פורסם במקור על ידי
Yuma Tsukumo
The KoDak
כדורי הצל שאיווי שולח אומנם פוגעים ברטטה הזוהר אך לא משפיעים עליו מה שלא יוצר את הבלבול ומתקפת הראש של איווי נהדפת על ידי קרן על נוספת שנשלחת על ידי רטטה הזוהר,המאמנת אומרת לך:"אני גם לא מחפשת פוקימון נורמל נוסף".
איתי
צ'ימצ'אר שלך משתמש בגלגל להבה חזק במיוחד שפוגע בבידוף אך בידוף משתמש במתקפת אקדח מים בצורה מוזרה מאוד,קוטורי אומרת לך:"לא נראה לי שהפרופסור יהיה מרוצה שאתה נלחם לו במעבדה,תצאו החוצה".
Tobi
*אני הבנתי עד המילה "עם" אחרי זה יש לי משהו אחד לומר והדבר הוא "?".
הילדה מוציאה פוכדור והיא אומרת:"שארפידו,תביא לי את הטוטודייל הזה!" אתה רואה שנכנס למים משהו לא ברור,אתה רואה צל של משהו דמוי כריש מתקרב אליך ואל עברו של טוטודייל.
Gallade
ניקור המקדחה של פיפלאפ נהדף על ידי משאבת הידרו,טוטודייל ופיפלאפ חלשים מאוד,אך קורה לפתע משהו מדהים,שני הפוקימונים מתחילים לזהור בזוהר כחול מוזר,המאמן של טוטודייל אומר לך:"עכשיו השלב הסופי של הקרב התחיל,יכולות המבול שני הפוקימונים התחילו לפעול,כוחות המים שלהם פי שתיים יותר חזקים מבדרך כלל!".
Druddigon man
סניבי משתמש בפזילה שגורם לווידל לפספס את חץ הרעל הבא שלו,סניבי משתמש במיקוד אנרגיה שהופך את סופת העלים שלו לחזקה ומדויקת הרבה יותר,ווידל נפגע מהמתקפה של סניבי,המאמנת מתרשמת מאוד ואומרת לך:"כול הכבוד לך,ווידל שלי הוא הפוקימון הכי חזק באזור,עד עכשיו".