פורסם במקור על ידי
Yuma Tsukumo
Cladino
גרין אומר לך:"אני חושב שרעיונות יעזרו לנו אלא אם כן הרעיון הוא לנסות להסתנן לצוות די ולשחרר את האגדיים כי זה בלתי אפשרי כי אנחנו לא יודעים איפה המפקדה" רד מוסיף:"אנחנו יודעים מיקום כללי אבל הנקודה המדויקת לא ידועה".
DarKodak
מאנפי אומר לך בזעם:"אם אנחנו הכי טובים אז אנחנו צריכים לשרת את בני האדם ואת בני העולם שלמעלה,אם אתה חושב שכן אז זו טעות וטעות חמורה,עכשיו תחזור לעולם שלמעלה או שתראה מה זה הכוח של נסיך הים!".
יהודי בנשמה
בידוף משתמש במתקפת סופר ניב על סקווירטל אך סקווירטל מצליחה להתגונן,סקווירטל משתמשת במתקפת משאבת הידרו שפוגעת בבידוף שלך.
קוטורי אומרת לך:"אמרתי שאני הולכת לעלות את הקרב,אז עשיתי את זה".
KaKashi
אתה מכוון את הפוקדע על הפוקימון המסתורי והפוקדע אומר לך:"טריקו,פוקימון שממית העשב,שושלת התפתחות,טריקו,גרובייל ואז ספטייל,טריקו הוא פוקימון ממחוז הואן,טריקו מתאפיין במהירות גבוהה ובהתקפה טובה,ההגנה של טריקו די נמוכה".
JustDor
אתה זורק אל שילדון את הפוכדור אך הוא מצליח להתחמק ממנו,טורצ'יק מתעצבת מאוד מההתחמקות של שילדון והיא שולחת מתקפת גחלת שפוגעת בשילדון ומעצבנת אותו גם הוא.
סאסקה קון
באלבזור מניע את ראשו בסירוב,המאמנת אומרת לך:"נו,טוב,אי אפשר להכריח את הפוקימון לעשות משהו שהוא אינו רוצה,אולי בפעם הבאה,נתראה כשנתראה,ביי" והיא ממשיכה בדרכה.
Born This Way
*אתה בעיר שרצית,אל תשים לב לזה במשחק.
ג'ון אומר לך:"לכול פוקימון יש אנרגית יסוד שחבויה בתוכו,ברגעי לחץ או קושי הפוקימון משחרר את האנרגיה הזו ופוגע באויביו,פיפלאפ הבין שהקרב נגד קורפיש יהיה קשה מאוד והוא שיחרר את האנרגיה הזו והביס אותו".
Druddigon man
הסוכן פלטינה שוב תופס אותך וזורק אותך ואומר לך:"אני אמרתי לך ללכת לתפוס לא,אמרתי לך לתאר את המסתנן,אנחנו באי וגם האי הזה מלא בסוכני המחתרת,גם אם הוא הגיע לאי אין לו סיכוי לצאת ממנו,תתאר את המסתנן".
Ronaldo7
רוג'ר לוקח לך את הפוקדע ועושה איתו משהו,הוא מחזיר לך אותו והוא אומר לך:"תמשיך במסעך,ברגע שנצטרך אותך נאותת לפוקדע שלך,ומשמה תקבל את המידע למשימות שלך,תמשיך במסע שלך,בהצלחה".
Real Spartan
סינדוקוויל שלך מתקשה יותר ויותר להשתמש באש שלו בגלל שהקרח של הסווינב מקשה עליו מאוד,אתה רואה שאחד מהסווינב מתפתח לפליסווין חזק מאוד,אתה רואה ששני הסווינב מאוד שמחים שחברם יתפתח ורוצים גם ולכן הם מעלים את רמת הקור.
Woodpecker
אתה ממשיך בדרכך אתה רואה מאמן צעיר יוצא ממרכז הפוקימונים,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"היי,אתה רוצה קרב פוקימונים של אחד על אחד,יש לי צ'יקוריטה וטוטודייל תבחר אחד מהם ונתחיל את הקרב".