Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 49 ראשוןראשון ... 20282930313240 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 734
  1. משתמש מנוסה
    שם: אילן

JustDor
    אתה יוצא עם טורצ'יק ממרכז הפוקימונים,אתה מרגיש כאב קל ברגלך השמאלית אך אתה מצליח להתגבר על הכאב,אתה רואה שלושה פוקימוני כנף אחרים ממה שפגשת קודם הפעם ששלושתם הם קורומורי,פוקימון מתכת-כנף ממחוז ג'וטו.
    מילותיה של האחות ג'וי יהדהדו בראשי, "אסור להילחם!" אומר לעצמי ואמשיך להצעוד לאט אל עבר דרך 1.
    "טורצ'יק, המסע שלנו מתחיל עכשיו!" אומר בהתרגשות וטורצ'יק ששוכבת בין זרועותי תעלה חיוך קטן.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Cladino
    האיש המסתורי מוציא אקדח ומכוון אותו ליבך הוא אומר לך:"מחתרת הפוקימונים שואלת,ועכשיו,תענה לי אתה מהצידיים או מצוות די,תענה עכשיו או שתמות".

KaKashi
    אתה שומע קול שאומר לך:"אבל קודם אני צריך שתעשה בשבילי משהו,בעיר ויולט יש מגדל גבוה מאוד,בראש המגדל יש מישהו שמישהו מסתורי מאוד,אני רוצה שתבקש ממנו את פוכדור ה-GC,אוקיי?".

JustDor
    *מזל טוב,פתחת את ע''מ 30,במה אתה בוחר,קרינדוס או שילדון?
    טורצ'יק גם מחייכת אליך,חיוכה נראה קצת מאולץ אך היא יורדת מידיך,היא מסתכלת על שיח קרוב כאילו היא מחכה למשהו.

Born This Way
    סטיבן מדליק את המחשב שלו,הוא מפעיל תוכנה,אתה שומע את קולו של דארק מגיע מהמחשב הוא אומר:"סטיבן,למה התקשרת אליי?" סטיבן אומר לו:"יש פה איזה ילד שאומר ששלחת אותו למציאת הבידריל הנדיר,זה נכון?" אתה שומע שדארק אומר:"תסובב את המחשב" הוא מסתובב את המחשב לכיוונך אך דארק אומר:"כן,זה הוא תיתן לו אותו" סטיבן מושיט לך פוכדור.

Druddigon man
    אתה נפרד מג'ון קיסר וממשיך בדרכך למרכז הפוקימונים של העיירה סנדג'ם,אתה נכנס למרכז ואתה רואה שהאחות ג'וי נראת טיפה לחוצה,היא רושמת משהו בפנקסה,אתה שומע אחות ג'וי נוספת אומרת לראשונה:"החבורה מכה שנית".

Ronaldo7
    פיקאצ'ו שולח מתקפת חשמל לא ברורה לנינדורן הזכר שמצליח להתחמק.
    פיקאצ'ו שולח שלושה כוכבי מהירות חזקים ומהירים אך נינדורן משתמש בניב רעל שמפוצץ את שלושת הכוכבים.

Real Spartan
    *אזהרה צהובה,עוד שתי פעמים ואתה לא משקיע אתה עף.
    *ניב אש ומתקפת זנב.
    גליגר מתאושש מהמתקפה של נינדוקינג והוא משתמש בכנף מתכת.
    הכנפיים של גליגר הופכות להיות אפורות יותר ויותר הכנפיים של גליגר פוגעות בפניו של נינדוקינג שמשתמש במתקפת קרן מלכותית ששוב מפספסת.

VipNick
    הילדה אומרת לך:"אני יודעת איפה אפשר להשיג פוקימוני מים,יש ליד העיר ויולט מערה קטנה שקוראים לה מערת החיבור,במערה הזו יש שלושה פוקימונים מאוד חזקים ונדירים,לפרס,דרטיני ויש גם לוגיה,לפי מה שהבנתי המנהיגה מקבלת גם דרטיני בתור פוקימון מים,לא יודעת למה".

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    KaKashi
    אתה שומע קול שאומר לך:"אבל קודם אני צריך שתעשה בשבילי משהו,בעיר ויולט יש מגדל גבוה מאוד,בראש המגדל יש מישהו שמישהו מסתורי מאוד,אני רוצה שתבקש ממנו את פוכדור ה-GC,אוקיי?".
    "כדור ה-GS?סלבי לא נמצא שם?" אשאל את האיש בדרכי להמשך המסע שלי.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Born This Way
    סטיבן מדליק את המחשב שלו,הוא מפעיל תוכנה,אתה שומע את קולו של דארק מגיע מהמחשב הוא אומר:"סטיבן,למה התקשרת אליי?" סטיבן אומר לו:"יש פה איזה ילד שאומר ששלחת אותו למציאת הבידריל הנדיר,זה נכון?" אתה שומע שדארק אומר:"תסובב את המחשב" הוא מסתובב את המחשב לכיוונך אך דארק אומר:"כן,זה הוא תיתן לו אותו" סטיבן מושיט לך פוכדור.
    "תודה רבה!" אגיד לסטיבן, ואז אלך משם כדי לחפש את ג'ון כדי להראות לו שקיבלתי את הבידריל האדום.
    לאחר מכן אצא משם עם ג'ון ואז אחזור למכון של דארק עם ג'ון.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    KaKashi
    הקול אומר לך:"כן,כדור ה-GS באמת מחזיק את סלבי אך לא כרגע" אתה רואה שמופיע לפניך פוקימון ירוק וקטן בעל עיניים גדולות,אתה מסתכל על סלבי,הוא מחייך אליך ואומר לך:"אני צריך את כדור ה-GS בשביל לקבל את מלוא כוחי ושאני אקבל את זה אני אגמול לך,בסדר?".

Born This Way
    אתה יורד במעלית ואתה רואה את ג'ון מחכה לך מחוץ לבניין,אתה מוציא את הפוקימון שבפוכדור ואתה רואה בידריל זוהר ואדום,אתה רואה שג'ון מסתכל על הבידריל האדום בהערצה".

6. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    Cladino
    האיש המסתורי מוציא אקדח ומכוון אותו ליבך הוא אומר לך:"מחתרת הפוקימונים שואלת,ועכשיו,תענה לי אתה מהצידיים או מצוות די,תענה עכשיו או שתמות".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "וואו גבר, תרגע. אני מהציידים, אם אתה לא מאמין לי אתה יכול לשאול את פרופסור אוק." אני אומר ומושיט לו את הפוקדקס שלי בבהלה.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Born This Way
    אתה יורד במעלית ואתה רואה את ג'ון מחכה לך מחוץ לבניין,אתה מוציא את הפוקימון שבפוכדור ואתה רואה בידריל זוהר ואדום,אתה רואה שג'ון מסתכל על הבידריל האדום בהערצה".
    "יאללה בוא נביא אותו למנהיג מכון, דארק." אגיד לג'ון ואז אחזיר את הבידריל האדום לפוכדור שלו ואז ארוץ משם עם ג'ון למכון שבו נמצא דארק.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Cladino
    *שיש "..."זה אומר שיש הפרעות בקשר.
    אתה שומע את קולו של פרופסור רואן בוקע מהמכשיר הוא אומר לך:"יואב...תקשיב...טוב...סכנה...צוות...ציידים...זה ירות!".

DarKodak
    האיש אומר לך:"טוב,שאר הרמזים אצל שאר חבורת המחקר הזו,אחד מהחבורה נעלם באופן מסתורי מאוד,הדבר האחרון שידוע שהוא היה בקרב פוקימונים נגד איזה מאמן ששמו דארץ או משהו כזה".

KaKashi
    אתה ממשיך עם הקול של הנחש,אתה נכנס לתוך יער אפל אתה שומע שהלחשוש של הנחש הולך וגובר,לבסוף אתה שומע קול רועם של איש שאומר:"מי מעז להגיע ליער הנחשים?".

JustDor
    אתה יוצא עם טורצ'יק ממרכז הפוקימונים,אתה מרגיש כאב קל ברגלך השמאלית אך אתה מצליח להתגבר על הכאב,אתה רואה שלושה פוקימוני כנף אחרים ממה שפגשת קודם הפעם ששלושתם הם קורומורי,פוקימון מתכת-כנף ממחוז ג'וטו.

סאסקה קון
    באלבזור מנסה להשתמש במתקפת עלי תער שוב אבל הוא לא מצליח,אתה שומע קול של ילדה שאומרת:"לא נורא,באלבזור אמיתי חייב ללמוד עלי תער בשביל להיות פוקימון עשב טוב".

Born This Way
    אתה פותח את הדלת,אתה רואה שני אנשים,אחד בעל איש עם שיער אפור מתכת קצת עייף בעל עיניים שחורות,האיש השני עם גלימה אדומה,אתה רואה שהאיש בעל הגלימה האדומה מתקרב לחלון ואז הוא קופץ ממנו,האיש האחר אומר לך:"מוזר מאוד,מעניין למה הוא קפץ?".

Druddigon man
    המאמן אומר לך:"מצטער אבל אני חייב ללכת לעיר קנלייב,יש לי משהו להעביר למנהל הספרייה של המחוז" הוא מראה לך מזוודת מתכת שעליה יש שתי אותיות KC.

Ronaldo7
    פיקאצ'ו משתמש במתקפת חשמל לא ברורה שנשלחת אל הנינדורן הזכר שמתחמק בצורה מהירה מאוד ממתקפת החשמל המסתורית,המהירות של פיקאצ'ו נשלחת מדויקת מאוד לפניו של נינדורן.

Real Spartan
    גליגר שלך משתמש בכנף מתכת יחד עם ניב הקרח ויצר ניב מתכת חזק מאוד שפוגע בנינדוקינג בידו השמאלית אך נינדוקינג משתמש בקרן על שפוגעת ישירות בגליגר.

מי שיפתח את ע''מ 30 יקבל או שילדון או קרינדוס,לפי בחירתו.
    "באלבזור תשתמש עכשיו בכמה שיותר עלי תער ותנסה לפגוע בו חזק!!"אני אומר לו ומסתכל לעבר הילדה"מי את?"אני שואל אותה

9. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Cladino

KaKashi

JustDor
    טורצ'יק גם מחייכת אליך,חיוכה נראה קצת מאולץ אך היא יורדת מידיך,היא מסתכלת על שיח קרוב כאילו היא מחכה למשהו.

Born This Way

Druddigon man
    אתה נפרד מג'ון קיסר וממשיך בדרכך למרכז הפוקימונים של העיירה סנדג'ם,אתה נכנס למרכז ואתה רואה שהאחות ג'וי נראת טיפה לחוצה,היא רושמת משהו בפנקסה,אתה שומע אחות ג'וי נוספת אומרת לראשונה:"החבורה מכה שנית".

Ronaldo7
    פיקאצ'ו שולח שלושה כוכבי מהירות חזקים ומהירים אך נינדורן משתמש בניב רעל שמפוצץ את שלושת הכוכבים.

Real Spartan
    *אזהרה צהובה,עוד שתי פעמים ואתה לא משקיע אתה עף.
    *ניב אש ומתקפת זנב.
    גליגר מתאושש מהמתקפה של נינדוקינג והוא משתמש בכנף מתכת.
    הכנפיים של גליגר הופכות להיות אפורות יותר ויותר הכנפיים של גליגר פוגעות בפניו של נינדוקינג שמשתמש במתקפת קרן מלכותית ששוב מפספסת.

VipNick
    הילדה אומרת לך:"אני יודעת איפה אפשר להשיג פוקימוני מים,יש ליד העיר ויולט מערה קטנה שקוראים לה מערת החיבור,במערה הזו יש שלושה פוקימונים מאוד חזקים ונדירים,לפרס,דרטיני ויש גם לוגיה,לפי מה שהבנתי המנהיגה מקבלת גם דרטיני בתור פוקימון מים,לא יודעת למה".
    "מה לעזעזל..?" אמלמל לעצמי ואגש לאחיות ג'וי "למה אתם נראות לחוצות? ואיזה חבורה מכה שנית בדיוק..?" אשאל אותם בסקרנות..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    DarKodak
    האיש אומר לך:"שמי רפאל ואני חוקר פוקימונים,כמו שאמרתי אני מחפש את האוצר של המחוז האבוד,רק שתדע יום יבוא והמים יחדרו לתוך המחוזות וישמידו אותם כליל".

תקשיבו,אם לא תשקיעו בתגובות אני מעיף אתכם מהמשחק הזה,אין לי בעיה להעיף אתכם אני אביא שחקנים אחרים שרוצים ויכולים להשקיע,למה שכאלה שלא משקיעים יתפסו להם את המקום?
    עוד פעם אחת מישהו לא משקיע בתגובות הוא עף מהמשחק,זה ברור?
    תבין משהו...בלי להתלונן כלכך,גם אתה יכול להשקיע יותר בתגובות,כי הן לא מפרטות מספיק מידע וזה מעצבן.
    ~
    "תגיד...אז מה אני צריך לעשות,כלומר כדי למצוא את האוצר של המחוז האבוד? יש בידי את הרמז האחרון,עכשיו...מה אני עושה?" אשאל את רפאל.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    JustDor
    שילדון, אני מבקש שתשלב אותו במסע ושהוא לא סתם יהיה אצלי. (יענו שאני אפגוש אותו ואלכוד אותו).
    ----------------
    אביט בטורצ'יק הקטנה הנועצת מבט בשיח. אתכופף מעט ואשאל בקול תמים "מה קרה טורצ'יק?" ואחכה לתגובתה.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    KaKashi
    הקול אומר לך:"כן,כדור ה-GS באמת מחזיק את סלבי אך לא כרגע" אתה רואה שמופיע לפניך פוקימון ירוק וקטן בעל עיניים גדולות,אתה מסתכל על סלבי,הוא מחייך אליך ואומר לך:"אני צריך את כדור ה-GS בשביל לקבל את מלוא כוחי ושאני אקבל את זה אני אגמול לך,בסדר?".
    "אוקיי סלבי, אבל זה יקח קצת זמן.." אומר לסלבי במחילה.לאחר מכן אלך לכיוון העיר הבאה.
    NYO HO HO BITCH

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Ronaldo7
    אני אומר לפיקאצ'ו: "פיקאצ'ו אני יודע שאתה יכול לנצח אותו" ואז אני ממשיך: "פיקאצ'ו תשתמש במהירות הכי חזקה שלך וביחד עם המהירות תשלח רעם ושהכל יגיע אל הפוקימון הזה" ואז אני מחכה שהמהלך יקרה.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

14. משתמש סופר ספאמר
    Cladino
    המאמן המוזר הזה אומר לך:"אם באת בשביל ללמד מנצ'קלס מתקפות אופל אז טעית במקום,היית צריך ללכת לארץ לעולם-לא,מנצ'קלס לא יכול ללמוד מתקפות אופל".
    אתה קצת מתבאס בגלל מה שהמאמן המסתורי אמר לך,אתה רואה שהוא נעלם ואחרי זה אתה שומע את הפוקדע שלך מתחיל לצפצף.

The KoDak
    החוקר המסתורי הזה אומר לך:"לפני עשרת אלפים שנה בערך המחוז האבוד 'אסטריה' שהיה בעל פוקימונים שבחיים שלך לא ראית ובחיים לא תראה שלט מלך שהוא שלט בממלכה הזו הממלכה הזו שגגה אבל שהוא מת או נרצח הוא השאיר רמזים לאוצר האבוד שלו,זה אחד הרמזים האחרונים,הבנת?".

איתי
    אתה מחפש פוקימון עשב באזור אתה מצליח לראות פוקימון אחד,אתה מצליח לראות ברמי ירוק וקטן ולידו יש שני ברמי,אחד חום ואחד ורוד,אתה מבין שאלו שלושת הסוגים של הברמי:עשב,מתכת ואדמה!

Tobi
    אתה מושיט את ידך השמאלית למאמן,בהתחלה הוא נראה לך נחמד אבל שהוא מביט ביד השמאלית שלך בזלזול והוא אומר לך:"כן,להתראות" הוא ממשיך בדרכו.

JustDor
    האחות ג'וי מתקרבת אל טורצ'יק רושמת משהו בפנקס קטן והיא אומרת לך:"יש לטורצ'יק שלך מזל,היא לא נפגעה הרבה אבל לא כדאי שהיא תלחם בזמן הקרוב,אם היא תילחם אז שתשתמש במתקפות שלא פיזיות,בסדר?".

סאסקה קון
    הפיג'י הפראי משתמש במתקפת סופת חול שמעוורת לכמה דקות את באלבזור שלך,באלבזור שלך משתמש בעיוורון מושלם בשלושה כדורי אנרגיה חזקים במיוחד שלא פוגעים בפיג'י הזה.

Gallade
    אתה וג'ון נותנים את הפוקדע שלכם לאנשי הביטחון,הם בודקים את הפוקדע במכשירים מיוחדים,המאבטח שהחזיק אותך אמר לך:"תומר מהעיירה לילירוט,אין תגים ומחזיק פיפלאפ האם המידע הזה נכון?".

Druddigon man
    המאמן אומר לך:"בשביל לשלוט במתקפת מיקוד אנרגיה אתה צריך להיות מחובר לפוקימון שלך,סניבי שלך הרגישה שאתה די מפחד אז היא גם פחדה,מה שגרם למתקפת מיקוד האנרגיה לשלוט על סניבי ולנצח את סניבי,הבנת?".

ExtremeStyle
    המאמנת אומרת לך:"לא יודעת,דיינו שלי ואני חזקים אבל לא מספיק,נראה לי אני אלך לכיוון צפון המחוז,לדוג'ו הדרקון שבעיר הצפונית ביותר,יש האומרים שכבר מאה שנים שהעיירה הזו קיימת,מכון העיר הוא מסוג דרקון".

שכול אחד ישלח לי את הכינוי הקודם שלו ואת הכינוי הנוכחי שלו,מובן,מי שלא ישלח יצא מהמ''ת.
    אני אומר ''יופי זה יהיה אימון מצוין בשביל בידוף וצ'ימצ'אר'' ואני זורק את הפוכדור שלהם באוויר ואומר ''צאו צ'ימצ'אר ובידוף'' אחרי זה אני אומר לבידוף ''תתקוף את הבורמי אדמה באקדח מים'' ואני מוסיף לצ'ימצ'אר ''תתקוף את הבורמי עשב ובורמי מתכת בגלגל להבה בכל הכוח שלך'' ואני חושב 'אני יהיה מוכן למכון שבעיר הזאת עם אני ינצח את כל השלושה ביחד' ואני מחכה לראות מה קורה

15. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    VipNick
    "וואו מגניב,תודה ו...להתראות" אגיד בחיוך בזמן שאצא לדרכי אל עבר מערת החיבור
    'מעניין אם יצא לי לראות את לוגיה' אחשוב בהתרגשות בזמן ההליכה

עמוד 30 מתוך 49 ראשוןראשון ... 20282930313240 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •