Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 49 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 734
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    איתי
    *זה אותו בידוף.
    בידוף משתמש במתקפת ניב על שפוגע בידו השמאלית של צ'ימצ'אר,צ'ימצ'אר משתמש במתקפת גלגל להבה שהודף את הבידוף הפראי,בידוף משתמש באקדח מים שמפספס את צ'ימצ'אר.

Druddigon man
    סניבי שלך עולה עליך אתה רואה את המדען שגנב את התיק שעוסק בתכשיט החיים,אתה רואה ליד בן אדם מסתורי מאוד,אתה שומע את המדען אומר לך:"כן מאסטר,התיק של תכשיט החיים נמצא אצלי" אתה שומע קול חדש שאומר:"תן אותו!" המדען אומר למאסטר שלו:"הנה אדוני" הוא מושיט לאיש המסתורי את התיק שאתה בעצמך לאיש המסתורי,אתה שומע צחוק מרושע ואז קול מוזר ואחרי זה שני האנשים לא נמצאים שמה.

DarkTiger
    אתה יוצא מהבית שלך,אתה סוגר את הדלת,אתה מסתכל על השמיים ואתה רואה שלושה פוקימונים מעופפים ענקיים.
    אחד תכלת לידו יש פוקימון צהוב שדומה לו ולידו פוקימון נוסף שדומה לשניהם רק שהוא כתום-אדום.
    אני אומר לבידוף ''צדקתי אתה באמת חזק'' ואחרי זה אני אומר לצ'ימצ'אר ''תשתמש בכעס ואחרי זה תתקוף גחלת ''

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    איתי
    אתה רואה שצ'ימצ'אר מעוות את פניו בכעס אחרי זה הוא משתמש בגחלת חזקה במיוחד שפוגע בבידוף,אתה רואה שבידוף מתעלף.
    קוטורי אומרת לך:"עכשיו תלכוד אותו!".

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Gallade
    פיפלאפ מסתכל עליך הוא אומר לך:"פיפלאפ,פיפ " |אני מצטער| הוא נופל על הברכיים שלו,אחרי זה הפרצוף שלו נדפק ברצפה,פיפלאפ הפסיד בקרב נגד טוטודייל.
    המאמן מחזיר את טוטודייל ואומר לך:"היה קרב טוב,יום יבוא ושוב נילחם?".
    "כן!" אגיד למאמן ואז אחזיר את פיפלאפ לפוקדור שלו ואלך למרכז הפוקימונים כדי לרפאות אותו.
    לאחר מכן אצא מהמרכז ואמשיך בדרכי בדרך 1 לעיר עם המכון הראשון.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. היכל התהילה
    DarkTiger
    אתה יוצא מהבית שלך,אתה סוגר את הדלת,אתה מסתכל על השמיים ואתה רואה שלושה פוקימונים מעופפים ענקיים.
    אחד תכלת לידו יש פוקימון צהוב שדומה לו ולידו פוקימון נוסף שדומה לשניהם רק שהוא כתום-אדום.
    אני מנסה לזהות את הפוקימונים תוך כדי ריצה למעבדה 'מעניין אילו פוקימונים הם' אחשו

5. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    אתה רואה שצ'ימצ'אר מעוות את פניו בכעס אחרי זה הוא משתמש בגחלת חזקה במיוחד שפוגע בבידוף,אתה רואה שבידוף מתעלף.
    קוטורי אומרת לך:"עכשיו תלכוד אותו!".

אני אומר לה ''בסדר'' וזורק עליו פוכדור ומקווה לתפוס אותו
    -------
    איזה פוקימון יהיה בביצה?

6. משתמש מנוסה
    איתי
    *לא מגלה.
    אתה זורק פוכדור לכיוונו של בידוף,אתה רואה שהפוכדור לוכד את בידוף,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי לכידה.
    אתה רואה את קוטורי מחייכת אליך היא אומרת לך:"תפסת את הפוקימון הראשון שלך!".
    *כדי לראות את המתקפות של בידוף תלך לדף הרשומים.

Gallade
    אתה נכנס שוב למרכז הפוקימונים,אתה רואה שהאחות ג'וי מתקרבת,היא לא שואלת אותך מה אתה צריך,היא לוקחת לך את הפוכדור של פיפלאפ ואחרי מספר דקות היא מחזירה לך את הפוכדור היא אומרת לך:"אתה והמאמן שנלחמת מולו,הקרב הזה היה מדהים מאוד בשביל פוקימונים שרק עכשיו קיבלו אותם".

DarkTiger
    בזמן שאתה מנסה לגלות אילו פוקימונים אלה,אתה רואה פוקימון מכונף גם,רק שהוא יותר גדול מהם,אתה רואה שצבעו הוא כחול כהה ולבן אתה רואה מאמן לובש מעיל מתכת שחור הוא מסתכל עליך ואומר לך:"מי אתה?".

7. משתמש מנוסה
    Gallade
    אתה נכנס שוב למרכז הפוקימונים,אתה רואה שהאחות ג'וי מתקרבת,היא לא שואלת אותך מה אתה צריך,היא לוקחת לך את הפוכדור של פיפלאפ ואחרי מספר דקות היא מחזירה לך את הפוכדור היא אומרת לך:"אתה והמאמן שנלחמת מולו,הקרב הזה היה מדהים מאוד בשביל פוקימונים שרק עכשיו קיבלו אותם".
    "כן אבל חבל שהפסדתי..." אגיד להאחות ג'וי בעצב ואז אצא מהמרכז ואמשיך בדרכי בחיפוש אחר פוקימון לתפיסה\אימון.

8. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    *לא מגלה.
    אתה זורק פוכדור לכיוונו של בידוף,אתה רואה שהפוכדור לוכד את בידוף,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי לכידה.
    אתה רואה את קוטורי מחייכת אליך היא אומרת לך:"תפסת את הפוקימון הראשון שלך!".
    *כדי לראות את המתקפות של בידוף תלך לדף הרשומים.

Gallade

DarkTiger
    בזמן שאתה מנסה לגלות אילו פוקימונים אלה,אתה רואה פוקימון מכונף גם,רק שהוא יותר גדול מהם,אתה רואה שצבעו הוא כחול כהה ולבן אתה רואה מאמן לובש מעיל מתכת שחור הוא מסתכל עליך ואומר לך:"מי אתה?".
    אני אומר לקוטורי ''אני ילחם נגדך אחרי שאני הלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים שלי את רוצה להצטרף?'' ואני הולך למרכז עם היא באה הוא לא

9. משתמש מנוסה
    איתי
    קוטורי אומרת לך:"אין לי שום בעיה להצטרף אליך,האמת גם אני צריכה פוקימון נוסף,לך יש את צ'ימצ'אר ואת בידוף ולי יש רק את סקווירטל,לדעתי אני אתפוס פוקימון חרק או עשב מה דעתך?".

Gallade
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים,אתה רואה נערה בגילך,היא מחזיקה פוכדור היא עוברת לידך אתה שומע אותה ממלמלת:"אני לא מאמינה שהפסדנו,אל תדאגי צ'יקוריטה נמצא יריב שנוכל לנצח,אל תדאגי!".

10. משתמש מנוסה
    Gallade
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים,אתה רואה נערה בגילך,היא מחזיקה פוכדור היא עוברת לידך אתה שומע אותה ממלמלת:"אני לא מאמינה שהפסדנו,אל תדאגי צ'יקוריטה נמצא יריב שנוכל לנצח,אל תדאגי!".
    "רוצה קרב?" אשאל את הילדה שמילמלה ואז אוציא את פיפלאפ ואשחק איתו כדי שהילדה תחשוב שפיפלאפ לוזר ואז תילחם נגדי.

11. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    קוטורי אומרת לך:"אין לי שום בעיה להצטרף אליך,האמת גם אני צריכה פוקימון נוסף,לך יש את צ'ימצ'אר ואת בידוף ולי יש רק את סקווירטל,לדעתי אני אתפוס פוקימון חרק או עשב מה דעתך?".

Gallade
    אני אומר לה ''אין לי בעיה עם זה ואני מציע לך לתפוס פוקימון חרק כי עשב חזק על פוקימוני מים'' ואני מחכה לתגובה שלה

12. משתמש מנוסה
    איתי
    קוטורי אומרת לך:"זה בדיוק הקטע,צ'ימצ'אר שלך מביס את פוקימון עשב,פוקימון העשב מביס את בידוף ובידוף שקול כוחות נגד סקווירטל,וסקווירטל מביס את צ'ימצ'אר,מה רע?".

Gallade
    הילדה מסתכלת עליך ואומרת לך:"אני צריכה לרפות את צ'יקוריטה שלי,אחרי זה היא תפסיד זאת אומרת תילחם נגד הפיפלאפ שלך,תישכח פשוט מה שאמרתי,חכה פה כמה שניות אני כבר חוזרת".
    היא הולכת לחמש דקות אחרי זה היא יוצאת ואומרת לך:"מוכן לקרב?".

13. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    קוטורי אומרת לך:"זה בדיוק הקטע,צ'ימצ'אר שלך מביס את פוקימון עשב,פוקימון העשב מביס את בידוף ובידוף שקול כוחות נגד סקווירטל,וסקווירטל מביס את צ'ימצ'אר,מה רע?".

Gallade
    הילדה מסתכלת עליך ואומרת לך:"אני צריכה לרפות את צ'יקוריטה שלי,אחרי זה היא תפסיד זאת אומרת תילחם נגד הפיפלאפ שלך,תישכח פשוט מה שאמרתי,חכה פה כמה שניות אני כבר חוזרת".
    אני אומר לה ''אין רע ביא נמצא לך פוקימון אבל איזה עשב את רוצה?''

14. משתמש מנוסה
    Gallade
    "מוכן לקרב" אגיד לילדה "תתחילי את כי בנות תמיד מתחילות בקרב" אוסיף.

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    The KoDak
    כדורי הצל שאיווי שולח אומנם פוגעים ברטטה הזוהר אך לא משפיעים עליו מה שלא יוצר את הבלבול ומתקפת הראש של איווי נהדפת על ידי קרן על נוספת שנשלחת על ידי רטטה הזוהר,המאמנת אומרת לך:"אני גם לא מחפשת פוקימון נורמל נוסף".
    *התכוונתי שרטטה ינסה להתחמק מכדור הצל שבכלל לא משפיע עליו...

"אוקי! בואי נשתף פעולה! איווי תשתמש ברוח ומיד אחר כך מתקפת ראש! אחרי זה תשתמש שוב שמתקפת ראש רק הכי חזק שלך!" אומר לו.

Spoiler ספוילר

עמוד 9 מתוך 49 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •