Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 49 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 734
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The KoDak
    הפרופסור מחייך ואומר:"אני מאמין שבן אדם צריך לקבל גמול על ההצלחה שלו ולא על כישלונות,אך בכול זאת מגיע לך פרס מסוים,לך לעיר פטלבורג,חפש את ג'ון דו,תגיד לו שאני רוצה שייתן לך ביצת וולפיקס אוקיי?".

איתי
    סקווירטל עוצרת ומסתכלת עליך,אתה רואה שבעיניים שלה יש דמעות,אתה שומע עוד צרחה שמגיעה מכיוון צפון,אתה רואה שסקווירטל רצה במהירות רבה הרבה יותר ממקודם.

Tobi
    המאמנת נראת מהורהרת היא אומרת:"פעם אחת הייתה רעידת אדמה כזו,אבל זה היה במלחמה האגדית של קיוגר וגראודון,אומנם הקרב התרחש בהואן אבל עד לפה הרעידה הורגשה,אם ריקואזה לא היה בא,העולם היה מושמד".

סאסקה קון
    אתה מתעצבן על הבאלבזור שלך אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו,אתה משוטט בעיר ואתה רואה הרבה פוקימונים:בידוף,טוטודייל,רטטה,פיג'י ועוד אבל מה שמשותף לכולם זה שהם ישנים,אתה מסתכל על השמיים ורואה שליקוי החמה נגמר,ברגע שאתה מסתכל שוב על הפוקימונים הישנים אתה רואה שהם מתעוררים.

Gallade
    המאמן אומר לך:"נכון,שכחתי שפיפלאפ שלך יודע ניקור מקדחה,תגיד רוצה שאני אצטרף למסע שלך אחרי שתביס את היריבה שלך?".
    פיפלאפ משתמש בניקור מקדחה,אתה רואה שצ'יקוריטה הודפת את המתקפה של פיפלאפ.

Druddigon man
    האיש מחייך אליך ואומר לך:"פשוט אני ממחתרת הפוקימונים,כשהמפקד הראשי של המחתרת,'רד' שמע על גניבת המסמכים הוא שלח אותי ואת השותף שלי לוקאריו,למציאת המסמכים".

SportMan
    אתה יוצא מהבית שלך,אתה רואה עלם לבוש חלוק מעבדות,הוא אומר לך:"אתה ג'וני נכון,יש לי חבילה בשבילך מפרופסור אלם,לפי דעתי זה הפוכדור של הפוקימון ההתחלתי שלך,וכול הציוד של מאמן מתחיל,בהצלחה" הוא נותן לך את החבילה והולך לדרכו.

DarkTiger
    האיש אומר לך:"פשוט מאוד,המפקד שלי 'רד' הציב אותי בשמירה על העיירה הזו,אל תדאג אני מהטובים,אתה מאמן או שאתה מחכה לקבלת הפוקימון ההתחלתי שלך ואני סתם מבזבז לך את הזמן?".

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    The KoDak
    הפרופסור מחייך ואומר:"אני מאמין שבן אדם צריך לקבל גמול על ההצלחה שלו ולא על כישלונות,אך בכול זאת מגיע לך פרס מסוים,לך לעיר פטלבורג,חפש את ג'ון דו,תגיד לו שאני רוצה שייתן לך ביצת וולפיקס אוקיי?".

"תודה רבה לך!" אומר לפרופסור.
    לאחר מכן אצא מהמעבדה שלו,אקח את הפוכדור של איווי ואחזיק אותו "צא החוצה!" אקרא ואחייך.
    לאחר שהוא יצא אומר לו "בוא נמשיך לעיר פטלבורג כדי שתקבל את הפרס שלך".

Spoiler ספוילר

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Tobi
    המאמנת נראת מהורהרת היא אומרת:"פעם אחת הייתה רעידת אדמה כזו,אבל זה היה במלחמה האגדית של קיוגר וגראודון,אומנם הקרב התרחש בהואן אבל עד לפה הרעידה הורגשה,אם ריקואזה לא היה בא,העולם היה מושמד".
    "נשמע שזה לא ידגדג.." אומר למאמנת בציניות "מה שמך?"
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    The KoDak
    איווי מהנהן,קופץ לך על הכתף הימנית ואתה ממשיך לכיוון העיר פטלבורג,אתה רואה מאמן בעל חולצה לבנה,אתה רואה שהוא מוציא פוכדור ואומר:"פיג'י צא החוצה ותשתמש באס אווירי!" אתה רואה שפיג'י שיוצא מהפוכדור של המאמן הוא מנסה להשתמש באס אווירי אבל הוא לא מצליח.

Tobi
    המאמנת מוציא פוכדור ואומרת לך:"אני אומר לך את השם שלי רק אם תביס אותי בקרב פוקימונים ברור?"היא מוציא פוכדור אדום-לבן שאומר שהיא מוכנה לקרב.

5. NYO HO HO
    Tobi
    המאמנת מוציא פוכדור ואומרת לך:"אני אומר לך את השם שלי רק אם תביס אותי בקרב פוקימונים ברור?"היא מוציא פוכדור אדום-לבן שאומר שהיא מוכנה לקרב.
    "אוקיי, צא טוטודייל!" אומר ואוציא את טוטודייל מהפוכדור ואחכה למאמנת שתוציא את הפוקימון שלה.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    Tobi
    המאמנת מוציאה מהפוכדור שלה גם טוטודייל אבל לעומת הטוטודייל שלך הטוטודייל הזה זוהר.
    המאמנת אומרת לך:"קדימה קרב,טוטודייל תשתמש בתרגיל דלתא מים שלוש!" אתה רואה שטוטודייל משתמש בכדור מים שמתקרב במהירות אל הטוטודייל שלך!

7. NYO HO HO
    Tobi
    המאמנת מוציאה מהפוכדור שלה גם טוטודייל אבל לעומת הטוטודייל שלך הטוטודייל הזה זוהר.
    המאמנת אומרת לך:"קדימה קרב,טוטודייל תשתמש בתרגיל דלתא מים שלוש!" אתה רואה שטוטודייל משתמש בכדור מים שמתקרב במהירות אל הטוטודייל שלך!
    "טוטודייל-תתחמק מהמתקפה ותשתמש בניב קרח!" אומר לטוטודייל ולאחר מכן אשאל את המאמנת:"מה זו המתקפה הזאת? אני לא מכיר משהו כזה.."
    NYO HO HO BITCH

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    The KoDak
    איווי מהנהן,קופץ לך על הכתף הימנית ואתה ממשיך לכיוון העיר פטלבורג,אתה רואה מאמן בעל חולצה לבנה,אתה רואה שהוא מוציא פוכדור ואומר:"פיג'י צא החוצה ותשתמש באס אווירי!" אתה רואה שפיג'י שיוצא מהפוכדור של המאמן הוא מנסה להשתמש באס אווירי אבל הוא לא מצליח
    "שלום לך.." אומר למאמן, "מה שמך?,שמי קודק" אומר לו.
    "רוצה שאני והאיווי שלי נעזור לפידג'י שלך ללמוד אס אווירי?" אשאל אותו ואחייך לעבר איווי.

Spoiler ספוילר

9. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon man
    האיש מחייך אליך ואומר לך:"פשוט אני ממחתרת הפוקימונים,כשהמפקד הראשי של המחתרת,'רד' שמע על גניבת המסמכים הוא שלח אותי ואת השותף שלי לוקאריו,למציאת המסמכים".
    "איך אוכל לבטוח בך?" אשאל את האיש בחשד ואז אחשוב לעצמי 'רגע,הוא צודק,זה באמת קרה...' אז אתנצל ואשאל אותו בזמן שאני מכניס את סניבי לפוכדור שלה "למה המחקר כזה חשוב לכם? מה זה תכשיט החיים בכלל? אתם צריכים עזרה בנוגע לזה?"
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    The KoDak
    המאמן מחייך אליך ואומר לפיג'י שלו:"פיג'י הציבו לנו אתגר,תשתמש במתקפת כנף פלדה בשביל להביס את איווי!"אתה רואה את הכנף הימנית של פיג'י הופכת להיות כסופה והיא מתקדמת במהירות אל איווי.

Tobi
    ניב הקרח של טוטודייל שלך נהדף במתקפת כדור המים של הטוטודייל הזוהר.
    המאמנת אומרת לך:"התרגיל דלתא מים שלוש הוא טריק של כמה מתקפות שיכולות להביס את היריב במהירות,כדור המים היא מתקפה חזקה במיוחד מסוג מים כמו כדור אנרגיה או כדור וולט".

Druddigon man
    המאמן המסתורי אומר לך:"תכשיט החיים הוא החפץ החזק ביותר בעולם בעזרתו ארסיאוס יצר את העולם,אחרי זה SP הרשע מנסה להשיג את התכשיט ובעזרתו להשמיד את העולם,לבנות עולם חדש שהוא יהיה שליטו".

11. NYO HO HO
    Tobi
    ניב הקרח של טוטודייל שלך נהדף במתקפת כדור המים של הטוטודייל הזוהר.
    המאמנת אומרת לך:"התרגיל דלתא מים שלוש הוא טריק של כמה מתקפות שיכולות להביס את היריב במהירות,כדור המים היא מתקפה חזקה במיוחד מסוג מים כמו כדור אנרגיה או כדור וולט".
    "וזה לא יביס את טוטודייל שלי!" אומר למאמנת "טוטודייל-" אומר לאחר מכן לטוטודייל "השתמש בפצצת מים!" בתקווה שהמתקפה תעבוד.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    Tobi
    טוטודייל שלך קופץ לשמיים הוא מסתובב במהירות ואתה רואה כשהוא חוזר יש מסביבו הילה כחולה,המאמנת אומרת לך מתפעלת:"אני לא מאמינה,פצצת מים אמיתית!טוטודייל תשתמש בהגנת X!" אתה רואה שהטוטודייל הזוהר משתמש בחפירה במהירות רבה מאוד באדמה בשביל להגן על עצמו ממתקפת פצצת המים של הטוטודייל שלך,טוטודייל שלך משתמש באקדח מים בשביל להציף את הבור.

13. היכל התהילה
    DarkTiger
    האיש אומר לך:"פשוט מאוד,המפקד שלי 'רד' הציב אותי בשמירה על העיירה הזו,אל תדאג אני מהטובים,אתה מאמן או שאתה מחכה לקבלת הפוקימון ההתחלתי שלך ואני סתם מבזבז לך את הזמן?".
    "אני מאמן חדש" אענה לו "שמחכה לקבל את הפוקימון הראשון שלי"
    'אל תדאג אני עוד אחזור' אחשוב בראשי 'רד? מוכר לי מאיפהשהו'

14. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan
    אתה יוצא מהבית שלך,אתה רואה עלם לבוש חלוק מעבדות,הוא אומר לך:"אתה ג'וני נכון,יש לי חבילה בשבילך מפרופסור אלם,לפי דעתי זה הפוכדור של הפוקימון ההתחלתי שלך,וכול הציוד של מאמן מתחיל,בהצלחה" הוא נותן לך את החבילה והולך לדרכו.
    אני אומר לו תודה ואז פותח את החבילה שהוא נתן לי מפרופסור אלם ואומר: "איזה כיף, הנה הפוקימון התחלתי שלי וכל הציוד שאני צריך". לאחר שאני אפתח יוציא את התחלתי שלי וידבר איתו על המסע שלנו.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

15. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon man
    המאמן המסתורי אומר לך:"תכשיט החיים הוא החפץ החזק ביותר בעולם בעזרתו ארסיאוס יצר את העולם,אחרי זה SP הרשע מנסה להשיג את התכשיט ובעזרתו להשמיד את העולם,לבנות עולם חדש שהוא יהיה שליטו".
    "אוקיי.." אומר לו כאילו אני יודע מה זה sp "ומה היה במחקר בדיוק על תכשיט החיים הזה?" אשאל אותו "ותגיד,אפשר לעזור לכם איכשהו בנוגע לזה,זה נראה מגניב!" אומר לו בהתלהבות יתרה...
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 12 מתוך 49 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •