Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14
  1. bbuuuii
    שם: עידן
    בדור החמישי נאמר לנו שלא יהיה שום קשר בינו לבין הדורות הקודמים.
    ובכל זאת כאשר יצא הדור היוצרים "התגרו" בנו והוציאו פוקימונים שהיינו בטוחים שהם התפתחויות כמו:
    של טורוס http://www.serebii.net/pokedex-bw/626.shtml
    של לאבדיסק http://www.serebii.net/pokedex-bw/594.shtml
    וגם אולי פצ'ריסו http://www.serebii.net/pokedex-bw/587.shtml

לדעתי הם עשו את זה כדי "להתגרות" בנו אבל בגלל שהם אמרו שלא יהיה קשר לשום דור אז הם לא עשו את זה כהתפתחות.
    לדעתי אם יהיה דור שישי אז יעשו נגיד בין לאבדיסק וזה שדומה לו עוד "התפתחות גישור" שתגשר בינהם וככה כמו כולם....
    מה אתם אומרים?

Spoiler ספוילר

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    נשמעת השערה טובה..
    NYO HO HO BITCH

3. אני ניניני אני סמל מיני
    זה לא נשמע הכי הגיוני..מה גם שאם תשים לב...הסטטים שלהם שונים לגמריי..לטוב וגם לרע..
    מה גם שלעולם לא הייתה התפחתחות\תת\צורה מקבילה בלי הודעה על כך..
    מה שכן..אולי הם יעשו לחלקם תת ואז יהיה אופציה למי להתפתח-כמו טיירוג..

קרדיט ענק לרועי!

4. משתמש מנוסה
    קראתי את זה איפה שהוא, אני לא זוכר איפה.
    אבל אם תשים לב, רוב הפוקימון שציינת למעשה "מקבילים" ולא בהכרח מפותחים של הפוקימונים מהדורות הקודמים.
    הרדיאר למשל משמש כפוקימון משטרה במקום גראולייט. אודינו משמש כפוקימון אחות במקום צ'אנסי.
    טראביש והתפתחותו מקבילים לגריימר ומאק.
    נאמר שמנסים לשחזר את הפוקימונים, אבל אחד אחר אמר שזאת ההשפעה של המקום בו הפוקימונים נוצרו.
    אם תיקח את הפוקימונים שהיו בקנטו והם התפתחו (מבחינת אבולוציה) לפוקימונים שיש עכשיו מהשפעת התנאים בקנטו, ותיקח את אותם הפוקימונים שהיו בקנטו, תשים אותם באונובה, הם לא ייתפתחו אותו הדבר.
    אז העיקרון של הדור הזה, הוא ליצור הקבלה.
    כמובן שזו השערה שקראתי שמצאה חן בעיניי.

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי IdanOrany צפה בהודעה
    קראתי את זה איפה שהוא, אני לא זוכר איפה.
    אבל אם תשים לב, רוב הפוקימון שציינת למעשה "מקבילים" ולא בהכרח מפותחים של הפוקימונים מהדורות הקודמים.
    הרדיאר למשל משמש כפוקימון משטרה במקום גראולייט. אודינו משמש כפוקימון אחות במקום צ'אנסי.
    טראביש והתפתחותו מקבילים לגריימר ומאק.
    נאמר שמנסים לשחזר את הפוקימונים, אבל אחד אחר אמר שזאת ההשפעה של המקום בו הפוקימונים נוצרו.
    אם תיקח את הפוקימונים שהיו בקנטו והם התפתחו (מבחינת אבולוציה) לפוקימונים שיש עכשיו מהשפעת התנאים בקנטו, ותיקח את אותם הפוקימונים שהיו בקנטו, תשים אותם באונובה, הם לא ייתפתחו אותו הדבר.
    אז העיקרון של הדור הזה, הוא ליצור הקבלה.
    כמובן שזו השערה שקראתי שמצאה חן בעיניי.
    בקשר להרדיאר ואודינו זה לא השערה-זה באמת ככה
    בכל מקרה מי שכתב את זה מחרטט חירטוטים-זה ממש לא יהיה נכון!
    כמובן שהם מנסים ליצור הקבלה, אבל מאק וגרימר יתפתחו אותו דבר גם באונובה, גם בסינו ובכל מקום.(עובדה שבמשחקים זה קורה)
    NYO HO HO BITCH

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ני חושב שהם היו יותר "תחליף" לאותם פוקימונים

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tobi צפה בהודעה
    בקשר להרדיאר ואודינו זה לא השערה-זה באמת ככה
    בכל מקרה מי שכתב את זה מחרטט חירטוטים-זה ממש לא יהיה נכון!
    כמובן שהם מנסים ליצור הקבלה, אבל מאק וגרימר יתפתחו אותו דבר גם באונובה, גם בסינו ובכל מקום.(עובדה שבמשחקים זה קורה)
    מבחינת אבולוציה.
    הפוקימון שקדם למאק וגריימר, יכול להיות הפוקימון שקדם לטראביש ולהתפתחות שלו, אבל בגלל שהוא התפתח מבחינת אבולוציה (התהליך שלוקח עשרות אלפי שנים) במקומות שונים, העיקרון נשמר, אבל הם שונים.

8. bbuuuii
    גם זה נשמע מגניב...
    למרות שלא נראה לי שהיוצרים חשבו על זה ככה...

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    אם כל כמה שהייתי שמח שזה יקרה, זה בחיים לא יקרה. בעוד שלהיטמונלי והיטמונצ'ן, שהוצגו באותו דור, לא היה קשר, ובדור שלאחריו ישנו קשר, בזכות פוקימון תינוק שהוצג, עם לאבדיסק ואלומומולא, אין ממש סיכוי שזה יקרה. ממתי שני פוקימונים, שלא הוצגו באותו הדור, התגלה ביניהם קשר רק מאוחר יותר? המקסימום שיכול להיות זה תת התפתחות, אבל אני לא יכול לדמיין תת התפתחות ללאבדיסק. זה גם לא הגיוני שפתאום יצטרך "חלק" (פוקימון) נוסף לשרשרת. אף פעם לא קרה כזה דבר שהתגלה פוקימון אמצעי בשרשרת התפתחות.
    מקווה שנהנת מהתגובה, רועי.

10. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    לפי דעתי זה אבולוציה כמו שבאיי תפוז הצבעים של הפוקימונים שונים משל כל שאר המחוזות בסדרה הוסבר שזה בגלל האקלים, אז לדעתי זה אותו דבר באונובה רק בצורת גוף שונה....
    קרדיט לDARK TIGER על השילוב הזה:

וקרדיט לקודאק על זה:

11. bbuuuii
    תקשיבו, זה שאתם אומרים שזה לא קרה אף פעם זה לא אומר שזה לא יקרה נכון??
    זה חייב לקרות תמיד בפעם הראשונה... לכל דבר שקורה יש פעם ראשונה והפעם הראשונה של זה בטח יהיה דור הבא.... אני צודק?
    הרי בדור ראשון איש אחד אמר "תראו היטמונלי והיטמונצ'אן שניהם סוג לוחם אולי תיהיה להם פעם התפתחות משותפת?" אבל אז בן אדם אמר " לא זה בחיים לא קרה אז זה לא יכול לקרות" ועובדה שזה קרה בפעם הראשונה בדור השני..

Spoiler ספוילר

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אבל תחכו מעט.
    יכול להיות לדוגמא שאש יפגוש אלומולא,זו שדומה ללאבדיסק.
    ואז הוא יזהה אותה כלאבדיסק,לאחר מכן בטח יההי הסבר למה כל זה.
    מבינים? בינתיים הדבר היחידי שאפשרי כאן זה לחכות לראות מה יקרה

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    אני דווקא ממש אוהב את התיאוריה של האבולוציה, זה לא אומר שאני מסכים איתה.
    לפי דעתי יותר הגיוני שקשה להם להמציא פוקימונים חדשים ומקוריים (והדגש על מקוריים, קשה להם להמציא פוקימונים שיהיה להם אג'נדה ורקע משלהם עם תפקיד משלהם) אז הם ממציאים פוקימונים דומים, כדי שזה לא יהיה ברור מדי, משנים להם את השם, כדי שלא יהיה בלבול במקרא שילדים יחפשו תמונות בגוגל (בדיחה קלה, אין לקחת את האמירה על התמונות ברצינות מלאה, למרות שיש בה משהו...) וסומכים על זה שהקהל הצעיר לא מכיר את הדמויות הישנות (מה שנכון נכון) ושהוותיק יתייחס לזה כל איותר ממעידה קלה בביצוע. לחליפין, יכול להיות שהדור הבוגר שמכיר את הדורות הקודמים יסביר לעצמו הסברים מלומדים (כמו אבולוציה) וככה המותג פוקימון יוכל להמשיך להתקיים.

14. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    איש אחד אמר "תראו היטמונלי והיטמונצ'אן שניהם סוג לוחם אולי תיהיה להם פעם התפתחות משותפת?" אבל אז בן אדם אמר " לא זה בחיים לא קרה אז זה לא יכול לקרות" ועובדה שזה קרה בפעם הראשונה בדור השני..
    אני לא רוצה להשוויץ או משהו, אבל על הרגע הראשון שהיטמונלי והיטמונצ'אן הופיעו (בפרק עם הסנדצ'רו של האחד הזה שרצה לנצח מאה קרבות ללפני שיצא למסע) חשבתי שהם כל כך דומים רק שהם הפוכים (אחד נותן בוקסים ואחד בעיטות) עד שחייב להיות שהם קשורים איך שהוא... אומנם אז עוד לא הופיע אז אפילו תחילת הרעיון של התפתחות ליותר מאפשרות אחת, אבל הייתי משוכנע בכך בכל ליבי. וחוץ מזה, עיקר הקטע אז היה שאנחנו נחשפים לאט לאט לעולם שהוכן מראש ועובדה שהרעיון על התפתחות כפולה הייתה קיימת כבר בעונה הראשונה היא שיש בה גם בלוסום וגם ואיירבלום (או ואיירפלום לא ממש קלטתי את השם) נמצאים בעונה הראשונה, ולמרות שלא ידעו את זה אז, אחר כך גילו שאודיש מתפתח לגלום (או בלום, הפרח הרעיל המרייר, שוב לא קלטתי את השם) ולגלום יש את שתי ההתפתחויות הנ"ל.
    וגם אחרי שמצאו את טיירוג חשבתי שאני לא אתפלא אם יהיה לו עוד אפשרות להתפתחות שתהיה ממוצע בין שניהם. אומנם היטמונטופ הוא לא ממוצע שלהם (כמו שציפיתי בהתחלה) בין איגרוף לבעיטות, אבל הוא בהחלט ממוצע בין ההגנה (היטמונצ'אן) וההתקפה (היטמונלי) שלהם.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •