Pokemon GO
עמוד 40 מתוך 49 ראשוןראשון ... 303839404142 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 586 עד 600 מתוך 734
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Cladino
    רד אומר לך:"אהה,אז אתה לא מאמין שאנחנו מי שאנחנו,טוב אם אתה לא מאמין אתה יכול ללכת מפה לנו אין בעיה" גרין מוסיף:"רק שתזכור,שאם צוות די חוטף אותך,אל תצפה שמישהו מהמחתרת יבוא להציל אותך".

Born This Way
    פיפלאפ שלך מתחיל להילחם נגד קורפיש.
    טוטודייל של ג'ון מתחיל להילחם נגד וופר.
    פסיידאק בורח מהקרב.
    פיפלאפ משתמש במתקפת ניקור שפוגעת בקורפיש אך הוא מגיב בזורע פטיש.
    טוטודייל משתמש במתקפת ניב קרח שפוגע בוופר והוא מגיב במתקפת אקדח מים.

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    Born This Way
    פיפלאפ שלך מתחיל להילחם נגד קורפיש.
    טוטודייל של ג'ון מתחיל להילחם נגד וופר.
    פסיידאק בורח מהקרב.
    פיפלאפ משתמש במתקפת ניקור שפוגעת בקורפיש אך הוא מגיב בזורע פטיש.
    טוטודייל משתמש במתקפת ניב קרח שפוגע בוופר והוא מגיב במתקפת אקדח מים.
    "פיפלאפ תתחמק, תשתמש באקדח מים ואז תיצא מהאקדח מים בניקור שיחסל את קורפיש!" אומר לפיפלאפ במהירות ובנחישות.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    Born This Way
    *אתה רוצה לשנות עיר או מחוז?
    פיפלאפ לא מצליח להתחמק מזורע הפטיש של קורפיש.
    פיפלאפ משתמש במתקפת ניקור ואקדח מים מה שיוצר ניקור מים חזק במיוחד שפוגע בקורפיש.
    טוטודייל משתמש במתקפת ניב קרח שפוגע בוופר.
    וופר מגיב במתקפת ראש מים שמפספס.

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    רשום,אני רק עורך ויש התחלה!

התחלה:
    התעוררתם בבוקר,אתם רואים בשעון הפיג'י שלכם שהשעה כעת היא 10:30,אתם מתלבשים מהר מאוד,אתם יורדים למטה ורואים שתי מעטפות,באחת כתוב:"חמודי,היום אתה מתחיל את המסע שלך,צא לשלום,אוהבת אמא" במעטפה השנייה כתוב:"למאמן החדש שלום,בהמשך למכתבי הקודם,היום תגיע למעבדתי בשביל לקבל את הפוקימון הראשון שלך,הפרופסור".
    אני חושב לעצמי'איזה כיף היום אקבל את הפוקימון הראשון של מהפרופסור.יאלה אני צריך למהר כדי להגיע בזמן למעבדה שלו לפני שמישהו אחר יקח את הפוקימון שאני רוצה ' אני יוצא מביתי ורץ במהירות לעבר המעבדה של הפרפסור
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Born This Way
    *אתה רוצה לשנות עיר או מחוז?
    פיפלאפ לא מצליח להתחמק מזורע הפטיש של קורפיש.
    פיפלאפ משתמש במתקפת ניקור ואקדח מים מה שיוצר ניקור מים חזק במיוחד שפוגע בקורפיש.
    טוטודייל משתמש במתקפת ניב קרח שפוגע בוופר.
    וופר מגיב במתקפת ראש מים שמפספס.
    מה הכוונה? עדיין לא הבנתי...
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "תשתמש באקדח מים ואז בניקור מקדחה פיפלאפ!" אפקוד על פיפלאפ בנחישות וביהירות.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    DarKodak
    *אתה יכול לחפש במקורות מים אבל הסיכויים למצוא אותו קטנים.
    אתה וויקטור הולכים למרכז הפוקימונים,אתם נותנים את הפוכדורים של פיג'י ואיווי שלכם לאחות ג'וי,כעבור כמה דקות האחות מחזירה לכם את הפוכדורים שלכם.
    אתה יוצא לחפש פוקימון מים ואתה מוצא וופר.

Born This Way
    ג'ון אומר לך:"לך יש תג אחד,וגם לי יש תג אחד זה הופך אותנו עכשיו לשווים".
    אתם מגיעים למרכז הפוקימונים ומרפאים את זורא,מרקורו,טוטודייל ופיפלאפ שלכם.

Druddigon man
    הסוכן פלטינה או בשמו הנוכחי "סטיבן" אומר לך:"ההפלגה תהיה במשך שעתיים וחצי,בינתיים תהנה מהנוף או חפש קרב".

Woodpecker
    תגיב להתחלה.
    "אני רוצה קרב,בא לי לאמן את מגבי!" אומר ל"סטיבן" ואעזוב אותו.
    אשוטט באונייה קצת ואחפש מאמן להלחם נגדו..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    KaKashi
    טוטודייל משתמש בשילוב ניב קרח ואקדח מים שפוגע בטוטודייל היריב אך לא מזיז לו,טוטודייל היריב משתמש במתקפת סילון אקווה בצורה מדויקת מאוד שפוגעת בטוטודייל שלך.
    "אוקיי טוטודייל-השתמש בפצצת מים ואז בנשיכה!" אומר לטוטודייל.
    NYO HO HO BITCH

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    DarKodak
    *אתה יכול לחפש במקורות מים אבל הסיכויים למצוא אותו קטנים.
    אתה וויקטור הולכים למרכז הפוקימונים,אתם נותנים את הפוכדורים של פיג'י ואיווי שלכם לאחות ג'וי,כעבור כמה דקות האחות מחזירה לכם את הפוכדורים שלכם.
    אתה יוצא לחפש פוקימון מים ואתה מוצא וופר.
    אתעלם מהוופר ואמשיך לחפש פוקימונים.
    אחרי זה אכנס למים הקרובים ואצלול בהם תוך כדי שאני מחפש פוקימון.

Spoiler ספוילר

9. היכל התהילה
    Real Spartan

*הייתי עייף שכתבתי את זה...

אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר ויולט,בראשך יש רק משהו אחד והוא להגיע אל העיר ויולט ולהוכיח את עצמך בתור לוחם מחתרת אמיתי!

אתה ממשיך בדרכך ואתה קולט שיש לך רק שני פוקימונים,אתה מסתכל סביבך ורואה:

אוניקס ישן,גסטלי שמסתובב לו וגם שלושה סווינב קטנים שמשחקים ביחד.

"אז אני אתפוס סווינאב" אחשוב לעצמי ואתקרב אל הסווינאבים ואגיד "מישהו מעוניין בקרב?"
    'אני אשתמש באלקיד' אחשוב לעצמי 'יהיה לי יתרון'

10. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Ronaldo7
    אתה שומע קול מאחוריך שאומר לך:"פיקאצ'ו לא יכול להשתמש במתקפת רעם בלי להטען כמו שצריך,הבנת,אם לא אכפת לך אני אטעין אותו,צא אלקיד,הטענת חשמל!" אתה רואה אלקיד שמטעין את פיקאצ'ו שלך,כעבור שתי דקות פיקאצ'ו שולח רעם חזק ביותר שפוגע בנינדורן.

אני הסתובב לי במהירות ואז אני אגיד לאיש שאמר לי: "תודה שטענת את הפיקאצ'ו שלי", אני אומר תודה גם לאלקיד ואז אני אומר לפיקאצ'ו: "פיקאצ'ו, תעשה שוב רעם כדי להביס את הנינדורן הזה" ואז אני מחכה לראותה מה יקרה.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

11. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Cladino
    רד אומר לך:"אהה,אז אתה לא מאמין שאנחנו מי שאנחנו,טוב אם אתה לא מאמין אתה יכול ללכת מפה לנו אין בעיה" גרין מוסיף:"רק שתזכור,שאם צוות די חוטף אותך,אל תצפה שמישהו מהמחתרת יבוא להציל אותך".

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "אני מאמין! רק שאני חייב להיות זהיר. אתם יודעים, אני לא רוצה להיות חטוף." אני אומר בחביבות ושואל אותם:" אז עכשיו כשאנחנו מכירים, פחות או יותר, מה עושים עכשיו? ועדיין לא אמרתם לי למה אני פה." אני אומר להם ומחכה לראות מה הם יגידו
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

12. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    יהודי בנשמה
    קוטורי אומרת לך:"אתה באמת חושב שבזמן שנלחמת מול הברמי הזה לא עשיתי שום דבר?".
    אתם מגיעים למכון,אתם רואים מנהיג מכון צעיר,הוא אומר לכם:"אתם איתי וקוטורי נכון,האחות ג'וי התקשרה אליי וביקשה לתת לכם את זירת הקרב שלי,אם לא אכפת לכם,אני אשפוט בקרב הזה,אוקיי?".

KaKashi
    טוטודייל משתמש בשילוב ניב קרח ואקדח מים שפוגע בטוטודייל היריב אך לא מזיז לו,טוטודייל היריב משתמש במתקפת סילון אקווה בצורה מדויקת מאוד שפוגעת בטוטודייל שלך.

סאסקה קון
    אתה מסתכל על הקרב של באלבזור שלך ושל פיג'י שלי ואתה רואה שהמצב לא טוב,פיג'י מצליח להתחמק מהמתקפות של באלבזור שלך ואילו הוא [פיג'י] פוגע במדויק כול פעם מחדש.
    אתה שומע קול של נער שאומר:"גליליי תשתמש במתקפת סופת קרח!" אתה רואה הבזק מהיר כחול ואז אתה רואה שפיג'י קפוא.

Born This Way
    פדווין מצליח להתחמק ממתקפת האופל שלך,הוא משתמש בגל שחור חזק מאוד שפוגע במרקורו ומביס אותו.
    ג'ון אומר לך:"מצטער תומר,כנראה אני ומרקורו בחוץ".
    דארק אומר לך:"טוב,אם ככה אם תנצח אותי תקבל רק אתה את התג,מוכן לעלות את רמת הקרב תומר?".

Druddigon man
    סניבי משתמשת במתקפת ריקוד עלים שפוגעת באלקיד ומבלבלת אותו.
    אך למרות הבלבול אלקיד מצליח להשתמש במתקפת אגרוף חשמל בצורה מדויקת מאוד והוא מצליח להתחמק ממתקפת אגרוף העשב של סניבי.

Ronaldo7
    אתה שומע קול מאחוריך שאומר לך:"פיקאצ'ו לא יכול להשתמש במתקפת רעם בלי להטען כמו שצריך,הבנת,אם לא אכפת לך אני אטעין אותו,צא אלקיד,הטענת חשמל!" אתה רואה אלקיד שמטעין את פיקאצ'ו שלך,כעבור שתי דקות פיקאצ'ו שולח רעם חזק ביותר שפוגע בנינדורן.

Real Spartan
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר ויולט,בראשך יש רק משהו אחד והוא להגיע אל העיר ויולט ולהוכיח את עצמך בתור לוחם מחתרת אמיתי!
    "היי הוא היה שלי!"אני אומר ואומר לבאלבזור "מהר תפגע עם כדור אנרגיה!"ואני להוט לתפוס תפגי הזה

13. משתמש סופר ספאמר
    יהודי בנשמה
    קוטורי אומרת לך:"אתה באמת חושב שבזמן שנלחמת מול הברמי הזה לא עשיתי שום דבר?".
    אתם מגיעים למכון,אתם רואים מנהיג מכון צעיר,הוא אומר לכם:"אתם איתי וקוטורי נכון,האחות ג'וי התקשרה אליי וביקשה לתת לכם את זירת הקרב שלי,אם לא אכפת לכם,אני אשפוט בקרב הזה,אוקיי?".

KaKashi

סאסקה קון
    אתה מסתכל על הקרב של באלבזור שלך ושל פיג'י שלי ואתה רואה שהמצב לא טוב,פיג'י מצליח להתחמק מהמתקפות של באלבזור שלך ואילו הוא [פיג'י] פוגע במדויק כול פעם מחדש.
    אתה שומע קול של נער שאומר:"גליליי תשתמש במתקפת סופת קרח!" אתה רואה הבזק מהיר כחול ואז אתה רואה שפיג'י קפוא.

Born This Way
    פדווין מצליח להתחמק ממתקפת האופל שלך,הוא משתמש בגל שחור חזק מאוד שפוגע במרקורו ומביס אותו.
    ג'ון אומר לך:"מצטער תומר,כנראה אני ומרקורו בחוץ".
    דארק אומר לך:"טוב,אם ככה אם תנצח אותי תקבל רק אתה את התג,מוכן לעלות את רמת הקרב תומר?".

Druddigon man
    סניבי משתמשת במתקפת ריקוד עלים שפוגעת באלקיד ומבלבלת אותו.
    אך למרות הבלבול אלקיד מצליח להשתמש במתקפת אגרוף חשמל בצורה מדויקת מאוד והוא מצליח להתחמק ממתקפת אגרוף העשב של סניבי.

Ronaldo7

Real Spartan
    אני אומר למנהיג המכון ''בסדר'' והולך לזירה ושאני מגיע לזירה אני מוציא את בורמי
    ושואל את קוטורי ''עם איזה פוקימון את מתחילה?''

14. משתמש מנוסה
    Cladino
    רד אומר לך:"פרופסור רואן המליץ לנו על מספר מאמנים מתחילים שיכולים להיות סוכנים חדשים,אתה אחד מהם,אנחנו רוצים להציב אותך בתור סוכן רדום,הכוונה היא שאתה לא תהיה סוכן פעיל כמו השאר אבל שנזדקק לך אתה תהיה מוכן,עכשיו אנחנו הולכים למפקדה שלנו שליד העיר סאנישור לאמן אותך כדי שתהיה סוכן,הבנת?".

DarKodak
    אתה רואה אגם קטן ליד מכון העיר,אתה צולל לתוך האגם ואתה רואה שני פוקימוני דג קטנים,אתה רואה גולדין,מג'יקרפ ועליהם מפקד סיקינג גדול וחזק מאוד.

יהודי בנשמה
    אתה מוציא את ברמי שלך,קוטורי מוציאה את סקווירטל שלה,מנהיג המכון של העיר אורבורג מכריז:"הקרב בין איתי מהעיירה טוונליף לבין קוטורי מהעיר סנופויט מתחיל עכשיו,הקרב הוא שלושה על שלושה,כול אחד יכול לשנות את הפוקימונים שלו מתי שיבחר,הקרב יגמר שלצד אחד לא יהיו יותר פוקימונים!".
    קרב השלושה על שלושה שלך נגד קוטורי מתחיל!
    קוטורי-0

איתי-0
    ברמי נגד סקווירטל.

KaKashi
    טוטודייל שלך משתמש בפצצת מים והוא פוגע בטוטודייל היריב.
    המאמן של טוטודייל היריב אומר לך:"הטוטודייל שלך יודע פצצת מים כמו שצריך אני מבין,טוב קיבלתי את המידע שרציתי,אתה יכול לעבור" הוא מחזיר את הטוטודייל שלו וממשיך בדרכו.

סאסקה קון
    באלבזור משתמש במתקפת כדור אנרגיה שפוגע בפיג'י הקפוא ומנפץ את כלא הקרח שלו,פיג'י מסתכל על גליליי ובורח משדה הקרב,המאמן אומר לך:"סליחה שהברחתי אותו".

Born This Way
    *זה אומר שאתה יכול לשנות את המיקום הנוכחי שלך,אם אתה רוצה ללכת לעיר אחרת אתה יכול או שאתה מעדיף לשנות את מחוז המסע שלך,או שאתה מעדיף לוותר על הפרס הזה,מה החלטת?
    פיפלאפ שלך משתמש בניקור ובאקדח מים שפוגעים בקורפיש.
    טוטודייל משתמש בפצצת מים ומחסל את וופר.
    ג'ון שואל אותך:"לעזור לך?".

Druddigon man
    אתה משוטט בספינה ורואה בסיפון העליון שדה קרב מישורי כמו שצריך,אתה רואה מאמן קורא:"מישהו רוצה קרב מולי,קרב אחד על אחד,המגבי שלי נגד כול פוקימוני בדרגת התפתחות ראשונה מסוג אש או חשמל".

Ronaldo7
    פיקאצ'ו שולח רעם חזק במיוחד שפוגע בנינדורן הזכר הפראי,הנינדורן הזכר מובס ונופל על הרצפה,המאמן בעל האלקיד אומר לך:"שמח שעזרתי" הוא מחזיר את האלקיד שלו וממשיך בדרכו.

Real Spartan
    *אתה בטוח,אדמה לא מושפעת מחשמל,סווינב הוא אדמה-קרח,ואלקיד חשמל טהור שיודע רק מתקפה אחת בלבד,וזו מתקפה מסוג חשמל.
    תגיב שוב ותצטט את ההודעה הקודמת,אוקיי?

Woodpecker
    אתה יוצא מהבית שלך,אתה רואה שמישהו מסתכל עליך מאחורי אחד הבתים הסמוכים,אתה מחליט לא לשים לב עליו ואתה ממשיך בדרכך למעבדת פרופסור אוק,כעבור מספר דקות של הליכה אתה מגיע למעבדת הפרופסור.

15. משתמש סופר ספאמר
    Cladino
    רד אומר לך:"פרופסור רואן המליץ לנו על מספר מאמנים מתחילים שיכולים להיות סוכנים חדשים,אתה אחד מהם,אנחנו רוצים להציב אותך בתור סוכן רדום,הכוונה היא שאתה לא תהיה סוכן פעיל כמו השאר אבל שנזדקק לך אתה תהיה מוכן,עכשיו אנחנו הולכים למפקדה שלנו שליד העיר סאנישור לאמן אותך כדי שתהיה סוכן,הבנת?".

DarKodak
    אתה רואה אגם קטן ליד מכון העיר,אתה צולל לתוך האגם ואתה רואה שני פוקימוני דג קטנים,אתה רואה גולדין,מג'יקרפ ועליהם מפקד סיקינג גדול וחזק מאוד.

יהודי בנשמה
    אתה מוציא את ברמי שלך,קוטורי מוציאה את סקווירטל שלה,מנהיג המכון של העיר אורבורג מכריז:"הקרב בין איתי מהעיירה טוונליף לבין קוטורי מהעיר סנופויט מתחיל עכשיו,הקרב הוא שלושה על שלושה,כול אחד יכול לשנות את הפוקימונים שלו מתי שיבחר,הקרב יגמר שלצד אחד לא יהיו יותר פוקימונים!".
    קרב השלושה על שלושה שלך נגד קוטורי מתחיל!
    קוטורי-0

איתי-0
    ברמי נגד סקווירטל.

KaKashi
    טוטודייל שלך משתמש בפצצת מים והוא פוגע בטוטודייל היריב.
    המאמן של טוטודייל היריב אומר לך:"הטוטודייל שלך יודע פצצת מים כמו שצריך אני מבין,טוב קיבלתי את המידע שרציתי,אתה יכול לעבור" הוא מחזיר את הטוטודייל שלו וממשיך בדרכו.

סאסקה קון
    באלבזור משתמש במתקפת כדור אנרגיה שפוגע בפיג'י הקפוא ומנפץ את כלא הקרח שלו,פיג'י מסתכל על גליליי ובורח משדה הקרב,המאמן אומר לך:"סליחה שהברחתי אותו".

Born This Way
    *זה אומר שאתה יכול לשנות את המיקום הנוכחי שלך,אם אתה רוצה ללכת לעיר אחרת אתה יכול או שאתה מעדיף לשנות את מחוז המסע שלך,או שאתה מעדיף לוותר על הפרס הזה,מה החלטת?
    פיפלאפ שלך משתמש בניקור ובאקדח מים שפוגעים בקורפיש.
    טוטודייל משתמש בפצצת מים ומחסל את וופר.
    ג'ון שואל אותך:"לעזור לך?".

Druddigon man
    אתה משוטט בספינה ורואה בסיפון העליון שדה קרב מישורי כמו שצריך,אתה רואה מאמן קורא:"מישהו רוצה קרב מולי,קרב אחד על אחד,המגבי שלי נגד כול פוקימוני בדרגת התפתחות ראשונה מסוג אש או חשמל".

Ronaldo7
    פיקאצ'ו שולח רעם חזק במיוחד שפוגע בנינדורן הזכר הפראי,הנינדורן הזכר מובס ונופל על הרצפה,המאמן בעל האלקיד אומר לך:"שמח שעזרתי" הוא מחזיר את האלקיד שלו וממשיך בדרכו.

Real Spartan
    *אתה בטוח,אדמה לא מושפעת מחשמל,סווינב הוא אדמה-קרח,ואלקיד חשמל טהור שיודע רק מתקפה אחת בלבד,וזו מתקפה מסוג חשמל.
    תגיב שוב ותצטט את ההודעה הקודמת,אוקיי?

Woodpecker
    אתה יוצא מהבית שלך,אתה רואה שמישהו מסתכל עליך מאחורי אחד הבתים הסמוכים,אתה מחליט לא לשים לב עליו ואתה ממשיך בדרכך למעבדת פרופסור אוק,כעבור מספר דקות של הליכה אתה מגיע למעבדת הפרופסור.
    אני אומר לבורמי ''תשתמשי בחוטי מתכת כדי לקבול את סקווירטל ואחרי זה תתקפי בנשיכת חרק''

עמוד 40 מתוך 49 ראשוןראשון ... 303839404142 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •