פורסם במקור על ידי
Yuma Tsukumo
Cladino
המאמן המוזר הזה אומר לך:"אם באת בשביל ללמד מנצ'קלס מתקפות אופל אז טעית במקום,היית צריך ללכת לארץ לעולם-לא,מנצ'קלס לא יכול ללמוד מתקפות אופל".
אתה קצת מתבאס בגלל מה שהמאמן המסתורי אמר לך,אתה רואה שהוא נעלם ואחרי זה אתה שומע את הפוקדע שלך מתחיל לצפצף.
The KoDak
החוקר המסתורי הזה אומר לך:"לפני עשרת אלפים שנה בערך המחוז האבוד 'אסטריה' שהיה בעל פוקימונים שבחיים שלך לא ראית ובחיים לא תראה שלט מלך שהוא שלט בממלכה הזו הממלכה הזו שגגה אבל שהוא מת או נרצח הוא השאיר רמזים לאוצר האבוד שלו,זה אחד הרמזים האחרונים,הבנת?".
איתי
אתה מחפש פוקימון עשב באזור אתה מצליח לראות פוקימון אחד,אתה מצליח לראות ברמי ירוק וקטן ולידו יש שני ברמי,אחד חום ואחד ורוד,אתה מבין שאלו שלושת הסוגים של הברמי:עשב,מתכת ואדמה!
Tobi
אתה מושיט את ידך השמאלית למאמן,בהתחלה הוא נראה לך נחמד אבל שהוא מביט ביד השמאלית שלך בזלזול והוא אומר לך:"כן,להתראות" הוא ממשיך בדרכו.
JustDor
האחות ג'וי מתקרבת אל טורצ'יק רושמת משהו בפנקס קטן והיא אומרת לך:"יש לטורצ'יק שלך מזל,היא לא נפגעה הרבה אבל לא כדאי שהיא תלחם בזמן הקרוב,אם היא תילחם אז שתשתמש במתקפות שלא פיזיות,בסדר?".
סאסקה קון
הפיג'י הפראי משתמש במתקפת סופת חול שמעוורת לכמה דקות את באלבזור שלך,באלבזור שלך משתמש בעיוורון מושלם בשלושה כדורי אנרגיה חזקים במיוחד שלא פוגעים בפיג'י הזה.
Gallade
אתה וג'ון נותנים את הפוקדע שלכם לאנשי הביטחון,הם בודקים את הפוקדע במכשירים מיוחדים,המאבטח שהחזיק אותך אמר לך:"תומר מהעיירה לילירוט,אין תגים ומחזיק פיפלאפ האם המידע הזה נכון?".
Druddigon man
המאמן אומר לך:"בשביל לשלוט במתקפת מיקוד אנרגיה אתה צריך להיות מחובר לפוקימון שלך,סניבי שלך הרגישה שאתה די מפחד אז היא גם פחדה,מה שגרם למתקפת מיקוד האנרגיה לשלוט על סניבי ולנצח את סניבי,הבנת?".
ExtremeStyle
המאמנת אומרת לך:"לא יודעת,דיינו שלי ואני חזקים אבל לא מספיק,נראה לי אני אלך לכיוון צפון המחוז,לדוג'ו הדרקון שבעיר הצפונית ביותר,יש האומרים שכבר מאה שנים שהעיירה הזו קיימת,מכון העיר הוא מסוג דרקון".
שכול אחד ישלח לי את הכינוי הקודם שלו ואת הכינוי הנוכחי שלו,מובן,מי שלא ישלח יצא מהמ''ת.