The KoDak
הפרופסור מחייך ואומר:"אני מאמין שבן אדם צריך לקבל גמול על ההצלחה שלו ולא על כישלונות,אך בכול זאת מגיע לך פרס מסוים,לך לעיר פטלבורג,חפש את ג'ון דו,תגיד לו שאני רוצה שייתן לך ביצת וולפיקס אוקיי?".
איתי
סקווירטל עוצרת ומסתכלת עליך,אתה רואה שבעיניים שלה יש דמעות,אתה שומע עוד צרחה שמגיעה מכיוון צפון,אתה רואה שסקווירטל רצה במהירות רבה הרבה יותר ממקודם.
Tobi
המאמנת נראת מהורהרת היא אומרת:"פעם אחת הייתה רעידת אדמה כזו,אבל זה היה במלחמה האגדית של קיוגר וגראודון,אומנם הקרב התרחש בהואן אבל עד לפה הרעידה הורגשה,אם ריקואזה לא היה בא,העולם היה מושמד".
סאסקה קון
אתה מתעצבן על הבאלבזור שלך אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו,אתה משוטט בעיר ואתה רואה הרבה פוקימונים:בידוף,טוטודייל,רטטה,פיג'י ועוד אבל מה שמשותף לכולם זה שהם ישנים,אתה מסתכל על השמיים ורואה שליקוי החמה נגמר,ברגע שאתה מסתכל שוב על הפוקימונים הישנים אתה רואה שהם מתעוררים.
Gallade
המאמן אומר לך:"נכון,שכחתי שפיפלאפ שלך יודע ניקור מקדחה,תגיד רוצה שאני אצטרף למסע שלך אחרי שתביס את היריבה שלך?".
פיפלאפ משתמש בניקור מקדחה,אתה רואה שצ'יקוריטה הודפת את המתקפה של פיפלאפ.
Druddigon man
האיש מחייך אליך ואומר לך:"פשוט אני ממחתרת הפוקימונים,כשהמפקד הראשי של המחתרת,'רד' שמע על גניבת המסמכים הוא שלח אותי ואת השותף שלי לוקאריו,למציאת המסמכים".
SportMan
אתה יוצא מהבית שלך,אתה רואה עלם לבוש חלוק מעבדות,הוא אומר לך:"אתה ג'וני נכון,יש לי חבילה בשבילך מפרופסור אלם,לפי דעתי זה הפוכדור של הפוקימון ההתחלתי שלך,וכול הציוד של מאמן מתחיל,בהצלחה" הוא נותן לך את החבילה והולך לדרכו.
DarkTiger
האיש אומר לך:"פשוט מאוד,המפקד שלי 'רד' הציב אותי בשמירה על העיירה הזו,אל תדאג אני מהטובים,אתה מאמן או שאתה מחכה לקבלת הפוקימון ההתחלתי שלך ואני סתם מבזבז לך את הזמן?".