Pokemon GO
עמוד 31 מתוך 49 ראשוןראשון ... 21293031323341 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 451 עד 465 מתוך 734
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    Real Spartan
    *אזהרה צהובה,עוד שתי פעמים ואתה לא משקיע אתה עף.
    *ניב אש ומתקפת זנב.
    גליגר מתאושש מהמתקפה של נינדוקינג והוא משתמש בכנף מתכת.
    הכנפיים של גליגר הופכות להיות אפורות יותר ויותר הכנפיים של גליגר פוגעות בפניו של נינדוקינג שמשתמש במתקפת קרן מלכותית ששוב מפספסת.
    תאשר את ההמספר פוקימון שלך בהשרדות פוקימונ'ס, שלחתי ה"פ לפני כמה ימים..
    ---
    "תנסה לשלב ניב קרח עם ניב אש!" אורה לגליגר בהימור מוחלט.
    'אני מקווה שיהיו תוצאות טובות" אגיד לעצמי

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Cladino
    *עדיין לא שנית,אבל בסדר,לא נורא בעיה שלך.
    האיש המסתורי מכוון עליך אקדח והוא אומר לך:"מהציידים אהה,אתה והצבא שלך חטפתם את אבי ואת אחותי ועכשיו אני אחסל אותך!" אתה שומע יריית אקדח אבל הוא לא פוגע בך,אתה רואה את האיש ששלח אותך לפה מגיע הוא אומר לשני:"הוא לא מהציידים".

DarKodak
    רפאל אומר לך:"אתה לא צריך לעשות כלום בשביל למצוא את האוצר הזה,יש לך מטרה ברורה בחיים לא,המטרה שלך להיות מאסטר פוקימון נכון,גם לי הייתה מטרה כזו אבל בגלל שמצאתי את הרמז הראשון זה הרס את חיי ואת החיים של עוד אחרים שהיו טובים אליי,אני לא רוצה שזה יפגע גם בך,פשוט תיתן לי את הרמז האחרון או תשליכו לים הקרוב רק אל תצא לחפש את האוצר,אני מתחנן!".

יהודי בנשמה
    אתה מוציא להתקפה את צ'ימצ'אר ובידוף,אתה רואה שברמי האדמה וברמי העשב בורחים ישר מהקרב,אתה רואה שרק ברמי המתכת נשאר והוא משתמש בחוט מתכת על בידוף ולוכד אותו,אתה רואה שהוא תולה אותו על עץ,אתה מבין שרק אם תביס אותו תקבל את בידוף שלך בחזרה.

KaKashi
    *זה די דומה למשהו שעשיתי לך במ''ת הקודם לא?
    אתה יוצא מהיער המסתורי של סלבי,אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר ויולט,אתה מסתכל קצת למעלה ואתה רואה מרחוק מגדל קטן שכנראה שאם תהיה לידו הוא לא יהיה קטן,אתה מבין שזוהי המטרה שלך.

JustDor
    *אוקיי.
    אתה רואה שיוצא מהשיחים שילדון קטן וחמוד,הוא מסתכל עליך בחיבה רבה,אתה רואה שטורצ'יק לא בדיוק מחבבת את השילדון הזה,אתה רואה שהיא משתמשת בלהבה קטנה בשביל לפגוע בפניו של שילדון.

סאסקה קון
    הילדה אומרת לך:"אני מאמנת פוקימונים מסוג עשב,הפוקימונים שיש לי בינתיים זה קקנייה,איווזור זוהר ורוזליה" באלבזור מנסה להשתמש שוב בעלי תער אבל לא בהצלחה.

Born This Way
    אתה וג'ון עוברים במהירות רבה מאוד את יער פטלבורג,עוברים ליד בקתת עץ קטנה שכתוב בה:"לאי הקרוב" אתם מגיעים למכון העיר פטלבורג.

Druddigon man
    האחות ג'וי הראשונה אומרת לך:"יש חבורת מאמנים צעירה שמשליטה טרור על העיירה,החבורה משתמש בפוקימוני אש,מים ועשב בשביל להביס את יריביהם,אנחנו בעיירה מחפשים מישהו שיביס את החבורה".

Ronaldo7
    פיקאצ'ו שוב שולח את כוכבי המהירות שלו לכיוונו של הנינדורן הזכר אך הנינדורן הזכר משתמש במתקפת ציפורן לילה שמנפצת שניים מתוך שלושת הכוכבים,הכוכב השלישי פוגע בנינדורן בפניו,אתה רואה שפיקאצ'ו לא שולח את הרעם.

Real Spartan
    *אישרתי.
    אתה מנסה לשלב ניב קרח עם ניב אש ואתה רואה שהשילוב יוצר ניב רגיל לחלוטין,מאסטר הזירה אומר לך:"אם תנסה לשלב קרח עם אש זה יצור הפסד,רק שתדע".

VipNick
    הילדה אומרת לך:"חכה,רק שתדע,מערת החיבור היא במרחק שתי ערים מפה בערך,זה ייקח לך קצת זמן,אבל לא נורא מתישהו נגיע לשם,נכון?".

תשימו לב למה שאתם כותבים,תעברו על שגיאות כתיב או על ניסוח כי אחרת אני יכול לכתוב דברים שלא קשורים לכלום או סתם להבין משהו לא נכון ולדפוק לגמרי את השחקן,הבנתם?

3. היכל התהילה
    Real Spartan
    *אישרתי.
    אתה מנסה לשלב ניב קרח עם ניב אש ואתה רואה שהשילוב יוצר ניב רגיל לחלוטין,מאסטר הזירה אומר לך:"אם תנסה לשלב קרח עם אש זה יצור הפסד,רק שתדע".
    תסתכל באשכול הכי חדש בנעוץ.
    ---
    "טוב, אז תשתמש בניב אש!" אורה לגליגר כדי שנידוקינג ייתחמם.
    "עכשיו תשתמש בניב קרח!" אורה לגליגר כדי שנידוקינג ייתקרר במהירות ויהיה נזק גדול יותר.

4. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Cladino
    האיש המסתורי מכוון עליך אקדח והוא אומר לך:"מהציידים אהה,אתה והצבא שלך חטפתם את אבי ואת אחותי ועכשיו אני אחסל אותך!" אתה שומע יריית אקדח אבל הוא לא פוגע בך,אתה רואה את האיש ששלח אותך לפה מגיע הוא אומר לשני:"הוא לא מהציידים".

/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "אני עם פרופסור רואן. לפני דקה קיבלתי את מנצ'לקס שלי מהפרופסור רואן." אני אומר בדאגה ומושיט לו את הפוקדקס שלי כדי שידבר עם הפרופסור
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Born This Way
    אתה וג'ון עוברים במהירות רבה מאוד את יער פטלבורג,עוברים ליד בקתת עץ קטנה שכתוב בה:"לאי הקרוב" אתם מגיעים למכון העיר פטלבורג.
    "בוא ניכנס." אומר לג'ון, ואז אכנס איתו כדי להביא למנהיג המכון את הבידריל האדום.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    DarKodak
    רפאל אומר לך:"אתה לא צריך לעשות כלום בשביל למצוא את האוצר הזה,יש לך מטרה ברורה בחיים לא,המטרה שלך להיות מאסטר פוקימון נכון,גם לי הייתה מטרה כזו אבל בגלל שמצאתי את הרמז הראשון זה הרס את חיי ואת החיים של עוד אחרים שהיו טובים אליי,אני לא רוצה שזה יפגע גם בך,פשוט תיתן לי את הרמז האחרון או תשליכו לים הקרוב רק אל תצא לחפש את האוצר,אני מתחנן!".

תשימו לב למה שאתם כותבים,תעברו על שגיאות כתיב או על ניסוח כי אחרת אני יכול לכתוב דברים שלא קשורים לכלום או סתם להבין משהו לא נכון ולדפוק לגמרי את השחקן,הבנתם?
    "אני אצא איתך לחיפוש אחר האוצר,בסדר?" אומר לו ואתחיל ללכת כמה צעדים לעברו.
    "שינו כוח גדול ביחד,נוכל לנצח הרבה" אוסיף.

Spoiler ספוילר

7. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Cladino

DarKodak

יהודי בנשמה
    אתה מוציא להתקפה את צ'ימצ'אר ובידוף,אתה רואה שברמי האדמה וברמי העשב בורחים ישר מהקרב,אתה רואה שרק ברמי המתכת נשאר והוא משתמש בחוט מתכת על בידוף ולוכד אותו,אתה רואה שהוא תולה אותו על עץ,אתה מבין שרק אם תביס אותו תקבל את בידוף שלך בחזרה.

KaKashi
    אתה יוצא מהיער המסתורי של סלבי,אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר ויולט,אתה מסתכל קצת למעלה ואתה רואה מרחוק מגדל קטן שכנראה שאם תהיה לידו הוא לא יהיה קטן,אתה מבין שזוהי המטרה שלך.

JustDor
    *אוקיי.
    אתה רואה שיוצא מהשיחים שילדון קטן וחמוד,הוא מסתכל עליך בחיבה רבה,אתה רואה שטורצ'יק לא בדיוק מחבבת את השילדון הזה,אתה רואה שהיא משתמשת בלהבה קטנה בשביל לפגוע בפניו של שילדון.

סאסקה קון
    הילדה אומרת לך:"אני מאמנת פוקימונים מסוג עשב,הפוקימונים שיש לי בינתיים זה קקנייה,איווזור זוהר ורוזליה" באלבזור מנסה להשתמש שוב בעלי תער אבל לא בהצלחה.

Born This Way

Druddigon man
    האחות ג'וי הראשונה אומרת לך:"יש חבורת מאמנים צעירה שמשליטה טרור על העיירה,החבורה משתמש בפוקימוני אש,מים ועשב בשביל להביס את יריביהם,אנחנו בעיירה מחפשים מישהו שיביס את החבורה".

Ronaldo7
    פיקאצ'ו שוב שולח את כוכבי המהירות שלו לכיוונו של הנינדורן הזכר אך הנינדורן הזכר משתמש במתקפת ציפורן לילה שמנפצת שניים מתוך שלושת הכוכבים,הכוכב השלישי פוגע בנינדורן בפניו,אתה רואה שפיקאצ'ו לא שולח את הרעם.

Real Spartan
    *אישרתי.

VipNick
    הילדה אומרת לך:"חכה,רק שתדע,מערת החיבור היא במרחק שתי ערים מפה בערך,זה ייקח לך קצת זמן,אבל לא נורא מתישהו נגיע לשם,נכון?".

"נשמעת כמו צרה רצינית..." אמלמל לעצמי
    "נו,טוב,הרפתקאות זה אני! אני אעזור לכם!" אומר להם בשמחה,
    "מה צריך לעשות? איפה הם?" אומר להם ואז אזכר "אה,כן,ותוכלו לרפות לי את סניבי?" אשאל אותם ואושיט להם את הפוכדור שלה.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    KaKashi
    אתה מעתיקן מעצמך עומר.אני מקווה שזה לא יתקע אותי בעלילה כן?
    ------------------------------------------------------------------------------
    "קדימה-למגדל!" אומר וארוץ אל המגדל במחשבה של:"יופי, אני אעזור לסלבי!"
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    Cladino
    JustDor
    *אוקיי.
    "טורצ'יק!" אקרא ואאחוז בטורצ'יק הקטנה. ארים את טורצ'יק מעל פני האדמה ואלחש לה בחביבות "אין לך ממה להיבהל, הוא יכול להיות חבר חדש למסע הארוך שאנו עומדים להתחיל. אין כל רע בחבר צוות חדש".
    אוריד את טורצ'יק בחזרה לפני האדמה ואקרא "טורצי'ק! גחלת!" בהתרשות 'אסור לה להילחם קשה מידי' אחשוב לעצמי ואנשוך את שפתיי.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

10. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Cladino
    הבן אדם השני לוקח את הפוקדע שלך,מכניס אותו לתוך מחשב קטן הוא אומר לך:"יואב,מהעיירה סנדג'ם,מחזיק במנצ'קלס,ממחוז סינו,מאמן מתחיל,אין תגים המידע הזה נכון?".

DarKodak
    רפאל אומר לך:"לא,אני לא אתן לך להרוס את חייך,תיתן לי את הרמז האחרון,תמשיך בדרכך ותשכח ממה שקרה פה,הציפור השחורה מחפשת אותי ואת כול מי שמחפש את האוצר האבוד כדי להשמידו,הציפור השחורה היא לא פוקימון או בן אדם,היא יצור פי מאה יותר מסוכן".

KaKashi
    אתה ממשיך בכיוונך למגדל שבעיר ויולט,אתה רואה מאמן בעל גלימה אדומה הוא אומר לך:"בשביל לעבור פה תצטרך להילחם מולי בקרב של אחד על אחד,אם תנצח תוכל להמשיך בדרכך,אם תפסיד לא תוכל".

JustDor
    הגחלת של טורצ'יק פוגעת בפניו של שילדון,אך שילדון משתמש במתקפת ראש פלדה שפוגע ישירות בגופה טורצ'יק שלך.
    אתה רואה ששילדון וטורצ'יק מוכנים לעלות את הקרב לשלב הבא.

Born This Way
    אתה וג'ון נכנסים לתוך המכון,אתה רואה שדארק מאמן את הפדווין הזוהר שלו,הוא מסתובב אליך הוא אומר לך ולג'ון:"נו ידידיי,השגתם את הבידריל האדום האגדי שלי?".

Druddigon man
    אתה נותן לאחות ג'וי את הפוכדור של סניבי,היא מכניסה את הפוכדור לתוך מכונה בעלת שישה תאים בגודל של פוכדור רגיל,כעבור חמש דקות אתה רואה שעל הצג כתוב:"סניבי,מאה אחוזי אנרגיה" האחות ג'וי מוציאה את הפוכדור ונותנת לך אותו,האחות ג'וי השנייה אומרת לך:"תחפש בעיירה,החבורה תמיד פה בשעות האלה".

Real Spartan
    *עשיתי מה שכתוב שמה.
    ניב האש של גליגר באמת חימם את נינדוקינג על גליגר,הוא משתמש במתקפת אגרוף פלדה בבטנו של גליגר שנפגע חזק מאוד,ניב הקרח של גליגר מפספס בגלל שנינדוקינג מהיר מאוד למרות גופו הכבד.

11. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Born This Way
    אתה וג'ון נכנסים לתוך המכון,אתה רואה שדארק מאמן את הפדווין הזוהר שלו,הוא מסתובב אליך הוא אומר לך ולג'ון:"נו ידידיי,השגתם את הבידריל האדום האגדי שלי?".
    "כן השגנו אבל לפני כן, מה הפרס שלנו?" אשאל את דארק באי-הבנה בגלל שהוא לא סיפר לנו בהתחלת המשימה מה הפרס שלנו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    DarKodak
    רפאל אומר לך:"לא,אני לא אתן לך להרוס את חייך,תיתן לי את הרמז האחרון,תמשיך בדרכך ותשכח ממה שקרה פה,הציפור השחורה מחפשת אותי ואת כול מי שמחפש את האוצר האבוד כדי להשמידו,הציפור השחורה היא לא פוקימון או בן אדם,היא יצור פי מאה יותר מסוכן".
    "טוב, אז אני אשמור אותו אצלי" אומר ואמשיך בדרכי.

Spoiler ספוילר

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    KaKashi
    אתה ממשיך בכיוונך למגדל שבעיר ויולט,אתה רואה מאמן בעל גלימה אדומה הוא אומר לך:"בשביל לעבור פה תצטרך להילחם מולי בקרב של אחד על אחד,אם תנצח תוכל להמשיך בדרכך,אם תפסיד לא תוכל".
    "אוקיי." אומר לאיש ואוציא את טוטודייל מהפוכדור שלו ואחכה למהלך של האיש.
    NYO HO HO BITCH

14. היכל התהילה
    Real Spartan
    *עשיתי מה שכתוב שמה.
    ניב האש של גליגר באמת חימם את נינדוקינג על גליגר,הוא משתמש במתקפת אגרוף פלדה בבטנו של גליגר שנפגע חזק מאוד,ניב הקרח של גליגר מפספס בגלל שנינדוקינג מהיר מאוד למרות גופו הכבד.
    "תנסה שוב בניב קרח!" אגיד בשניה שהוא מפספס, הרי נידוקינג לא יהיה יצליח להתחמק פעמיים בהפרש של שניה

15. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    VipNick

"נגיע לשם?, מה הכוונה נגיע לשם? את מתכוונת לבוא איתי?" אשאל בחיוך ובמבוכה
    "הרי את אמרת שאת רוצה ללכת לעיר הדרקון או משהו כזה" אגיד בזמן שאתקרב אל הילדה בחיוך

עמוד 31 מתוך 49 ראשוןראשון ... 21293031323341 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •