שלום,
אני ראיתי כמה כאלה שפתחו נושאים בפורום של שחור ולבן על עולם החלום ואני כבר בדרך הניצחון בפוקימון שחור ולבן ואני לא יודע מה זה עולם החלום מישהו יכול להסביר לי בבקשה?
תודה מראש
(ביהלום ופנינה היה עולם החלום של דארקי זה אותו עולם חלום?)
בעיר עם המכון הראשון? אתה לא יודע ב100% על מה אתה מדבר, יש קשר מסויים לעיר עם המכון הראשון, אבל הוא מאוד מיזערי.
עולם החלום עצמו והרדמת הפוקמון שנשלח אליו לא מתבצעים בעיר הזאת כלל, עולם החלום עצמו מתקיים באתר גלובאל-לינק ואילו הרדמת הפוקמון מתבצעת דרך ה C-gear.
הקשר היחיד לעיר עם המכון הראשון הוא ששם מקבלים את ה C-gear, אבל חוץ מזה אין שום קשר.
עולם החלום הוא קשור במבונים מסויימים לפוקמון שחור ולבן, אבל הוא מתבצע מחוץ למשחק עצמו.
בעיר עם המכון הראשון אתה תקבל C-gear אחרי זהבסת את צוות גלאקטיק ביער, הצלת את מונה והאישה ההיא מוצאת את עשן החלום.
אחרי שתקבל את ה C-gear תוכל להרדים באפשרות "Online" היא תופיע במשבצת שהמסגרת שלה כחולה, שם תיהיה אפשרות שנקרה "SYNC" תלחץ עליה ולאחר שתתחבר ךרשת תוכל לבחור פוקמון שנמצא ב BOX שלך ולהרדים אותו.
אחרי שהוא נרדם אתה צריך ללכת לאתר "גלובאל לינק" לשם אתה צריך להירשם ואחרי זה אתה פשוט לוחת על המשבצת הסגולה הגדולה שרשום עליה "Dream world" שם תלחץ על זה ותגיע לעולם החלום.
מה שאתה עושה בעולם החלום הוא פשוט נכנס לחלום של הפוקמון שלך ושם יש לך אפשרות לשתול ברים ולהעביר אותם אחר כך לשחור/לבן, ללכת לאי החלום (שם אתה יכול להיות ביער (מההתחלה), שמיים (החל מ 2,500 נק' חלום או ים (החל מ 7,500 נק' חלום)
באי החלום אתה יכול להתידד עם פוקמונים מסויימים לאחר מיני משחק ובסוף אולי גם לבחור את אחד מהם ולהעביר אותו למשחק שלך.
יש 4 מיני משחקים שהם: 1. "המרוץ של פליפר" אתה צריך להגיע עם פליפר למטרה מסויימת תוך 2 דק'.
2. חיפוש פוקמון, אתה צריך למצוא פוקמון ספציפי תוך דקה וחצי.
3. המשחק של ווילורד- אתה צריך לפוצץ מינימום 15 בלונים/כדורים באמצעות פוקמונים, יש לך 4 פוקמונים ו4 צבעים שונים של כדורים/בלונים, כל פוקמון מתאים לכדור/בלוןן אחר ויכול לפוצץ אותו בעזרת מגע איתו.
4. גלידה, אתה צריך להכין גלידה ושתגיע לגובה מסויים *שין לב שהמיני גיים הזה יחייב אותך להשתמש בברי אחד.
לאחר שהתיידדת עם כמה פוקמונים תוכל להגיע לעץ ששם תוכל לוותר על ברי, ובתבורה להעביר את 1 הפוקמונים לפוקמון שחור/לבן שלך, הפוקמון עצמו יופיע ב Enteralink forest.
כמו כן יש כמה דבורים שחשוב לציין-
1. עולם החלום האומנם נמצא באתר גלובל לינק, אבל הוא מחייב שיהיה לך DS, אם אין לך DS לא תוכל להיכנס אליו.
2. אתה יכול להיכנס לעולם החלום למשך כשעה בלבד.
3. לאחר הביקור שלך בעולם החלום, הביקור הבא שלך יוכל להיות 23 שעות לאחר מכן (כלומר 24 שעות לאחר הכניסה שלך או 23 שעות לאחר סיום המשחק)
4, כאשר אתה מגיע לאי החלום אתה יכול ללכת 10 צעדים,ב 9 הצעדים הראשונים תוכל למצוא חפץ, פוקמון או כלום, אך בצעד האחרון תמיד תגיע לעץ החלום.
5. לעולם החלום תוכל להיכנס רק פעם ביום, אך לאי החלום תוכל להיכנס כמה פעמים במהלך הביקור שלך.
6. אם בחרת להעביר פוקמון מעולם החלום למשחק שלך, לא תוכל להיכנס לאי החלום עד הביקור הבא שלך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)