Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    היי לכולם. אני יודע שזה לא קשור לפוקימון, אבל אני לא יודע איפה עוד לפרסם את זה.

אני צריך ציור של חייזר למשחק שלי. משהו בגודל של ספרייט, אולי קצת יותר גדול. אבל משהו שיראה מפחיד כזה, משהו שיודעים שהורס דברים. אם זה עוזר לכם לחשוב, השם של הגזע של חייזרים הוא "דסטרויאן"
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    אני אכין לך, כבר כתבתי לך בנו"ד.
    אבל אתה יכול לתאר קצת יותר?
    גדול, עם שיניים, שעיר, נראה כמו זאב, מפחיד וכ'ו?
    עריכה:
    לא חשוב, התחלתי כבר.
    נערך לאחרונה על ידי Sirius Black, 05-23-2011 בשעה 01:59 PM
    Spoiler ספוילר

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מתוך חוקי פורום ציור ממוחשב:
    אשכולות
    1. חל איסור לפתוח נושא שבו מפורסמת עבודה שאינה שלך, אפילו אם היוצר ביקש, הוא יצטרך לפרסם אותה בעצמו. (למעט מקרים מיוחדים שבהם יש לבקש ממנהל הפורום בפרטי)
    2. בנושא מותר לשים כמה עבודות שאתה רוצה, בין אם זה אחת ובין אם זה מאה. מומלץ למשתמש לפרסם נושא עם כל העבודות שיש לו, שבו יוכלו המשתמשים האחרים מה הם חושבים עליו בכללי.
    3. במידה ומדובר בהרבה פייקים שהמשתמש רוצה לפרסם, על המשתמש לפתוח פייקדקס. (הסבר מפורט יותר בפסקה על פייקדקס.)
    4. במידה והמשתמש רוצה לבקש שיכינו לו עבודה, חובה לכתוב את המילה "בקשה" בכותרת.
    5. חובה לפתוח נושאים שקשורים לפורום ציור ממוחשב. נושאים כמו נושאי משחק, נושאי דיבורים, או נושאי סיפורים וכ'ו ינעלו מיידית.
    6. אין לשאול שאלות או לפרסם עבודות בנושא של מישהו אחר. יש לפתוח נושא חדש ומסודר משלך. במידה והמשתמש לא עקב אחרי חוק זה תגובתו בנושא עלולה להימחק.
    נעול.

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •