Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 49 ראשוןראשון ... 18262728293038 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 734
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Gallade
    אתה וג'ון נותנים את הפוקדע שלכם לאנשי הביטחון,הם בודקים את הפוקדע במכשירים מיוחדים,המאבטח שהחזיק אותך אמר לך:"תומר מהעיירה לילירוט,אין תגים ומחזיק פיפלאפ האם המידע הזה נכון?".
    לשלוח לך בה"פ?
    ~~~~~~~~~~~~~
    "המידע הזה נכון, אז אפשר להיכנס?" אשאל את המאבטח המעצבן.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    Cladino
    המאמן המוזר הזה אומר לך:"אם באת בשביל ללמד מנצ'קלס מתקפות אופל אז טעית במקום,היית צריך ללכת לארץ לעולם-לא,מנצ'קלס לא יכול ללמוד מתקפות אופל".
    אתה קצת מתבאס בגלל מה שהמאמן המסתורי אמר לך,אתה רואה שהוא נעלם ואחרי זה אתה שומע את הפוקדע שלך מתחיל לצפצף.

The KoDak
    החוקר המסתורי הזה אומר לך:"לפני עשרת אלפים שנה בערך המחוז האבוד 'אסטריה' שהיה בעל פוקימונים שבחיים שלך לא ראית ובחיים לא תראה שלט מלך שהוא שלט בממלכה הזו הממלכה הזו שגגה אבל שהוא מת או נרצח הוא השאיר רמזים לאוצר האבוד שלו,זה אחד הרמזים האחרונים,הבנת?".

איתי
    אתה מחפש פוקימון עשב באזור אתה מצליח לראות פוקימון אחד,אתה מצליח לראות ברמי ירוק וקטן ולידו יש שני ברמי,אחד חום ואחד ורוד,אתה מבין שאלו שלושת הסוגים של הברמי:עשב,מתכת ואדמה!

Tobi
    אתה מושיט את ידך השמאלית למאמן,בהתחלה הוא נראה לך נחמד אבל שהוא מביט ביד השמאלית שלך בזלזול והוא אומר לך:"כן,להתראות" הוא ממשיך בדרכו.

JustDor
    האחות ג'וי מתקרבת אל טורצ'יק רושמת משהו בפנקס קטן והיא אומרת לך:"יש לטורצ'יק שלך מזל,היא לא נפגעה הרבה אבל לא כדאי שהיא תלחם בזמן הקרוב,אם היא תילחם אז שתשתמש במתקפות שלא פיזיות,בסדר?".

סאסקה קון
    הפיג'י הפראי משתמש במתקפת סופת חול שמעוורת לכמה דקות את באלבזור שלך,באלבזור שלך משתמש בעיוורון מושלם בשלושה כדורי אנרגיה חזקים במיוחד שלא פוגעים בפיג'י הזה.

Gallade
    אתה וג'ון נותנים את הפוקדע שלכם לאנשי הביטחון,הם בודקים את הפוקדע במכשירים מיוחדים,המאבטח שהחזיק אותך אמר לך:"תומר מהעיירה לילירוט,אין תגים ומחזיק פיפלאפ האם המידע הזה נכון?".

Druddigon man
    המאמן אומר לך:"בשביל לשלוט במתקפת מיקוד אנרגיה אתה צריך להיות מחובר לפוקימון שלך,סניבי שלך הרגישה שאתה די מפחד אז היא גם פחדה,מה שגרם למתקפת מיקוד האנרגיה לשלוט על סניבי ולנצח את סניבי,הבנת?".

ExtremeStyle
    המאמנת אומרת לך:"לא יודעת,דיינו שלי ואני חזקים אבל לא מספיק,נראה לי אני אלך לכיוון צפון המחוז,לדוג'ו הדרקון שבעיר הצפונית ביותר,יש האומרים שכבר מאה שנים שהעיירה הזו קיימת,מכון העיר הוא מסוג דרקון".

שכול אחד ישלח לי את הכינוי הקודם שלו ואת הכינוי הנוכחי שלו,מובן,מי שלא ישלח יצא מהמ''ת.
    "או זה לא טוב!באלבזור תנסה להתנער מהחול הזה ואז תנסה לתפוס אותו במקום אחד כלשהו נגיד עם עלי הגפן שלך ותפציץ אותו בכדור אנרגיה!"אני צועק בלחץ לבאלבזור'אני מקוה שזה יצליח!'
    -------------------------------
    נשארתי אותו דבר מאז ההרשמה לשלוח?

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    KaKashi
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון השני לזה שהלך המאמן המזלזל,אתה רואה פתק קטן שבו כתוב:"לך בעקבות הקול ותגלה חשיכה נסתרת" אתה שומע לחשוש כמו של נחש מגיע מכיוון העיר הבאה.

סאסקה קון
    *לא.
    באלבזור מתנער מהחול,באלבזור משתמש במתקפת עלי תער שפוגעים בפיג'י אך פיג'י מגיב במתקפת ניקור מקדחה שמפספס את באלבזור.

Born This Way
    איש הביטחון מוציא כרטיס מגנטי קטן הוא נותן לך אותו,אתה רואה שבכרטיס כתוב:"אורח,לאדון סטון" אתה רואה שבכרטיס המגנטי של ג'ון כתוב:"אורח,למעבדות המחקר".

Real Spartan
    גליגר משתמש במתקפת ניב קרח שמפספסת את נינדוקינג.
    נינדוקינג משתמש במתקפת קרן מלכותית שמפספסת ובמזל את גליגר,מלך הזירה האמיתי אומר לך:"יש לך מזל שמתקפת הקרן המלכותית שלי לא פגעה בגליגר,המתקפה הזו יכולה לחסל את היריב במכה אחת".

4. משתמש מנוסה
    Born This Way
    איש הביטחון מוציא כרטיס מגנטי קטן הוא נותן לך אותו,אתה רואה שבכרטיס כתוב:"אורח,לאדון סטון" אתה רואה שבכרטיס המגנטי של ג'ון כתוב:"אורח,למעבדות המחקר".
    "תודה רבה!" אגיד לאנשי הביטחון ואז אעלה לקומה החמישית כדי לפגוש את אדון סטון כדי לגלות איפה הבידריל האדום.

5. היכל התהילה
    Real Spartan
    נינדוקינג משתמש במתקפת קרן מלכותית שמפספסת ובמזל את גליגר,מלך הזירה האמיתי אומר לך:"יש לך מזל שמתקפת הקרן המלכותית שלי לא פגעה בגליגר,המתקפה הזו יכולה לחסל את היריב במכה אחת".
    "תשתמש שוב בניב קרח!" אורה לו שוב ואקווה בכל כוחי שיצליח לפגוע

6. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Born This Way
    אתה עולה במעלית,נפרד מג'ון,אתה מגיע למסדרון בעל שלושה דלתות,אתה רואה שבדלת הראשונה כתוב "סטיבן סטון" אתה שומע קולות,אתה שומע קול קר ומוכר שאומר:"מיסטר סטון,אמרת שתיתן לי את מאובן הארודקטייל שמצאת אם אתן לך את הבידריל האדום" אתה שומע קול חדש שאומר:"אמרתי,אבל לא באמת חשבתי שתביא אותו!" הקול הקר אומר:"אבל כן הבאתי".

Real Spartan
    ניב הקרח של גליגר פוגע בכתפו של נינדוקינג שמגיב באגרוף שמיים מדויק בבטנו של גליגר,אתה רואה שגליגר משתמש בזנבו בשביל לפגוע בפרצופו של נינדוקינג אבל הוא לא מצליח.

7. משתמש מנוסה
    Born This Way
    אתה עולה במעלית,נפרד מג'ון,אתה מגיע למסדרון בעל שלושה דלתות,אתה רואה שבדלת הראשונה כתוב "סטיבן סטון" אתה שומע קולות,אתה שומע קול קר ומוכר שאומר:"מיסטר סטון,אמרת שתיתן לי את מאובן הארודקטייל שמצאת אם אתן לך את הבידריל האדום" אתה שומע קול חדש שאומר:"אמרתי,אבל לא באמת חשבתי שתביא אותו!" הקול הקר אומר:"אבל כן הבאתי".
    אני אדפוק על הדלת ואגיד, "סטיבן? אני צריך לדבר איתך..." ואז אכנס לחדר שבו שמעתי את הדיבורים על הבידריל.

8. היכל התהילה
    Real Spartan
    ניב הקרח של גליגר פוגע בכתפו של נינדוקינג שמגיב באגרוף שמיים מדויק בבטנו של גליגר,אתה רואה שגליגר משתמש בזנבו בשביל לפגוע בפרצופו של נינדוקינג אבל הוא לא מצליח.
    "תתקוף אותו בכנף פלדה ואז בניב קרח!" אורה לו

9. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan
    פיקאצ'ו מניע את ראשו לסירוב אבל אתה רואה שמיד אחרי זה הוא יורד על ארבע ומתכונן להתנפל על נינדורן הזכר,אתה מבין שהוא מוכן לקרב.
    אני אומר לפיקאצ'ו: "אוקי, בוא נתחיל בקרב הזה פיקאצ'ו מולו, הוא נראה שהוא רוצה קרב תתכונן" ואז אני אומר: "צא אליו ברעם ואז במהירות בכל הכוחות שלך" ואז אני מחכה למהלך שיעשה הפיקאצ'ו שלי.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

10. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    KaKashi
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון השני לזה שהלך המאמן המזלזל,אתה רואה פתק קטן שבו כתוב:"לך בעקבות הקול ותגלה חשיכה נסתרת" אתה שומע לחשוש כמו של נחש מגיע מכיוון העיר הבאה.

סאסקה קון
    *לא.
    באלבזור מתנער מהחול,באלבזור משתמש במתקפת עלי תער שפוגעים בפיג'י אך פיג'י מגיב במתקפת ניקור מקדחה שמפספס את באלבזור.

Born This Way

Real Spartan

"יפה מאוד באלבזור למדת עלי תער!עכשיו תשתמש בכדור אנרגיה וישר אחרי זה תפזר מתקפת עלי תער שתפגע בו"אני אומר לו מעודד מהמתקפה החדשה'אז בכל זאת יש לנו ססיכוי

11. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Cladino
    המאמן המוזר הזה אומר לך:"אם באת בשביל ללמד מנצ'קלס מתקפות אופל אז טעית במקום,היית צריך ללכת לארץ לעולם-לא,מנצ'קלס לא יכול ללמוד מתקפות אופל".
    אתה קצת מתבאס בגלל מה שהמאמן המסתורי אמר לך,אתה רואה שהוא נעלם ואחרי זה אתה שומע את הפוקדע שלך מתחיל לצפצף.

The KoDak
    החוקר המסתורי הזה אומר לך:"לפני עשרת אלפים שנה בערך המחוז האבוד 'אסטריה' שהיה בעל פוקימונים שבחיים שלך לא ראית ובחיים לא תראה שלט מלך שהוא שלט בממלכה הזו הממלכה הזו שגגה אבל שהוא מת או נרצח הוא השאיר רמזים לאוצר האבוד שלו,זה אחד הרמזים האחרונים,הבנת?".

איתי
    אתה מחפש פוקימון עשב באזור אתה מצליח לראות פוקימון אחד,אתה מצליח לראות ברמי ירוק וקטן ולידו יש שני ברמי,אחד חום ואחד ורוד,אתה מבין שאלו שלושת הסוגים של הברמי:עשב,מתכת ואדמה!

Tobi
    אתה מושיט את ידך השמאלית למאמן,בהתחלה הוא נראה לך נחמד אבל שהוא מביט ביד השמאלית שלך בזלזול והוא אומר לך:"כן,להתראות" הוא ממשיך בדרכו.

JustDor
    האחות ג'וי מתקרבת אל טורצ'יק רושמת משהו בפנקס קטן והיא אומרת לך:"יש לטורצ'יק שלך מזל,היא לא נפגעה הרבה אבל לא כדאי שהיא תלחם בזמן הקרוב,אם היא תילחם אז שתשתמש במתקפות שלא פיזיות,בסדר?".

סאסקה קון
    הפיג'י הפראי משתמש במתקפת סופת חול שמעוורת לכמה דקות את באלבזור שלך,באלבזור שלך משתמש בעיוורון מושלם בשלושה כדורי אנרגיה חזקים במיוחד שלא פוגעים בפיג'י הזה.

Gallade

Druddigon man
    המאמן אומר לך:"בשביל לשלוט במתקפת מיקוד אנרגיה אתה צריך להיות מחובר לפוקימון שלך,סניבי שלך הרגישה שאתה די מפחד אז היא גם פחדה,מה שגרם למתקפת מיקוד האנרגיה לשלוט על סניבי ולנצח את סניבי,הבנת?".

ExtremeStyle
    המאמנת אומרת לך:"לא יודעת,דיינו שלי ואני חזקים אבל לא מספיק,נראה לי אני אלך לכיוון צפון המחוז,לדוג'ו הדרקון שבעיר הצפונית ביותר,יש האומרים שכבר מאה שנים שהעיירה הזו קיימת,מכון העיר הוא מסוג דרקון".

שכול אחד ישלח לי את הכינוי הקודם שלו ואת הכינוי הנוכחי שלו,מובן,מי שלא ישלח יצא מהמ''ת.
    "אז אתה אומר לי להיות יותר בטוח בעצמי!" אסכם "תודה על העצה,מעכשיו אתנהג ככה..
    "תגיד,רוצה קרב פוקימונים?" אשאל לפתע.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    KaKashi
    "מה זה שם?" אומר לעצמי ואלך בכיוון הקול של הנחש.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ExtremeStyle

"אה אוקיי, אני חושב שאלך לכיוון המכון הראשון, יש לך אולי מושג איפה הוא נמצא?" אשאל בחיוך

14. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    JustDor
    "אני מבין" אענה לאחות ג'וי וארכין פני כלפי מטה. דמעה קטנה תרטיב את עיני הימנית ותנזול על לחיי עד תתרסק על ריצפת מרכז הפוקימונים. אנשום עמוק. אביט בטורצ'יק הקטנה, ארים אותה בשתי ידיי, אודה לאחות ג'וי ולנער בשנית ואצא עם טורצ'יק ממרכז הפוקימונים.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

15. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Cladino
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אין לי כינוי קודם, נשארתי אותו דבר

"מה קרה?" אני שואל בתמיהה ובבאסה בגלל מה שאמר המאמן המוזר, ומוציא את הפוקדקס לראות מה הואר רוצה תוך כדי רטינה ומילמולים זועפים
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

עמוד 28 מתוך 49 ראשוןראשון ... 18262728293038 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •