Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    האמת? לסיום כזה לא ציפינו. במהלך כמעט כל העונה נראה היה ששום דבר לא ימנע מרמת השרון והפועל כפ"ס עלייה. הקבוצה של זפרן עשתה את זה בסטייל, אבל הירוקים לא עמדו בלחץ (1:1 ברעננה, שבפעם השלישית בעשור האחרון מקלקלת עלייה ליריבה במחזור הסיום). ומי זכתה מההפקר? עירוני ראשל"צ ששמרה על קור רוח, ניצחה 1:2 את עירוני רמת השרון בבית וחגגה חזרה לליגת העל לראשונה מאז 2003.

הקבוצה של ניסן יחזקאל שסיימה את העונה הסדירה במקום הרביעי השכילה לתת פוש אחרון מצויין, נהנתה כמובן ממתנת הקיזוז ובשנה הבאה תבלה בבלומפילד, טדי וקריית אליעזר במגרש של הגדולות באמת. והאמת? מגיע להם. ראשון, שהדברים לא היו תלויים בה אלא רק בכפ"ס, פתחה מצויין את המשחק וצמד מהיר של גומז (5, 25) העלה את מד הלחץ ברעננה, שם כפר סבא החמיצה בלי היכר.

הפועל רעננה - הפועל כפ"ס 1:1
    האורחים יודעים שהכל תלוי בהם והלחץ עם הישמע התוצאה מהסופרלנד רק הלך והתגבר. בדקה ה-29 גאגה צ'חטיאני היה הכי קרוב לכיבוש כאשר נגח כדור מסוכן שהתגלגל סמוך לקורת שערו של ניל אברבנל.

6 דקות לסיום המחצית, עומר פדידה השתחרר מצויין ובעט כדור אדיר ברגל ימין מחוץ לרחבה, אברבנל הדף לקרן. החמצת המשחק שייכת לאבי אבינו שמ-4 מטרים לא הצליח להכניע את שוער רעננה. לא יאמן.

הירוקים פתחו את המחצית השנייה בלחץ אדיר על שער האורחים. עומר פדידה (54) הגביה מצד שמאל וצ'חטיאני נגח טוב, אבל שוב אברבנל ירד טוב והדף. וכשלא כובשים? סופגים. מחמוד פודי הדהים את הקהל הירוק ביציעים והבקיע 20 דקות לסיום, 0:1 לרעננה.

הפועל ראשל"צ - עירוני רמת השרון 1:2
    הכתומים שעלו לשחק בתלבושת כחולה מצאו את הרשת כבר אחרי 5 דקות. דייויד גומס קיבל אסיסט נהדר מרוג'ר קולה בתוך הרחבה ובעט מדוייק לרשת הגבוהה. חלוץ בית"ר לשעבר החמיץ באחד על אחד מול לייבוביץ' כעבור 5 דקות.

גומז האיש של ראשון השלים צמד בדקה ה-25 אחרי שניצל יציאה גרועה של לייבוביץ' והקשית כדור מדוייק מ-16 מטרים לרשת. רמת השרון נשברת? עדיין לא. קובי חסן הקטין את התוצאה בחלוף 4 דקות בבעיטה חופשית יפה לחיבורים.

מכבי הרצליה - סקציה נס ציונה 0:2
    אחרי 28 דקות של שליטת המארחים, הם סוף סוף מצאו את הרשת. מבצע יפה של תום מונד הסתיים בבישול לגיירמה וייסהיימר הברזילאי שמחמישה מטרים דחק פנימה. 7 דקות לסיום המשחק מונד שלח כדור עומק נהדר לאלן מסודי שהקפיץ באומנות מעל שוער האורחים מ-20 מטרים וקבע 0:2 נהדר למשה סיני.

http://www.sport5.co.il/HTML/article...27.100221.html
    קרדיט לערוץ 5.

דעה אישית:
    מזל טוב להם,
    מגיע להם בגלל הפלייאוף,
    אבל שיטת הקיזוז מצחיקה אותי.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. משתמש מנוסה
    כל הכבוד לראשון בתור תושב העיר אני מאוד שמח שהקבוצה עלתה לליגת על עם האיצטדיון כזה היה ביזוז שלא היתה קבוצה בליגת על
    אני מאוד מקווה שראשון תצליח לשרוד בליגה הבכירה

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    וואי מטורף הייתי ביום שישי בחיגיגות!
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •