למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
"וואו זה ממש מענין מה נאנרגיה הזאת אולי זה חילוף מתחים או משהו כזה תגש למרפאה לפרופסור שפה אולי הם יוכלו לעזור"אני אומר לו ונגש לבאלבזור "כל הכבוד שהחזקת מעמד למרות ההתקפה המוזרה שלו"אני מלטף אותו בעדינות ושואל"אתה רוצה שנמשיך לחפש קרבות או נלך לראות מה איתם או שאתה רוצה שנלך לאחות שתבדוק אותך?"
"ג'ון בוא ניתן למאמן להילחם נגדו ואז נגנוב אותו במהירות..." אגיד לג'ון ולאחר שהמאמן יסיים נגד הבידריל המיוחד אגנוב אותו במהירות.Gallade
אתה,פיפלאפ,ג'ון וטוטודייל מסיירים ביער פטלבורג,אחרי עשר דקות של סיור ביער,אתה רואה שלושה בידריל זוהרים,אחד מהם הוא הבידריל שדארק ביקש,אתה רואה ששלושתם נלחמים מול וויבל של מאמן,המאמן אומר לוויבל שלו בקור קר ואכזר:"קדימה אני יודע שאתה יכול יותר!".
Cladino
אתה רואה סירת משוטים קטנה שהגיעה משום מקום,אתה ומנצ'קלס עולים על הסירה והסירה מתחילה לבד לשוט לכיוון האי המסתורי,אתה רואה עננים שחורים מתחילים לצוץ.
The KoDak
אתה מחפש מקום יותר טוב לצפות בפוקימון המסתורי הזה אבל אתה לא מצליח למצוא מקום גבוה מספיק,אתה רואה פוקימון שמציף בך מתוך העצים,אתה רואה שהאיווי שלך מנסה לגלות מיהו אותו הפוקימון.
איתי
המאמן צוחק צחוק קר ואפל אתה רואה שאוסרינג בורח מהקרב,ועכשיו הקרב הוא צ'ימצ'אר המוחלש מהקרב שלו מול אוסרינג נגד וויבל שיש לה חולשה לסוג אש.
Tobi
זואי גם היא ממשיכה בדרכה היא אומרת לך:"טוב אנחנו עוד ניפגש,בקרב המכון שלנו,תשתפר בסדר,אני רוצה אתגר בדיוק כמו שהיה לי עכשיו".
JustDor
*טורצ'יק בת...
אתה מלטף את טורצ'יק אתה רואה שהיא מתעלפת אתה גם מרגיש די חלש,אתה רואה דמות לא ברורה הוא אומר לך:"היה לך יום ארוך,לך לישון עכשיו" אחרי זה אתה מאבד את ההכרה גם אתה,אחרי שאתה מתעורר אתה רואה שאתה במרכז הפוקימונים במיטת פצועים,טורצ'יק לידך.
סאסקה קון
המאמן אומר לך:"לא אם היה לפיקאצ'ו חילוף מטענים הפוקדע או הפוכדורים לא היו פועלים והנה הם פועלים" אתה שומע את קולו של הפוקדע שאומר:"פיקאצ'ו פוקימון העכבר החשמלי...".
Gallade
אתה שומע שוב את הקול הקר של המאמן המסתורי שאומר:"ילדים תסתלקו מפה עכשיו,שלושת הבידריל האלה שייכים לי!" אתה רואה שלושה פוכדורים נשלחים אל הבידרילים אתה רואה שהם נלכדים,אתה רואה שהמאמן לוקח את הפוכדורים במהירות רבה ואומר לך:"עכשיו נראה אותך נותן את זה לדארק" הוא צוחק צחוק מרושע ונעלם.
Druddigon man
*מיקוד אנרגיה זו לא מתקפה שיכולה לפגוע ביריב,היא מתקיפה שמחזקת את המשתמש בה.
סניבי המחוזקת שלך לא מקשיבה לפעולה הראשונה,היא שולחת ישר סופת עלים שמפספסת את הרטטה הזוהר אך פוגעת ומביסה את שלושת הרטטה שבאו לעזרתך.
DarkTiger
אתה שומע קול של בן אדם שאומר לך:"המלך נינוקינג מוכן לקבל עליו את האתגר שלך מאמן צעיר" אתה מסתובב ואתה רואה מאמן גבוה וחיוור,הוא אומר לך:"אני אחראי על הזירה הזו,אני והפוקימונים האלה בנינו אותה".
ExtremeStyle
המהלך שלך לא מצליח,טרטוויג שלך כול כך להוט להביס את דיינו שהוא שולח את זנב הברזל אל דיינו שהודף את זה בכדור צל,טרטוויג שלך משתמש בעלי תער אבל דיינו הודף אותם בלהביור.
"אני מקווה שאפילו יהיה יותר טוב." אומר לזואי ואחייך.מכאן אמשיך בדרך לעיר הבאה.Tobi
זואי גם היא ממשיכה בדרכה היא אומרת לך:"טוב אנחנו עוד ניפגש,בקרב המכון שלנו,תשתפר בסדר,אני רוצה אתגר בדיוק כמו שהיה לי עכשיו".
NYO HO HO BITCH
*אה...התבלבלתי במתקפה אחרת...Druddigon man
*מיקוד אנרגיה זו לא מתקפה שיכולה לפגוע ביריב,היא מתקיפה שמחזקת את המשתמש בה.
סניבי המחוזקת שלך לא מקשיבה לפעולה הראשונה,היא שולחת ישר סופת עלים שמפספסת את הרטטה הזוהר אך פוגעת ומביסה את שלושת הרטטה שבאו לעזרתך.
"סניבי! תתקדמי אליו ותשתמשי באגרוף עשב! קדימה סניבי את יכולה לנצח אותו!" אקרא לה בעידוד..
"מה נעשה ג'ון?" אשאל את ג'ון בדאגה ואתחיל ללכת לכיוון שהיה בו המאמן, "יכול להיות רמז לאן הוא הלך..." אמלמל לעצמי ואחפש רמז שם.Gallade
אתה שומע שוב את הקול הקר של המאמן המסתורי שאומר:"ילדים תסתלקו מפה עכשיו,שלושת הבידריל האלה שייכים לי!" אתה רואה שלושה פוכדורים נשלחים אל הבידרילים אתה רואה שהם נלכדים,אתה רואה שהמאמן לוקח את הפוכדורים במהירות רבה ואומר לך:"עכשיו נראה אותך נותן את זה לדארק" הוא צוחק צחוק מרושע ונעלם.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)