פורסם במקור על ידי
Yuma Tsukumo
Cladino
אתה רואה שמנצ'קלס עוצם עיניים ומסביבו זוהר כחול מוזר מאוד,הפרופסור אומר לך:"הוא השתמש במתקפת מנוחה,תחזיר אותו לפוכדור שלו,וברגע שתזדקק לו הוא יהיה כמו חדש".
The KoDak
הפרופסור אומר לך:"הרטטה הזוהר הוא רטטה,רק שהוא בצבע אחר מרטטה רגיל,פשוט יש פה רטטה זוהר שהוא מסוכן מאוד,הוא מתקיף רטטה אחרים וגורם להם פציעות קשות,אנחנו צריכים מישהו שיסלק אותו,אולי אתה מוכן,אם תעשה את זה אני אתן לך ביצת וולפיקס כפרס,מה דעתך?".
איתי
אתה והמאמנת שהכרת ממתקדמים אל עבר מעבדת הפרופסור,אתה רואה שלושה בידופים קטנים וחמודים מסתכלים עליך ועל המאמנת,היא אומרת לך:"חבל,אם לא היה לי סקווירטל הייתי תופסת איזה בידוף אחד".
JustDor
אתה מכין לעצמך חביתה,אחרי עשר דקות בשעה עשר וארבעים אתה יוצא לכיוון המעבדה,אתה רואה שהשמש לאט לאט מתקדמת אל מרכז השמיים,אתה רואה שני פסים חולפים במהירות בשמיים,אחד כחול והשני אדום.
גאנחשנ''ד
אתה מתקדם בעיירה שבא גרת במשך מספר שנים טובות,אתה רואה בניין ישן,לידו שלט שבו כתוב:"מעבדת פרופסור אוק,מרכז לאימוני פוקימוני נורמל".
Kayoger
אתה מתקדם אל עבר המעבדה של פרופסור אוק כשאתה רואה שלושה ילדים בערך בגיל עשר,אתה רואה שני בנים ובת אחת,אתה שומע שהילדה אומרת לך:"עצור כאן!".
כול מי שלא כתבתי לו "תגיב להתחלה" בינתיים לא רשום,מחר אני אשלח לכול אחד ה''פ אם הוא צריך לתקן משהו והוא יגיד לי בה''פ [מי שיעשה את זה במשחק עצמו לא ירשם]שהוא ערך.