Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 49 ראשוןראשון ... 16242526272836 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 734
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    JustDor
    המאמן אומר לך:"אין לי שם,יש לי רק כינוי,הכינוי שלי הוא 'הלוכד',קוראים לי ככה בגלל שאני סוג של שומר פוקימונים שמגן על פוקימונים מפני אנשים רעים או פוקימונים אחרים,ומגן על אנשים מפני פוקימונים שרוצים לפגוע".

Gallade
    אתה וג'ון נכנסים לתוך הבניין של חברת סטון,אתה רואה בכניסה שני גברים חסונים במדים כחולים,אתה רואה שבצד יש שולחן קטן שבו יושבת אישה צעירה בעלת חולצה ורודה לידה מעלית שלידה שלט שבו כתוב:"קומה ראשונה:קבלה,קומה שנייה:מעבדות מחקר,קומה שלישית:סודי,קומה רביעית:משרדים,קומה חמישית:חדר ישיבות והמשרד של סטיבן סטון".

Druddigon man
    סניבי מסתכלת עליך,אתה רואה שהעיניים שלה דומעות,אתה רואה שעדיין היא משתמשת במיקוד אנרגיה,אתה מבין שמיקוד האנרגיה מכריח את סניבי להשתמש בו,אתה רואה שהיא מנסה להשתלט על עצמה היא משתמשת באגרוף עשב שפוגע ברטטה אך לא מביס אותו.

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    JustDor
    המאמן אומר לך:"אין לי שם,יש לי רק כינוי,הכינוי שלי הוא 'הלוכד',קוראים לי ככה בגלל שאני סוג של שומר פוקימונים שמגן על פוקימונים מפני אנשים רעים או פוקימונים אחרים,ומגן על אנשים מפני פוקימונים שרוצים לפגוע".

Gallade
    אתה וג'ון נכנסים לתוך הבניין של חברת סטון,אתה רואה בכניסה שני גברים חסונים במדים כחולים,אתה רואה שבצד יש שולחן קטן שבו יושבת אישה צעירה בעלת חולצה ורודה לידה מעלית שלידה שלט שבו כתוב:"קומה ראשונה:קבלה,קומה שנייה:מעבדות מחקר,קומה שלישית:סודי,קומה רביעית:משרדים,קומה חמישית:חדר ישיבות והמשרד של סטיבן סטון".

Druddigon man
    סניבי מסתכלת עליך,אתה רואה שהעיניים שלה דומעות,אתה רואה שעדיין היא משתמשת במיקוד אנרגיה,אתה מבין שמיקוד האנרגיה מכריח את סניבי להשתמש בו,אתה רואה שהיא מנסה להשתלט על עצמה היא משתמשת באגרוף עשב שפוגע ברטטה אך לא מביס אותו.
    "יפה סניבי!" אעודד אותה "עכשיו בכל הכוח,התנגדי ממיקוד האנרגייה ותשתמשי בסיפות עלים!" אפקוד עלייה בחשש
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Gallade
    "אני אלך לקומה חמישית ואתה לקומה שנייה, אוקיי ג'ון?" אשאל את ג'ון ואם הוא יסכים אעלה לקומה החמישית כדי לבדוק מי זה "סטיבן סטון".

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ExtremeStyle
    אתה רואה שטרטוויג מסתכל עליך,אתה רואה שהוא מסתכל על דיינו,הוא משתמש באנרגיה ירוקה מוזרה מאוד,אתה שומע שהמאמנת מלמלת:"אוי לי" אתה רואה פלאש ירוק מהיר ואחרי זה אתה רואה שדיינו לא מסוגל להילחם.
    "וואו מה זה היה?" אשאל בתמייה ופחד
    "זו הייתה מתקפה חדשה נכון טרטוויג" אגיד בחיוך,אסתבל עליו והוציא את הפוקדקס כדי לראות איזה מין מתקפה זאת הייתה

5. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    JustDor
    "נחמד מאוד מצידך" אומר לו ואנסה לקום על רגליי, 'אני צריך כבר להתחיל את המסע שלי!' חשבתי.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

6. משתמש מנוסה
    שם: alien
    JustDor
    אתה מנסה להתרומם ומצליח אך ברגע שהרגל השמאלית שלך נוגעת ברצפה אתה מרגיש כאב נורא,האחות ג'וי נכנסת ואומרת לך:"שכחתי להגיד לך,נקעת את רגלך השמאלית,נסה לא להזיז אותה יותר מידי,טוב?".

Gallade
    אתה וג'ון מתקדמים אל כיוון המעלית,אתה מרגיש שמשהו תופס לך בכתף,אתה רואה שזה אחד מין האנשים בכחול,האיש השני בכחול מחזיק את ג'ון הם אומרים לכם:"סלחו לנו על גסות הרוח אבל אתם צריכים אישורי מעבר בשביל להגיע לקומות האחרונות".

Druddigon man
    אתה רואה שרטטה משתמש במתקפת קרן על,סניבי מצליחה להפוך את כול הכוח שקיבלה ממיקוד האנרגיה לקרן ירוקה חזקה במיוחד שמצליחה להדוף את קרן העל,אתה רואה ששני הפוקימונים חלשים מאוד.

ExtremeStyle
    אתה שומע את הפוקדע מצפצף:"המתקפות שטרטוויג יודע הם:שאיבה,עלי תער,מחסום הגנה וזנב ברזל" המאמנת מסתכלת על דיינו שלה כלא מאמינה.

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    The KoDak
    אתה רואה שוט חשמלי מוזר מאוד שפוגע באיווי שלך,אתה רואה מאמן מבוגר יוצא מהשיחים הוא מסתכל עליך ואומר לך:"מי אתה ילד?"הוא מלטף את אלקטבז ושואל אותו:"מצאת?".
    "אני מאמן מתחיל,הפרופסור שלך אותי לפטלבורג" אומר ואלטף את איוווי "תנוח" ואמר לו ואחזיר אותו לפוכדור.
    "רגע..למה שאלת את אלקטבז 'מצאת'?" אשאל אותו.
    "ומה אתה יודע על זה?" אומר ואתן לו את הפתק שנפל מהציפור.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    JustDor
    אתה מנסה להתרומם ומצליח אך ברגע שהרגל השמאלית שלך נוגעת ברצפה אתה מרגיש כאב נורא,האחות ג'וי נכנסת ואומרת לך:"שכחתי להגיד לך,נקעת את רגלך השמאלית,נסה לא להזיז אותה יותר מידי,טוב?".
    "טוב, תודה האחות ג'וי" אומר ואצעד באיטיות ובזהירות אל עבר טורצ'יק, "טורצ'יק, אתה ער?" אשאל.
    נערך לאחרונה על ידי lIan, 05-28-2011 בשעה 03:24 PM

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

9. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Cladino
    אתה מתקרב בזהירות אל פוקימוני האופל האלה [אגב אם לא ציינתי אלא:וויבל,סניזל,דיינו,ושני אבסול]אתה רואה ששני האבסול רואים אותך,אתה רואה שאחד מהם משתמש במתקפה מוזרה מאוד,אחרי זה אתה רואה שאתה במערה מוזרה מאוד ואתה רואה מאמן בעל גלימה שחורה.
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני מתקרב אל המאמן ואומר לו: שלום, מישהו שנראה דומה לך שלח אותי לאי הזה ואמר שאם אני אעשה את זה מנצ'לקס שלי ילמד מתקפות אופל חזקות." אני אומר בחשש קל ומחכה לראות מה הוא יגיד לי
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

10. היכל התהילה
    DarkTiger
    המלך האמיתי של הזירה לא עונה לך,הוא והמלך קרבות הזירה,הנינדוקינג הזוהר החזק נמצאים באזור הקרב שלהם,אתה וגליגר נמצאים בשלכם,אתה שומע משהו שדומה ליריית כדור אך שונה מזה ואתה רואה שנינדוקינג יוצא למתקפה.
    "תתקוף אותו בניב קרח" אורה לגליגר "זה טוב על פוקימוני אדמה"

11. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Gallade
    אתה וג'ון מתקדמים אל כיוון המעלית,אתה מרגיש שמשהו תופס לך בכתף,אתה רואה שזה אחד מין האנשים בכחול,האיש השני בכחול מחזיק את ג'ון הם אומרים לכם:"סלחו לנו על גסות הרוח אבל אתם צריכים אישורי מעבר בשביל להגיע לקומות האחרונות".
    "איפה משיגים אישורי מעבר?" אשאל בגסות רוח ואז אתן אגרוף לשני האנשים ואברח משם על הקומה החמישית כדי לדבר עם סטיבן.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Tobi
    אתה נפרד מזואי היא ממשיכה בדרכה שלה ואתה ממשיך בשלך,אתה שומע צעדים מאחוריך,אתה מסתובב במהירות ואתה רואה נער צעיר מבוגר ממך בערך בשלוש שנים הוא מסתכל עליך ואומר לך:"נלחמת נגד זואי נכון?".
    "כן, נלחמתי נגדה." אומר לנער בפליאה "איך אתה יודע שנלחמתי נגדה?"
    NYO HO HO BITCH

13. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    JustDor

Gallade

Druddigon man
    אתה רואה שרטטה משתמש במתקפת קרן על,סניבי מצליחה להפוך את כול הכוח שקיבלה ממיקוד האנרגיה לקרן ירוקה חזקה במיוחד שמצליחה להדוף את קרן העל,אתה רואה ששני הפוקימונים חלשים מאוד.

ExtremeStyle
    אתה שומע את הפוקדע מצפצף:"המתקפות שטרטוויג יודע הם:שאיבה,עלי תער,מחסום הגנה וזנב ברזל" המאמנת מסתכלת על דיינו שלה כלא מאמינה.
    "קדימה סניבי.." אמלמל לעצמי בחשש "תגמרי את זה בסופת עלים! אני מאמין בך!" אפקוד עלייה ואנסה לעודד אותה...
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ExtremeStyle
    "מה! אבל איך?!, לפוקידע אין שם מידע על המתקפה הזאת וטרטוויג שלי לא למד מתקפה חדשה " אגיד בתמיהה ופחד
    "את אוי יודעת מה זה היה? יש מצב שזו קרן סולרית?" אשאל בפחד את המאמנת

15. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Cladino
    אתה מתקרב בזהירות אל פוקימוני האופל האלה [אגב אם לא ציינתי אלא:וויבל,סניזל,דיינו,ושני אבסול]אתה רואה ששני האבסול רואים אותך,אתה רואה שאחד מהם משתמש במתקפה מוזרה מאוד,אחרי זה אתה רואה שאתה במערה מוזרה מאוד ואתה רואה מאמן בעל גלימה שחורה.

The KoDak
    אתה רואה שוט חשמלי מוזר מאוד שפוגע באיווי שלך,אתה רואה מאמן מבוגר יוצא מהשיחים הוא מסתכל עליך ואומר לך:"מי אתה ילד?"הוא מלטף את אלקטבז ושואל אותו:"מצאת?".

איתי
    אתה מחפש את אוסרינג,אתה שומע קול מוכר שקורא:"איתי,אתה פה,זו אני,קוטורי,אתה בסדר?" אתה רואה שסקווירטל מובילה את קוטורי אליך ואל צ'ימצ'אר,היא מסתכלת עליך מחייכת ואחרי זה היא מתעלפת.

Tobi
    אתה נפרד מזואי היא ממשיכה בדרכה שלה ואתה ממשיך בשלך,אתה שומע צעדים מאחוריך,אתה מסתובב במהירות ואתה רואה נער צעיר מבוגר ממך בערך בשלוש שנים הוא מסתכל עליך ואומר לך:"נלחמת נגד זואי נכון?".

JustDor
    אתה שומע שוב את הרשרוש המתכת המוזר הזה,אתה רואה שנכנס לחדר מאמן צעיר,ג'ינג'י עם כלוב לפוקימון כנף קטן,הוא אומר לך בקול מוכר מאוד:"היי,אתה בסדר,הפיג'יוטו הזה ממש לא עזב אותך נכון?",אתה מצליח להיזכר מאיפה אתה מכיר את הקול הזה,זה אותו קול שהבריח את פוקימוני הכנף!

סאסקה קון
    אתה רואה שהמאמן מצליח ללכוד את אחד הפיג'י,הוא הולך לדרכו,אתה רואה שהפיג'י השני בורח משדה הקרב ורק פיג'י אחד נשאר ומקבל את כדור האנרגיה בפנים.

Gallade
    אתה,ג'ון,פיפלאפ וטוטודייל ממשיכים לרוץ לכיוון העיר רוסטבורו,לאחר בערך חצי שעה של ריצה מהירה מאוד אתם מגיעים לבניין גבוהה מאוד במרכז העיר רוסטבורו שעל השלט שלו כתוב "חברת סטון".

Druddigon man
    סניבי לא מקשיבה לך,אתה רואה שהיא משתמשת שוב במתקפת מיקוד אנרגיה,הרטטה הזוהר מנצל את זה בשביל להשתמש במתקפת רוח כסופה שפוגעת בסניבי שלך.

DarkTiger
    המלך האמיתי של הזירה לא עונה לך,הוא והמלך קרבות הזירה,הנינדוקינג הזוהר החזק נמצאים באזור הקרב שלהם,אתה וגליגר נמצאים בשלכם,אתה שומע משהו שדומה ליריית כדור אך שונה מזה ואתה רואה שנינדוקינג יוצא למתקפה.

ExtremeStyle
    אתה רואה שטרטוויג מסתכל עליך,אתה רואה שהוא מסתכל על דיינו,הוא משתמש באנרגיה ירוקה מוזרה מאוד,אתה שומע שהמאמנת מלמלת:"אוי לי" אתה רואה פלאש ירוק מהיר ואחרי זה אתה רואה שדיינו לא מסוגל להילחם.
    "יפה מאוד באלבזור עכשיו פצצת רעל!"אני אומר לבאלב זור בשמחה 'סוף סוף קרב אמיתי' אני חושב לעצמי

עמוד 26 מתוך 49 ראשוןראשון ... 16242526272836 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •