Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 49 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 734
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    [COLOR=black][FONT=Arial]Cladino
    הפרופסור תופח על הכתף שלך ואומר לך:"אם תביס את האליט פור בהחלט עוד אשמע עליך,בינתיים שמעתי שיש מדען צעיר שקוראים לו יוליוס ברגר שמחפש קרבות נגד מאמנים,אם אתה רוצה לפגוש אותו תצטרך ללכת לדרום העיירה".
    [/]
    "אולי, אני לא חושב שאני מוכן לקרב, קודם כדאי שאני אלמד את מנצ'לקס מתקפת טווח ואתפוס עוד פוקימון." אני אומר לפרופסור בטון מהורהר יוצא מהמעבדה לכיוון היער ומחפש לעצמי כמה פוקימונים חזקים להוסיף לצוות שלי תוך כדי שאני שורק לעצמי ומדמיין אותי נלחם באלוף הליגה עם מנצ'לקס שכבר יהיה סנורלקס
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    רשום,אני רק עורך ויש התחלה!

התחלה:
    התעוררתם בבוקר,אתם רואים בשעון הפיג'י שלכם שהשעה כעת היא 10:30,אתם מתלבשים מהר מאוד,אתם יורדים למטה ורואים שתי מעטפות,באחת כתוב:"חמודי,היום אתה מתחיל את המסע שלך,צא לשלום,אוהבת אמא" במעטפה השנייה כתוב:"למאמן החדש שלום,בהמשך למכתבי הקודם,היום תגיע למעבדתי בשביל לקבל את הפוקימון הראשון שלך,הפרופסור".
    אני אומר"יש!"אני כותב במהירות על הפתק של אימי "להתראות אימא!"וטס החוצה למעבדה של הפרופסור

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Cladino
    אתה רואה פרופסור זקן נכנס מדלת המעבדה הוא מסתכל עליך ואז על הפרופסור והוא אומר:"ידידי,תוצאות המחקר הגיעו,בהחלט באגם יש קרינת אנרגיה חזקה במיוחד מה שגורם למים לגעוש" פרופסור רואן אומר לך:"תכיר,זהו פרופסור יוליוס ברגר שדיברנו עליו".

The KoDak
    *אז איך לקרוא לזה?
    אתה רואה שהוא לוקח אוויר ונושב רוח חזקה מאוד על רטטה הזוהר,אתה רואה שרטטה זוהר מגיב במתקפת קרן על שפוגעת באיווי אך לא עוזרת כול כך.

איתי
    אתה רואה שסקווירטל של המאמנת עומד לידך וליד המאמנת,ואילו בידוף עומד לידך,אתה רואה שהכיסא מסתובב ואתה רואה מדען מוזר,פרוע מראה,על תג השם שלו כתוב "ארסקין ספנדר" אתה רואה שליד תג השם של פרופסור ספנדר יש חור מוזר מאוד יש בליבו,אתה מבין שספנדר מת.

Tobi
    *התבלבלתי בינך ובין אבי...
    *פיקאצ'ו ישתנה לטוטודייל.
    טוטודייל מסתכל עליך,ואז על המים,אתה רואה שהוא מצביע על המים ואומר:"טוטו,טודייל!" |אני רוצה לשחות,מותר לי?|.

JustDor
    אתה שומע "רטה,רטטה!"|אתה לא תעז!|אתה רואה שהרטטה הזוהר קופץ עליך,שיניו הופכות להיות יותר גדולות ויותר חדות,אתה מבין שהוא משתמש במתקפת ניב על.

סאסקה קון
    אתה יוצא מין הבית שלך,אתה רואה חבורת ילדים,חמישה בנים לפניהם הולכות שלוש בנות,נראה שהבת שהולכת ראשונה היא המפקדת של החבורה הזו.

Gallade
    האחות ג'וי מוציאה פוכדור אדום-לבן והיא נותנת לך את כול הציוד שנדרש:
    חמישה פוכדורים,פוקדע,חכה,מפה של האזור,ונרתיק תגים,אתה רואה נער מסתורי ניגש אליך ואומר לך:"רוצה קרב פוקימונים,טוטודייל שלי נגד פיפלאפ שלך?".

Druddigon man
    אתה מסייר קצת במעבדה,אתה פותח בטעות דלת של ארון ואתה רואה שני מדענים קשורים לשתי כיסאות,מטפחת קשורה וחוסמת את פניהם,אתה שומע "אממ,אמממ!" אתה מבין שהם רוצים שתעזור להם.

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Tobi
    *התבלבלתי בינך ובין אבי...
    *פיקאצ'ו ישתנה לטוטודייל.
    טוטודייל מסתכל עליך,ואז על המים,אתה רואה שהוא מצביע על המים ואומר:"טוטו,טודייל!" |אני רוצה לשחות,מותר לי?|.
    "כן!מותר לך טוטודייל!" אומר לטוטודייל בשמחה ואבדוק עליו מידע בפוקידע.לאחר שאסיים, אפשוט את חולצתי(בנות מתעלפות XD) ואקפוץ למים יחד עם טוטודייל ואשחק איתו קצת.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Gallade
    האחות ג'וי מוציאה פוכדור אדום-לבן והיא נותנת לך את כול הציוד שנדרש:
    חמישה פוכדורים,פוקדע,חכה,מפה של האזור,ונרתיק תגים,אתה רואה נער מסתורי ניגש אליך ואומר לך:"רוצה קרב פוקימונים,טוטודייל שלי נגד פיפלאפ שלך?".
    "בשמחה!" אגיד לנער המסתורי ואז אוציא את פיפלאפ ואבדוק אותו בפוקידע.
    לאחר מכן אגיד לנער שאני אתחיל ראשון ואפקוד על פיפלאפ להשתמש בניקור מקדחה על טוטדייל של הנער המסתורי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon man
    אתה מסייר קצת במעבדה,אתה פותח בטעות דלת של ארון ואתה רואה שני מדענים קשורים לשתי כיסאות,מטפחת קשורה וחוסמת את פניהם,אתה שומע "אממ,אמממ!" אתה מבין שהם רוצים שתעזור להם.
    *חח ואני רשמתי שאני רודף אחריו....
    "ידעתי שהוא מתחזה!" אומר לעצמי ואכעס על הפרופסור המזויף,לאחר מכן אשחרר את החבל ואת המטפחת (כי אני אלוף בפרימת חבלים....) בזמן שאחשוב לעצמי 'הוא היה נראה לי חשוד,למה עזרתי לו?',לאחר השחרור אומר להם בפאניקה "תנו לי את סניבי! הגנב המנוול הזה גנב חקירה סודית על תכשיט חיים או משהו! אני אנסה לעצור את הפרופסור המזויף הזה בעזרתו/בעזרתה!" לאחר שהם מביאים לי את סניבי ארוץ בכל הכוח לעבר הפרופסור המזויף,בתקווה שאמצא אותו בחוץ...
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Cladino
    אתה רואה פרופסור זקן נכנס מדלת המעבדה הוא מסתכל עליך ואז על הפרופסור והוא אומר:"ידידי,תוצאות המחקר הגיעו,בהחלט באגם יש קרינת אנרגיה חזקה במיוחד מה שגורם למים לגעוש" פרופסור רואן אומר לך:"תכיר,זהו פרופסור יוליוס ברגר שדיברנו עליו".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "אוקיי, שלום פרופסור יוליוס. אני מאמן חדש ואני כרגע קיבלתי את מנצ'לקס. טוב, אני צריך ללכת." אני אומר ויוצא מהמעבדה תוך כדי שאני מרמיין אותי ואת מנצ'לקס ביחד בליגה כשהוא כבר סנורלקס והוא משתמש באגרוף קרח
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

8. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    אתה רואה שסקווירטל של המאמנת עומד לידך וליד המאמנת,ואילו בידוף עומד לידך,אתה רואה שהכיסא מסתובב ואתה רואה מדען מוזר,פרוע מראה,על תג השם שלו כתוב "ארסקין ספנדר" אתה רואה שליד תג השם של פרופסור ספנדר יש חור מוזר מאוד יש בליבו,אתה מבין שספנדר מת.
    אני אומר לעצמי 'זה מעבדה בטוח יש כאן פוכדורים עם פוקימונים' ואני מחפש על השולחן ובתוך הבגדים של הפרופסור

9. משתמש מנוסה
    Cladino
    פרופסור יוליוס ברגר לוחץ לך את היד הוא אומר לך:"נעים מאוד מאמן צעיר,רוצה שאני אאמן אותך ואת מנצ'קלס,פעם אחת יצא לי לאמן את אותו מנצ'קלס הוא בוטח בי,אגב מה ידוע לך על תיק X4S3?".

איתי
    המאמנת אומרת לך:"פרופסור ארסקין ספנדר,למה זה מוכר לי,רגע!" היא מוצאת ליד המחשב כתבה:"ארסקין ספנדר,מהנדס לשעבר כיום הוא בגדר נעדר,יש השמועות שנחטף על ידי צוות די".
    אתה מחפש פוכדורים אבל הדבר היחידי שאתה מוצא זה מכתב,אתה קורא אותו:"לכבוד ארסקין ספנדר,הנדון המחקר על תכשיט החיים.
    ספנדר,יש לך שבוע לתת לי את המחקר הזה,אחרת...
    אתה יודע מי".

Tobi
    *בטח בנות מתעלפות,מתעלפות בגלל הגועל XD
    הפוקדע אומר לך:"טוטודייל,פוקימון תנין המים הקטן,מחוז ריכוז ג'וטו,טוטודייל הוא פוקימון מים,שיניו חדות כמו תער קטן,אויביו בטבע,אין,טוטודייל זה יודע:נשיכה,אקדח מים,פצצת מים וניב קרח".
    אתה קופץ למים ואתה רואה מרחוק מאמנת בגילך בערך,בעלת ג'ינס כחול,חולצה שחורה שעליה כתוב בצבע אדום D,אתה רואה שהיא מסתכלת עליך בזלזול.

Gallade
    הפוקדע אומר לך:"פיפלאפ,פוקימון הפינגווין הקטן,מחוז ריכוז,סינו,פיפלאפ הוא פוקימון חזק מאוד,הוא אומנם עוף מים אבל הוא אינו יודע לעוף,מתקפותיו של פיפלאפ הם:ניקור,אקדח מים,ניקור מקדחה והגנה".
    המאמן המסתורי שולף הטוטודייל שלו,אתה רואה שניצב מולך ומול פיפלאפ,טוטודייל זוהר,פיפלאפ שלך משתמש במתקפת ניקור אך טוטודייל משתמש במתקפת קרן קרח.

Druddigon man
    *היית חייב סניבי לא?
    אתה רואה שאחד הפרופסורים קם והוא נותן לך פוכדור,הוא מלמל:"לא טוב,לא טוב,'רד' לא יאהב שלקחנו את תיק מספר X4S3,זהו המחקר הכי חשוב שנמצא במעבדה" הפרופסור השני אומר בזעם:"איך הוא תפס אותנו איך!".

10. משתמש מנוסה
    Gallade
    הפוקדע אומר לך:"פיפלאפ,פוקימון הפינגווין הקטן,מחוז ריכוז,סינו,פיפלאפ הוא פוקימון חזק מאוד,הוא אומנם עוף מים אבל הוא אינו יודע לעוף,מתקפותיו של פיפלאפ הם:ניקור,אקדח מים,ניקור מקדחה והגנה".
    המאמן המסתורי שולף הטוטודייל שלו,אתה רואה שניצב מולך ומול פיפלאפ,טוטודייל זוהר,פיפלאפ שלך משתמש במתקפת ניקור אך טוטודייל משתמש במתקפת קרן קרח.
    "פיפלאפ תשלח אקדח מים על הקרן קרח ואז שהאקדח מים יקפא תתקוף בהפתעה את טוטדייל בניקור מקדחה!" אפקוד על פיפלאפ.

11. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    המאמנת אומרת לך:"פרופסור ארסקין ספנדר,למה זה מוכר לי,רגע!" היא מוצאת ליד המחשב כתבה:"ארסקין ספנדר,מהנדס לשעבר כיום הוא בגדר נעדר,יש השמועות שנחטף על ידי צוות די".
    אתה מחפש פוכדורים אבל הדבר היחידי שאתה מוצא זה מכתב,אתה קורא אותו:"לכבוד ארסקין ספנדר,הנדון המחקר על תכשיט החיים.
    ספנדר,יש לך שבוע לתת לי את המחקר הזה,אחרת...
    אתה יודע מי".
    אני אומר לנערה ''כנראה שטעינו במעבדה בואי נצא מכאן'' ואני לוחק את בידוף ויוצא מהמעבדה

12. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon man
    *היית חייב סניבי לא?
    אתה רואה שאחד הפרופסורים קם והוא נותן לך פוכדור,הוא מלמל:"לא טוב,לא טוב,'רד' לא יאהב שלקחו את תיק מספר X4S3,זהו המחקר הכי חשוב שנמצא במעבדה" הפרופסור השני אומר בזעם:"איך הוא תפס אותנו איך!".
    *הסניבי שלי בן או בת?
    "תקשיבו," אודיע להם בביטחון "אני ארוץ אחריו,זוהי אשמתי ואני מצטער על זה,אם אתם יכולים,רוצו איתי ותעזרו לי לתפוס אותו,רק תגידו לי,איזה מתקפות סניבי יודעת? אני צריך לדעת,כדי לדעת מה הצעד הבא שלי והאם להתקיף אותו או לא..."
    אשאל אותם ואחכה לתשובה..
    ~לאחר התשובה~
    אוציא את סניבי מהפוכדור ואומר לו/לה:"שלום סניבי,אני המאמן החדש שלך,אנחנו במקרה חירום,אני צריך את עזרתך במיידי,בואי תעלי על הכתף שלי...." לאחר מכן ארוץ לעבר המתחזה ואצעק אליו בקול:"אתה לא תתחמק בקלות כזאת!!"
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    איתי
    הנערה נזכרת:"שכחתי,השם שלי קוטורי,ומה השם שלך" בזמן שאתה,קוטורי,סקווירטל ובידוף יוצאים מהמעבדה של ספנדר המת אתה שומע פיצוץ גדול ואתה רואה שהמעבדה עולה באש.
    הכרת את קוטורי!

Gallade
    בזמן שטוטודייל שולח את קרן הקרח,פיפלאפ משתמש באקדח מים וקופץ לתוכו בזמן שהוא משתמש במתקפת ניקור,אחרי שהקרן פוגעת באקדח המים,פיפלאפ פורץ מהקרח ופוגע בטוטודייל בעזרת ניקור מקדחה.

Druddigon man
    *תבדוק בדף הרשומים...
    סניבי עולה על הכתף שלך ושניכם יוצאים אחרי המדען המשוגע.
    אתה רואה שלושה ילדים,שני בנים ובת אחת,חוסמים לך את הדרך הילדה אומרת לך:"עצור,רק אחרי קרב אתה יכול לעבור!".

14. משתמש מנוסה
    Gallade
    בזמן שטוטודייל שולח את קרן הקרח,פיפלאפ משתמש באקדח מים וקופץ לתוכו בזמן שהוא משתמש במתקפת ניקור,אחרי שהקרן פוגעת באקדח המים,פיפלאפ פורץ מהקרח ופוגע בטוטודייל בעזרת ניקור מקדחה.
    "פיפלאפ תשתמש באקדח מים כדי להזיז את טוטדייל מימך ואז תפגע בו בניקור! אתה מסוגל!" אגיד בעידוד לפיפלאפ.

15. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    הנערה נזכרת:"שכחתי,השם שלי קוטורי,ומה השם שלך" בזמן שאתה,קוטורי,סקווירטל ובידוף יוצאים מהמעבדה של ספנדר המת אתה שומע פיצוץ גדול ואתה רואה שהמעבדה עולה באש.
    הכרת את קוטורי!
    אני אומר לקוטורי ולפוקימונים ''בואו נברח מהר'' ואני רץ עם בידוף ביד למחוץ למעבדה

עמוד 6 מתוך 49 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •