Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 49 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 734
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Gallade
    מנהיג המכון אומר:"השם שלי הוא דארק,וכמו שמי סוג המכון הוא אופל,הקרב מתחיל עכשיו,צא פדווין זוהר אני בוחר בך!".
    אתה רואה שמופיע מולך פדווין חזק וזוהר אתה רואה שג'ון בהלם.
    הקרב נגד דארק,מנהיג המכון של העיר פטלבורג מתחיל!

DarkTiger
    סינדווקויל שלך מהנהן בנמרצות והוא מתחיל לחפש לו יריב,אתה רואה שהוא מנסה לחפור באדמה אבל בגלל ידיו הקצרות הוא לא מצליח.

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    Gallade
    מנהיג המכון אומר:"השם שלי הוא דארק,וכמו שמי סוג המכון הוא אופל,הקרב מתחיל עכשיו,צא פדווין זוהר אני בוחר בך!".
    אתה רואה שמופיע מולך פדווין חזק וזוהר אתה רואה שג'ון בהלם.
    הקרב נגד דארק,מנהיג המכון של העיר פטלבורג מתחיל!
    אפשר תמונה של פדווין?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוי שיט..." אמלמל לעצמי ואצביע על פדווין, "פיפלאפ! אל תפחד! תשתמש באקדח מים ישר על פדווין ואז ניקור מקדחה בכול הכוח!" אפקוד על פיפלאפ.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    Gallade
    *יש בדף הראשי תחת מכוני הואן.
    פדווין משתמש במתקפת שריטת פלדה שהודפת את מתקפת אקדח המים בצורה חזקה מאוד,פדווין משתמש במתקפת שוק אפל שגורם לפיפלאפ לפספס את מתקפת ניקור המקדחה.

4. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon man
    סניבי שלך משתמש במתקפת ריקוד עלים שגורם לקטרפי הפראי להתבלבל,אתה רואה שסניבי מתחיל להיות יותר ממקוד,אתה רואה שהוא משתמש במתקפת סופת עלים שפוגעת ישירות בקטרפי המסכן.
    "סניבי את מתחילה להשתפר!" אומר לה בעידוד "עכשיו תגמרי את זה בסופת עלים!"
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    Gallade
    *יש בדף הראשי תחת מכוני הואן.
    פדווין משתמש במתקפת שריטת פלדה שהודפת את מתקפת אקדח המים בצורה חזקה מאוד,פדווין משתמש במתקפת שוק אפל שגורם לפיפלאפ לפספס את מתקפת ניקור המקדחה.
    "פיפלאפ אל תפחד! תשתמש בניקור רק כדי להתקרב על פדווין ואז תתקוף באקדח מים כדי לפגוע בו קשות!" אגיד לפיפלאפ.

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan
    פיקאצ'ו שלך מסתכל בחיוך די נחמד,אתה מסתכל על השמיים ואתה רואה נינדורן זכר מסתכל עליך ועל פיקאצ'ו,אתה רואה שהוא מסתכל על פיקאצ'ו די בכעס.
    אני אומר לפיקאצ'ו שלי: "אתה מכיר את הפוקימון הזה? כי הוא מסתכל עלייך בכעס רב" ואז אני מסתכל מידע בפוקידע שלי על נינדורן ומתכונן לקרב אם אני אצטרך מולו.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

7. היכל התהילה
    DarkTiger
    סינדווקויל שלך מהנהן בנמרצות והוא מתחיל לחפש לו יריב,אתה רואה שהוא מנסה לחפור באדמה אבל בגלל ידיו הקצרות הוא לא מצליח.
    "מה יש שם?" אשאל אותו בעודי עוזר לו לחפור

8. משתמש מנוסה
    Gallade
    דארק אומר לך:"מתקפת שוק אפל גורמת לפוקימון היריב לפחד מלהשתמש במתקפות נגד מי שהשתמש במתקפה,פיפלאפ שלך חשוף לגמרי למתקפה ישירה של תותח זפ אפל,אין לי מזל,פדווין תותח זפ אפל!" אתה רואה סילון שחור פוגע בפיפלאפ אבל אחרי זה פיפלאפ מצליח לעמוד אבל הוא נראה חלש יותר.

Druddigon man
    סניבי משתמשת במתקפת סופת עלים חזקה במיוחד שפוגעת בקטרפי אבל הוא מצליח לעמוד בזה,הוא משתמש במתקפת קור חרקים שגורם לסניבי ליפול.

SportMan
    הפוקדע מתחיל לצפצף:"נינדורן,פוקימון עכבר הרעל,לנינדורן יש שני סוגים,נינדורן זכר ונינדורן נקבה,הזכרים מתפתחים לנינדונו ואז לנינדוקינג,הנקבה מתפתחת לנינדורנה ואז לנינוקווין".

9. משתמש מנוסה
    Gallade
    דארק אומר לך:"מתקפת שוק אפל גורמת לפוקימון היריב לפחד מלהשתמש במתקפות נגד מי שהשתמש במתקפה,פיפלאפ שלך חשוף לגמרי למתקפה ישירה של תותח זפ אפל,אין לי מזל,פדווין תותח זפ אפל!" אתה רואה סילון שחור פוגע בפיפלאפ אבל אחרי זה פיפלאפ מצליח לעמוד אבל הוא נראה חלש יותר.
    "פיפלאפ! אני מצטער שנפגעת! עכשיו חייבים לכסח אותו! תשתמש בניקור מקדחה ואז אקדח מים בכול הכוח! אפילו עם זה יעלה לך בחיים!" אפקוד על פיפלאפ.

10. משתמש מנוסה
    Gallade
    פדווין משתמש במתקפת שוק חשמלי שמשתק את פיפלאפ אבל פיפלאפ מצליח להשתמש במתקפת ניקור מקדחה שפוגע בידיו הימנית של פדווין,לפדווין זה לא מזיז כמובן,הוא משתמש במתקפת אגרוף מתכת שפוגע בבטנו של פיפלאפ.

DarkTiger
    אתה וסינדווקויל מנסים למצוא משהו,הוא מסתכל על הידיים הקצרות שיש לו והוא מתחיל לחפור עם האף שלו,אתה רואה שבסופו של דבר אתה מוצא מנהרה ארוכה מאוד שאתה יכול אפילו לעמוד בה.

11. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon man
    סניבי משתמשת במתקפת סופת עלים חזקה במיוחד שפוגעת בקטרפי אבל הוא מצליח לעמוד בזה,הוא משתמש במתקפת קור חרקים שגורם לסניבי ליפול.
    "אוי שיט!" אמלמל בלחש "טוב אני צריך לגמור את זה סופית! סניבי תשתמשי במיקוד אנרגיה!" אצעק לה בעידוד ובתקווה
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    Gallade
    פדווין משתמש במתקפת שוק חשמלי שמשתק את פיפלאפ אבל פיפלאפ מצליח להשתמש במתקפת ניקור מקדחה שפוגע בידיו הימנית של פדווין,לפדווין זה לא מזיז כמובן,הוא משתמש במתקפת אגרוף מתכת שפוגע בבטנו של פיפלאפ.
    "אקדח מים!" אפקוד על פיפלאפ ישר "לאחר מכן ניקור מקדחה בכול הכוח! אבל ישר על הפרצוף שלו תעשה זאת!"

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Tobi
    מתקפת ניב הקרח משתלב עם מתקפת אקדח המים שיוצר סילון קפוא לגמרי שפוגע בטוטודייל הזוהר ומקפיא אותו,אתה רואה שהטוטודייל הזוהר מנסה להשתמש במתקפת חפירה אך הוא לא מצליח.
    "טוטודייל-השתמש בפצצת מים כדי לגמור אותו!" אומר לטוטודייל בבטחון.
    NYO HO HO BITCH

14. היכל התהילה
    DarkTiger
    אתה וסינדווקויל מנסים למצוא משהו,הוא מסתכל על הידיים הקצרות שיש לו והוא מתחיל לחפור עם האף שלו,אתה רואה שבסופו של דבר אתה מוצא מנהרה ארוכה מאוד שאתה יכול אפילו לעמוד בה.
    אני מרים את סינדקוויל איתי ונכנס לתוך המנהרה בזהירות "סינדקוויל אתה יכול להאיר את המנהרה עם הגב שלך? עם מה שנכוותי ממנו?"

15. משתמש מנוסה
    Tobi
    טוטודייל שלך משתמש בפצצת מים אבל הטוטודייל הזוהר משתמש במתקפה חדשה,על חושי,אתה רואה שהטוטודייל שלך לא מצליח להיחלץ מהמתקפה של הטוטודייל הזוהר.

Gallade
    פיפלאפ משתמש באקדח מים שגורם לפדווין להשתמש במתקפת סופת מתכת אפלה שהודפת על פיפלאפ ואת אקדח המים שלו,ניקור המקדחה של פיפלאפ לא פועל בגלל שפיפלאפ חלש מידי,אתה רואה זוהר כחול,זוהר כחול מוכר,ג'ון צועק לך:"זה היכולת שלו תגיד לו להשתמש באקדח מים!".

Druddigon man
    סניבי משתמשת במיקוד אנרגיה שעוזר לסניבי להיחלץ מכבלי הקורים של קטרפי,סניבי משתמשת בסופת עלים שמביסה את קטרפי אחת ולתמיד.

DarkTiger
    אתה מצליח לראות גם בלי האש של סינדוקוויל מה שמוזר,אתה רואה שעוברים לידך שלושה דיגלט קטנים וחמודים,לפניהם הולך דוגטריו זוהר וחזק,כנראה הוא המנהיג שלהם.

עמוד 17 מתוך 49 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •