אל תזרוק סתם חצי ממה שאמרתה או שיש או שלא מתאים
צריך לחשוב על חיית מים שהיא לא דג ומסוגל ללכת על האדמה
עשב - היו לנו שני דינוזאורים, לטאה, צב ונחש. אני חושב שצפרדע עצים תספק את העבודה, שתקבל עם הזמן סוג רעל. האופציה השנייה היא איגואנה, שתקבל סוג רוח רפאים בהתפתחות השלישית, ותשתמש בלשון כדי לתקוף עד אז. אופציה שלישית - קואלה. חיה חמודה ומגניבה, אבל אין לי ממש סוג להציע כסוג נוסף.
אש - היו לנו לטאה, דורבן, אפרוח, קוף וחזיר. אני הייתי הולך על שועל כאופציה ראשונה, שיהיה שועל מדברי, ויקבל את הסוג אדמה עם הזמן. האופציה השנייה היא פיניקס שתתחיל כגוזל קטן, ותתפתח לפוקימון אש-תעופה. ולא חשוב שרק לצ'אריזארד יש תעופה בהתחלתיים, זה לא כזה משנה...
מים- היו לנו צב-ים, תנין, דג ביצות, פינגווין ולוטרה. כשפעם רציתי להכין פייקדקס, ציירתי סקיצה של פוקימון שמבוסס עם העיר הקדומה אטלנטיס, ששקעה מתחת למים, וגם על סרטן. הסרטן מתחיל כפוקימון מים עם קונכיה כזאת עם כל מיני קוצים וכאלה, ומתפתח לפוקימון עם קונכיה יותר סלעית, ולבסוף ההתפתחות האחרונה שלו היא סרטן גדול שהקונכיה שלו היא בצורת עיר קדומה, מלאה באצות וחריצים וכאלה. זה ממש מגניב ואם היה לי את הסקיצות הייתי מעלה ומראה לך.
בהצלחה (:
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
סרטן קטן, אלה עם הקונכיה המסולסלת הארוכה. לגבי בלבאזור - הוא דינוזאור. השם שלו מורכב מ- Bulb + Dinosaur = פקעת + דינוזאור. וכשכתבת "דווקא יש חוקים לפוקימונים לא תראה פוקימון של אותה חייה מאותו סוג" - למה התכוונת?
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
איגואנודון (סוג של דינוזאור) עשב התפתחויות עשב על חושי
טיגריס אש התפתחויות אש אופל
סרטן מים עם התפתחויות מים אבן
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)