"זוראה תשתמש בכדור צל על פדווין!" אפקוד על זוראה בקשיחות, כדי שהוא יחסל כבר את פדווין.Born This Way
זורא משתמש במתקפת אשליה שגורמת למתקפת הקרן המסתורית של פדווין להפוך ללא שימושית,אך מרקורו השתמש במתקפת מקור אופל שפוגע בפדווין אך המתקפה לא פועלת כול כך טוב.
"אוקיי טוטודייל-" אומר לטטודייל שלי "תשתמש באקדח מים ואז בניב קרח על הטוטודייל היריב!"KaKashi
פצצת המים של טוטודייל שלך פוגעת בטוטודייל של היריב.
טוטודייל היריב משתמש במתקפת ניב קרח קטלנית שמפספסת בנס את הטוטודייל שלך,שני הטוטודייל מוכנים למהלך הבא.
NYO HO HO BITCH
יהודי בנשמה
קוטורי אומרת לך:"אתה באמת חושב שבזמן שנלחמת מול הברמי הזה לא עשיתי שום דבר?".
אתם מגיעים למכון,אתם רואים מנהיג מכון צעיר,הוא אומר לכם:"אתם איתי וקוטורי נכון,האחות ג'וי התקשרה אליי וביקשה לתת לכם את זירת הקרב שלי,אם לא אכפת לכם,אני אשפוט בקרב הזה,אוקיי?".
KaKashi
טוטודייל משתמש בשילוב ניב קרח ואקדח מים שפוגע בטוטודייל היריב אך לא מזיז לו,טוטודייל היריב משתמש במתקפת סילון אקווה בצורה מדויקת מאוד שפוגעת בטוטודייל שלך.
סאסקה קון
אתה מסתכל על הקרב של באלבזור שלך ושל פיג'י שלי ואתה רואה שהמצב לא טוב,פיג'י מצליח להתחמק מהמתקפות של באלבזור שלך ואילו הוא [פיג'י] פוגע במדויק כול פעם מחדש.
אתה שומע קול של נער שאומר:"גליליי תשתמש במתקפת סופת קרח!" אתה רואה הבזק מהיר כחול ואז אתה רואה שפיג'י קפוא.
Born This Way
פדווין מצליח להתחמק ממתקפת האופל שלך,הוא משתמש בגל שחור חזק מאוד שפוגע במרקורו ומביס אותו.
ג'ון אומר לך:"מצטער תומר,כנראה אני ומרקורו בחוץ".
דארק אומר לך:"טוב,אם ככה אם תנצח אותי תקבל רק אתה את התג,מוכן לעלות את רמת הקרב תומר?".
Druddigon man
סניבי משתמשת במתקפת ריקוד עלים שפוגעת באלקיד ומבלבלת אותו.
אך למרות הבלבול אלקיד מצליח להשתמש במתקפת אגרוף חשמל בצורה מדויקת מאוד והוא מצליח להתחמק ממתקפת אגרוף העשב של סניבי.
Ronaldo7
אתה שומע קול מאחוריך שאומר לך:"פיקאצ'ו לא יכול להשתמש במתקפת רעם בלי להטען כמו שצריך,הבנת,אם לא אכפת לך אני אטעין אותו,צא אלקיד,הטענת חשמל!" אתה רואה אלקיד שמטעין את פיקאצ'ו שלך,כעבור שתי דקות פיקאצ'ו שולח רעם חזק ביותר שפוגע בנינדורן.
Real Spartan
*הייתי עייף שכתבתי את זה...אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר ויולט,בראשך יש רק משהו אחד והוא להגיע אל העיר ויולט ולהוכיח את עצמך בתור לוחם מחתרת אמיתי!אתה ממשיך בדרכך ואתה קולט שיש לך רק שני פוקימונים,אתה מסתכל סביבך ורואה:אוניקס ישן,גסטלי שמסתובב לו וגם שלושה סווינב קטנים שמשחקים ביחד.
Druddigon man
סניבי משתמשת במתקפת ריקוד עלים שפוגעת באלקיד ומבלבלת אותו.
אך למרות הבלבול אלקיד מצליח להשתמש במתקפת אגרוף חשמל בצורה מדויקת מאוד והוא מצליח להתחמק ממתקפת אגרוף העשב של סניבי.
"כמעט הצלחנו,סניבי!" אומר לה באהדה "בפעם הבאה נצליח!" אעודד אותה
אסתכל על האלקיד שנגדי "סניבי,תשתמשי עליו בסופת עלים ואז שוב,באגרוף עשב!" אפקוד עלייה
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
Cladino
הבחור בעל השיער השחור אומר לך:"סכנה מסוג F אומר ש..."והבחור השני משלים:"זה אומר שאנשי צוות די פלשו לאחת הערים היותר חשובות מבחינת אנשים שלנו שמה,לדוגמא העיירה סנדג'ם,פרופסור רואן חי שמה ואיתו עוד שלושה סוכנים שלנו,הסוכנים פנינה,יהלום ופלטינה,שלושה סוכנים אמיצי לב,אנחנו באי השאול צריכים לברוח במידה והאנשים של צוות די יצליחו להגיע לאי השאול".
Druddigon man
סניבי משתמש שוב באגרוף עשב ואז בריקוד עלים מה שיוצר שילוב מסוג עשב,השילוב יוצר אגרוף צמחים חזק במיוחד שפוגע באלקיד שמגיב בעזרת שוק חשמלי שמשתק את סניבי שלך.
אתה שומע את הילדה אומרת:"אוקיי,בוא נסכם את מצב הפוקימונים,אחד משותק ואחד מבולבל,מעניין איך זה יתפתח".
"כן... די נכון..." אענה לה ואסתכל מיואש על סניבי.Druddigon man
סניבי משתמש שוב באגרוף עשב ואז בריקוד עלים מה שיוצר שילוב מסוג עשב,השילוב יוצר אגרוף צמחים חזק במיוחד שפוגע באלקיד שמגיב בעזרת שוק חשמלי שמשתק את סניבי שלך.
אתה שומע את הילדה אומרת:"אוקיי,בוא נסכם את מצב הפוקימונים,אחד משותק ואחד מבולבל,מעניין איך זה יתפתח".
"סניבי! תתעוררי!" אומר לה בתקווה וביטחון "את יכולה!!" אוסיף.
בבת אחת אפקח את עיניי "סניבי,מיקוד אנרגייה!" אפקוד עלייה
'זה זמן מושלם למיקוד אנרגייה.. אני בטוח בעצמי!' אחשוב
Druddigon man
אתה רואה שסניבי שומעת אותך אבל לא יכולה לזוז,הבלבול של אלקיד גורם לו להילחם נגד עץ ולהיפגע קשות.
סניבי מצליחה לשלוח זרם קטן של סופת עלים שפוגעת באלקיד של הילדה.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)