פורסם במקור על ידי
Yuma Tsukumo
Cladino
רד אומר לך:"זה נכון בצורה מסוימת אבל זה רק בין הפוקימונים האגדיים החזקים,למשל ארסיאוס,לוגיה,רג'יגיגאס,הו-או ומיו,שלושת הרג'ים יכולים לתקשר רק בינם לבין עצמם ולבין רג'יגיגאס,אבל מה שידוע לנו,רג'יגיגאס נעלם חודש אחרי שצוות די עלה ולא נמצא בינתיים,הבנת?".
בלו אומר לרד וגרין:"סלחו לי אבל שמתי לב שמשהו פה מוזר,אני לא יודעת מי זה" היא מצביאה עליך.
גרין אומר לבלו:"בלו,זה יואב,הוא אחד המאמנים האמיצים ביותר שגרו בעיירה סנדג'ם".
יהודי בנשמה
קוטורי שואלת אותך:"זה לא מספיק,אם אתה רוצה שאני אביס אותך,היית צריך רק לבקש,סקווירטל תשתמשי במשאבת הידרו ותשלבי אותה יחד עם אנרגית מים כחולה!" אתה רואה תותח מים חזק מאוד שפוגע בבידוף ומביס אותו.
סקווירטל של קוטורי הביסה את בידוף שלך.
קוטורי-1
אתה-0
KaKashi
טוטודייל וטריקו יורדים מהעץ,טוטודייל אומר לך:"טוטודייל,טוטו,טוטודייל" |אני וטריקו רק משחקים| טריקו אומר לך:"טרי,טריקו,טרי!" |אני לא פוקימון שאוהב קרבות,אני רק מחפש מישהו לשחק איתו וטוטודייל שלך מאוד נחמד".
סאסקה קון
הילדה לא עונה לך,אתה רואה פלאש מהיר מאוד,ואחרי כמה שניות אתה שומע קול חזק מאוד,אתה מסתכל לשמיים ורואה שסערת רעמים וברקים עומדת להתחיל,אתה מרגיש טיפות גשם קרות ורטובות מתחילות ליפול מהשמיים השחורים מעננים.
Born This Way
אתה וג'ון מגיעים למרכז הפוקימונים,אחרי שאתה מרפא את זורא ואת פיפלאפ שלך וג'ון את טוטודייל ומרקורו שלו,ג'ון אומר לך:"טוב אני כבר השגתי את תג המכון של העיר הזו,אני הולך למערת הגרניט להתאמן,ואם אהיה לי מזל,אתפוס נוספאס,טוב אחרי שתביס את צ'רלס ואת שלושת...רגע,אין לך שלושה פוקימונים,איך תילחם במכון של האי?".
Druddigon man
הסוכן פלטינה אומר לך:"אין טעם,הספינה כבר עזבה" הוא מצביע על המקום שבו הספינה עגנה אבל הספינה לא שמה יותר.
פלטינה אומר לך:"טוב,נצטרך לחפש את סוכן צוות די שהסתנן למפקדה הראשית של מחתרת המאמנים בסינו!".
Ronaldo7
אתה נפרד מרוג'ר וממשיך במסעך כדי להיות מאסטר פוקימון,אתה רואה שפיקאצ'ו יוצא מהפוכדור שלו,אתה רואה שהוא שומע משהו מתקרב,הוא מסתער על השיח הקרוב ואתה רואה שהוא בורח ממנו ועכשיו רודף ווטורטל במהירות די מהירה יחסית לפוקימון צב.
*אני יודע שווטורטל הוא פוקימון חזק מאוד אבל בגלל שפיקאצ'ו הוא מסוג חשמל ו-ווטורטל הוא מסוג מים,אז טכנית זה שקול.
Real Spartan
אתה רואה שהפאליסווניב הולך אחרונה ואיתו גם אחד מהסווינב,הסווינב השני מתקרב אליך ואומר לך:"סווין,סווין,נאב!" |אני דווקא מעוניין להצטרף לבן אדם ולהיות חזק מאוד!|.
Woodpecker
המאמן מוציא פוכדור אדום-לבן הוא אומר לך:"תראה,אומנם בחרת את הפוקימון החלש לאש אבל הצ'יקוריטה שלי יודעת להחזיר קרב טוב,צ'יקוריטה אני בוחר בך!" אתה רואה שלפניך יוצאת צ'יקוריטה זוהרת ומדהימה מאוד.