Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 49 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 734
  1. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon man
    הפרופסור מחייך ואומר לך:"יופי אני מרוצה,הוא מסתובב לו באזור הדרומי של העיירה",אתה מוציא את סניבי מהפוכדור שלה,אתה והיא מתקדמים לדרום האזור,לאחר חמש דקות של הליכה אתה רואה רטטה זוהר מביס שלושה רטטה רגילים.
    "הופה..." אמלמל לעצמי ברצון "רטטה זוהר ומיוחד במינו,יהיה כבוד להביס אותו.." אומר בזמן שאבדוק עליו בפוקדע....
    לאחר הבדיקה אצעק לסניבי "סניבי! תשתמשי בסופת עלים!"
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Druddigon man
    *מזל טוב,פתחת את ע''מ 20 הסניבי שלך למדה "אגרוף עשב".
    סניבי שלך משתמשת בסופת עלים נגד הרטטה הזוהר שמגיב במתקפת קרן על שהודפת על העלים ופוגעת ישירות בסניבי שלך,אתה רואה שהיא משתמשת באגרוף עשב שהיא למדה שפוגע בפנים של רטטה.

DarkTiger
    *הבנתי.
    פרופסור אלם אומר לך:"לפני כמה שנים התחילו פוקימוני האבן והאדמה שבאזור לבנות מחילות בשביל מגורים,אחרי כמה זמן הם החליטו לבנות זירת קרבות שתקבע מי פוקימון האדמה או האבן הכי חזק באזור,האלוף הנוכחי מנצל את כוחו הרב בשביל להרוס את המחוז,תבין אם הם יחפרו מספיק הים שמסביבנו יחדור לתוך האדמה ויטביעאת המחוז".

3. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    Druddigon man
    סניבי שלך משתמשת בסופת עלים נגד הרטטה הזוהר שמגיב במתקפת קרן על שהודפת על העלים ופוגעת ישירות בסניבי שלך,אתה רואה שהיא משתמשת באגרוף עשב שהיא למדה שפוגע בפנים של רטטה.

DarkTiger
    *הבנתי.
    פרופסור אלם אומר לך:"לפני כמה שנים התחילו פוקימוני האבן והאדמה שבאזור לבנות מחילות בשביל מגורים,אחרי כמה זמן הם החליטו לבנות זירת קרבות שתקבע מי פוקימון האדמה או האבן הכי חזק באזור,האלוף הנוכחי מנצל את כוחו הרב בשביל להרוס את המחוז,תבין אם הם יחפרו מספיק הים שמסביבנו יחדור לתוך האדמה ויטביעאת המחוז".
    ״מי האלוף הנוכחי?״ אשאל ״איך אפשר לעצור אותו?״
    ׳עושה רושם רע האלוף הזה׳ אחשוב לעצמי ואשאל את אלם ״אם אני אתפוס פוקימון אדמה אני אוכל להתחרות שם?״

4. Hail Hydra
    Druddigon man
    *יש!!
    "יפה מאוד סניבי! למדת אגרוף עשב!" אצעק לה באהדה "תשתמשי בפזילה! ואז אגרוף עשב!" אורה לה בזמן שאני חושב לעצמי 'אדיר! אגרוף עשב! זו מתקפה עוצמתית,כדאי לי לאמן את המתקפה הזאת היטב בהזדמנות...'
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    Druddigon man
    סניבי משתמשת בפזילה שמחלישה את ההגנה של רטטה אך רטטה לא נופל במלכודת הוא משתמש בעל חושי בשביל להדוף את אגרוף העשב של סניבי,סניבי משתמשת במתקפת סופת עלים אך העל חושי הופך אותם לעלים קסומים שעפים לתוך המים.

DarkTiger
    פרופסור אלם אומר לך:"זו בדיוק אחת הבעיות,אנחנו לא יודעים מי המלך של הזירה,ואנחנו גם לא מוצאים מישהו מספיק קטן,אל תעלב כן אבל יחסית למישהו בן ארבעים אתה יחסית קטן,אם אני אתן לך זמנית פוקימון אדמה או אבן בשביל לבצע את המשימה הזו ואחרי המשימה אתה מתחייב להחזיר לי אותו,אתה מוכן לקבל עליך את המשימה?".

6. היכל התהילה
    Druddigon man
    סניבי משתמשת בפזילה שמחלישה את ההגנה של רטטה אך רטטה לא נופל במלכודת הוא משתמש בעל חושי בשביל להדוף את אגרוף העשב של סניבי,סניבי משתמשת במתקפת סופת עלים אך העל חושי הופך אותם לעלים קסומים שעפים לתוך המים.

DarkTiger
    פרופסור אלם אומר לך:"זו בדיוק אחת הבעיות,אנחנו לא יודעים מי המלך של הזירה,ואנחנו גם לא מוצאים מישהו מספיק קטן,אל תעלב כן אבל יחסית למישהו בן ארבעים אתה יחסית קטן,אם אני אתן לך זמנית פוקימון אדמה או אבן בשביל לבצע את המשימה הזו ואחרי המשימה אתה מתחייב להחזיר לי אותו,אתה מוכן לקבל עליך את המשימה?".
    ״כן״ אענה לו ״תגיד אם אני מנצח פוקימון בקולוסאום מותר לי לתפוס אותו?״

7. Hail Hydra
    Druddigon man
    "בחיי... הרטטה הזה טוב.." אמלמל לעצמי "אני חייב לגמור את זה,סניבי! ריקוד עלים ואז,מיקוד אנרגיה!"
    אורה לה בתקווה שזה יגמור את הרטטה הזוהר והקשוח הזה...
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    The KoDak
    אתה רואה ציפור שחורה לא ברורה מגיחה משום מקום פוגעת בפיג'י של המאמן באיווי שלך,אתה רואה שהם מובסים,אתה רואה שנופל פתק שבו כתוב:"שהשמש תגווע בצהריי היום,האור ישתקף בדמעות הזכוכית".
    "מה זה היה?" אשאל ומיד אכניס את הפתק לכיס שלי.
    "טוב..היה קרב טוב מאוד! איך קוראים לך?" אשאל את הילד.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: אילן

[JustDor[/COLOR]
    האחות ג'וי מפסיקה לרשום דברים במחברת שלה היא מרימה את ראשה היא אומרת לך:"איזה פוקימון רצית,הפרופסור השאיר אצלי שלושה פוקימונים אני מקווה מאוד שאחד מהם הוא מה שרצית אחרת אני לא יודעת מה לעשות".
    ]
    'אם המזל שלי הפוקימון בטח יחסר לה' אחשוב לעצמי ואגמגם בשקט "אני רוצה את.. את.. טו, טורצ'יק".
    אסתכל על פניה של האחות ג'וי בחשש ואחכה לתגובתה.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

10. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    אתה מנסה להעיר את קוטורי אתה רואה שהיא פותחת את עיניה בחולשה רבה היא אומרת לך:"הוא שמה" היא מצביעה לכיוון המערה הקרובה [מערת אורבורג]ואז היא מתמוטטת שוב.

Tobi
    מתקפת ניב הקרח משתלב עם מתקפת אקדח המים שיוצר סילון קפוא לגמרי שפוגע בטוטודייל הזוהר ומקפיא אותו,אתה רואה שהטוטודייל הזוהר מנסה להשתמש במתקפת חפירה אך הוא לא מצליח.

JustDor
    אתה ממשיך בדרכך,אתה חושב שמישהו עוקב אחריך,אתה מסתובב אבל אתה לא רואה שום דבר,אתה ממשיך בדרכך לכיוון מרכז הפוקימונים,אתה רואה שלט קטן שבו כתוב:"מרכז הפוקימונים".

Gallade
    אתה וג'ון מגיעים ביחד למכון,ג'ון אומר לך:"טוב אני אחכה שאתה תביס את מנהיג המכון ואז אני אלחם נגדו בסדר?" הוא הולך לכיוון המושבים של הצופים,אתה רואה שנכנס לחדר עלם צעיר בעל גלימה שחורה כמו הלילה,הוא אומר בקול שקט:"אז אתה רוצה להילחם נגדי?".

Druddigon man
    הפוקדע אומר לך:"קטרפי,פוקימון הזחל הקטן,קטרפי הוא טרף קל מאוד לפוקימוני הכנף השונים,לקטרפי יש הרבה אויבים בטבע,הנפוץ ביניהם הוא ספירו,למרות מה שנראה הקטרפי והווידל חברים טובים לעומת הבטרפריי והבידריל".

DarkTiger
    אתה מלטף את סינדווקויל החדש שלך אתה מרגיש כיווה קטנה ביד בגלל שגבו של סינדווקויל הצית להבה,הוא אומר לך במבוכה:"סינ" |סליחה| הוא מסתכל עליך כאילו הוא מחכה לראות מה תעשה לו בתור עונש.

ExtremeStyle
    אתה רואה שטרטוויג מחייך אליך בחיבה רבה,אתה מבין שהוא די אוהב אותך,אתה מסתכל לשמיים ואתה רואה להקת ספירו קטנים וחמודים שלפניהם עפים כחמישה פירו מסוכנים וגדולים.
    אני מניח אותה והולך למערה שאני מגיע אני מוציא את צ'ימצ'אר ובידוף ואומר להם ''אנחנו נכנסים תזהרו'' ואני נכנס למערה

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Tobi
    טוטודייל שלך לא מצליח להיחלץ ממתקפת העל חושי,המאמנת אומרת משועממת:"הקרב הזה מתחיל לשעמם אותי,טוטודייל תגמור עם המתקפה הזו בסדר?" טוטודייל הזוהר מפסיק עם העל חושי וטוטודייל שלך משתמש במתקפת ניב קרח שמפספסת.
    "טוטודייל-התשמש במתקפת אקדח מים!" אומר לטוטודייל ואחשוב לעצמי:"למה הוא כל הזמן מפספס?מה קורה פה?"
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    The KoDak
    המאמן אומר לך:"השם שלי הוא ויקטור,נעים מאוד איך קוראים לך,הקרב נחמד חבל שהציפור השחורה המוזרה הזו הרסה את הקרב,תחזור פיג'י!".

איתי
    אתה,בידוף וצ'ימצ'אר מגיעים לתוך המערה,אתה רואה אוסרינג גדול מאוד,האוסרינג חובט בסלעים ויוצר משהו דמוי אדם,אתה רואה שלפסל הזה יש פנים מכורות,הפנים של קוטורי!

Tobi
    הטוטודייל שלך משתמש במתקפת אקדח מים שפוגע בטוטודייל הזוהר של המאמנת,אתה רואה שטוטודייל הזוהר משתמש שוב במתקפת על חושי שלוכדת בצורה חזקה ובלתי אפשרית לשחרור את הטוטודייל שלך.

JustDor
    האחות ג'וי אומרת לך:"זה יום המזל שלך,זה הפוקימון האחרון שנשאר ממה שהפרופסור הביא לי,הנה הפוכדור של טורצ'יק שלך,והנה החבילה של הציוד למאמן המתחיל יום נעים".

Druddigon man
    ריקוד העלים של סניבי לא פוגע ברטטה בצורה יעילה אך רטטה הזוהר משתמש במתקפת ניב על שפוגע בצורה ישירה ויעילה מאוד בזנבה של סניבי שלך.

DarkTiger
    פרופסור אלם אומר לך בצער:"לצערי אני לא יודע,לזירת האדמה יש חוקים משלה לדעתי הם לא יראו בעין יפה אם מישהו ילכוד אחד מהם,אבל זה באחריות שלך,בהצלחה,אגב קח הנה הגליגר שלי אני נותן לך אותו בהשאלה,הוא יודע ניב קרח,כנף פלדה,רוח שמיים ועוקץ אדמה".

13. משתמש סופר ספאמר
    The KoDak
    המאמן אומר לך:"השם שלי הוא ויקטור,נעים מאוד איך קוראים לך,הקרב נחמד חבל שהציפור השחורה המוזרה הזו הרסה את הקרב,תחזור פיג'י!".

איתי
    אתה,בידוף וצ'ימצ'אר מגיעים לתוך המערה,אתה רואה אוסרינג גדול מאוד,האוסרינג חובט בסלעים ויוצר משהו דמוי אדם,אתה רואה שלפסל הזה יש פנים מכורות,הפנים של קוטורי!

Tobi
    הטוטודייל שלך משתמש במתקפת אקדח מים שפוגע בטוטודייל הזוהר של המאמנת,אתה רואה שטוטודייל הזוהר משתמש שוב במתקפת על חושי שלוכדת בצורה חזקה ובלתי אפשרית לשחרור את הטוטודייל שלך.

JustDor
    האחות ג'וי אומרת לך:"זה יום המזל שלך,זה הפוקימון האחרון שנשאר ממה שהפרופסור הביא לי,הנה הפוכדור של טורצ'יק שלך,והנה החבילה של הציוד למאמן המתחיל יום נעים".

Druddigon man
    ריקוד העלים של סניבי לא פוגע ברטטה בצורה יעילה אך רטטה הזוהר משתמש במתקפת ניב על שפוגע בצורה ישירה ויעילה מאוד בזנבה של סניבי שלך.

DarkTiger
    פרופסור אלם אומר לך בצער:"לצערי אני לא יודע,לזירת האדמה יש חוקים משלה לדעתי הם לא יראו בעין יפה אם מישהו ילכוד אחד מהם,אבל זה באחריות שלך,בהצלחה,אגב קח הנה הגליגר שלי אני נותן לך אותו בהשאלה,הוא יודע ניב קרח,כנף פלדה,רוח שמיים ועוקץ אדמה".
    אני אומר לצ'ימצ'אר ''תתקוף את האוסרינג בגלגל להבה ואחרי זה בגחלת''
    ואחרי זה אני אומר לבידוף ''תתקוף באקדח מים ואחרי זה בניב על בכל הכוח גם על אוסרינג ''
    ואני אומר ''אותו יביס אותך''

14. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    JustDor
    "כנ"ל" אומר ואחטוף בזריזות את הפוקדור האדום- לבן, 'טורצ'יק, אנחנו ממשיכים ביחד- עד הסוף!' אחשוב לעצמי וחיוך גדול יעלה על פני.
    אצא ממרכז הפוקימונים ואשליך את כדורו של טורצ'יק לאוויר "טורצ'יק- אני בוחר בך!" אצעק בקול.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

15. משתמש מנוסה
    איתי
    צ'ימצ'אר משתמש במתקפת גחלת שפוגעת באוסרינג.
    אוסרינג מגיב בעזרת נהימת פחד שפוגעת בצורה ישירה בצ'ימצ'אר.
    בידוף משתמש ניב על שמפספס את אוסרינג.
    אוסרינג משתמש במתקפת אגרוף פלדה שפוגע בבידוף.

JustDor
    אתה מוציא את טורצ'יק מהפוכדור שלו,אתה רואה שהטורצ'יק שלך מסתכלת עליך [טורצ'יק בת]והיא מחייכת אליך חיוך נבוך מעט,אתה רואה שלושה פיג'י מסתכלים עליך ועל טורצ'יק אתה רואה שמאחוריהם יש פיג'יוטו חזק שמסתכל עליך.

עמוד 20 מתוך 49 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •