Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 49 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 734
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Gallade
    פיפלאפ משתמש באקדח מים שמצליח להוריד את טוטודייל ממנו,אך טוטודייל משתמש במתקפת משאבת הידרו שפוגעת בפיפלאפ בצורה חזקה מאוד,פיפלאפ נראה חלש מאוד אך בכול זאת הוא מצליח להשתמש בניקור מקדחה והוא פוגע בטוטודייל
    "תגמור אותו בניקור מקדחה!" אפקוד על פיפלאפ "אם הוא תוקף תשתמש בהגנה!" אוסיף.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Tobi
    המאמנת אומרת לך:"פוקימונים הם חיות,ונכון,פוקימונים הם כלי נשק,אין להם רגשות" אתה רואה שטוטודייל מסתכל על המאמנת בשנאה רבה.
    זה מזכיר לי קטע בנארוטו שיפודן עם הג'ינג'וריקי ודאידארה..
    ------------------------------------------------------------------------
    "אז תדעי לך שיש להם רגשות!" אומר לנערה בזעם "איך את חושבת שגולבאט מתפתח לקרובאט?בשמחה!ושמחה היא רגש!" ולאחר מכן אומר לטוטודייל:"טוטודייל!השתמש בפצצת מים על הילדה המפגרת הזאת כדי ללמד אותה לקח שלפוקימונים יש רגשות והם בטח לא כלי נשק!"
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The KoDak
    כדורי הצל שאיווי שולח אומנם פוגעים ברטטה הזוהר אך לא משפיעים עליו מה שלא יוצר את הבלבול ומתקפת הראש של איווי נהדפת על ידי קרן על נוספת שנשלחת על ידי רטטה הזוהר,המאמנת אומרת לך:"אני גם לא מחפשת פוקימון נורמל נוסף".

איתי
    צ'ימצ'אר שלך משתמש בגלגל להבה חזק במיוחד שפוגע בבידוף אך בידוף משתמש במתקפת אקדח מים בצורה מוזרה מאוד,קוטורי אומרת לך:"לא נראה לי שהפרופסור יהיה מרוצה שאתה נלחם לו במעבדה,תצאו החוצה".

Tobi
    *אני הבנתי עד המילה "עם" אחרי זה יש לי משהו אחד לומר והדבר הוא "?".
    הילדה מוציאה פוכדור והיא אומרת:"שארפידו,תביא לי את הטוטודייל הזה!" אתה רואה שנכנס למים משהו לא ברור,אתה רואה צל של משהו דמוי כריש מתקרב אליך ואל עברו של טוטודייל.

Gallade
    ניקור המקדחה של פיפלאפ נהדף על ידי משאבת הידרו,טוטודייל ופיפלאפ חלשים מאוד,אך קורה לפתע משהו מדהים,שני הפוקימונים מתחילים לזהור בזוהר כחול מוזר,המאמן של טוטודייל אומר לך:"עכשיו השלב הסופי של הקרב התחיל,יכולות המבול שני הפוקימונים התחילו לפעול,כוחות המים שלהם פי שתיים יותר חזקים מבדרך כלל!".

Druddigon man
    סניבי משתמש בפזילה שגורם לווידל לפספס את חץ הרעל הבא שלו,סניבי משתמש במיקוד אנרגיה שהופך את סופת העלים שלו לחזקה ומדויקת הרבה יותר,ווידל נפגע מהמתקפה של סניבי,המאמנת מתרשמת מאוד ואומרת לך:"כול הכבוד לך,ווידל שלי הוא הפוקימון הכי חזק באזור,עד עכשיו".

4. משתמש מנוסה
    Gallade
    ניקור המקדחה של פיפלאפ נהדף על ידי משאבת הידרו,טוטודייל ופיפלאפ חלשים מאוד,אך קורה לפתע משהו מדהים,שני הפוקימונים מתחילים לזהור בזוהר כחול מוזר,המאמן של טוטודייל אומר לך:"עכשיו השלב הסופי של הקרב התחיל,יכולות המבול שני הפוקימונים התחילו לפעול,כוחות המים שלהם פי שתיים יותר חזקים מבדרך כלל!".
    "אוקיי עכשיו פיפלאפ תשלח אקדח מים בכול הכוח ותפתיע את טוטדייל בניקור מקדחה בכול הכוח!" אפקוד על פיפלאפ.

5. משתמש מנוסה
    Gallade
    פיפלאפ שולח אקדח מים בצורה של משאבת הידרו,אך טוטודייל משתמש במתקפת משאבת הידרו בצורה של סילון אדיר מימדים שהודף את פיפלאפ,אתה רואה את העייפות בעיניים של פיפלאפ.

6. משתמש מנוסה
    Gallade
    פיפלאפ שולח אקדח מים בצורה של משאבת הידרו,אך טוטודייל משתמש במתקפת משאבת הידרו בצורה של סילון אדיר מימדים שהודף את פיפלאפ,אתה רואה את העייפות בעיניים של פיפלאפ.
    "פיפלאפ! אני מאמין בך! אתה יכול! תנסה להשתמש במשאבת הידרו ואז ניקור מקדחה בכול הכוח!" אגיד בעידוד לפיפלאפ.

7. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    The KoDak
    כדורי הצל שאיווי שולח אומנם פוגעים ברטטה הזוהר אך לא משפיעים עליו מה שלא יוצר את הבלבול ומתקפת הראש של איווי נהדפת על ידי קרן על נוספת שנשלחת על ידי רטטה הזוהר,המאמנת אומרת לך:"אני גם לא מחפשת פוקימון נורמל נוסף".

איתי
    צ'ימצ'אר שלך משתמש בגלגל להבה חזק במיוחד שפוגע בבידוף אך בידוף משתמש במתקפת אקדח מים בצורה מוזרה מאוד,קוטורי אומרת לך:"לא נראה לי שהפרופסור יהיה מרוצה שאתה נלחם לו במעבדה,תצאו החוצה".

Tobi
    *אני הבנתי עד המילה "עם" אחרי זה יש לי משהו אחד לומר והדבר הוא "?".
    הילדה מוציאה פוכדור והיא אומרת:"שארפידו,תביא לי את הטוטודייל הזה!" אתה רואה שנכנס למים משהו לא ברור,אתה רואה צל של משהו דמוי כריש מתקרב אליך ואל עברו של טוטודייל.

Gallade

Druddigon man
    סניבי משתמש בפזילה שגורם לווידל לפספס את חץ הרעל הבא שלו,סניבי משתמש במיקוד אנרגיה שהופך את סופת העלים שלו לחזקה ומדויקת הרבה יותר,ווידל נפגע מהמתקפה של סניבי,המאמנת מתרשמת מאוד ואומרת לך:"כול הכבוד לך,ווידל שלי הוא הפוקימון הכי חזק באזור,עד עכשיו".
    תתקן לי את המתקפות רשמת לי סופת אש במקום גלגל להבה ולהט במקום גחלת
    -------------
    אני אומר ''טוב בוא נצא לחצר שם נלחם'' ומתי שאנחנו מגיעים לחצר אני אומר לצ'ימצ'אר ''תתקוף בגלגל להבה וגחלת ביחד ככה שתסתובב יצא אש קטנה כל סיבוב''

8. משתמש מנוסה
    איתי
    *סופת אש זו מתקפה אחרת,ולהט זו היכולת של פוקימוני האש ההתחלתיים,הבנת?
    צ'ימצ'אר משתמש בגחלת שפוגעת בפנים של בידוף,בידוף מנסה להתאושש מזה אבל במאוחר מדי,הגלגל של צ'ימצ'אר פוגע בבידוף בצורה חזקה מאוד.

Gallade
    *זה לא משאבת הידרו זה אקדח מים חזק פי 3.
    פיפלאפ נראה חלש מאוד,הוא מחייך למשמע המילים שלך אתה שומע אותו אומר:"פיפ,פיפלאפ!" |אני לא אאכזב אותך!|הוא שולח ניקור מקדחה שפוגע בטוטודייל אך טוטודייל מגיב בניב קרח שפוגע בפיפלאפ.

9. משתמש מנוסה
    Gallade
    *זה לא משאבת הידרו זה אקדח מים חזק פי 3.
    פיפלאפ נראה חלש מאוד,הוא מחייך למשמע המילים שלך אתה שומע אותו אומר:"פיפ,פיפלאפ!" |אני לא אאכזב אותך!|הוא שולח ניקור מקדחה שפוגע בטוטודייל אך טוטודייל מגיב בניב קרח שפוגע בפיפלאפ.
    "פיפלאפ תתאושש! תתקוף באקדח מים ואז בניקור! אתה מסוגל!" אפקוד על פיפלאפ.

10. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    *סופת אש זו מתקפה אחרת,ולהט זו היכולת של פוקימוני האש ההתחלתיים,הבנת?
    צ'ימצ'אר משתמש בגחלת שפוגעת בפנים של בידוף,בידוף מנסה להתאושש מזה אבל במאוחר מדי,הגלגל של צ'ימצ'אר פוגע בבידוף בצורה חזקה מאוד.
    אז למה רשמת לי את להט במתקפות?וגם גלגל להבה לא מופיע לי שם
    --------------------
    אני אומר לצ'ימצ'אר ''כל הכבוד עכשיו תתקוף אותו בסופת אש ותגמור את הסיפור הזה שאנחנו נוכל להילחם נגדה''
    ואני חושב 'עם המתקפה לא תצליחה מה לעשות'

11. משתמש מנוסה
    איתי
    *שיניתי לגחלת.
    גלגל הלהבה של צ'ימצ'אר הפעם מפספס את בידוף שמשתמש בחפירה בדיוק בזמן,אתה רואה שקוטורי מתרשמת מאוד מהיכולות של בידוף וצ'ימצ'אר,אתה רואה שצ'ימצ'אר יורה גחלת לכיוון המחילה הקטנה אתה רואה שבור חדש מופיע וממנו יוצא בידוף עם להבה קטנה בזנב.

Gallade
    פיפלאפ מסתכל עליך הוא אומר לך:"פיפלאפ,פיפ " |אני מצטער| הוא נופל על הברכיים שלו,אחרי זה הפרצוף שלו נדפק ברצפה,פיפלאפ הפסיד בקרב נגד טוטודייל.
    המאמן מחזיר את טוטודייל ואומר לך:"היה קרב טוב,יום יבוא ושוב נילחם?".

12. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    *שיניתי לגחלת.
    גלגל הלהבה של צ'ימצ'אר הפעם מפספס את בידוף שמשתמש בחפירה בדיוק בזמן,אתה רואה שקוטורי מתרשמת מאוד מהיכולות של בידוף וצ'ימצ'אר,אתה רואה שצ'ימצ'אר יורה גחלת לכיוון המחילה הקטנה אתה רואה שבור חדש מופיע וממנו יוצא בידוף עם להבה קטנה בזנב.

Gallade
    פיפלאפ מסתכל עליך הוא אומר לך:"פיפלאפ,פיפ " |אני מצטער| הוא נופל על הברכיים שלו,אחרי זה הפרצוף שלו נדפק ברצפה,פיפלאפ הפסיד בקרב נגד טוטודייל.
    המאמן מחזיר את טוטודייל ואומר לך:"היה קרב טוב,יום יבוא ושוב נילחם?".
    אני אומר לצ'ימצ'אר ''תמשיך בקרב עם בידוף הראשון ותתקוף אותו בגלגל להבה שוב בכל הכוח''

13. היכל התהילה
    התחלה:
    התעוררתם בבוקר,אתם רואים בשעון הפיג'י שלכם שהשעה כעת היא 10:30,אתם מתלבשים מהר מאוד,אתם יורדים למטה ורואים שתי מעטפות,באחת כתוב:"חמודי,היום אתה מתחיל את המסע שלך,צא לשלום,אוהבת אמא" במעטפה השנייה כתוב:"למאמן החדש שלום,בהמשך למכתבי הקודם,היום תגיע למעבדתי בשביל לקבל את הפוקימון הראשון שלך,הפרופסור".
    'וואו, מעניין איזה פוקימון אקבל' אחשוב לעצמי בסקרנות בעוד אני יורד למטה.
    אכניס את שני המכתבים לתיק וארוץ למעבדה בעודי חושב 'אני מקווה שיישארו לי פוקימונים טובים'

14. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon man
    "כן זה נחמד מאוד,חייב לרוץ ביי..." אענה לה במהירות וארוץ שוב לכוון המתחזה בתקווה שהוא לא הרחיק מידיי..
    במהלך הריצה אומר לסניבי בהתלהבות:"יפה מאוד סניבי! ניצחת בקרב הראשון שלך!"
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    איתי
    *זה אותו בידוף.
    בידוף משתמש במתקפת ניב על שפוגע בידו השמאלית של צ'ימצ'אר,צ'ימצ'אר משתמש במתקפת גלגל להבה שהודף את הבידוף הפראי,בידוף משתמש באקדח מים שמפספס את צ'ימצ'אר.

Druddigon man
    סניבי שלך עולה עליך אתה רואה את המדען שגנב את התיק שעוסק בתכשיט החיים,אתה רואה ליד בן אדם מסתורי מאוד,אתה שומע את המדען אומר לך:"כן מאסטר,התיק של תכשיט החיים נמצא אצלי" אתה שומע קול חדש שאומר:"תן אותו!" המדען אומר למאסטר שלו:"הנה אדוני" הוא מושיט לאיש המסתורי את התיק שאתה בעצמך לאיש המסתורי,אתה שומע צחוק מרושע ואז קול מוזר ואחרי זה שני האנשים לא נמצאים שמה.

DarkTiger
    אתה יוצא מהבית שלך,אתה סוגר את הדלת,אתה מסתכל על השמיים ואתה רואה שלושה פוקימונים מעופפים ענקיים.
    אחד תכלת לידו יש פוקימון צהוב שדומה לו ולידו פוקימון נוסף שדומה לשניהם רק שהוא כתום-אדום.

עמוד 8 מתוך 49 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •