Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 37
  1. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    הרבה פעמים אני שומע, בקהילה הזו, כל מיני השמצות והתביישויות שאתם אוהבים פוקימון.
    זה נורא מרגיז, בתור מנהל, אני רוצה לדבר איתכם כאן ובבקשה, בואו ניצור דיון תרבותי.
    ממי אתם מתביישים? מחברים שלכם? אם הם חברים שלכם, הם לא יצחקו עלייכם או יעליבו אותכם.
    מישהו שאוהב פוקימון צריך להיות גאה בזה ולא להתבייש. כן, זה נשמע כמו נאום על נטיות מיניות,
    אבל זה דומה, כי זה נראה כאילו אתם ממש מתביישים בזה. בכנות, בלי להגזים, פוקימון הוא אחד המשחקים
    הטובים ביותר של נינטנדו אם לא הכי טוב, הסדרה היא בין הנצפות ביותר והמנגה מעולה. שלא נדבר על זה
    שפוקימון, בכללי, הוא אייקון עולמי, אז ממה יש לכם להתבייש? אולי הסדרה עשתה את זה קצת ילדותי, אבל
    סלחו לי על הביטוי, שימו פס על מה שאתם חושבים ואל תתביישו. ראיתי תגובות רעות על הסדרה, אני רוצה
    להדגיש שרק בגלל הסדרה יש לפוקימון רגש, יש בו משהו, משהו חיי, בניגוד למשחקים שהם קרים. לכל אחד
    יש את הצד שלו בעניין הזה וביחד זה יצר את העולם המופלא שאני אוהבים כל כך.

2. משתמש מנוסה
    שם: ממה שהבנתי היה פה מיקום..
    רק 2 חברים שלי יודעים..
    HALA MADRID

Spoiler ספוילר

מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11
    ירידה מהתאריך:2.8.11

Spoiler ספוילר

PUTA BARCELONA
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]

3. The eternal hunters
    שם: אילן
    הייתי מספר אבל רק אם היה לי Ds ויכלתי להראות להם פנים מול פנים שזה לא רק "אש ופיקצ'ו"

האמת שביסודי סיפרתי לחבר טוב שלי אפילו שיחקתי איו את זה במחשב אבל זה פעל איטי רצח (האימולטור)
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    צודק לגמרי ..
    לא צריך להתבייש בזה בכלל ..
    זה לא משהו נורא לאהוב פוקימון ..

Spoiler ספוילר

5. אני ניניני אני סמל מיני
    אני לא מתבייש..אבל גם לא ילך להפגנות ברחובות חוצות ויצעק בעד פוקימון..
    בדרך כלל לא מדבר על זה..

קרדיט ענק לרועי!

6. משתמש מנוסה
    לא אמרתי לצעוק, אבל פשוט אל תתביישו בזה. אם בא לכם לדבר על זה, לכו על זה, זה יכול להיות נושא שיחה רציני, מצחיק, עם וויכוחים....מה הוריד לחלק ממכם את הביטחון? משהו?

7. משתמש מנוסה
    שם: ברק
    אני חושב שהסדרה באמת גרועה.
    היא לא בנויה כמו שצריך
    במנגה יש גם כן רגש בפוקימון וזה בנוי כל כך הרבה יותר טוב וכל כך הרבה יותר בוגר.

אז כן.לפי דעתי הסדרה היא שטחית נורא וכל מה שרואים בה היא פוקימון שעושה את הצליל שלו עוד משהו שקורה:p

אבל המשחקים הם מעולים ואני לא מסתיר את זה שאני משחק בהם(אפילו שלידי יש אנשים שלא אוהבים בכלל את כל הנושא של אנימה ומנגה)
    אז אני לא אספר את זה לכל אחד אבל אני לא מסתיר את זה גם
    אני חדש כאן-אני לא מתעניין בסידרה,אבל מאז ומתמיד אהבתי את המשחקיםP:

8. משתמש מנוסה
    וואלה לא בקטע של לפגוע באנשים אם הייתי רואה את הסדרה הייתי מתבייש ( אני לא מדבר על אחרים רק על עצמי ) .
    כי הסדרה ממש ילדותית .
    אבל המשחק הוא אחד הנדירים ולא אכפת לי מי שיודע ומי שלא וגם לפרסם את זה לא אכפת לי ..
    ומי שיש לו בעיה שיגיד לי בפנים ... זה מה אני אוהב ..
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

9. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    שם: תחשבו אתם כבר ילדים גדולים
    אני לא אוהב ממש פוקימון,
    שיחקתי קצת במשחקים.
    לא אני לא מתבייש
    מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

10. היכל התהילה
    כמו מיכאל.. אבל אני מעורב יותר בנושא..

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי barak302 צפה בהודעה
    אני חושב שהסדרה באמת גרועה.
    היא לא בנויה כמו שצריך
    במנגה יש גם כן רגש בפוקימון וזה בנוי כל כך הרבה יותר טוב וכל כך הרבה יותר בוגר.

אז כן.לפי דעתי הסדרה היא שטחית נורא וכל מה שרואים בה היא פוקימון שעושה את הצליל שלו עוד משהו שקורה:p

אבל המשחקים הם מעולים ואני לא מסתיר את זה שאני משחק בהם(אפילו שלידי יש אנשים שלא אוהבים בכלל את כל הנושא של אנימה ומנגה)
    אז אני לא אספר את זה לכל אחד אבל אני לא מסתיר את זה גם
    אני חולק על דעתך.
    אולי לדעתך הסדרה שטחית, אבל הרגע הגזמת שאין יחס לפוקימונים.
    בסדרה, כל הרגש מתערבב ויוצר תרכובת מעולה בין המאמן לפוקימון. לפעמים זמן מסך יותר לפוקימונים ולפעמים לבני האדם.
    המנגה ממש לא מראה את זה, היא כן בוגרת יותר והיא טובה בצדדים שלה, אבל להראות את זה כמו בסדרה, לא ממש. הרוב
    במנגה זה יותר מתמקד באדם ובתקשורת שלו עם אחרים, כולל הפוקימונים.

12. משתמש מנוסה
    חחחחח מתבייש? להפך אני אפילו עושה עם זה דחקות

תנסו פעם ללכת עם חבר מכות בצחוק פיתאום ללכת לאיזה עץ לקטוף עלים ולעשות לו "עלי תער" חחחחחח

אני אפילו אוהב בוב ספוג, אני בכיתה י"א ואני מצייר אותו לפעמים על השולחן ואפילו על הלוח..

13. משתמש מנוסה
    שם: ברק
    ציטוט פורסם במקור על ידי DarKCry צפה בהודעה
    אני חולק על דעתך.
    אולי לדעתך הסדרה שטחית, אבל הרגע הגזמת שאין יחס לפוקימונים.
    בסדרה, כל הרגש מתערבב ויוצר תרכובת מעולה בין המאמן לפוקימון. לפעמים זמן מסך יותר לפוקימונים ולפעמים לבני האדם.
    המנגה ממש לא מראה את זה, היא כן בוגרת יותר והיא טובה בצדדים שלה, אבל להראות את זה כמו בסדרה, לא ממש. הרוב
    במנגה זה יותר מתמקד באדם ובתקשורת שלו עם אחרים, כולל הפוקימונים.

סליחה אתה צודק יש רגש מסוים שאין במנגה.
    אבל גם אני צודק הרגש ההוא זה סתם חמוד.

הם לא מראים בסדרה בכלל כמה פוקימון מסוגל להיות אכזרי,כמה נזק הוא מסוגל לגרום
    הם לא מראים את זה שפאקינג ילד מתחת גיל 10 לא מסוגל לצאת מהבית כי חיות מטורפות עם כוחות על יחסלו אותו.

אז כן.זה שטחי מהבחינה הזאת וזה מאוד מאוד שטחי מהבחינה הזאת
    אני חדש כאן-אני לא מתעניין בסידרה,אבל מאז ומתמיד אהבתי את המשחקיםP:

14. bbuuuii
    שם: עידן
    חד משמעית אני מתבייש
    הסיפור:
    כשהייתי קטן החבר והחברה הכי טובים שלי היו יודעים וגם היינו משחקים מלא ברובי וברקת וכל זה... כיתה ה' החברה עברה לקנדה, כיתה ו' התרחקתי מהחבר.
    אז נשראתי לבד עם זה. אחותי יודעת ולפעמים היא עושה לי בכוונה ו"מגלה את הסוד".
    כיתה ז', הייתי אצל ילד מהכיתה שלי וראיתי שיש לו אימולטור של גיימבוי אדוונס. שאלתי אותו "מה אתה עושה עם זה" אני לא ממש זוכר את התשובה. לקחתי אומץ ואמרתי שאני משחק עם זה בפוקימון ומאז לא דיברנו יותר עד עצם היום הזה....
    עד שיש לי ביטחון משהו מוריד לי אותו....
    אז החלטתי שאני יסבול בשקט עם עצמי.... אגב זה אחת הסיבות שנירשמתי לפורום, כדי שיהיה עוד מישהו שמעוניין בפוקימון...
    the end

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    יש משהו בדברים שלך, אני מחכה לסאזנדורה, כי הוא ברוטאלי מאוד, משהו שמיוחד אצלו.
    אבל לא, זה לא רק חמוד. הכל במשחק הוא רובוטי וקר, בניגוד לסדרה ואפילו המנגה שכן מראות רגש בצצדם.
    כן, אבל תראה, הוא מין הסתם יוצא עם פוקימון התחלתי, או שהוא תופס אחד, אבל זה כל הכיף במסע. עולם
    הפוקימון מתואר כטוב, לא כרע. ברור שאם הוא יראה איזה דאסקנואר הוא יבהל, אבל זה הרפתקאות. העולם
    שלנו שונה מעולם הפוקימון. אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל העולם שלנו לא הכי טוב, אבל גם שם יש פשע, רואים
    את זה הרבה, אבל העניין הוא שבעולם הפוקימון, הפוקימון ובני האדם חיים כאחד, אתה יכול אפילו לראות את זה
    במנגה, בכסף וזהב, שסופר שגולד נולד עם פוקימונים לצידו וגם בסדרה.

אני יודע לאיזה חמידות אתה מתכוון, הרבה פעמים, שאני רואה את הסרט העשירי "עלייתו של דארקראי"
    יש קטעים יותר מדי חמודים, אבל נסתכל על הצד הטוב, סרט מעולה.

buizel שולט, למה ירד לך הביטחון? בגלל שאתם לא מדברים על זה? אולי הוא לא מצא בזה עניין?
    אז מה, אתה רואה על מה אני מדבר? על זה שאתם מתביישים כאילו מה זה. אתה לא חייב לצעוק,
    אבל אם זה באמת מה שאתה אוהב, לך על זה ואם אתה נהנה מזה, תגיד פשוט שאתה אוהב את זה בקצב שלך.
    אף אחד לא לוחץ עלייכם או אומר לכם לעשות הפגנות...אני יודע בדיוק על מה אתם מדברים, אבל אל תראו בזה
    כמשהו שללי, זה לא לקחת סמים או משהו, עשיתם מזה סיפור גדול.

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •