפוא שאתה מייצר ובזמן שאתה מחליק אתה מקפיא את הדרך כל הזמן כדי לייצר את הדרך. כי רק על הקרח אתה מחליקO:
    --
    אתה גולש לך אל עבר האחוזה שנראתה לך באופק, ולבסוף אתה מגיע בשלום אל האחוזה. אתה יורד מן הגלשן הקפוא שייצרת וניגש אל דלת האחוזה.
    אתה דופק מספר פעמים והדלתות נפתחות בעצמן. אף אחד לא נמצא בצד השני. אתה מעז להכנס פנימה?
    אני מחפש ענף גדול שאוכל להקפיא

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 30 2008, 11:08 PM
    דזמונד תומפסון
    "יצא לקנות חלב" ענתה האם ונשקה לך בלחי. "לפעם הבאה תודיע לפני שאתה נעלם!" התעצבנה עליך אימך ומיד נתנה לך לאכול מן העוגיות הטעימות שלה.
    "אני הולכת להרגיע את הילדים, בתאבון" אמרה אימך ויצאה אל הסלון להרגיע את האחים והאחיות.

'איזה חלום מוזר זה היה' אני חושב תוך כדי אכילה
    "המפל" אני לוחש ועולה לחדרי במהירות

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

8. מורחקים
    ברנדון פוטר
    כשאתה מביא לו אגרוף לפרצוף...אתה מופתע שכל פרצופו נמתח והפך לשטוח כמו גומי. "איי...ממש לא היה נעים" אמר ג&#39;ורדן והחזיר את פרצופו למקום.
    "חיה אתה אומר? טוב אז...שיהיה לך במזל טוב" אמרה קסי וחייכה.

ג&#39;ון הארדי
    יש מלא עצים וענפים אבל זה לא חשוב כרגע.
    אתה נכנס פנימה או לא?

דזמונד תומפסון
    אתה עוזב את המטבח ובירצה מתפרץ אל חדרך. להפתעתך הוא מסודר מהרגיל ושום שער מים לא נראה.
    &#39;מה לכל הרוחות קורה כאן?&#33;&#39; אתה חושב לעצמך ומוצא מספר תמונות של חברתך. אתה מחייך ולפתע שם לב שגופך מתחיל להעלם מחדש כמו שקרה אז באחוזה.
    ..
    אתה פוקח את עיניך ורואה מולך את הבית של חברתך ביילי. &#39;היה זה טלפורט?&#39; אתה חושב לעצמך ומגרד את ראשך בחוסר בטחון.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 1 2008, 08:55 AM
    דזמונד תומפסון
    אתה עוזב את המטבח ובירצה מתפרץ אל חדרך. להפתעתך הוא מסודר מהרגיל ושום שער מים לא נראה.
    &#39;מה לכל הרוחות קורה כאן?&#33;&#39; אתה חושב לעצמך ומוצא מספר תמונות של חברתך. אתה מחייך ולפתע שם לב שגופך מתחיל להעלם מחדש כמו שקרה אז באחוזה.
    ..
    אתה פוקח את עיניך ורואה מולך את הבית של חברתך ביילי. &#39;היה זה טלפורט?&#39; אתה חושב לעצמך ומגרד את ראשך בחוסר בטחון.
    איזה יופי שאתה מתעורר מוקדם :P
    ---
    &#39;אז אולי זה לא היה חלום&#39; אני חושב
    אני נכנס לביתה של ביילי ומנשק אותה

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

10. מורחקים
    דזמונד תומפסון
    אתה דופק בדלת הבית ולהפתעתך את הדלת פותח אביה של ביילי. "ביילי בבית?" אתה שואל בחוסר בטחון את אביה אך הוא לא מגיב...הוא מביט באדמה ועיניו שחורות עם דמעות.
    "לצערי,
    ביילי לא תחזור יותר" אמר אביה וסגר את דלת הבית ובכי נשמע מהצד השני. &#39;היא מ..מת..ה?&#39; חשבת לעצמך ודמעות החלו לנזול.
    עננשי גשם כבדים התכנסו בשמים וגשם כבד החל לרדת ושטף את כל העיר. אתה עמדת מול ביתה וחשבת עם עצמך ולא הצלחת להכיר בעובדות שחברתך ביילי עזבה את העולם.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 1 2008, 10:06 AM
    דזמונד תומפסון
    אתה דופק בדלת הבית ולהפתעתך את הדלת פותח אביה של ביילי. "ביילי בבית?" אתה שואל בחוסר בטחון את אביה אך הוא לא מגיב...הוא מביט באדמה ועיניו שחורות עם דמעות.
    "לצערי,
    ביילי לא תחזור יותר" אמר אביה וסגר את דלת הבית ובכי נשמע מהצד השני. &#39;היא מ..מת..ה?&#39; חשבת לעצמך ודמעות החלו לנזול.
    עננשי גשם כבדים התכנסו בשמים וגשם כבד החל לרדת ושטף את כל העיר. אתה עמדת מול ביתה וחשבת עם עצמך ולא הצלחת להכיר בעובדות שחברתך ביילי עזבה את העולם.
    "לא" אני צורח,"זה לא יכול להיות כך"
    דמעות מתחילות לזלוג מעיני,אני רץ לעבר הצוק וקופץ ממנו,&#39;הכל בגלל האחוזה המטונפת&#39; אני חושב שאני באוויר.

12. משתמש מנוסה
    ברנדון פוטר
    כשאתה מביא לו אגרוף לפרצוף...אתה מופתע שכל פרצופו נמתח והפך לשטוח כמו גומי. "איי...ממש לא היה נעים" אמר ג&#39;ורדן והחזיר את פרצופו למקום.
    "חיה אתה אומר? טוב אז...שיהיה לך במזל טוב" אמרה קסי וחייכה.
    "תודה אז מה המשימה הראשונה שלי פרוופספור"אני שואל את הפרופסור

13. מורחקים
    דזמונד תומפסון
    לפני שאתה מתנגש בים אתה נעלם ומוצא את עצמך שוכב במיטתך שבחדר של האחוזה. חזרת לעולם האחר.
    אתה שוב באחוזה. &#39;אז הכח שלי הוא טלפורט...אני מבין...&#39; אתה חושב לעצמך ובוהה בתקרה.

ברנדון פוטר
    "ברגע שתיהיה אזעקה אנחנו נפעל, כרגע תוכל לנוח ולהסתובב לך באחוזה או לנוח ביער" אמר הפרופסור וכל היחידה שלך הלכה להתבטל בחוץ. רק ליז ישבה לה ושתקה. היא נראתה די עצובה.

14. מנכ&quot;ל לשעבר.
    ג&#39;ון הארדי
    יש מלא עצים וענפים אבל זה לא חשוב כרגע.
    אתה נכנס פנימה או לא?
    אני אצעד פנימה בשקט

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 1 2008, 10:16 AM
    דזמונד תומפסון
    לפני שאתה מתנגש בים אתה נעלם ומוצא את עצמך שוכב במיטתך שבחדר של האחוזה. חזרת לעולם האחר.
    אתה שוב באחוזה. &#39;אז הכח שלי הוא טלפורט...אני מבין...&#39; אתה חושב לעצמך ובוהה בתקרה.
    &#39;זה לא משנה איפה אני,הרי כל החיים כבר לא חשובים&#39; אני חושב ומתחיל לבכות.
    "נמאס לי מהמקום הזה" אני צורח ונותן אגרוף לקיר.

עמוד 8 מתוך 22 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •