'קדימה סניבי,אנחנו עומדים להפסיד' אחשוב לעצמי בלחץ "טוב סניבי! תשתמשי במיקוד אנרגיה ולאחר מכן אגרוף עשב!" אנסה לומר בצורה שישמע כאילו אני בביטחון כדי שסניבי תהיה רגועה ולא בלחץ...Druddigon man
ריקוד העלים של סניבי לא פוגע ברטטה בצורה יעילה אך רטטה הזוהר משתמש במתקפת ניב על שפוגע בצורה ישירה ויעילה מאוד בזנבה של סניבי שלך.
"טוטודייל-תנסה להשתמש שוב באקדח מים על הטוטודייל הזוהר!" אומר לטוטודייל בתקווה שיצליח ובדאגה למצבו.Tobi
הטוטודייל שלך משתמש במתקפת אקדח מים שפוגע בטוטודייל הזוהר של המאמנת,אתה רואה שטוטודייל הזוהר משתמש שוב במתקפת על חושי שלוכדת בצורה חזקה ובלתי אפשרית לשחרור את הטוטודייל שלך.
NYO HO HO BITCH
"אני מוכן דארק!" אגיד לדארק "ואיתך ג'ון?" אשאל את ג'ון ואז אצא על היער פטלבורג.Gallade
אתה מרפא את פיפלאפ שלך,ג'ון מרפא את שלו ושניכם חוזרים למכון,דארק מסתכל עליכם בחיוך והוא אומר לכם:"מכירים את היער הקרוב,יער פטלבורג?" שניכם אומרים ביד:"כן" דארק ממשיך לחייך אבל חיוך די עצוב הוא אומר לכם:"המשימה שלכם היא למצוא בידריל זוהר יש שלושה כאלה ביער אבל הבידריל שאני מבקש הוא זוהר בצורה מוזרה יש לו סימנים אדומים על הגוף הבנתם,זו המשימה שלכם להביא אותו,מוכנים?".
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
Cladino
המאמן מסתכל על איווי שלו ועל מנצ'קלס שלך,הוא אומר לך:"טוב שאני אתחיל או שאתה תתחיל".
אתה רואה שאיווי מסתכל על מנצ'קלס בחיוך מרושע.
The KoDak
ויקטור אומר לך:"לא יודע אבל זה נשמע לי מוכר,בוא נראה,שהשמש תגווע זה שהשמש מתה,זאת אומרת בשקיעה,אבל מה זאת אומרת בצהריי היום,ממתי יש שקיעה בצהריים,ומה זה לעזאזל דמעות זכוכית?".
איתי
*גלגל להבה לא סופת אש בסדר?
אוסרינג משתמש במתקפת שאגת דרקון שפוגעת בבידוף ומעלפת אותו,צ'ימצ'אר מסתכל על חברו שהפסיד בקרב,הוא משתמש במתקפת כעס שמחזקת אותו,צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה שפוגעת ישירות באוסרינג.
Tobi
טוטודייל שלך לא מצליח להיחלץ ממתקפת העל חושי החזקה במיוחד של הטוטודייל הזוהר,אתה רואה שהמאמנת מחייכת אליך ואומרת לך:"חבל רציתי שהקרב הזה ימשיך עוד קצת".
JustDor
טורצ'יק מהנהנת,אתה רואה ששלושת הפיג'י קופצים על טורצ'יק שלך ומתקיפים אותה במתקפות חזקות במיוחד.
אתה מנסה לעצור אותם אבל פיג'יוטו קופץ עליך ותוקף אותך.
סאסקה קון
פיקאצ'ו שוב משתמש במתקפה המוזרה שהורסת את כדור האנרגיה שטרטוויג שלח,טרטוויג שלך נפגע מהאנרגיה המסתורית החשמלית.
Gallade
ג'ון מסתכל עליך ואומר לך:"ואני אתן לך את כול ההרפתקאות האלה,קדימה,האחרון שמגיע ליער פטלבורג הוא אפסון!" הוא רץ לכיוון יער פטלבורג,דארק אומר לך בחיוך:"למה אתה מחכה,לך כבר".
Druddigon man
סניבי משתמשת במתקפת סופר עלים שפוגע ברטטה הזוהר,אתה רואה שרטטה הזוהר משתמש במתקפת על חושי שפוגע באחד הרטטות שמעולפים,הרטטה שמכושף בעל חושי עף על סניבי.
SportMan
פיקאצ'ו מניע את ראשו לסירוב אבל אתה רואה שמיד אחרי זה הוא יורד על ארבע ומתכונן להתנפל על נינדורן הזכר,אתה מבין שהוא מוכן לקרב.
DarkTiger
אתה,סינדוקוויל והגליגר של פרופסור אלם מתקדמים בתוך המערה,אתה רואה שמתמקדים לפניך שני נינוקינגחזקים וגדולים,הם תופסים אותך ואת הפוקימונים שלך וגוררים אותך לתוך הזירה.
לאחר שאתה נכנס לזירה אתה רואה נינוקינג זוהר הוא אומר לך:"נינוקינג?"|מי אתה?|.
ExtremeStyle
זנבו הקטן של טרטוויג הופך להיות מתכת,זנב המתכת של טרטוויג מתקרב לפניו של דיינו שהודף את זה בעזרת גל הלם,דיינו משתמש בכדור צל שפוגע בטרטוויג ישירות בפנים.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
"את יכולה להמשיך לרצות." אומר למאמנת ולאחר מכן אומר לטוטודייל:"טוטודייל-תנסה להיחלץ ממתקפת העל חושי ולאחר מכן תשתמש באקדח מים!" ואחשוב לעצמי:"איך לעזאזל אפשר להיחלץ ממתקפה כ"כ חזקה?"Tobi
טוטודייל שלך לא מצליח להיחלץ ממתקפת העל חושי החזקה במיוחד של הטוטודייל הזוהר,אתה רואה שהמאמנת מחייכת אליך ואומרת לך:"חבל רציתי שהקרב הזה ימשיך עוד קצת".
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)