Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 49 ראשוןראשון ... 15232425262735 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 734
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    Cladino
    אתה רואה סירת משוטים קטנה שהגיעה משום מקום,אתה ומנצ'קלס עולים על הסירה והסירה מתחילה לבד לשוט לכיוון האי המסתורי,אתה רואה עננים שחורים מתחילים לצוץ.

The KoDak
    אתה מחפש מקום יותר טוב לצפות בפוקימון המסתורי הזה אבל אתה לא מצליח למצוא מקום גבוה מספיק,אתה רואה פוקימון שמציף בך מתוך העצים,אתה רואה שהאיווי שלך מנסה לגלות מיהו אותו הפוקימון.

איתי
    המאמן צוחק צחוק קר ואפל אתה רואה שאוסרינג בורח מהקרב,ועכשיו הקרב הוא צ'ימצ'אר המוחלש מהקרב שלו מול אוסרינג נגד וויבל שיש לה חולשה לסוג אש.

Tobi
    זואי גם היא ממשיכה בדרכה היא אומרת לך:"טוב אנחנו עוד ניפגש,בקרב המכון שלנו,תשתפר בסדר,אני רוצה אתגר בדיוק כמו שהיה לי עכשיו".

JustDor
    *טורצ'יק בת...
    אתה מלטף את טורצ'יק אתה רואה שהיא מתעלפת אתה גם מרגיש די חלש,אתה רואה דמות לא ברורה הוא אומר לך:"היה לך יום ארוך,לך לישון עכשיו" אחרי זה אתה מאבד את ההכרה גם אתה,אחרי שאתה מתעורר אתה רואה שאתה במרכז הפוקימונים במיטת פצועים,טורצ'יק לידך.

סאסקה קון
    המאמן אומר לך:"לא אם היה לפיקאצ'ו חילוף מטענים הפוקדע או הפוכדורים לא היו פועלים והנה הם פועלים" אתה שומע את קולו של הפוקדע שאומר:"פיקאצ'ו פוקימון העכבר החשמלי...".

Gallade
    אתה שומע שוב את הקול הקר של המאמן המסתורי שאומר:"ילדים תסתלקו מפה עכשיו,שלושת הבידריל האלה שייכים לי!" אתה רואה שלושה פוכדורים נשלחים אל הבידרילים אתה רואה שהם נלכדים,אתה רואה שהמאמן לוקח את הפוכדורים במהירות רבה ואומר לך:"עכשיו נראה אותך נותן את זה לדארק" הוא צוחק צחוק מרושע ונעלם.

Druddigon man
    *מיקוד אנרגיה זו לא מתקפה שיכולה לפגוע ביריב,היא מתקיפה שמחזקת את המשתמש בה.
    סניבי המחוזקת שלך לא מקשיבה לפעולה הראשונה,היא שולחת ישר סופת עלים שמפספסת את הרטטה הזוהר אך פוגעת ומביסה את שלושת הרטטה שבאו לעזרתך.

DarkTiger
    אתה שומע קול של בן אדם שאומר לך:"המלך נינוקינג מוכן לקבל עליו את האתגר שלך מאמן צעיר" אתה מסתובב ואתה רואה מאמן גבוה וחיוור,הוא אומר לך:"אני אחראי על הזירה הזו,אני והפוקימונים האלה בנינו אותה".

ExtremeStyle
    המהלך שלך לא מצליח,טרטוויג שלך כול כך להוט להביס את דיינו שהוא שולח את זנב הברזל אל דיינו שהודף את זה בכדור צל,טרטוויג שלך משתמש בעלי תער אבל דיינו הודף אותם בלהביור.
    אני אומר למאמן ''אתה תשלם על זה'' ואני אומר לצ'ימצ'אר ''תתקוף בגלגל להבה את הפוקימון שלו''

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Cladino
    אתה רואה שהפוקדע שלך הפסיק לפעול במהירות רבה,אתה מגיע לאי ואתה רואה חמישה פוקימוני אופל חזקים במיוחד נלחמים זה בזה במתקפות חזקות במיוחד.

The KoDak
    אתה רואה שכדור הצל של איווי שלך חוזר אל איווי שלך,אתה רואה שיוצא מהשיחים אלקטבז גדול וזוהר,אתה מבין שהוא המשתמש במתקפת מחסום אור שהחזיר את המתקפה אליך.

איתי
    הוויבל של המאמן פוגע בצ'ימצ'אר שלך בחזהו ומתקפת גלגל הלהבה שלו לא פועל,אתה רואה שוויבל משתמש במתקפת סופת קרח שפוגעת בצ'ימצ'אר ישירות ומעיפה אותו לקיר,המאמן אומר לך:"אתה חלש" והוא נעלם.

JustDor
    אתה רואה שהאחות ג'וי נכנסת לחדר,היא אומרת לך:"מאמן צעיר ראה שאתה חסר הכרה ליד הטורצ'יק שלך,הוא הביא אתכם לכאן,אתה צריך לנוח כמה דקות,הבנת?".

סאסקה קון
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלושה פיג'י קטנים וחמודים מסתכלים עליך ועל באלבזור בעיניים קטנות ושחורות,אתה שם לב שמאחוריהם עומד מאמן עם פוכדור אחד ויחיד.

Gallade
    אתה מחפש רמז ורואה פתק מקופל היטב,אתה פותח את הפתק ובו כתוב:"בעיר רוסטבורו,ליד בניין חברת 'סטון',היום בשעה ארבע וחצי" אתה רואה שגם ג'ון מסתכל על הפתק,הוא מסתכל בשעון שלו והוא אומר לך:"עכשיו עשרה לארבע,ההגעה לעיר רוסטבורו לוקחת בערך עשר דקות להגיע לחברת 'סטון' זה בערך עוד רבע שעה אז כדי שנזוז עכשיו!".

Druddigon man
    אתה רואה שהאנרגיה של סניבי משפיעה עליה מאוד בגלל שהיא לא מתקיפה את הרטטה הזוהר אלא ממשיכה להשתמש במיקוד אנרגיה,אתה שומע קול של מאמן שאומר:"ככול שפוקימון משתמש במיקוד אנרגיה ככה השליטה שלו בעצמו נחלשת".

DarkTiger
    *מזל טוב על זה שהעלו אותך לראשי,בהצלחה בתפקיד.
    המאמן שבנה את הזירה אומר לך:"אתה תילחם מולי ומול הפוקימון שלי,הנינדוקינג הזוהר ששולט בזירת הקרבות".

ExtremeStyle
    דיינו משתמש במתקפת הגנה שמצליחה להחליש את האנרגיה שטרטוויג מצליח לשאוב,המאמנת אומרת לך:"בעזרת ההגנה של דיינו שלי אי אפשר להתקיף אותו בשום מתקפה".

3. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Cladino
    אתה רואה שהפוקדע שלך הפסיק לפעול במהירות רבה,אתה מגיע לאי ואתה רואה חמישה פוקימוני אופל חזקים במיוחד נלחמים זה בזה במתקפות חזקות במיוחד.

The KoDak
    אתה רואה שכדור הצל של איווי שלך חוזר אל איווי שלך,אתה רואה שיוצא מהשיחים אלקטבז גדול וזוהר,אתה מבין שהוא המשתמש במתקפת מחסום אור שהחזיר את המתקפה אליך.

איתי
    הוויבל של המאמן פוגע בצ'ימצ'אר שלך בחזהו ומתקפת גלגל הלהבה שלו לא פועל,אתה רואה שוויבל משתמש במתקפת סופת קרח שפוגעת בצ'ימצ'אר ישירות ומעיפה אותו לקיר,המאמן אומר לך:"אתה חלש" והוא נעלם.

JustDor
    אתה רואה שהאחות ג'וי נכנסת לחדר,היא אומרת לך:"מאמן צעיר ראה שאתה חסר הכרה ליד הטורצ'יק שלך,הוא הביא אתכם לכאן,אתה צריך לנוח כמה דקות,הבנת?".

סאסקה קון
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלושה פיג'י קטנים וחמודים מסתכלים עליך ועל באלבזור בעיניים קטנות ושחורות,אתה שם לב שמאחוריהם עומד מאמן עם פוכדור אחד ויחיד.

Gallade
    אתה מחפש רמז ורואה פתק מקופל היטב,אתה פותח את הפתק ובו כתוב:"בעיר רוסטבורו,ליד בניין חברת 'סטון',היום בשעה ארבע וחצי" אתה רואה שגם ג'ון מסתכל על הפתק,הוא מסתכל בשעון שלו והוא אומר לך:"עכשיו עשרה לארבע,ההגעה לעיר רוסטבורו לוקחת בערך עשר דקות להגיע לחברת 'סטון' זה בערך עוד רבע שעה אז כדי שנזוז עכשיו!".

Druddigon man
    אתה רואה שהאנרגיה של סניבי משפיעה עליה מאוד בגלל שהיא לא מתקיפה את הרטטה הזוהר אלא ממשיכה להשתמש במיקוד אנרגיה,אתה שומע קול של מאמן שאומר:"ככול שפוקימון משתמש במיקוד אנרגיה ככה השליטה שלו בעצמו נחלשת".

DarkTiger
    המאמן שבנה את הזירה אומר לך:"אתה תילחם מולי ומול הפוקימון שלי,הנינדוקינג הזוהר ששולט בזירת הקרבות".

ExtremeStyle
    דיינו משתמש במתקפת הגנה שמצליחה להחליש את האנרגיה שטרטוויג מצליח לשאוב,המאמנת אומרת לך:"בעזרת ההגנה של דיינו שלי אי אפשר להתקיף אותו בשום מתקפה".
    "באלבזור בוא נלחם בפיגים האלה!"אני אומר לו וחושב 'אולי גם נתפוס אחד מהם ונפתח אותו לפידיגוטו!'"אוקי באלבזור תשמש בכדור אנרגיה!"

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    The KoDak
    "תשתמש ברוח בכדי להעיף את כדור הצל ממך לכיוון אלקטאבז,במידה וזה לא מצליח תשתמש בכדור צל נוסף שיפוצץ אותו! לאחר מכן תשתמש במתקפת ראש אל אלקטאבאז!" אומר לאיווי ואחייך.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Cladino
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "אוקיי, מה אני אמור לעשות עכשיו? בוא ננסה לראות מה עם פוקימוני האופל האלה." אני אומר בלחץ ומתקרב אליהם
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

6. היכל התהילה
    DarkTiger
    תודה
    ---
    "אם אנצח, יהיו לי עוד קרבות?" אשאל אותו

7. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    JustDor
    "הבנתי" אשיב לאחות ג'וי ואודה לה על הטיפול בי ובטורצ'יק.
    'מעניין מי היה המאמן הזה' אחשוב ואשכב אחורה שכדי לנוח.
    המחשבה על טורצ'יק המסכן ששוכב פצוע לא עזבה אותי, היא רדפה אחרי והחלתי לדאוג לגבי מצבו.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Gallade
    "נו אז למה מחכים? בוא נצא החוצה!" אגיד בשמחה ואז ארוץ עם ג'ון לעבר העיר רוסטבורו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Cladino

The KoDak

איתי

JustDor

סאסקה קון

Gallade

Druddigon man

DarkTiger

ExtremeStyle
    "אוי סניבי..." אמלמל לעצמי בחרטה "קדימה סניבי! סופת עלים ואגרוף עשב!" אפקוד עלייה בחשש...
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ExtremeStyle
    "אני לא יכול לעשות כלום, איך אני יכול לנצח אותו" אגיד ואפול מטה בייאוש
    "טרטוויג אני מצטער, כנראה שאני לא מאמן מספיק חזק" אגיד ואסתכל על טרטוויג בבושה
    'אם אני לא יכול לנצח אותה אז איך אני ינצח את מנהיגי המכון ושלא לדבר על הליגה' אחשוב בעצב ואכה ברצפה
    "טרטוויג מה אתה מציע שנעשה?" אשאל ואסתכל על טרטוויג שעיניי מלאות עצב

11. משתמש סופר ספאמר
    Cladino

The KoDak

איתי

JustDor

סאסקה קון

Gallade

Druddigon man

DarkTiger

ExtremeStyle
    אני מחזיר אתצ'ימצ'אר לפוכדור שלו והולך לחפש את אוסרינג שברח כדי לנצח אותו בקרב

12. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Cladino
    אתה מתקרב בזהירות אל פוקימוני האופל האלה [אגב אם לא ציינתי אלא:וויבל,סניזל,דיינו,ושני אבסול]אתה רואה ששני האבסול רואים אותך,אתה רואה שאחד מהם משתמש במתקפה מוזרה מאוד,אחרי זה אתה רואה שאתה במערה מוזרה מאוד ואתה רואה מאמן בעל גלימה שחורה.

The KoDak
    אתה רואה שוט חשמלי מוזר מאוד שפוגע באיווי שלך,אתה רואה מאמן מבוגר יוצא מהשיחים הוא מסתכל עליך ואומר לך:"מי אתה ילד?"הוא מלטף את אלקטבז ושואל אותו:"מצאת?".

איתי
    אתה מחפש את אוסרינג,אתה שומע קול מוכר שקורא:"איתי,אתה פה,זו אני,קוטורי,אתה בסדר?" אתה רואה שסקווירטל מובילה את קוטורי אליך ואל צ'ימצ'אר,היא מסתכלת עליך מחייכת ואחרי זה היא מתעלפת.

Tobi
    אתה נפרד מזואי היא ממשיכה בדרכה שלה ואתה ממשיך בשלך,אתה שומע צעדים מאחוריך,אתה מסתובב במהירות ואתה רואה נער צעיר מבוגר ממך בערך בשלוש שנים הוא מסתכל עליך ואומר לך:"נלחמת נגד זואי נכון?".

JustDor
    אתה שומע שוב את הרשרוש המתכת המוזר הזה,אתה רואה שנכנס לחדר מאמן צעיר,ג'ינג'י עם כלוב לפוקימון כנף קטן,הוא אומר לך בקול מוכר מאוד:"היי,אתה בסדר,הפיג'יוטו הזה ממש לא עזב אותך נכון?",אתה מצליח להיזכר מאיפה אתה מכיר את הקול הזה,זה אותו קול שהבריח את פוקימוני הכנף!

סאסקה קון
    אתה רואה שהמאמן מצליח ללכוד את אחד הפיג'י,הוא הולך לדרכו,אתה רואה שהפיג'י השני בורח משדה הקרב ורק פיג'י אחד נשאר ומקבל את כדור האנרגיה בפנים.

Gallade
    אתה,ג'ון,פיפלאפ וטוטודייל ממשיכים לרוץ לכיוון העיר רוסטבורו,לאחר בערך חצי שעה של ריצה מהירה מאוד אתם מגיעים לבניין גבוהה מאוד במרכז העיר רוסטבורו שעל השלט שלו כתוב "חברת סטון".

Druddigon man
    סניבי לא מקשיבה לך,אתה רואה שהיא משתמשת שוב במתקפת מיקוד אנרגיה,הרטטה הזוהר מנצל את זה בשביל להשתמש במתקפת רוח כסופה שפוגעת בסניבי שלך.

DarkTiger
    המלך האמיתי של הזירה לא עונה לך,הוא והמלך קרבות הזירה,הנינדוקינג הזוהר החזק נמצאים באזור הקרב שלהם,אתה וגליגר נמצאים בשלכם,אתה שומע משהו שדומה ליריית כדור אך שונה מזה ואתה רואה שנינדוקינג יוצא למתקפה.

ExtremeStyle
    אתה רואה שטרטוויג מסתכל עליך,אתה רואה שהוא מסתכל על דיינו,הוא משתמש באנרגיה ירוקה מוזרה מאוד,אתה שומע שהמאמנת מלמלת:"אוי לי" אתה רואה פלאש ירוק מהיר ואחרי זה אתה רואה שדיינו לא מסוגל להילחם.

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Gallade
    אתה,ג'ון,פיפלאפ וטוטודייל ממשיכים לרוץ לכיוון העיר רוסטבורו,לאחר בערך חצי שעה של ריצה מהירה מאוד אתם מגיעים לבניין גבוהה מאוד במרכז העיר רוסטבורו שעל השלט שלו כתוב "חברת סטון".
    "בוא נכנס ג'ון," אגיד לג'ון בפחד, 'מעניין מה יש שם...' אחשוב לעצמי בפחד תוך כדי שאני נכנס עם פיפלאפ לתוך הבניין.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    [SIZE=2]
    JustDor
    אתה שומע שוב את הרשרוש המתכת המוזר הזה,אתה רואה שנכנס לחדר מאמן צעיר,ג'ינג'י עם כלוב לפוקימון כנף קטן,הוא אומר לך בקול מוכר מאוד:"היי,אתה בסדר,הפיג'יוטו הזה ממש לא עזב אותך נכון?",אתה מצליח להיזכר מאיפה אתה מכיר את הקול הזה,זה אותו קול שהבריח את פוקימוני הכנף!
    "תודה רבה שעזרת לי ולטורצ'יק" אומר עם חיוך על פניי ואשאל, "ברשותך, מי אתה בידיוק?" בחשד קל.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

15. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Cladino
    אתה מתקרב בזהירות אל פוקימוני האופל האלה [אגב אם לא ציינתי אלא:וויבל,סניזל,דיינו,ושני אבסול]אתה רואה ששני האבסול רואים אותך,אתה רואה שאחד מהם משתמש במתקפה מוזרה מאוד,אחרי זה אתה רואה שאתה במערה מוזרה מאוד ואתה רואה מאמן בעל גלימה שחורה.

The KoDak
    אתה רואה שוט חשמלי מוזר מאוד שפוגע באיווי שלך,אתה רואה מאמן מבוגר יוצא מהשיחים הוא מסתכל עליך ואומר לך:"מי אתה ילד?"הוא מלטף את אלקטבז ושואל אותו:"מצאת?".

איתי
    אתה מחפש את אוסרינג,אתה שומע קול מוכר שקורא:"איתי,אתה פה,זו אני,קוטורי,אתה בסדר?" אתה רואה שסקווירטל מובילה את קוטורי אליך ואל צ'ימצ'אר,היא מסתכלת עליך מחייכת ואחרי זה היא מתעלפת.

Tobi
    אתה נפרד מזואי היא ממשיכה בדרכה שלה ואתה ממשיך בשלך,אתה שומע צעדים מאחוריך,אתה מסתובב במהירות ואתה רואה נער צעיר מבוגר ממך בערך בשלוש שנים הוא מסתכל עליך ואומר לך:"נלחמת נגד זואי נכון?".

JustDor

סאסקה קון
    אתה רואה שהמאמן מצליח ללכוד את אחד הפיג'י,הוא הולך לדרכו,אתה רואה שהפיג'י השני בורח משדה הקרב ורק פיג'י אחד נשאר ומקבל את כדור האנרגיה בפנים.

Gallade

Druddigon man
    סניבי לא מקשיבה לך,אתה רואה שהיא משתמשת שוב במתקפת מיקוד אנרגיה,הרטטה הזוהר מנצל את זה בשביל להשתמש במתקפת רוח כסופה שפוגעת בסניבי שלך.

DarkTiger
    המלך האמיתי של הזירה לא עונה לך,הוא והמלך קרבות הזירה,הנינדוקינג הזוהר החזק נמצאים באזור הקרב שלהם,אתה וגליגר נמצאים בשלכם,אתה שומע משהו שדומה ליריית כדור אך שונה מזה ואתה רואה שנינדוקינג יוצא למתקפה.

ExtremeStyle
    אתה רואה שטרטוויג מסתכל עליך,אתה רואה שהוא מסתכל על דיינו,הוא משתמש באנרגיה ירוקה מוזרה מאוד,אתה שומע שהמאמנת מלמלת:"אוי לי" אתה רואה פלאש ירוק מהיר ואחרי זה אתה רואה שדיינו לא מסוגל להילחם.
    איך אני יכול לנצח בזה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "סניבי את חייבת להקשיב לי,בבקשה,תתקפי את הרטטה באגרוף עשב!" אורה לה בחשש שהניסיון ייכשל.
    'בבקשה,סניבי,הכל תלוי בך את חייבת להצליח' אחשוב לעצמי...
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 25 מתוך 49 ראשוןראשון ... 15232425262735 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •