קבלו את המלך החדש. כריסטיאנו רונאלדו הוכרז הבוקר (שני), על ידי העיתון הספרדי "מארקה", 'הפיצ'יצ'י (מלך השערים) הגדול ביותר בהיסטוריה', לאחר שהשלים אמש 39 שערי ליגה עם צמד מול ויאריאל (ריאל ניצחה 1:3) ושבר את שיאם של טלמו סרה (אתלטיקו בילבאו, 1950/1951) ושל הוגו סאנצ'ס (ריאל מדריד, 1989/1990), שכבשו 38 שערים. על הדרך השווה הפורטוגלי את 52 השערים שכבש לאונל מסי העונה בכל המסגרות.
אלא ששיאו של רונאלדו מעורר מחלוקת בספרד בשל אותו ספק שער שספק כבש במחזור השלישי נגד סוסיאדד. רונאלדו הבקיע בבעיטה חופשית את שער הניצחון (1:2) לאחר שהכדור פגע בגבו של פפה, שהסיט את הכדור בקשת פנימה מעל שוער היריבה. הבלם הפורטוגלי, חברו של רונאלדו לנבחרת, ניצל את המעמד כדי להצהיר שיש לרשום את השער לזכות רונאלדו: "הגול שייך לכריסטיאנו, לא לי. הוא יודע את זה".
רונאלדו עצמו התראיין באופן נרחב לרגל תוארו החדש: "אני שמח במישור האישי, אבל לא כל כך בפן הקבוצתי. רציתי שנזכה באליפות ובליגת האלופות", אמר מספר 7 של הבלאנקוס.
"האמת היא שלא ציפיתי להבקיע כל כך הרבה. זה כבוד עבורי לגבור על שני ענקים, אבל כרגע הליגה עדיין הכי חשובה: מוריניו אמר לנו שהכי חשוב לסיים טוב במשחק האחרון של העונה כדי שנוכל לפתוח היטב את העונה הבאה", אמר רונאלדו.
מלך השערים החדש לא שכח להודות לחבריו, שהביאוהו עד הלום: "אם הבקעתי כל כך הרבה שערים זה אומר הרבה על הקבוצה. זה אומר שעשינו עבודה טובה".
בארסה הציגה את החולצה לעונה הבאה
בינתיים בקטלוניה חגגה ברצלונה אליפות עם רבבות אוהדיה בקאמפ נואו אחרי 0:0 מול דפורטיבו לה קורוניה. אחרי הזיקוקים, ההקפות והתמונות הקבוצתיות התפנתה הקבוצה לדבר האמיתי: מרצ'נדייז.
אצל הבלאוגרנה עדיין לא התאוששו באופן מלא מהשמפניות, אבל כבר מיהרו להציג את סט המדים החדש לעונת 2011/2012 הקרבה ובאה עלינו לטובה. הספונסרית החדשה של הקבוצה, שיחליף את הפרסום החינמי ליוניצ"ף על המדים הנוכחיים של בארסה, תהיה "קרן קטאר", ששילמה 150 מיליון יורו עבור 5 שנים בחזיתה של החולצה המפורסמת בעולם הספורט. זו הפעם הראשונה שעל חולצתה של ברצלונה תתנוסס שמה של ספונסרית רשמית.
הקבוצה קיבלה גם חדשות טובות מכיוון אופ"א, כאשר זו החליטה לבטל את התלונה בגין הערה גזענית נגד סרחיו בוסקטס בשל היעדר ראיות חותכות. כזכור, לאחר המשחק מול ריאל מדריד בחצי גמר ליגת האלופות פורסם קטע וידאו המראה כי בוסקטס צעק כביכול למגן הבלאנקוס, מרסלו, 'קוף'. משמעות ביטול התלונה - בוסקטס יוכל לשחק בגמר ליגת האלופות מול מנצ'סטר יונייטד בוומבלי ב-28 במאי.
מלך השערים החדש לא שכח להודות לחבריו, שהביאוהו עד הלום: "אם הבקעתי כל כך הרבה שערים זה אומר הרבה על הקבוצה. זה אומר שעשינו עבודה טובה".
החולצה של בארסה (קרדיט לוואן ולמארקה)
http://www.one.co.il/Article/179806.html
קרדיט לוואן
מרסלו מעודד את הערבים?
סערה אינטרנטית גדולה פרצה הלילה בעקבות הודעה שפירסם מרסלו, מגן-קשר ריאל מדריד, בדף הפייסבוק הרשמי שלו. "ליבי עם הפלסטינים שנלחמים עכשיו נגד ישראל", כתב הברזילאי והוסיף תמונה של רעול פנים מיידה אבנים.
ההתבטאות הזאת של מרסלו גררה תגובות נלהבות ברחבי העולם הערבי, ואפילו בקרב תומכי חמאס ששיבחו את תמיכתו במאבק הפלסטיני. גם דף הפייסבוק של השחקן הוצף במגיבים ובתומכים.
השחקן, שכבש את השער הראשון ב-1:3 של ריאל מדריד אצל ויאריאל, מיהר לפרסם הודעת הבהרה כעבור מספר שעות: "אני נוצרי, אבל אני לא אוהב את הגיהנום שמתחולל בפלסטין ואת רצח הילדים. אני רק רוצה שלום עולמי, רק שלום".
קרדיט לערוץ 5.
http://www.sport5.co.il/HTML/article...378.99966.html
קרדיט לערוץ 5.
דעה אישית:
כל הכבוד לרונאלדו, שחקן יותר טוב ממסי לפי דעתי שלא מוערך מספיק.
תלבושת גרועה של בארסה, לא אהבתי.
ומרסלו יצא גרוע, נקווה שריאל תוציא הודעה שהיא מגנה את זה.