*אה,אז הנה הלכתי עכשיו.. XDDruddigon man
*אתה צריך ללכת לפרופסור של המחוז.
אתה חוזר חזרה לעיירה סנדג'ם,אתה דופק בדלתו של מעבדה של פרופסור רואן,הוא פותח את הדלת,הוא אומר לך:"לא קיבלת כבר את הפוקימון שלך?".
"כן קיבלתי,רק רציתי ליידע אותך שהמסמכים אצל בלו...או שזה היה רד? כן זה היה רד" אומר לו.
לאחר מכן אשאל אותו "הוא אמר שהוא יצלצל אליי אם יהיה משהו שהם צריכים בו עזרה,אז אתם צריכים עזרה?" (אני מתכוון לרטטה הזוהר כמובן..)
The KoDak
אתה רואה ציפור שחורה לא ברורה מגיחה משום מקום פוגעת בפיג'י של המאמן באיווי שלך,אתה רואה שהם מובסים,אתה רואה שנופל פתק שבו כתוב:"שהשמש תגווע בצהריי היום,האור ישתקף בדמעות הזכוכית".
Tobi
טוטודייל שלך לא מצליח להיחלץ ממתקפת העל חושי,המאמנת אומרת משועממת:"הקרב הזה מתחיל לשעמם אותי,טוטודייל תגמור עם המתקפה הזו בסדר?" טוטודייל הזוהר מפסיק עם העל חושי וטוטודייל שלך משתמש במתקפת ניב קרח שמפספסת.
JustDor
האחות ג'וי מפסיקה לרשום דברים במחברת שלה היא מרימה את ראשה היא אומרת לך:"איזה פוקימון רצית,הפרופסור השאיר אצלי שלושה פוקימונים אני מקווה מאוד שאחד מהם הוא מה שרצית אחרת אני לא יודעת מה לעשות".
Gallade
אתה מרפא את פיפלאפ שלך,ג'ון מרפא את שלו ושניכם חוזרים למכון,דארק מסתכל עליכם בחיוך והוא אומר לכם:"מכירים את היער הקרוב,יער פטלבורג?" שניכם אומרים ביד:"כן" דארק ממשיך לחייך אבל חיוך די עצוב הוא אומר לכם:"המשימה שלכם היא למצוא בידריל זוהר יש שלושה כאלה ביער אבל הבידריל שאני מבקש הוא זוהר בצורה מוזרה יש לו סימנים אדומים על הגוף הבנתם,זו המשימה שלכם להביא אותו,מוכנים?".
Druddigon man
הפרופסור אומר לך:"לא האמת הכול בסדר,חוץ מדבר אחד קטן אבל זה לא יעניין אותך,טוב אם אתה חייב לדעת יש באזור רטטה זוהר שפוגע בכול הרטטה באזור,ואני חייב למצוא דרך לסלק אותו מפה!".
DarkTiger
*הפוקימון רוח-אדמה מהדור החמישי.
אתה רואה שסינדוקוויל שלך מניע את ראשו בסירוב,אתה מבחין בזה שכול הפוקימונים פה הם מסוג אדמה או אבן,אתה מבין שסינדוקוויל שלך לא רוצה להרגיש לא שייך לפה.
ExtremeStyle
אתה מחזיר את הטרטוויג שלך לפוכדור שלו,אתה רואה מאמן צעיר משחק לו עם הדיינו שלו,אתה רואה לידו יושבת מאמנת בערך בגילך,היא קוראת ספר בזמן שהיא נשענת על עץ סמוך למאמן.
מי שיפתח את ע''מ 20 יקבל מתקפה לפוקימון שלו!
אני הולך אליהם ואומר:" אהלן,אני אדם,אני מאמן חדש וההיתי שמח להכיר אותכם"
'אני רואה שהילדה היא טיפוס חכם וסקרני,ואילו הילד הוא טיפוס יותר לוחמני, לפי
הפוקימון שלו כנראה הוא התנסה פעם אחת בקרב, מעניין איך הוא נלחם' אחשוב
"היי, אתה רוצה אולי להלחם נגדי בקרב פוקימונים" אגיד בחיוך ואשלוף את הפוכדור של טרטוויג
ExtremeStyle
המאמן אומר לך:"הדיינו הזה לא שלי,הוא שייך לאחותי" הוא מצביע על הילדה שיושבת וקוראת ספר,היא מניחה את הספר בצד ואומרת לך:"אני אלחם נגדך,אוקיי?" אתה רואה שדיינו מוכן לקרב,אתה רואה שהכותרת של הספר היא:"לוחמה בעזרת דיינו".
ExtremeStyle
המאמנת אומרת לך:"אל תהיה כול כך בטוח,דיינו תשתמש במתקפת להביור!" אתה רואה סילון אש חזק במיוחד בוקע מפיו של דיינו,טרטוויג שלך מופתע ונפגע בצורה ישירה ממתקפת הלהביור של דיינו,אתה רואה שכותרת ממשיכה:"...שיכול להתפתח אבל לא רוצה" אתה מבין שהדיינו הזה חזק במיוחד,שהוא יכול להתפתח אבל לא רוצה או לא יכול.
ExtremeStyle
המאמנת אומרת לך:"הדיינו הזה יכול להתפתח אבל הוא לא רוצה,בגלל זה שמתי לו אבן נצח שתעזור אותו,בינתיים הוא יביס את הטרטוויג שלך!" אתה רואה עוד סילון להבה אדום שהפעם מפספס את טרטוויג שמשתמש בעלי תער שפוגעים בדיינו.
DarkTiger
*ראיתי שערכת קודם פה משהו,מה ערכת?
אתה וסינדוקוויל יוצאים מין המערה המסתורית,אתה רואה את פרופסור אלם יוצא אליך במהירות הוא אומר לך:"היית בתוך בקולוסאום של פוקימוני האדמה?".
"אני אעזור לך!" אתנדב למשימה "זה גם יהיה אימון טוב לסניבי! אז אפשר?" אשאל אותו בזמן שאסתכל עליו בעיניים נוצצות..Druddigon man
הפרופסור אומר לך:"לא האמת הכול בסדר,חוץ מדבר אחד קטן אבל זה לא יעניין אותך,טוב אם אתה חייב לדעת יש באזור רטטה זוהר שפוגע בכול הרטטה באזור,ואני חייב למצוא דרך לסלק אותו מפה!".
Druddigon man
הפרופסור מחייך ואומר לך:"יופי אני מרוצה,הוא מסתובב לו באזור הדרומי של העיירה",אתה מוציא את סניבי מהפוכדור שלה,אתה והיא מתקדמים לדרום האזור,לאחר חמש דקות של הליכה אתה רואה רטטה זוהר מביס שלושה רטטה רגילים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)