Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 49 ראשוןראשון ... 14222324252634 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 734
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    ExtremeStyle
    המאמנת מחייכת אליך בחיוך של 'הגיע הזמן' אתה רואה שדיינו משתמש במתקפת הגנה שבעזרת ההגנה המשופרת שלו עלי התער פוגעים אבל לא משפיעים,אתה רואה שטרטוויג שואב קצת אנרגיה מדיינו.
    'מה זה איך אני אמור לנצח אותה? יש לה הגנה לכל מהלך שאני עושה, אני חושב שאני צריך לשנות אסטרטגיה'
    "טרטוויג תשתמש בזנב ברזל ותכה באדמה כדי להעלות אבק שיחסה את הזירה ואז תשתמש בעלי תער לכל עבר"
    'אני מקווה שזה לפחות יפגע בו' אחשוב בתקווה

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Cladino
    *אני לא ידעתי שאתה יודע הבנת?
    האיש אומר לך:"כול מה שאתה צריך לעשות זה ללכת לאי שמה" הוא מרים את השרוול הימני והוא חושף יד לבנה מאוד שנראה שהיא לא ראתה אור יום בחיים הוא מצביע על אי שנראה מעט מפחיד שנמצא ליד החוף.

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "אוקיי, תודה רבה." אני אומר בחיוך והולך אל החוף כדי למצוא דרך להגיע אל האי המוזר תוך כדי שאני חושב:'מעניין אם אני אצליח לעשות משהו משמעותי וללמד את מנצ'לקס משהו טוב.'
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Cladino
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה עלם מסתורי בעל גלימה שחורה,וברדס [כובע של חולצה\גלימה\סווצ'ר וכו']שחור מונח לו על הראש,הוא אומר לך בקור קר ושקט:"אתי רואה שהפוקימון שלך חלש מאוד,אתה רוצה שאני אעזור לו ללמוד מתקפות אופל?".

The KoDak
    איווי שלך מסתכל עליך,הוא די עצוב שהוא הפסיד בגלל הציפור השחורה המסתורית,אתה מסתכל על השמיים,אין שום ענן בשמיים,השמש חלשה מאוד למרות שעכשיו צהריים,אתה רואה פוקימון שקשה לך לזהות אותו מרחוק.

איתי
    אתה רואה מאמן בעל גלימה שחורה וברדס מתקרב אליך הוא מוציא פוכדור ירוק-אדום [Dusk-Ball]הוא זורק אותו לאוויר ואומר:"קרובט אני בוחר בך,תשתמש במתקפת שיסוע לילה!" אתה רואה קרובט חזק ומהיר שפוגע באוסרינג המסוכן.

Tobi
    המאמנת אומרת לך:"טוב,אם לא הייתי מאמנת טובה איך ההורים שלי היו רוצים שאני אהיה מנהיגת מכון העיר ויולט,נעים מאוד זואי" זואי,מנהיגת מכון העיר ויולט מושיטה את ידה ואומרת לך:"היה קרב מאוד נחמד רק שתדע".

JustDor
    אתה לא מצליח להתרומם בגלל שפיג'יוטו הפיל אותך בזכות רגליו החזקות,אתה שומע רשרוש של מתכת,אתה שומע קול של נער צעיר שאומר:"פיג'י,פיג'יוטו להסתלק!" אתה רואה שארבעת הציפורים בורחות במהירות.

סאסקה קון
    המאמן אומר לך:"אני לא בטוח אם האנרגיה החשמלית הזו היא מתקפה או שדה מגן שחוסם את התקפות היריב,פיקאצ'ו תנסה לשלוט באנרגיה החשמלית ולפגוע בבאלבזור",באלבזור משתמש בהגנה,האנרגיה החשמלית יוצאת מפיקאצ'ו אבל חוזרת אליו ומעלפת אותו.

Gallade
    אתה,פיפלאפ,ג'ון וטוטודייל מסיירים ביער פטלבורג,אחרי עשר דקות של סיור ביער,אתה רואה שלושה בידריל זוהרים,אחד מהם הוא הבידריל שדארק ביקש,אתה רואה ששלושתם נלחמים מול וויבל של מאמן,המאמן אומר לוויבל שלו בקור קר ואכזר:"קדימה אני יודע שאתה יכול יותר!".

Druddigon man
    סניבי שלך משתמשת במתקפת מיקוד אנרגיה,אתה נזכר שכבר אמרת חמש פעמים לסניבי להשתמש במתקפת מיקוד אנרגיה ועכשיו שהכוח של סניבי מספיקה בשביל להביס את הרטטה הזוהר.

ExtremeStyle
    המאמנת מחייכת אליך בחיוך של 'הגיע הזמן' אתה רואה שדיינו משתמש במתקפת הגנה שבעזרת ההגנה המשופרת שלו עלי התער פוגעים אבל לא משפיעים,אתה רואה שטרטוויג שואב קצת אנרגיה מדיינו.
    "וואו זה ממש מענין מה נאנרגיה הזאת אולי זה חילוף מתחים או משהו כזה תגש למרפאה לפרופסור שפה אולי הם יוכלו לעזור"אני אומר לו ונגש לבאלבזור "כל הכבוד שהחזקת מעמד למרות ההתקפה המוזרה שלו"אני מלטף אותו בעדינות ושואל"אתה רוצה שנמשיך לחפש קרבות או נלך לראות מה איתם או שאתה רוצה שנלך לאחות שתבדוק אותך?"

4. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    JustDor
    אתה לא מצליח להתרומם בגלל שפיג'יוטו הפיל אותך בזכות רגליו החזקות,אתה שומע רשרוש של מתכת,אתה שומע קול של נער צעיר שאומר:"פיג'י,פיג'יוטו להסתלק!" אתה רואה שארבעת הציפורים בורחות במהירות.
    אשתמש בכל כוחי שנשאר לי וארים את עצמי מעל פני האדמה, אלך כאוב לעבר טורצ'יק ששוכב פצוע על הריצפה וארים אותו.
    "הכל בסדר, זה מאחורינו" אומר לו בקול מנחם.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Gallade
    אתה,פיפלאפ,ג'ון וטוטודייל מסיירים ביער פטלבורג,אחרי עשר דקות של סיור ביער,אתה רואה שלושה בידריל זוהרים,אחד מהם הוא הבידריל שדארק ביקש,אתה רואה ששלושתם נלחמים מול וויבל של מאמן,המאמן אומר לוויבל שלו בקור קר ואכזר:"קדימה אני יודע שאתה יכול יותר!".
    "ג'ון בוא ניתן למאמן להילחם נגדו ואז נגנוב אותו במהירות..." אגיד לג'ון ולאחר שהמאמן יסיים נגד הבידריל המיוחד אגנוב אותו במהירות.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Cladino
    אתה רואה סירת משוטים קטנה שהגיעה משום מקום,אתה ומנצ'קלס עולים על הסירה והסירה מתחילה לבד לשוט לכיוון האי המסתורי,אתה רואה עננים שחורים מתחילים לצוץ.

The KoDak
    אתה מחפש מקום יותר טוב לצפות בפוקימון המסתורי הזה אבל אתה לא מצליח למצוא מקום גבוה מספיק,אתה רואה פוקימון שמציף בך מתוך העצים,אתה רואה שהאיווי שלך מנסה לגלות מיהו אותו הפוקימון.

איתי
    המאמן צוחק צחוק קר ואפל אתה רואה שאוסרינג בורח מהקרב,ועכשיו הקרב הוא צ'ימצ'אר המוחלש מהקרב שלו מול אוסרינג נגד וויבל שיש לה חולשה לסוג אש.

Tobi
    זואי גם היא ממשיכה בדרכה היא אומרת לך:"טוב אנחנו עוד ניפגש,בקרב המכון שלנו,תשתפר בסדר,אני רוצה אתגר בדיוק כמו שהיה לי עכשיו".

JustDor
    *טורצ'יק בת...
    אתה מלטף את טורצ'יק אתה רואה שהיא מתעלפת אתה גם מרגיש די חלש,אתה רואה דמות לא ברורה הוא אומר לך:"היה לך יום ארוך,לך לישון עכשיו" אחרי זה אתה מאבד את ההכרה גם אתה,אחרי שאתה מתעורר אתה רואה שאתה במרכז הפוקימונים במיטת פצועים,טורצ'יק לידך.

סאסקה קון
    המאמן אומר לך:"לא אם היה לפיקאצ'ו חילוף מטענים הפוקדע או הפוכדורים לא היו פועלים והנה הם פועלים" אתה שומע את קולו של הפוקדע שאומר:"פיקאצ'ו פוקימון העכבר החשמלי...".

Gallade
    אתה שומע שוב את הקול הקר של המאמן המסתורי שאומר:"ילדים תסתלקו מפה עכשיו,שלושת הבידריל האלה שייכים לי!" אתה רואה שלושה פוכדורים נשלחים אל הבידרילים אתה רואה שהם נלכדים,אתה רואה שהמאמן לוקח את הפוכדורים במהירות רבה ואומר לך:"עכשיו נראה אותך נותן את זה לדארק" הוא צוחק צחוק מרושע ונעלם.

Druddigon man
    *מיקוד אנרגיה זו לא מתקפה שיכולה לפגוע ביריב,היא מתקיפה שמחזקת את המשתמש בה.
    סניבי המחוזקת שלך לא מקשיבה לפעולה הראשונה,היא שולחת ישר סופת עלים שמפספסת את הרטטה הזוהר אך פוגעת ומביסה את שלושת הרטטה שבאו לעזרתך.

DarkTiger
    אתה שומע קול של בן אדם שאומר לך:"המלך נינוקינג מוכן לקבל עליו את האתגר שלך מאמן צעיר" אתה מסתובב ואתה רואה מאמן גבוה וחיוור,הוא אומר לך:"אני אחראי על הזירה הזו,אני והפוקימונים האלה בנינו אותה".

ExtremeStyle
    המהלך שלך לא מצליח,טרטוויג שלך כול כך להוט להביס את דיינו שהוא שולח את זנב הברזל אל דיינו שהודף את זה בכדור צל,טרטוויג שלך משתמש בעלי תער אבל דיינו הודף אותם בלהביור.

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Tobi
    זואי גם היא ממשיכה בדרכה היא אומרת לך:"טוב אנחנו עוד ניפגש,בקרב המכון שלנו,תשתפר בסדר,אני רוצה אתגר בדיוק כמו שהיה לי עכשיו".
    "אני מקווה שאפילו יהיה יותר טוב." אומר לזואי ואחייך.מכאן אמשיך בדרך לעיר הבאה.
    NYO HO HO BITCH

8. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon man
    סניבי המחוזקת שלך לא מקשיבה לפעולה הראשונה,היא שולחת ישר סופת עלים שמפספסת את הרטטה הזוהר אך פוגעת ומביסה את שלושת הרטטה שבאו לעזרתך.
    *אה...התבלבלתי במתקפה אחרת...
    "סניבי! תתקדמי אליו ותשתמשי באגרוף עשב! קדימה סניבי את יכולה לנצח אותו!" אקרא לה בעידוד..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ExtremeStyle
    המהלך שלך לא מצליח,טרטוויג שלך כול כך להוט להביס את דיינו שהוא שולח את זנב הברזל אל דיינו שהודף את זה בכדור צל,טרטוויג שלך משתמש בעלי תער אבל דיינו הודף אותם בלהביור.
    'וואו אני לא יכול להתקרב אליו אפילו,מה אני יכול לעשות?' אחשוב בפחד
    "הדיינו שלך חזק מאוד אבל אני טרטוויג שלי ננצח!, קדימה טרטוויג תשתמש בשאיבה צא!" אצעק
    'אני חייב לנצח אותה, אתה מסוגל טרטוויג...'

10. היכל התהילה
    DarkTiger
    אתה שומע קול של בן אדם שאומר לך:"המלך נינוקינג מוכן לקבל עליו את האתגר שלך מאמן צעיר" אתה מסתובב ואתה רואה מאמן גבוה וחיוור,הוא אומר לך:"אני אחראי על הזירה הזו,אני והפוקימונים האלה בנינו אותה".
    "אוקיי" אגיד לו בהתלהבות "מול מי אני נלחם"
    'מוזר' אחשוב לעצמי 'חשבתי שזה זירה רק של פוקימונים'

11. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Cladino
    אתה רואה סירת משוטים קטנה שהגיעה משום מקום,אתה ומנצ'קלס עולים על הסירה והסירה מתחילה לבד לשוט לכיוון האי המסתורי,אתה רואה עננים שחורים מתחילים לצוץ.

The KoDak
    אתה מחפש מקום יותר טוב לצפות בפוקימון המסתורי הזה אבל אתה לא מצליח למצוא מקום גבוה מספיק,אתה רואה פוקימון שמציף בך מתוך העצים,אתה רואה שהאיווי שלך מנסה לגלות מיהו אותו הפוקימון.

איתי
    המאמן צוחק צחוק קר ואפל אתה רואה שאוסרינג בורח מהקרב,ועכשיו הקרב הוא צ'ימצ'אר המוחלש מהקרב שלו מול אוסרינג נגד וויבל שיש לה חולשה לסוג אש.

Tobi

JustDor
    *טורצ'יק בת...
    אתה מלטף את טורצ'יק אתה רואה שהיא מתעלפת אתה גם מרגיש די חלש,אתה רואה דמות לא ברורה הוא אומר לך:"היה לך יום ארוך,לך לישון עכשיו" אחרי זה אתה מאבד את ההכרה גם אתה,אחרי שאתה מתעורר אתה רואה שאתה במרכז הפוקימונים במיטת פצועים,טורצ'יק לידך.

סאסקה קון
    המאמן אומר לך:"לא אם היה לפיקאצ'ו חילוף מטענים הפוקדע או הפוכדורים לא היו פועלים והנה הם פועלים" אתה שומע את קולו של הפוקדע שאומר:"פיקאצ'ו פוקימון העכבר החשמלי...".

Gallade
    אתה שומע שוב את הקול הקר של המאמן המסתורי שאומר:"ילדים תסתלקו מפה עכשיו,שלושת הבידריל האלה שייכים לי!" אתה רואה שלושה פוכדורים נשלחים אל הבידרילים אתה רואה שהם נלכדים,אתה רואה שהמאמן לוקח את הפוכדורים במהירות רבה ואומר לך:"עכשיו נראה אותך נותן את זה לדארק" הוא צוחק צחוק מרושע ונעלם.

Druddigon man

DarkTiger

ExtremeStyle
    "טוב לא משנה.בוא באלבזור"Tני אומר לבאלבזור ואנחנו מתחילים ללכת לחפש פוקימונים להלחם בהם

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    The KoDak
    "קדימה,בוא נלך לראות מי זה,אבל קודם,תשתמש בכדור צל לכיוון הפוקימון בהפתעה כדי שלא ידע שאנחנו באים להתקיף אותו!" אומר ולאחר שהוא יתקיף אלך עם איווי לראות מי הוא הפוקימון.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    JustDor
    *טורצ'יק בת...
    התבלבלתי..
    -------------------------
    "טורצ'יק! את בסדר" אקום בבהלה ואביט באפרוח הכתום ששוכב לידי על מיטת הפצועים.
    'איך הגעתי לכאן? מה קרה?' אשאל את עצמי למרות שאני יודע שאין לי תשובה.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Gallade
    "מה נעשה ג'ון?" אשאל את ג'ון בדאגה ואתחיל ללכת לכיוון שהיה בו המאמן, "יכול להיות רמז לאן הוא הלך..." אמלמל לעצמי ואחפש רמז שם.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

15. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Cladino
    אתה רואה סירת משוטים קטנה שהגיעה משום מקום,אתה ומנצ'קלס עולים על הסירה והסירה מתחילה לבד לשוט לכיוון האי המסתורי,אתה רואה עננים שחורים מתחילים לצוץ.[/SIZE]
    "אימאל'ה," אני אורמ בלחש ורעד קל עובר בגופי. אני חושב לעצמי:' אוקיי, בוא נספר מה קרה למנצ'לקס.". אני מוציא את מנצ'לקס מהפוקדור אומר לו:" היי חבר, אנחנו הולכים לללמוד עכשיו מתקפות אופל. בסדר?" אני אשאל אותו ואחכה לתשובה
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

עמוד 24 מתוך 49 ראשוןראשון ... 14222324252634 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •