Cladino
*עדיין לא שנית,אבל בסדר,לא נורא בעיה שלך.
האיש המסתורי מכוון עליך אקדח והוא אומר לך:"מהציידים אהה,אתה והצבא שלך חטפתם את אבי ואת אחותי ועכשיו אני אחסל אותך!" אתה שומע יריית אקדח אבל הוא לא פוגע בך,אתה רואה את האיש ששלח אותך לפה מגיע הוא אומר לשני:"הוא לא מהציידים".
DarKodak
רפאל אומר לך:"אתה לא צריך לעשות כלום בשביל למצוא את האוצר הזה,יש לך מטרה ברורה בחיים לא,המטרה שלך להיות מאסטר פוקימון נכון,גם לי הייתה מטרה כזו אבל בגלל שמצאתי את הרמז הראשון זה הרס את חיי ואת החיים של עוד אחרים שהיו טובים אליי,אני לא רוצה שזה יפגע גם בך,פשוט תיתן לי את הרמז האחרון או תשליכו לים הקרוב רק אל תצא לחפש את האוצר,אני מתחנן!".
יהודי בנשמה
אתה מוציא להתקפה את צ'ימצ'אר ובידוף,אתה רואה שברמי האדמה וברמי העשב בורחים ישר מהקרב,אתה רואה שרק ברמי המתכת נשאר והוא משתמש בחוט מתכת על בידוף ולוכד אותו,אתה רואה שהוא תולה אותו על עץ,אתה מבין שרק אם תביס אותו תקבל את בידוף שלך בחזרה.
KaKashi
*זה די דומה למשהו שעשיתי לך במ''ת הקודם לא?
אתה יוצא מהיער המסתורי של סלבי,אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר ויולט,אתה מסתכל קצת למעלה ואתה רואה מרחוק מגדל קטן שכנראה שאם תהיה לידו הוא לא יהיה קטן,אתה מבין שזוהי המטרה שלך.
JustDor
*אוקיי.
אתה רואה שיוצא מהשיחים שילדון קטן וחמוד,הוא מסתכל עליך בחיבה רבה,אתה רואה שטורצ'יק לא בדיוק מחבבת את השילדון הזה,אתה רואה שהיא משתמשת בלהבה קטנה בשביל לפגוע בפניו של שילדון.
סאסקה קון
הילדה אומרת לך:"אני מאמנת פוקימונים מסוג עשב,הפוקימונים שיש לי בינתיים זה קקנייה,איווזור זוהר ורוזליה" באלבזור מנסה להשתמש שוב בעלי תער אבל לא בהצלחה.
Born This Way
אתה וג'ון עוברים במהירות רבה מאוד את יער פטלבורג,עוברים ליד בקתת עץ קטנה שכתוב בה:"לאי הקרוב" אתם מגיעים למכון העיר פטלבורג.
Druddigon man
האחות ג'וי הראשונה אומרת לך:"יש חבורת מאמנים צעירה שמשליטה טרור על העיירה,החבורה משתמש בפוקימוני אש,מים ועשב בשביל להביס את יריביהם,אנחנו בעיירה מחפשים מישהו שיביס את החבורה".
Ronaldo7
פיקאצ'ו שוב שולח את כוכבי המהירות שלו לכיוונו של הנינדורן הזכר אך הנינדורן הזכר משתמש במתקפת ציפורן לילה שמנפצת שניים מתוך שלושת הכוכבים,הכוכב השלישי פוגע בנינדורן בפניו,אתה רואה שפיקאצ'ו לא שולח את הרעם.
Real Spartan
*אישרתי.
אתה מנסה לשלב ניב קרח עם ניב אש ואתה רואה שהשילוב יוצר ניב רגיל לחלוטין,מאסטר הזירה אומר לך:"אם תנסה לשלב קרח עם אש זה יצור הפסד,רק שתדע".
VipNick
הילדה אומרת לך:"חכה,רק שתדע,מערת החיבור היא במרחק שתי ערים מפה בערך,זה ייקח לך קצת זמן,אבל לא נורא מתישהו נגיע לשם,נכון?".
תשימו לב למה שאתם כותבים,תעברו על שגיאות כתיב או על ניסוח כי אחרת אני יכול לכתוב דברים שלא קשורים לכלום או סתם להבין משהו לא נכון ולדפוק לגמרי את השחקן,הבנתם?
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
"בוא ניכנס." אומר לג'ון, ואז אכנס איתו כדי להביא למנהיג המכון את הבידריל האדום.Born This Way
אתה וג'ון עוברים במהירות רבה מאוד את יער פטלבורג,עוברים ליד בקתת עץ קטנה שכתוב בה:"לאי הקרוב" אתם מגיעים למכון העיר פטלבורג.
אתה מעתיקן מעצמך עומר.אני מקווה שזה לא יתקע אותי בעלילה כן?KaKashi
*זה די דומה למשהו שעשיתי לך במ''ת הקודם לא?
אתה יוצא מהיער המסתורי של סלבי,אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר ויולט,אתה מסתכל קצת למעלה ואתה רואה מרחוק מגדל קטן שכנראה שאם תהיה לידו הוא לא יהיה קטן,אתה מבין שזוהי המטרה שלך.
------------------------------------------------------------------------------
"קדימה-למגדל!" אומר וארוץ אל המגדל במחשבה של:"יופי, אני אעזור לסלבי!"
NYO HO HO BITCH
"טורצ'יק!" אקרא ואאחוז בטורצ'יק הקטנה. ארים את טורצ'יק מעל פני האדמה ואלחש לה בחביבות "אין לך ממה להיבהל, הוא יכול להיות חבר חדש למסע הארוך שאנו עומדים להתחיל. אין כל רע בחבר צוות חדש".
אוריד את טורצ'יק בחזרה לפני האדמה ואקרא "טורצי'ק! גחלת!" בהתרשות 'אסור לה להילחם קשה מידי' אחשוב לעצמי ואנשוך את שפתיי.
Cladino
הבן אדם השני לוקח את הפוקדע שלך,מכניס אותו לתוך מחשב קטן הוא אומר לך:"יואב,מהעיירה סנדג'ם,מחזיק במנצ'קלס,ממחוז סינו,מאמן מתחיל,אין תגים המידע הזה נכון?".
DarKodak
רפאל אומר לך:"לא,אני לא אתן לך להרוס את חייך,תיתן לי את הרמז האחרון,תמשיך בדרכך ותשכח ממה שקרה פה,הציפור השחורה מחפשת אותי ואת כול מי שמחפש את האוצר האבוד כדי להשמידו,הציפור השחורה היא לא פוקימון או בן אדם,היא יצור פי מאה יותר מסוכן".
KaKashi
אתה ממשיך בכיוונך למגדל שבעיר ויולט,אתה רואה מאמן בעל גלימה אדומה הוא אומר לך:"בשביל לעבור פה תצטרך להילחם מולי בקרב של אחד על אחד,אם תנצח תוכל להמשיך בדרכך,אם תפסיד לא תוכל".
JustDor
הגחלת של טורצ'יק פוגעת בפניו של שילדון,אך שילדון משתמש במתקפת ראש פלדה שפוגע ישירות בגופה טורצ'יק שלך.
אתה רואה ששילדון וטורצ'יק מוכנים לעלות את הקרב לשלב הבא.
Born This Way
אתה וג'ון נכנסים לתוך המכון,אתה רואה שדארק מאמן את הפדווין הזוהר שלו,הוא מסתובב אליך הוא אומר לך ולג'ון:"נו ידידיי,השגתם את הבידריל האדום האגדי שלי?".
Druddigon man
אתה נותן לאחות ג'וי את הפוכדור של סניבי,היא מכניסה את הפוכדור לתוך מכונה בעלת שישה תאים בגודל של פוכדור רגיל,כעבור חמש דקות אתה רואה שעל הצג כתוב:"סניבי,מאה אחוזי אנרגיה" האחות ג'וי מוציאה את הפוכדור ונותנת לך אותו,האחות ג'וי השנייה אומרת לך:"תחפש בעיירה,החבורה תמיד פה בשעות האלה".
Real Spartan
*עשיתי מה שכתוב שמה.
ניב האש של גליגר באמת חימם את נינדוקינג על גליגר,הוא משתמש במתקפת אגרוף פלדה בבטנו של גליגר שנפגע חזק מאוד,ניב הקרח של גליגר מפספס בגלל שנינדוקינג מהיר מאוד למרות גופו הכבד.
"כן השגנו אבל לפני כן, מה הפרס שלנו?" אשאל את דארק באי-הבנה בגלל שהוא לא סיפר לנו בהתחלת המשימה מה הפרס שלנו.Born This Way
אתה וג'ון נכנסים לתוך המכון,אתה רואה שדארק מאמן את הפדווין הזוהר שלו,הוא מסתובב אליך הוא אומר לך ולג'ון:"נו ידידיי,השגתם את הבידריל האדום האגדי שלי?".
"אוקיי." אומר לאיש ואוציא את טוטודייל מהפוכדור שלו ואחכה למהלך של האיש.KaKashi
אתה ממשיך בכיוונך למגדל שבעיר ויולט,אתה רואה מאמן בעל גלימה אדומה הוא אומר לך:"בשביל לעבור פה תצטרך להילחם מולי בקרב של אחד על אחד,אם תנצח תוכל להמשיך בדרכך,אם תפסיד לא תוכל".
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)