Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 22 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 317

נושא: Plan 67

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 1 2008, 10:16 AM
    ברנדון פוטר
    "ברגע שתיהיה אזעקה אנחנו נפעל, כרגע תוכל לנוח ולהסתובב לך באחוזה או לנוח ביער" אמר הפרופסור וכל היחידה שלך הלכה להתבטל בחוץ. רק ליז ישבה לה ושתקה. היא נראתה די עצובה.
    "מה קורה ליז"אני שואל אותה

2. מורחקים
    ג'ון הארדי
    אתה נכנס אל האחוזה הגדולה ונדהם לכל הפסלים והתמונות. 'בטח גר פה איזה מליין זקן' אתה חושב לך ומתרשם מפסל של איזו נערה ערומה המזכירה את אלת האהבה 'ונוס'.
    "פולש או חבר?!" אתה נבהל ובטעות נופל לאחור ונפצע בגב. מולך עומד נער עם מכנס ג'ינס ארוך וגופייה שחורה ומגניבה לטעמך, ידיו עטופות בכפפות שחורות ומרופדות ועל כל ידו השמאלית קשורות שרשראות ברזל גדולות.

דזמונד תומפסון
    אתה בכעס רב נותן אגרוף לקיר. להפתעתך אתה לא מרגיש כאב.
    "הקירות עטופות בחומר רח אשר אם ויקרה מצב של קריסה...לא יקרה לאדם כלום" נכנסה הבחורה שפגשת מקודם והתיישבה על מיטתך.
    "אני מצטערת על מקודם, הגזמתי עם הכוחות שלי" אמרה הבחורה והחמיצה פנים. "אני מקווה שאתה לא שומר אלי טינה" הוסיפה הבחורה.

ברנדון פוטר
    "אתה לא תבין,
    אני פשוט מתגעגעת לבית שלי, למשפחה שלי...אני שונה ממה שהייתי לפני שקיבלתי את הכוחות המטומטמים האלו! אני רוצה לחזור למה שהייתי אז!" אמרה ליז והחלה לבכות לך על הכתף הפרוותית.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 1 2008, 10:28 AM
    דזמונד תומפסון
    אתה בכעס רב נותן אגרוף לקיר. להפתעתך אתה לא מרגיש כאב.
    "הקירות עטופות בחומר רח אשר אם ויקרה מצב של קריסה...לא יקרה לאדם כלום" נכנסה הבחורה שפגשת מקודם והתיישבה על מיטתך.
    "אני מצטערת על מקודם, הגזמתי עם הכוחות שלי" אמרה הבחורה והחמיצה פנים. "אני מקווה שאתה לא שומר אלי טינה" הוסיפה הבחורה.
    "צאי החוצה" אני צורח עליה ומצביע לכיוון הדלת

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 1 2008, 10:28 AM
    ברנדון פוטר
    "אתה לא תבין,
    אני פשוט מתגעגעת לבית שלי, למשפחה שלי...אני שונה ממה שהייתי לפני שקיבלתי את הכוחות המטומטמים האלו&#33; אני רוצה לחזור למה שהייתי אז&#33;" אמרה ליז והחלה לבכות לך על הכתף הפרוותית.
    "אל תדאגי יום אחד המשפחה שלך תסכים לקבל אותך יותר ממה שהמשפחה שלי תסכים לקבל אם אני ימצא דרך לחזור הביתה"אני אומר לה

5. מורחקים
    דזמונד תומפסון
    מה אתם צועקים?&#33; זה מטריף אותי&#33;" נכנס אל חדרך נער בגילך עם שיער שחור וארוך עד הכתפיים לפחות. הוא לבש מכנס ג&#39;ינס קצר וקרוע, חולצה לבנה הם קשקושים שחורים עליה ועגיל של גולגולת היה על האוזן הימנית שלו.
    "מה קרה? שתפו אותי גם&#33;" צעק הנער ומן הידיים שלו יצאו אדי חום.

ברנדון פוטר
    "מה קרה איתך? איך הפכת לחיה?" הרימה ליז את ראשה ושאלה אותך בפתאומיות. שאלה שביאסה אותך מעט.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 1 2008, 10:34 AM
    דזמונד תומפסון
    מה אתם צועקים?&#33; זה מטריף אותי&#33;" נכנס אל חדרך נער בגילך עם שיער שחור וארוך עד הכתפיים לפחות. הוא לבש מכנס ג&#39;ינס קצר וקרוע, חולצה לבנה הם קשקושים שחורים עליה ועגיל של גולגולת היה על האוזן הימנית שלו.
    "מה קרה? שתפו אותי גם&#33;" צעק הנער ומן הידיים שלו יצאו אדי חום.
    "תעוף מפה גם אתה, זה לא התה של שעה 5" אני צועק ודוחף אותו

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 1 2008, 10:34 AM
    ברנדון פוטר
    "מה קרה איתך? איך הפכת לחיה?" הרימה ליז את ראשה ושאלה אותך בפתאומיות. שאלה שביאסה אותך מעט.
    "אחרי שהגעתי למקום הזה תפסו אותי הצבא שלכם תפס אותי ממצאתי שעון מוזר כזה מתחת למיטה שלי בחדר שלהם לבשתי אותו ולקחו אותי לחדר חקירות סיפרתי להם מאיפה הגעתי ואז התחלתי להרגיש מוזר ופתאום השתנתי ברחתי קצת מהמקום זה הזמן שהשתנתי"אני אומר לה

8. מורחקים
    דזמונד תומפסון
    כשאתה נוגע בנער אתה מרגיש חום אימים ואתה חוטף כוויות בידיים. "נסה אותי" אמר הנער בצחקוק ומן הפה שלו הוציא כדור של אש. "לא באתי לריב, אך אתה מאלץ אותי" אמר הנער ברצינות רבה ופגע בבטנך עם כדור האש שלו.
    הוא היה מהיר שלא הצלחת להתחמק. "תפסיקו&#33;" צעקה הבחורה ועם הכח העל-חושי שלה החזיקה את הנער ואותך. "אנחנו אמורים להיות משפחה אחת גדולה&#33; אם הפרופסור יגלה שאתם רבים זה יהיה בושה לכולנו&#33;" צעקה הבחורה ועדיין החזיקה אתכם באוויר.

ברנדון פוטר
    "אתה מתכוון לבסיס ההוא? גם אני משם...בעצם כולנו משם" אמרה ליז והתבאסה. "אתם לא באים לשחק איתנו?" נכנס ג&#39;ורדן אל שניכם. כולו נסער ומבסוט.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 1 2008, 10:44 AM
    דזמונד תומפסון
    כשאתה נוגע בנער אתה מרגיש חום אימים ואתה חוטף כוויות בידיים. "נסה אותי" אמר הנער בצחקוק ומן הפה שלו הוציא כדור של אש. "לא באתי לריב, אך אתה מאלץ אותי" אמר הנער ברצינות רבה ופגע בבטנך עם כדור האש שלו.
    הוא היה מהיר שלא הצלחת להתחמק. "תפסיקו&#33;" צעקה הבחורה ועם הכח העל-חושי שלה החזיקה את הנער ואותך. "אנחנו אמורים להיות משפחה אחת גדולה&#33; אם הפרופסור יגלה שאתם רבים זה יהיה בושה לכולנו&#33;" צעקה הבחורה ועדיין החזיקה אתכם באוויר.

"עזבי אותי או שאני ידקור גם אותך" אני אומר מוציא את האולר שלי ומשתגר מאחורי הנער.

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 1 2008, 10:44 AM
    ברנדון פוטר
    "אתה מתכוון לבסיס ההוא? גם אני משם...בעצם כולנו משם" אמרה ליז והתבאסה. "אתם לא באים לשחק איתנו?" נכנס ג&#39;ורדן אל שניכם. כולו נסער ומבסוט.
    "רגע גם את מעולם אחר שנקרא כדור הארץ מה זה המקום מבחינת הכוכב"אני שואל ותה

11. מורחקים
    דזמונד תומפסון
    אתה מנסה להשתגר אך מופתע לגלות שזה לא מצליח לך. "מה ילד? הכוחות שלך לא פועלים?" צחקק הנער והבנת שהוא כבר למד את הלקח שלו.
    אל החדר נכנס הפרופסור והבחורה הורידה את שניכם על הרצפה. "פרופסור&#33; זה לא מה שאתה חושב&#33;" נגשה הבחורה אל הפרופסור אך הנער עצר אותה. "די,
    מספיק להיות תמיד הטובה בסיפור" אמר הנער ומן הפה יצאו לו אדי חום.

ברנדון פוטר
    "אנחנו באנו מאותו המקום שאתה באת" אמרה הנערה וג&#39;ורדן התחיל לצחוק. "אחי, אתה נמצא במימד אחר ומרוחק מהמימד שאתה היית רגיל לחיות בו" אמר ג&#39;ורדן ויצא החוצא להמשיך לשחק עם החבר&#39;ה.
    "הוא צודק..." אמרה ליז בשקט.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 1 2008, 10:53 AM
    דזמונד תומפסון
    אתה מנסה להשתגר אך מופתע לגלות שזה לא מצליח לך. "מה ילד? הכוחות שלך לא פועלים?" צחקק הנער והבנת שהוא כבר למד את הלקח שלו.
    אל החדר נכנס הפרופסור והבחורה הורידה את שניכם על הרצפה. "פרופסור&#33; זה לא מה שאתה חושב&#33;" נגשה הבחורה אל הפרופסור אך הנער עצר אותה. "די,
    מספיק להיות תמיד הטובה בסיפור" אמר הנער ומן הפה יצאו לו אדי חום.
    "חתיכת @#@&#33;#(קללות בסקוטית)" אני צועק ורץ לעברו עם הסכין

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Oct 1 2008, 10:53 AM
    ברנדון פוטר
    "אנחנו באנו מאותו המקום שאתה באת" אמרה הנערה וג&#39;ורדן התחיל לצחוק. "אחי, אתה נמצא במימד אחר ומרוחק מהמימד שאתה היית רגיל לחיות בו" אמר ג&#39;ורדן ויצא החוצא להמשיך לשחק עם החבר&#39;ה.
    "הוא צודק..." אמרה ליז בשקט.
    "כמה חדשות צדקתי בנוגע התאוריה שלי בנוגע למימדים אחרים אז ודאי יש דרך לחזור ולחזור להיות עצמנו"אני אומר לה

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Xkid@Sep 30 2008, 11:08 PM

טורי מקליין
    הפצע מתרפא במהירות רבה.
    "אני מבינה שאת שמחה ומאושרת בגלל הכוחות החדשים שלך, אבל תביני שזהו לא משחק&#33;" ענתה האישה והביטה בתקרה. "הנער ההוא שפגשת הבוקר...אוהב אותך או משהו? לפי מה שאני רואה הוא חושב עליך ברגעים אלו ממש" אמרה הבחורה בצחקוק קל.
    "איןלי מושג." אני אומרת לה ומושכת בכתפי באופן מעורר צחוק, "הוא מאוד התעצבן שחשבתי עם הפרופסור"
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

15. מורחקים
    דזמונד תומפסון
    אתה מכניס את הסכין על כתפו של הנער ומופתע שהסכין נמס ומרוב החום הכבד נאלצת להתרחק. "אני לא אנושי כמוך...אתה לפחות אדם...תיהיה שמח", "אני מפלצת אש שפוחדים ממני" אמר הנער ואדים יצאו לו מן העיניים.

ברנדון פוטר
    "לחזור אולי יש דרך, אבל לחזור למה שהיינו אז לצערי בלתי אפשרי" אמרה ליז בעצב רב. כבר צהריים.
    מה תרצה לעשות? הכל שקט היום ואין סכנות או משימות כלשהן. האחוזה לשרותך.

טורי מקליין
    "כרגיל,
    מייק תמיד עצבני וחסר מנוחה" ענתה הבחורה בצחקוק קל ולפתע מייק נכנס אל הקומה שלך. "יו, מה שניכן עושות פה?" שאל מייק בפתאומיות ומשך את הג&#39;קט שנפל מן כתפיו.

עמוד 9 מתוך 22 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •