סאסקה קון
*עוד מעט.
המאמן אומר לך:"כן למה לא בכיף,אני רוצה לבדוק את היכולות של הפיקאצ'ו החדש שלי,הוא היה קשה תפיסה,בגלל זה תפסתי אותו בעזרת גרייטבול ולא פוכדור רגיל,טוב אני אשתמש בפיקאצ'ו שלי ואתה?".
Gallade
המאמנת לוחצת לך את היד היא אומרת לך:"כנראה שאני צריכה לעבוד על ההגנה בעיקר ולא על ההתקפה" היא מחזירה את צ'יקוריטה היא ממשיכה לדרכה.
המאמן אומר לך:"טוב רוצה שנהיה שותפים?".
SportMan
פיקאצ'ו שלך מסתכל בחיוך די נחמד,אתה מסתכל על השמיים ואתה רואה נינדורן זכר מסתכל עליך ועל פיקאצ'ו,אתה רואה שהוא מסתכל על פיקאצ'ו די בכעס.
סאסקה קון
הפוקדע שלך מצפצף ואומר לך:"פיקאצ'ו,פוקימון העכבר החשמלי,פיקאצ'ו הוא הפוקימון היחידי שיכול ללמוד מכת וולט".
פיקאצ'ו של היריב משתמש במתקפת מכת ברק שמפספסת את באלבזור.
הקרב שלך נגד המאמן המסתורי מתחיל,באלבזור נגד פיקאצ'ו!
אני רציתי שותפה...Gallade
המאמנת לוחצת לך את היד היא אומרת לך:"כנראה שאני צריכה לעבוד על ההגנה בעיקר ולא על ההתקפה" היא מחזירה את צ'יקוריטה היא ממשיכה לדרכה.
המאמן אומר לך:"טוב רוצה שנהיה שותפים?".
~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי, איך קוראים לך? לי תומר" אגיד לשותף החדש שלי, ואז אשים בדרכי את פיפלאפ על הראש שלי (כמו שדון שמה את פיפלאפ שלה על הראש שלה)
Gallade
*אתה תקבל שותפה אל תדאג.
המאמן אומר לך:"אני ג'ון,די מוזר שפיפלאפ שלך הביס צ'יקוריטה אבל לא ניצח טוטודייל נכון,אבל לא נורא עוד קצת הפוקימונים שלנו יתפתחו תחשוב על זה אמפוליון ופרליגטור בלתי מנוצחים יחד עם עוד חמישה פוקימונים חזקים מה דעתך?".
ג'ון הפך להיות השותף שלך!
יהיה לי איתה רומן?Gallade
*אתה תקבל שותפה אל תדאג.
המאמן אומר לך:"אני ג'ון,די מוזר שפיפלאפ שלך הביס צ'יקוריטה אבל לא ניצח טוטודייל נכון,אבל לא נורא עוד קצת הפוקימונים שלנו יתפתחו תחשוב על זה אמפוליון ופרליגטור בלתי מנוצחים יחד עם עוד חמישה פוקימונים חזקים מה דעתך?".
ג'ון הפך להיות השותף שלך!
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"רעיון טוב, בוא נמשיך במסע כדי לתפוס 5 פוקימונים חזקים!" אגיד לג'ון ואז אמשיך איתו ועם פיפלאפ אחר חיפוש פוקימון טוב לתפיסה.
Gallade
*אולי כן ואולי היא תהיה עם ג'ון XD
אתה רואה שג'ון מוציא את טוטודייל שלו והוא שם אותו על הכתף שלו,אתה וג'ון ממשיכים בדרככם,אתם רואים את המאמנת עם הצ'יקוריטה מאמנת אותה,אתה שומע אותה אומרת:"תקשיבי הפסדת גם לטוטודייל וגם לפיפלאפ היום וזה לא טוב,אני רוצה שתשתמשי במתקפת קרן סולארית!".
Gallade
*הואן לא ג'וטו.
אתה וג'ון ממשיכים לכיוון העיר פטלבורג,לאחר כמה דקות של הליכה אתה רואה שלט שבו כתוב:"העיר פטלבורג,בעיר יש דוג'ו למאמנים,מכון העיר וכול מה שצריך להיות בעיר נורמאלית" ג'ון אומר לך:"קדימה בוא נלך למכון!".
לא תתפוס אותיי, ננה בננה~
-------------
'יצור מעצבן' אחשוב לעצמי ואלטף את השריטה בידי השמאלית למרות שאני יודע שזה לא ירגיע את הכאבים, 'טוב, אני צריך להמשיך' אחשוב לעצמי ואלך בצעדים מהירים לכיוון מעבדת הפרופסור, 'החיוך של היום הראשון של המסע שלי לא יהרס רק בגלל רטטה קטן' אחשוב לעצמי ואראה את מעבדת הפרופסור מולי.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)