דעתי היא שלא אמור להיות מצב שבפורום אין נושא דיבורים פעיל.
קצת רקע - אנחנו בתקופה לא קלה בפורום, ולעיתים קרובות הנו"ד מהווה מקור לפעילות מתמדת וזה גם מקור הנאה עבור רבים מהגולשים. לאחרונה, יוצא הרבה פעמים שארווין לוקח על עצמו לנעול את הנוד, דבר שיוצר מצב שבמשך שעות שלמות אין לאנשים מה לעשות באתר. אני פניתי לארווין במסרים ועל גבי הפורום והבהרתי לו שזה לא מתפקידו לנעול דברים ולמנוע את זרימת הפעילות באתר והוא ענה לי בפחד וביריאה.
אני לא צריך להזכיר לאנשים את סיפורו של ארווין, וזה מדהים בעיני לראות שהוא לא למד כלום.
עכשיו, אם מדיניות הנעילה, התשובות המפוחדות וההתעלמות מגולשים היא משהו שאתם רוצים לחזור אליו - אז בבקשה. אבל אם חשוב לכם לתפעל פורום פעיל, נקי מאינטרסים של יחיד להשליט מדיניות אטומה בפני קהל גולשים - אז טפלו בזה. אני מבקש. לא, בעצם אני דורש שתורידו הוראה לארווין להפסיק עם הדבר הזה, ולאפשר נו"ד פתוח בכל שעות היממה, תמיד.
ובמקרה וארווין יתרץ את זה בטענה חלושה שחייבים לחכות עד שהבא בתור יפתח נוד, תמיד אפשר לעבוד בראש גדול וזה אומר שכל עוד המשתמש הבא בפותחי הנו"דים לא פתח את הטופיק החדש, אז לא נועלים את הטופיק הישן, ומצידי שהוא יגיע גם לעמוד 200 ו-300.
ובדרך כלל, כדי להמחיש את הנקודה שלי, הייתי מצטט את דבריו של ארווין בדבר הבקשה להפסיק לנעול נו"ד, אבל אני יודע שזה יוציא אותו יותר קטן ממה שהוא ואני לא אלך לטכניקות האלה כדי להראות לו שאני תמיד צודק.