Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 49 ראשוןראשון ... 11192021222331 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 734
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    איתי
    צ'ימצ'אר משתמש במתקפת גחלת שפוגעת באוסרינג.
    אוסרינג מגיב בעזרת נהימת פחד שפוגעת בצורה ישירה בצ'ימצ'אר.
    בידוף משתמש ניב על שמפספס את אוסרינג.
    אוסרינג משתמש במתקפת אגרוף פלדה שפוגע בבידוף.

JustDor
    אתה מוציא את טורצ'יק מהפוכדור שלו,אתה רואה שהטורצ'יק שלך מסתכלת עליך [טורצ'יק בת]והיא מחייכת אליך חיוך נבוך מעט,אתה רואה שלושה פיג'י מסתכלים עליך ועל טורצ'יק אתה רואה שמאחוריהם יש פיג'יוטו חזק שמסתכל עליך.
    אני אומר לצ'ימצ'אר ''תשתמש בסופת אש בכל הכוח''
    ובידוף ''תתהושש ותתקוף באקדח מים אותו בכל הכוח''

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon man
    ריקוד העלים של סניבי לא פוגע ברטטה בצורה יעילה אך רטטה הזוהר משתמש במתקפת ניב על שפוגע בצורה ישירה ויעילה מאוד בזנבה של סניבי שלך.
    'קדימה סניבי,אנחנו עומדים להפסיד' אחשוב לעצמי בלחץ "טוב סניבי! תשתמשי במיקוד אנרגיה ולאחר מכן אגרוף עשב!" אנסה לומר בצורה שישמע כאילו אני בביטחון כדי שסניבי תהיה רגועה ולא בלחץ...
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan
    הפוקדע מתחיל לצפצף:"נינדורן,פוקימון עכבר הרעל,לנינדורן יש שני סוגים,נינדורן זכר ונינדורן נקבה,הזכרים מתפתחים לנינדונו ואז לנינדוקינג,הנקבה מתפתחת לנינדורנה ואז לנינוקווין".
    *שאלתי קודם את פיקאצ'ו שאלה
    אני אומר לפיקאצ'ו: "אתה מכיר אותו?, כי הוא נראה עצבני שהוא ראה אותך קודם, עשית לו משהו?" ואז אני מחכה לתשובה של פיקאצ'ו תוך שאני מתכונן לקרב אפשר בין שניהם.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Tobi
    הטוטודייל שלך משתמש במתקפת אקדח מים שפוגע בטוטודייל הזוהר של המאמנת,אתה רואה שטוטודייל הזוהר משתמש שוב במתקפת על חושי שלוכדת בצורה חזקה ובלתי אפשרית לשחרור את הטוטודייל שלך.
    "טוטודייל-תנסה להשתמש שוב באקדח מים על הטוטודייל הזוהר!" אומר לטוטודייל בתקווה שיצליח ובדאגה למצבו.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    JustDor
    אתה מוציא את טורצ'יק מהפוכדור שלו,אתה רואה שהטורצ'יק שלך מסתכלת עליך [טורצ'יק בת]והיא מחייכת אליך חיוך נבוך מעט,אתה רואה שלושה פיג'י מסתכלים עליך ועל טורצ'יק אתה רואה שמאחוריהם יש פיג'יוטו חזק שמסתכל עליך.
    אתכופף בכדי ליבחון את הפוקימון החמודה שיצאה מן הביצה בגובה העיניים.
    "שמי דרייק, נעים להכיר" אומר ואבחין בשלושה פיג'ים ופיג'יאוטו שנועצים בי מבטים.
    "טורצ'ק, את רוצה להשתתף בקרב הראשון שלך?" אשאל ואחכה לתשובתה.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    The KoDak
    המאמן אומר לך:"השם שלי הוא ויקטור,נעים מאוד איך קוראים לך,הקרב נחמד חבל שהציפור השחורה המוזרה הזו הרסה את הקרב,תחזור פיג'י!".
    "אתה צודק..אבל לא משנה.." אומר ואוציא את הפתק ואזכר בו שוב,אחרי זה אחזיר אותו לכיסי.
    "רוצה לבוא איתי לעיר פטלבורג?" אשאל אותו ואז אתחיל ללכת ואומר "תגיד..מה אתה אומר על המשפט הבא 'שהשמש תגווע בצהריי היום,האור ישתקף בדמעות הזכוכית', מה אתה אומר?"

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    JustDor
    אתה דופק בדלת המעבדה ואתה רואה שלט שבו כתוב:"סגור לרגל שיפוצים",אחרי זה אתה רואה שכתוב בהמשך:"במרכז הפוקימונים חלוקת ההתחלתיים,עמכם הסליחה".

סאסקה קון
    באלבזור משתמש במתקפת כדור אנרגיה שנהדף על ידי מתקפת גל הלם של פיקאצ'ו,מסביב לפיקאצ'ו מתחילים לנצוץ ניצוצות ואז אתה רואה גל חשמלי חזק מאוד שפוגע בבאלבזור ובך,וגם במאמן של פיקאצ'ו,המאמן של פיקאצ'ו אומר לך:"אתה יודע מה זה היה?".

Gallade
    *תגיד אתה חולה אמנזיה או משהו,תבדוק רגע את ע''מ 3 ההודעה שלך וזו ההודעה הראשונה שלך במ''ת .
    ג'ון אומר לך:"לא חשבתי על זה באמת צריך לרפות גם את טוטודייל,קדימה למרכז!" אתה והוא מתחילים ללכת למרכז הפוקימונים.
    כשאתה חוזר מהמרכז [ריפאו את פיפלאפ]ג'ון מתחיל לרוץ לכיוון המכון הוא קורא לך:"האחרון שמגיע למכון הוא אפסון!".

DarkTiger
    אתה פותח בחבילה ואתה רואה חמישה פוכדורים,פוקדע,חכה,מפה של מחוז ג'וטו,נרתיק לתגים וגם אוכל לפוקימונים ולך,אתה רואה שסינדווקויל יוצא מהפוכדור שלו והוא ישן לידך.

ExtremeStyle
    הפרופסור אומר לך:"בחבילה יש את כול מה שמאמן מתחיל צריך,פוכדורים,פוקדע וכול שאר הדברים" הוא סוגר את הדלת,אתה מוציא את טרטוויג שלך והוא מסתכל עליך בבחינה.
    "תאמת שאין לי מושג" אני אומר בהלם המום מהעוצמה "טוב בכל מקרה באלבזור עוד פעם כדור אנרגיה"!

8. היכל התהילה
    DarkTiger
    פרופסור אלם אומר לך בצער:"לצערי אני לא יודע,לזירת האדמה יש חוקים משלה לדעתי הם לא יראו בעין יפה אם מישהו ילכוד אחד מהם,אבל זה באחריות שלך,בהצלחה,אגב קח הנה הגליגר שלי אני נותן לך אותו בהשאלה,הוא יודע ניב קרח,כנף פלדה,רוח שמיים ועוקץ אדמה".
    "אוקיי" אענה לו "אני אזהר, תודה"
    אקח את הפוקדור של גליגר ואכנס למנהרה.

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Gallade
    אתה מרפא את פיפלאפ שלך,ג'ון מרפא את שלו ושניכם חוזרים למכון,דארק מסתכל עליכם בחיוך והוא אומר לכם:"מכירים את היער הקרוב,יער פטלבורג?" שניכם אומרים ביד:"כן" דארק ממשיך לחייך אבל חיוך די עצוב הוא אומר לכם:"המשימה שלכם היא למצוא בידריל זוהר יש שלושה כאלה ביער אבל הבידריל שאני מבקש הוא זוהר בצורה מוזרה יש לו סימנים אדומים על הגוף הבנתם,זו המשימה שלכם להביא אותו,מוכנים?".
    "אני מוכן דארק!" אגיד לדארק "ואיתך ג'ון?" אשאל את ג'ון ואז אצא על היער פטלבורג.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

10. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ExtremeStyle
    המאמנת אומרת לך:"הדיינו הזה יכול להתפתח אבל הוא לא רוצה,בגלל זה שמתי לו אבן נצח שתעזור אותו,בינתיים הוא יביס את הטרטוויג שלך!" אתה רואה עוד סילון להבה אדום שהפעם מפספס את טרטוויג שמשתמש בעלי תער שפוגעים בדיינו.
    "אל תיהיה כל כך בטוחה בקשר לזה" אגיד בחיוך
    "טרטוויג תשתמש בזנב ברזל קדימה!" אצעק

11. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Cladino
    אתה ומנצ'קלס מחפשים פוקימון להילחם נגדו ואתה מוצא מאמן צעיר שמאמן איווי בעזרת קרבות נגד אוויר,אתה רואה שאיווי משתמש במתקפת כדור צל אך הוא מפספס,אתה שומע את הילד אומר לך:"רוצה קרב נגדי?".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    מצטער על התגובה המאוחרת, הייתי חולה מת שלושה ימים...

"כן. זה רעיון טוב." אני אומר בחיוך ומוציא את מנצ'לקס מהפוקדור שלו ומחכה לקרב
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

12. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Cladino
    המאמן מסתכל על איווי שלו ועל מנצ'קלס שלך,הוא אומר לך:"טוב שאני אתחיל או שאתה תתחיל".
    אתה רואה שאיווי מסתכל על מנצ'קלס בחיוך מרושע.

The KoDak
    ויקטור אומר לך:"לא יודע אבל זה נשמע לי מוכר,בוא נראה,שהשמש תגווע זה שהשמש מתה,זאת אומרת בשקיעה,אבל מה זאת אומרת בצהריי היום,ממתי יש שקיעה בצהריים,ומה זה לעזאזל דמעות זכוכית?".

איתי
    *גלגל להבה לא סופת אש בסדר?
    אוסרינג משתמש במתקפת שאגת דרקון שפוגעת בבידוף ומעלפת אותו,צ'ימצ'אר מסתכל על חברו שהפסיד בקרב,הוא משתמש במתקפת כעס שמחזקת אותו,צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה שפוגעת ישירות באוסרינג.

Tobi
    טוטודייל שלך לא מצליח להיחלץ ממתקפת העל חושי החזקה במיוחד של הטוטודייל הזוהר,אתה רואה שהמאמנת מחייכת אליך ואומרת לך:"חבל רציתי שהקרב הזה ימשיך עוד קצת".

JustDor
    טורצ'יק מהנהנת,אתה רואה ששלושת הפיג'י קופצים על טורצ'יק שלך ומתקיפים אותה במתקפות חזקות במיוחד.
    אתה מנסה לעצור אותם אבל פיג'יוטו קופץ עליך ותוקף אותך.

סאסקה קון
    פיקאצ'ו שוב משתמש במתקפה המוזרה שהורסת את כדור האנרגיה שטרטוויג שלח,טרטוויג שלך נפגע מהאנרגיה המסתורית החשמלית.

Gallade
    ג'ון מסתכל עליך ואומר לך:"ואני אתן לך את כול ההרפתקאות האלה,קדימה,האחרון שמגיע ליער פטלבורג הוא אפסון!" הוא רץ לכיוון יער פטלבורג,דארק אומר לך בחיוך:"למה אתה מחכה,לך כבר".

Druddigon man
    סניבי משתמשת במתקפת סופר עלים שפוגע ברטטה הזוהר,אתה רואה שרטטה הזוהר משתמש במתקפת על חושי שפוגע באחד הרטטות שמעולפים,הרטטה שמכושף בעל חושי עף על סניבי.

SportMan
    פיקאצ'ו מניע את ראשו לסירוב אבל אתה רואה שמיד אחרי זה הוא יורד על ארבע ומתכונן להתנפל על נינדורן הזכר,אתה מבין שהוא מוכן לקרב.

DarkTiger
    אתה,סינדוקוויל והגליגר של פרופסור אלם מתקדמים בתוך המערה,אתה רואה שמתמקדים לפניך שני נינוקינגחזקים וגדולים,הם תופסים אותך ואת הפוקימונים שלך וגוררים אותך לתוך הזירה.
    לאחר שאתה נכנס לזירה אתה רואה נינוקינג זוהר הוא אומר לך:"נינוקינג?"|מי אתה?|.

ExtremeStyle
    זנבו הקטן של טרטוויג הופך להיות מתכת,זנב המתכת של טרטוויג מתקרב לפניו של דיינו שהודף את זה בעזרת גל הלם,דיינו משתמש בכדור צל שפוגע בטרטוויג ישירות בפנים.

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    The KoDak
    ויקטור אומר לך:"לא יודע אבל זה נשמע לי מוכר,בוא נראה,שהשמש תגווע זה שהשמש מתה,זאת אומרת בשקיעה,אבל מה זאת אומרת בצהריי היום,ממתי יש שקיעה בצהריים,ומה זה לעזאזל דמעות זכוכית?".
    "אין לי מושג.." אומר ואסתכל על השמיים.
    "זה נפל מהציפור ההיא...אבל לא משנה" אמלמל ואז אוסיף "היי ויקטור! רוצה שנהיה שותפים למסע הקטן הזה?" אומר לו ואקרוץ לכיונו, "אולי נעזור זה לזה ללמד את הפוקימונים שלנו מתקפות" אומר לו ואחייך.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Cladino
    המאמן מסתכל על איווי שלו ועל מנצ'קלס שלך,הוא אומר לך:"טוב שאני אתחיל או שאתה תתחיל".
    אתה רואה שאיווי מסתכל על מנצ'קלס בחיוך מרושע.[/SIZE][/FONT]
    "אני אתחיל!צא מנצ'לקס, נשיכה על איווי ואז תשתמש במנוחה!" אני אומר בלמנצ'לקס בנחישות ומחכה לראות מה יקרה לו
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Tobi
    טוטודייל שלך לא מצליח להיחלץ ממתקפת העל חושי החזקה במיוחד של הטוטודייל הזוהר,אתה רואה שהמאמנת מחייכת אליך ואומרת לך:"חבל רציתי שהקרב הזה ימשיך עוד קצת".
    "את יכולה להמשיך לרצות." אומר למאמנת ולאחר מכן אומר לטוטודייל:"טוטודייל-תנסה להיחלץ ממתקפת העל חושי ולאחר מכן תשתמש באקדח מים!" ואחשוב לעצמי:"איך לעזאזל אפשר להיחלץ ממתקפה כ"כ חזקה?"
    NYO HO HO BITCH

עמוד 21 מתוך 49 ראשוןראשון ... 11192021222331 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •