איתי
אתה רואה שצ'ימצ'אר מעוות את פניו בכעס אחרי זה הוא משתמש בגחלת חזקה במיוחד שפוגע בבידוף,אתה רואה שבידוף מתעלף.
קוטורי אומרת לך:"עכשיו תלכוד אותו!".
"כן!" אגיד למאמן ואז אחזיר את פיפלאפ לפוקדור שלו ואלך למרכז הפוקימונים כדי לרפאות אותו.Gallade
פיפלאפ מסתכל עליך הוא אומר לך:"פיפלאפ,פיפ " |אני מצטער| הוא נופל על הברכיים שלו,אחרי זה הפרצוף שלו נדפק ברצפה,פיפלאפ הפסיד בקרב נגד טוטודייל.
המאמן מחזיר את טוטודייל ואומר לך:"היה קרב טוב,יום יבוא ושוב נילחם?".
לאחר מכן אצא מהמרכז ואמשיך בדרכי בדרך 1 לעיר עם המכון הראשון.
איתי
*לא מגלה.
אתה זורק פוכדור לכיוונו של בידוף,אתה רואה שהפוכדור לוכד את בידוף,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי לכידה.
אתה רואה את קוטורי מחייכת אליך היא אומרת לך:"תפסת את הפוקימון הראשון שלך!".
*כדי לראות את המתקפות של בידוף תלך לדף הרשומים.
Gallade
אתה נכנס שוב למרכז הפוקימונים,אתה רואה שהאחות ג'וי מתקרבת,היא לא שואלת אותך מה אתה צריך,היא לוקחת לך את הפוכדור של פיפלאפ ואחרי מספר דקות היא מחזירה לך את הפוכדור היא אומרת לך:"אתה והמאמן שנלחמת מולו,הקרב הזה היה מדהים מאוד בשביל פוקימונים שרק עכשיו קיבלו אותם".
DarkTiger
בזמן שאתה מנסה לגלות אילו פוקימונים אלה,אתה רואה פוקימון מכונף גם,רק שהוא יותר גדול מהם,אתה רואה שצבעו הוא כחול כהה ולבן אתה רואה מאמן לובש מעיל מתכת שחור הוא מסתכל עליך ואומר לך:"מי אתה?".
"כן אבל חבל שהפסדתי..." אגיד להאחות ג'וי בעצב ואז אצא מהמרכז ואמשיך בדרכי בחיפוש אחר פוקימון לתפיסה\אימון.Gallade
אתה נכנס שוב למרכז הפוקימונים,אתה רואה שהאחות ג'וי מתקרבת,היא לא שואלת אותך מה אתה צריך,היא לוקחת לך את הפוכדור של פיפלאפ ואחרי מספר דקות היא מחזירה לך את הפוכדור היא אומרת לך:"אתה והמאמן שנלחמת מולו,הקרב הזה היה מדהים מאוד בשביל פוקימונים שרק עכשיו קיבלו אותם".
איתי
קוטורי אומרת לך:"אין לי שום בעיה להצטרף אליך,האמת גם אני צריכה פוקימון נוסף,לך יש את צ'ימצ'אר ואת בידוף ולי יש רק את סקווירטל,לדעתי אני אתפוס פוקימון חרק או עשב מה דעתך?".
Gallade
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים,אתה רואה נערה בגילך,היא מחזיקה פוכדור היא עוברת לידך אתה שומע אותה ממלמלת:"אני לא מאמינה שהפסדנו,אל תדאגי צ'יקוריטה נמצא יריב שנוכל לנצח,אל תדאגי!".
"רוצה קרב?" אשאל את הילדה שמילמלה ואז אוציא את פיפלאפ ואשחק איתו כדי שהילדה תחשוב שפיפלאפ לוזר ואז תילחם נגדי.Gallade
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים,אתה רואה נערה בגילך,היא מחזיקה פוכדור היא עוברת לידך אתה שומע אותה ממלמלת:"אני לא מאמינה שהפסדנו,אל תדאגי צ'יקוריטה נמצא יריב שנוכל לנצח,אל תדאגי!".
איתי
קוטורי אומרת לך:"זה בדיוק הקטע,צ'ימצ'אר שלך מביס את פוקימון עשב,פוקימון העשב מביס את בידוף ובידוף שקול כוחות נגד סקווירטל,וסקווירטל מביס את צ'ימצ'אר,מה רע?".
Gallade
הילדה מסתכלת עליך ואומרת לך:"אני צריכה לרפות את צ'יקוריטה שלי,אחרי זה היא תפסיד זאת אומרת תילחם נגד הפיפלאפ שלך,תישכח פשוט מה שאמרתי,חכה פה כמה שניות אני כבר חוזרת".
היא הולכת לחמש דקות אחרי זה היא יוצאת ואומרת לך:"מוכן לקרב?".
"מוכן לקרב" אגיד לילדה "תתחילי את כי בנות תמיד מתחילות בקרב" אוסיף.Gallade
הילדה מסתכלת עליך ואומרת לך:"אני צריכה לרפות את צ'יקוריטה שלי,אחרי זה היא תפסיד זאת אומרת תילחם נגד הפיפלאפ שלך,תישכח פשוט מה שאמרתי,חכה פה כמה שניות אני כבר חוזרת".
היא הולכת לחמש דקות אחרי זה היא יוצאת ואומרת לך:"מוכן לקרב?".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)