"אני לא צריך את העזרה שלך אס..." אומר לאס ואז אלך לעץ הקרוב ליצור, "נו"ד... נו"ד..." אומר בשקט אך שהנו"ד ישמע אותי, ואז אקפוץ לעבר הנו"ד ואשסע אותו בעזרת ציפורניי.תומר~דרייק הנרי- "כל הנו"דים נראים אותו דבר" האס אומר "אך השונה שביניהם הוא הצבע של בגדיהם, הבגדים מחוברים לגופם משנולדו".
"לכל צבע יש יכולת שונה" האס ממשיך ומסיים "כל יכולת אמורה לעזור להם להתחמק ממנו- רוצחי הנו"דים".
אתה רץ אל היצור המוזר ביחד עם האס, אתם רואאים את היצור מקרוב.
האס אומר "זה נו"ד" ומתיישב על סלע "אסור לי לעזור לך במבחן".
"תחתון" אני מתלהב מאפשרות הבחירה שלי, "אני תמיד רציתי להיות מתחת לאדמה" אני אומר בהתרגשות. אני מסתכל על הציפורניים שלי ועל השריון גב שלי. אני שורט את עצמי כדי לראות את החוזק שלי. לפתע אני נזכר שיש לי זנב, אני מסתכל עליו ומתחיל להזיז אותו. כל זה עשיתי בזמן שהבאתי תשובה.
"נחמד..." אמלמל ואשפשף את ראשי עקב המכה.
'הוא עוצם את עינייו, הוא כל כך חזק עד שהוא אינו מסתמך על חוש הראייה, אבל דבר זה כנראה עוזר לו להתרכז יותר ואין מראות שמסבכים אותו' אחשוב לעצמי.
'אך אם יהיהו רעשים שיסבכו אותו!' אעלה במוחי רעיון.
מיד לאחר מכן אחפש חפץ כלשהו ואזרוק אותו מאחורי גבו בעודי מצפה שהמסתר יסתובב, אם יסתובב אכה בו בחוזקה אך אם יבין את המהלך אנסה לחפש תוכנית חלופית ואסרוק את גופי בכדי לראות את השינויים שחלו בו.
הבהרה- משתמש שלא ישקיע/לא יגיב כמעט/ייסתבך יותר מדי בתוך המשחק [יעני נגיד הרעים ייתפסו אותו והוא יהיה לכוד] מות ימות, אני צריך לדלל את כמות השחקנים במשחק XD
הודעה- מעכשיו שני משתמשים שיהיו באותו מקום ובאותה סיטואציה יהיו באותו עולם ולא כל אחד בעולם אחר לבד.
עוד הבהרה- אם מישהו רוצה לצאת מהמשחק שרק יגיד, אני לא רוצה מישהו שלא נהנה.
בנוסף, אם מישהו רוצה לשחק במקום המשחק הזה באנימורפס [שייפתח כשאדלל את כמות המשתתפים] הוא מוזמן להגיד לי ואוציא אותו מהמשחק הזה ואז אתן לו להכנס עם מקום שמור לאנימורפס.
הערה- למרות שזה נראה ככה לא, אני לא מנסה להפתר משחקנים בכוח. XD
תומר~דרייק הנרי- אתב מתקרב אל הנו"ד באומרך "נו"ד... נו"ד...".
הנו"ד שומע אותך ומתחיל לברוח ממך, אתה רץ אחריך בספרינט ומשסע אותו עם ציפורניך.
אתה מפספס אותו בשניה האחרונה ולא מצליח לשסע אותו או לגעת בו.
מה תעשה?
ספוילר
עמית~קיבה ג'ונסון- "בהחלט כן" הוא אומר "אני מלמד לחימה בנשק".
"שמי אבי, אני סגנו של מנהיג ספרטה- דניס" הוא אומר "אני והוא מאמנים לחימה בנשק כאן בקיק כאשר אנחנו מבקרים כאן".
"אז תבחר את הנשק שלך" הוא אומר ופותח מגירה מוסתרת בקיר העץ של הבקתה.
אתה רואה שם:
-חנית קצרה
-חנית ארוכה
-חרב סייף
-חרב סמוראים
-פגיון
-סכין
מה תעשה?
אדם~ג'ייק בונד- אתה מתחיל לרוץ אחרי סיק, וקורס על רגלך הפצועה.
"עזוב אותה" סיא אומר "התחמנית הזאת לא תתקוף בזמן הקרוב".
"זה לא טוב שהיא לקחה את האבקה" הוא ממלמל לעצמו "זה הולך להיות רע".
"מה קרה לך?" הוא שואל על הפצע, הרגל שלך ירוקה מסביבו והוא מדמם "איך זה קרה ומתי?"
אבי~ג'וני ג'ון- אתה מחפש את התיק שלך אבל לא מוצא אותו, הוא נעלם, אתה מניח שהגעת למקום המוזר בלעדיו.
אתה שומע יללות, מזג האוויר השתנה לקפוא אף יותר [אתה בערך במרכז ההר, לא בפסגה אבל לא למטה.]
מטר ברד הרסני מתחיל לרדת מלווה במבול, מטר הברד מכאיב לך, אתה ממשיך לשמוע את היללות.
גופך קר, הקור של הגשם והברד רק מדגיש את הקור הנפלט מהשלג שאתה יושב עליו, מההר עצמו.
מה תעשה?
*אתה עדיין בן אדם רגיל, אתה תדע כשייתרחש שינוי*
עידן~ברי וולפר- אתה שורט את עצמך תוך כדי השאלה, אתה מרגיש כאב אך לא כל כך נוראי בזכות העור המחוספס והקשה שלך.
"אז תכנס" הג'ירף אומר ונכנס פנימה, אתה נכנס אחריו, אתה זוחל במין מנהרה שמותאמת היטב לגודל הג'ירף, הצפרדע נכנס אחריכם.
אתם מגיעים תוך 15 דקות אל סוף המנהרה, אתה שרוי בהלם כשאתה רואה מה נמצא שם.
בקתות אבן היו חצובות בכל מקום, שווקים, דוכנים וחנויות עמדו להם שם, הרחובות היו הומי אדם, או יותר נכון חצאי אדם.
אתה רואה שם גם קנטאורים, סאטירים, אנשים חצויי אדם חצויי חיה ואפילו איש או שניים רגילים.
מה תעשה?
מור~דיוויס ג'ונסון- אתה מחפש חפץ כלשהו וזורק אבן קטנה אל מאחורי גבו, אך הוא לא מסתובב.
"ילד, זריקת חפצים לא תעבוד לך מהסיבה הפשוטה שחפץ לא נשמע כמו תקיפה או צעדי אדם" הוא אומר.
אתה מביט על גופך ורואה את מה שראית כבר קודם: עור ירקרק יותר ומחוספס, לוחיות עצם בגבך, קרומי שחייה בכפות הידיים והרגליים.
לפתע אתה מרגיש כאב חד באגנך,אתה מבחין בזנב עבה וחזק שצומח מגופך, בו בזמן את מרגיש כאבי שיניים, שינייך התחדדו ולסתתך צמחה.
מה תעשה?
אתה מנסה לעשות את זה ריאליסטי.. Xdעמית~קיבה ג'ונסון- "בהחלט כן" הוא אומר "אני מלמד לחימה בנשק".
"שמי אבי, אני סגנו של מנהיג ספרטה- דניס" הוא אומר "אני והוא מאמנים לחימה בנשק כאן בקיק כאשר אנחנו מבקרים כאן".
"אז תבחר את הנשק שלך" הוא אומר ופותח מגירה מוסתרת בקיר העץ של הבקתה.
אתה רואה שם:
-חנית קצרה
-חנית ארוכה
-חרב סייף
-חרב סמוראים
-פגיון
-סכין
מה תעשה?
-------------------------------------------------
"המממ.." אומר ואבחון את הנשקים בקפידה ולאחר מכן אגיד לאבי:"אני אבחר בחרב הסמוראים!" ואוציא אותה מן המגירה בשמחה רבה.
NYO HO HO BITCH
"אתה רשע נו"ד!" אומר בכעס ואז אתפוס אבן, אזרוק על הנו"ד ואז בדיוק שהוא מנסה להתחמק אתקע לו את הציפורניים בבטן.תומר~דרייק הנרי- אתב מתקרב אל הנו"ד באומרך "נו"ד... נו"ד...".
הנו"ד שומע אותך ומתחיל לברוח ממך, אתה רץ אחריך בספרינט ומשסע אותו עם ציפורניך.
אתה מפספס אותו בשניה האחרונה ולא מצליח לשסע אותו או לגעת בו.
מה תעשה?
הבהרה- משתמש שלא ישקיע/לא יגיב כמעט/ייסתבך יותר מדי בתוך המשחק [יעני נגיד הרעים ייתפסו אותו והוא יהיה לכוד] מות ימות, אני צריך לדלל את כמות השחקנים במשחק XD
הודעה- מעכשיו שני משתמשים שיהיו באותו מקום ובאותה סיטואציה יהיו באותו עולם ולא כל אחד בעולם אחר לבד.
בנוסף, אם מישהו רוצה לשחק במקום המשחק הזה באנימורפס [שייפתח כשאדלל את כמות המשתתפים] הוא מוזמן להגיד לי ואוציא אותו מהמשחק הזה ואז אתן לו להכנס עם מקום שמור לאנימורפס.
עמית~קיבה ג'ונסון- *מה זאת אומרת? אני משלב את ספרטה בגלל הרעיון הגאוני שלי לשלב קבוצות מהפורום במשחק*
אתה בוחר בחרב הארוכה, הטרפזית והדקה.
"תתחיל" אבי אומר לך "תקוף אותי".
הוא זורק את המגן הצידה ורגע לפני שאתה תוקף הוא מושיט לך שריון "רוצה? כדאי לך, זה יימנע פציעות ואתה גם תתרגל לשריון".
*תציין איך אתה תוקף, יש דקירה ויש שריטה, מאיזה כיוון [כמו למשל: "שריטה בצורה של הנחתה מלמעלה] ולאיזה מקום בגוף.*
תומר~דרייק הנרי- אתה זורק את האבן על הנו"ד, הנו"ד חומק ואתה דוקר אותו בביטנו עם ציפורניך.
הנו"ד מזנק אחורה ומכניס את ידייו לכיס המעיל, האס נאנח "אוייש נו, התרגיל".
הוא זורק מאות עלים, קשה לך לראות בגלל הערפל, הנו"ד נעלם כשהעלים מתפוגגים וצונחים אל הקרקע.
האס נראה מאוכזב "גם אני לא הצלחתי בניסיון הראשון".
"בוא נרדוף אחריו!" אומר לאס ואז ארוץ עם אס או בלי אס לעבר איפה שהנו"ד ברח.תומר~דרייק הנרי- אתה זורק את האבן על הנו"ד, הנו"ד חומק ואתה דוקר אותו בביטנו עם ציפורניך.
הנו"ד מזנק אחורה ומכניס את ידייו לכיס המעיל, האס נאנח "אוייש נו, התרגיל".
הוא זורק מאות עלים, קשה לך לראות בגלל הערפל, הנו"ד נעלם כשהעלים מתפוגגים וצונחים אל הקרקע.
האס נראה מאוכזב "גם אני לא הצלחתי בניסיון הראשון".
אלון~קודק סטורן- אתה הולך אל המקדש ומטפס את כל המדרגות בזמן של בערך חצי שעה.
אתה רואה דלת מציצה מהתקרה בקומה העליונה, אתה מבין שכל החדרים שהיו בדרך לא חשובים כמו בחדר שמעליך.
אתה מטפס עם סולם חבלים שהיה שם ונכנס לחדר, אתה רואה שם בפנים אדם זקן, אך מקרין עוצמה, מרחף בתוך מעין חור שחור בלבוש לחימה.
הוא נלחם מול נער בגילך, בעל שיער אפור מזדקר ועיניים אדומות כאש.
הוא נמוך אך לא גמד, עורו הירקרק מחוספס, לוחיות עצם בולטות מגבו וקרומי שחייה נראים על רגליו וידייו.
זנב עבה וחזק בולט מאגנו והלסת שלו בולטת החוצה ומכילה עשרות שיניים.
ספוילר
תומר~דרייק הנרי- אתה מסתכל ומחפש את הנו"ד אבל לא מוצא אותו, הוא נעלם.
"זו היכולת של הנו"ד הירוק" האס אומר "לזרוק מאות עלים לאוויר ואז להעלם כאשר מרגיש מאויים".
מה תעשה?
זה מה שהתכוונתי בריאליסטי..עמית~קיבה ג'ונסון- *מה זאת אומרת? אני משלב את ספרטה בגלל הרעיון הגאוני שלי לשלב קבוצות מהפורום במשחק*
אתה בוחר בחרב הארוכה, הטרפזית והדקה.
"תתחיל" אבי אומר לך "תקוף אותי".
הוא זורק את המגן הצידה ורגע לפני שאתה תוקף הוא מושיט לך שריון "רוצה? כדאי לך, זה יימנע פציעות ואתה גם תתרגל לשריון".
*תציין איך אתה תוקף, יש דקירה ויש שריטה, מאיזה כיוון [כמו למשל: "שריטה בצורה של הנחתה מלמעלה] ולאיזה מקום בגוף.*
--------------------------------------
"תודה." אומר ואקח את השיריון ואנסה קצת להתרגל אליו.לאחר מכן ארוץ אל אבי, ואתקוף אותו בשריטה בצורה של התקפה מהצד לכיוון הרגליים של אבי.
NYO HO HO BITCH
אלון~קודק סטורן- *אני יודע..*
"נלחמים" המאסטר אומר "התכוונתי לשלוח אותו אל דניס אבל הוא התעקש שנלחם.
סיימתם להתאמן?" הוא שואל אותך "איך היה?"
"השינוי הושלם..." הוא ממלמל לעצמו "סוף כל סוף..."
עמית~קיבה ג'ונסון- אתה תוקף את אבי לכיוון הרגליים מהצד, החרב שורטת את האוויר, אבי מנסה לקפץ מעל המכה ומצליח.
הוא דוקר לכיוון הכתף השמאלית שלך במהירות.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)