Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 49 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 734
  1. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    The KoDak
    *זה היה קרן אופל וזה משהו אחר...
    הרטטה הזוהר מסתכל על האיווי שלך ואז הוא משתמש בקרן על חזקה במיוחד אתה רואה שהמתקפה הודפת את איווי ומעלפת אותו,המאמן אומר לך:"הרטטה הזוהר שלי הוא הרטטה היחיד שיכול להשתמש בקרן על".

איתי
    אתה נותן לאחות ג'וי את הפוכדורים של צ'ימצ'אר והבידוף שלך,אחרי מספר שניות היא מחזירה את הפוכדורים,אתה שומע צרחה שמגיעה מחוץ למרכז,צרחה של נערה,אתה מזהה שזוהי קוטורי שצועקת!

Tobi
    אתה שומע קול מוכר,הקול של הנערה ממקודם:"צא דרפיון תראה לילד הזה מה זה לחסום לי את הדרך!" אתה שומע קול חזק מאוד "דרפיון!" ואחרי זה צעקה של ילד קטן וצחוק מרושע של הנערה.

סאסקה קון
    *כול מה שאתה צריך לדעת על הפוקימונים שלך נמצא בדף הראשון.
    אתה יוצא מהמעבדה מחזיק את הפוכדור של באלבזור,אתה מסתכל על השמיים הכחולים,אתה רואה שאין אף פוקימון בשמיים,או ביבשה או בים,למעשה אתה רואה שהמקום די שומם.

Gallade
    פיפלאפ משתמש בניקור מקדחה אך צ'יקוריטה מצליח להתחמק מזה בעזרת סופת עלים שהודפת את פיפלאפ בצורה מפחידה במיוחד,אתה רואה שפיפלאפ משתמש במתקפת אקדח מים שפוגע בצ'יקוריטה.

Druddigon man
    אתה רואה שצעדת הילדים לא נמצאת באזור,אתה שומע קול שאומר לך:"שמעתי שאתה מחפש את המסמכים של הפרופסורים,נכון או לא?" אתה מסתובב ואתה רואה גבר כבן עשרים וחמש,עטוף גלימה שחורה,חולצה כחולה כהה,על החולצה יש סימן מוזר.
    'טוב בוא בכל מקרה נעשה הכירות עם באלבאזור'אני חושב וזורק את הפוקדור שלו לשמים ומחכה שהוא ישתחרר ואני אומר לו "היי באלבזור אני מיקל ואני המאמן החדש שלך אני חושב שאנחנו ניהיה חברים טובים מה אתה אומר?"אני אומר לו ומתחיל להתחיל לזוז לחיפוש פוקימונים להלחם בהם "בוא נחפש פוקימונים שתלחם בהם ותביס אותם"ואנחנו מתחילים ללכת

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Gallade
    פיפלאפ משתמש בניקור מקדחה אך צ'יקוריטה מצליח להתחמק מזה בעזרת סופת עלים שהודפת את פיפלאפ בצורה מפחידה במיוחד,אתה רואה שפיפלאפ משתמש במתקפת אקדח מים שפוגע בצ'יקוריטה.
    "פיפלאפ אתה חייב לנצל את המצב הזה!," אצעק לעבר פיפלאפ "תשתמש באקדח מים כול הזמן תוך כדי ניקור מקדחה על צ'יקוריטה!" אוסיף בעידוד.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    The KoDak
    הרטטה הזוהר מסתכל על האיווי שלך ואז הוא משתמש בקרן על חזקה במיוחד אתה רואה שהמתקפה הודפת את איווי ומעלפת אותו,המאמן אומר לך:"הרטטה הזוהר שלי הוא הרטטה היחיד שיכול להשתמש בקרן על".
    "עדיין,זה לא אומר שאתה צריך לגרש מפה את השאר! שמעת?" אומר לו בכעס ואחזיר את איווי לפוכדור,"היית מצויין לקרב ראשון.." אמלמל ואכניס את הפוכדור לכיסי,לאחר מכן אלך לכיוון המעבדה של הפרופסור,אכנס לתוכה ואומר לו "הפרופסור! אני צריך שתאיל לי פוקימון רק כדי לנצח את הרטטה הזה! הוא של מאמן!" אומר לו.

Spoiler ספוילר

4. משתמש סופר ספאמר
    The KoDak

איתי
    אתה נותן לאחות ג'וי את הפוכדורים של צ'ימצ'אר והבידוף שלך,אחרי מספר שניות היא מחזירה את הפוכדורים,אתה שומע צרחה שמגיעה מחוץ למרכז,צרחה של נערה,אתה מזהה שזוהי קוטורי שצועקת!

Tobi
    אתה שומע קול מוכר,הקול של הנערה ממקודם:"צא דרפיון תראה לילד הזה מה זה לחסום לי את הדרך!" אתה שומע קול חזק מאוד "דרפיון!" ואחרי זה צעקה של ילד קטן וצחוק מרושע של הנערה.

סאסקה קון
    *כול מה שאתה צריך לדעת על הפוקימונים שלך נמצא בדף הראשון.
    אתה יוצא מהמעבדה מחזיק את הפוכדור של באלבזור,אתה מסתכל על השמיים הכחולים,אתה רואה שאין אף פוקימון בשמיים,או ביבשה או בים,למעשה אתה רואה שהמקום די שומם.

Gallade

Druddigon man
    אתה רואה שצעדת הילדים לא נמצאת באזור,אתה שומע קול שאומר לך:"שמעתי שאתה מחפש את המסמכים של הפרופסורים,נכון או לא?" אתה מסתובב ואתה רואה גבר כבן עשרים וחמש,עטוף גלימה שחורה,חולצה כחולה כהה,על החולצה יש סימן מוזר.
    אני לוקח את הפוכדור ורץ למקום הצרחה של קוטורי

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The KoDak
    אתה רואה שהפרופסור מופתע מאוד:"אם הוא של מאמן אז כנראה אין שום סיכוי שתצליח לבד להביס את הרטטה הזוהר,טוב תשכח מהמשימה בינתיים טוב,בהצלחה במסע".

איתי
    אתה מגיע למקום שממנו הגיעה הצרחה של קוטורי,אתה מגיע לשדה פתוח,אתה רואה על הרצפה פוכדור,אתה מוציא את הפוקימון שיש בפוכדור ואתה רואה שזוהי הסקווירטל של קוטורי!

Tobi
    אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה מאוד אתה מתעלף וכשאתה מתעורר אתה רואה ילדה אחרת אבל יותר נחמדה,היא מחייכת אליך ואומרת לך:"אתה בסדר,זה ממש לא היה הגיוני מה שקרה פה עכשיו נכון?".

סאסקה קון
    אתה מוציא את באלבזור שלך אבל הוא נרדם ברגע שהוא רואה אותך,אתה מסתכל על השמיים ואתה רואה שהשמש לאט מאוד הופכת להיות שחורה,אתה מבין שיש עוד מעט ליקוי ירח.

Gallade
    אתה רואה שפיפלאפ משתמש במתקפת ניקור מקדחה ולא באקדח מים,אתה מבין שפיפלאפ מבין את טבלת הסוגים,אתה שומע קול מוכר שאומר:"אני רואה שפיפלאפ שלך התאושש מהר מאוד" אתה מסתובב ורואה את הילד ממקודם מחייך אליך הוא אומר לך:"לא הבנתי אותך,פיפלאפ לא הצליח לנצח טוטודייל אז אתה מנסה להביס צ'יקוריטה,אל תבין אותי לא נכון אבל זה לא הגיוני".

6. משתמש סופר ספאמר
    The KoDak
    אתה רואה שהפרופסור מופתע מאוד:"אם הוא של מאמן אז כנראה אין שום סיכוי שתצליח לבד להביס את הרטטה הזוהר,טוב תשכח מהמשימה בינתיים טוב,בהצלחה במסע".

איתי
    אתה מגיע למקום שממנו הגיעה הצרחה של קוטורי,אתה מגיע לשדה פתוח,אתה רואה על הרצפה פוכדור,אתה מוציא את הפוקימון שיש בפוכדור ואתה רואה שזוהי הסקווירטל של קוטורי!

Tobi
    אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה מאוד אתה מתעלף וכשאתה מתעורר אתה רואה ילדה אחרת אבל יותר נחמדה,היא מחייכת אליך ואומרת לך:"אתה בסדר,זה ממש לא היה הגיוני מה שקרה פה עכשיו נכון?".

סאסקה קון
    אתה מוציא את באלבזור שלך אבל הוא נרדם ברגע שהוא רואה אותך,אתה מסתכל על השמיים ואתה רואה שהשמש לאט מאוד הופכת להיות שחורה,אתה מבין שיש עוד מעט ליקוי ירח.

Gallade
    אתה רואה שפיפלאפ משתמש במתקפת ניקור מקדחה ולא באקדח מים,אתה מבין שפיפלאפ מבין את טבלת הסוגים,אתה שומע קול מוכר שאומר:"אני רואה שפיפלאפ שלך התאושש מהר מאוד" אתה מסתובב ורואה את הילד ממקודם מחייך אליך הוא אומר לך:"לא הבנתי אותך,פיפלאפ לא הצליח לנצח טוטודייל אז אתה מנסה להביס צ'יקוריטה,אל תבין אותי לא נכון אבל זה לא הגיוני".
    אתה יודע שאני יכול לקחת אותו וללכת נכון?
    --------------------
    אני שואל אותו ''לאן קוטורי הלכה? ומה קרה פה''

7. משתמש מנוסה
    שם: alien
    איתי
    *אבל אתה לא תעשה את זה נכון?
    *אותה לא אותו
    אתה רואה שסקווירטל מצביעה לכיוון צפון השדה היא אומרת לך בזמן שהיא בוכה:"סקוי,סקווירטל!" |הם לקחו אותה!|אתה רואה שהיא מתחילה לרוץ על השדה לכיוון הצפון,לכיוון העיר ג'ובילייף.

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    The KoDak
    "רגע! אפשר לפחות את ביצת הוולפיקס שהבטחת? אני ניסיתי לנצח אותו ובגללו האיווי שלי התעלף..מגיע לי פרס על התעוזה..לא?" אשאל את הפרופסור ואחכה לתשובתו.

Spoiler ספוילר

9. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    *אבל אתה לא תעשה את זה נכון?
    *אותה לא אותו
    אתה רואה שסקווירטל מצביעה לכיוון צפון השדה היא אומרת לך בזמן שהיא בוכה:"סקוי,סקווירטל!" |הם לקחו אותה!|אתה רואה שהיא מתחילה לרוץ על השדה לכיוון הצפון,לכיוון העיר ג'ובילייף.
    אני רץ אחרי סקווירטל ואני צועק לה ''תעצרי שניה''

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Gallade
    "לך תדע..." אגיד לילד "פיפלאפ ניקור מקדחה על צ'יקוריטה!" אפקוד שוב על פיפלאפ.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    The KoDak

איתי

Tobi

סאסקה קון

Gallade
    אני מתעצבן 'ככה הוא מתנהג אליי??? חצוף!!'אני מעיר אותו ואומר"תגיד אתה שונא אותי או משהו??למה אתה נרדם ברגע שאתה רואה אותי אני באתי אליך בטוב וככה אתה מתנהג??ואל תסתכל לשמים יש ליקוי ירח וזה מסוכן מאוד לעינים שלך"ואני ממשיך"תעשה טובה כמו שאני מתנהג אליך יפה תתנהג גם אתה אלי ככה יפה ובוא נמשיך ללכת".
    ----------------------
    אחי חלק מהדברים שאמרתי לבאלבזור מכוני0ם אליך כל מ"ת שלך אתה תוקע אותי עם פוקימון שלא מקשיב לי וסתם דופק אותי במשחק

12. מנהל פורום ספורט לשעבר
    רשום,אני רק עורך ויש התחלה!

התחלה:
    התעוררתם בבוקר,אתם רואים בשעון הפיג'י שלכם שהשעה כעת היא 10:30,אתם מתלבשים מהר מאוד,אתם יורדים למטה ורואים שתי מעטפות,באחת כתוב:"חמודי,היום אתה מתחיל את המסע שלך,צא לשלום,אוהבת אמא" במעטפה השנייה כתוב:"למאמן החדש שלום,בהמשך למכתבי הקודם,היום תגיע למעבדתי בשביל לקבל את הפוקימון הראשון שלך,הפרופסור".
    אני אומר: "איזה כיף, אני מתחיל סוף סוף את המסע שלי במחוז ג'וטו, אני כבר מחכה לקבל את הפוקימון שלי". אני מתלבש, אוכל משהו ואז אני נוסע אל המעבדה של הפרופסור ולהתחיל את המסע.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Tobi
    "אם אני הייתי יודע מה קרה אז הייתי אומר אם הוא הגיוני או לא.." אומר לילדה בגיחוח "את מתכוונת לריעדת האדמה?כנראה שזה ממש לא הגיוני.דרך אגב-אני טובי, ואת?" ואקום מהאדמה.
    NYO HO HO BITCH

14. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon man
    "סניבי,תתחבאי מאחוריי!" אלחש לה ואז אסתכל לכיוון הגבר "למה מה יש לך להציע לי?" אשאל אותו בחשד "אתה יכול להביא לי אותם?"...
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

15. היכל התהילה
    איתי
    *לא מגלה.
    אתה זורק פוכדור לכיוונו של בידוף,אתה רואה שהפוכדור לוכד את בידוף,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי לכידה.
    אתה רואה את קוטורי מחייכת אליך היא אומרת לך:"תפסת את הפוקימון הראשון שלך!".
    *כדי לראות את המתקפות של בידוף תלך לדף הרשומים.

Gallade
    אתה נכנס שוב למרכז הפוקימונים,אתה רואה שהאחות ג'וי מתקרבת,היא לא שואלת אותך מה אתה צריך,היא לוקחת לך את הפוכדור של פיפלאפ ואחרי מספר דקות היא מחזירה לך את הפוכדור היא אומרת לך:"אתה והמאמן שנלחמת מולו,הקרב הזה היה מדהים מאוד בשביל פוקימונים שרק עכשיו קיבלו אותם".

DarkTiger
    בזמן שאתה מנסה לגלות אילו פוקימונים אלה,אתה רואה פוקימון מכונף גם,רק שהוא יותר גדול מהם,אתה רואה שצבעו הוא כחול כהה ולבן אתה רואה מאמן לובש מעיל מתכת שחור הוא מסתכל עליך ואומר לך:"מי אתה?".
    ''מישהו שכנראה אמור להיות כאן'' אענה לו ''מי אתה ומה אכפת לך מי אני?''
    'זה לוגיה?' אעלה ניחוש בראשי על הפוקימון 'טוב אין סיכוי, אין שום סיבה שלוגיה יבוא לכאן'

עמוד 11 מתוך 49 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •