Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 73 ראשוןראשון ... 311121314152363 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 1092
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Spartan צפה בהודעה

אלון~קודק סטורן- *אני יודע..*
    "נלחמים" המאסטר אומר "התכוונתי לשלוח אותו אל דניס אבל הוא התעקש שנלחם.
    סיימתם להתאמן?" הוא שואל אותך "איך היה?"
    "השינוי הושלם..." הוא ממלמל לעצמו "סוף כל סוף..."
    "כן גמרנו להתאמן,היה מפחיד וכיף באותו זמן" אקרא בשמחה.
    "מה אני עושה עכשיו?" אשאל.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה

מור~דיוויס ג'ונסון- אתה מחפש חפץ כלשהו וזורק אבן קטנה אל מאחורי גבו, אך הוא לא מסתובב.
    "ילד, זריקת חפצים לא תעבוד לך מהסיבה הפשוטה שחפץ לא נשמע כמו תקיפה או צעדי אדם" הוא אומר.
    אתה מביט על גופך ורואה את מה שראית כבר קודם: עור ירקרק יותר ומחוספס, לוחיות עצם בגבך, קרומי שחייה בכפות הידיים והרגליים.
    לפתע אתה מרגיש כאב חד באגנך,אתה מבחין בזנב עבה וחזק שצומח מגופך, בו בזמן את מרגיש כאבי שיניים, שינייך התחדדו ולסתתך צמחה.
    מה תעשה?
    שוב סליחה שאני לא מגיב הרבה גם היום לא אוכל כי אני יוצא בערב בבקשה אל תעיף אותי בחופש אני יהיה פעיל מאוד(מ ה20)
    ~~~
    "כעת עשית את הטעות הראשונה שלך" אומר ואחייך לעברו.
    'הוא אמר שהוא שומע לפי צעדי אדם, אבל אני בתור חצי תנין יכול לזול, הוא אינו יבחין בין רעש של רגלי אדם לבין רעש של קרומי הרגליים שלי' אחשוב לעצמי ומיד לאחר מכן אזחל לעברו בזהירות כשאני משתדל לא להשמיע הגה מפי כשאהיה מספיק קרוב אטיח אותו עם זנבי(זנב של תנין זה זנב מאוד חזק אתה בטח יודע) ואסתער עליו בעזרת שיניי.

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~קיבה ג'ונסון- אתה תוקף את אבי לכיוון הרגליים מהצד, החרב שורטת את האוויר, אבי מנסה לקפץ מעל המכה ומצליח.
    הוא דוקר לכיוון הכתף השמאלית שלך במהירות.
    מה תעשה?
    "אוי לא!" אומר לעצמי ואחסום במהירות את חרבו עם החרב שלי.לאחר מכן אשחרר את החסימה ואנסה לדקור אותו בכתפו הימנית במהירות.
    NYO HO HO BITCH

4. מנהל פורום ספורט לשעבר
    אבי~ג'וני ג'ון- אתה מחפש את התיק שלך אבל לא מוצא אותו, הוא נעלם, אתה מניח שהגעת למקום המוזר בלעדיו.
    אתה שומע יללות, מזג האוויר השתנה לקפוא אף יותר [אתה בערך במרכז ההר, לא בפסגה אבל לא למטה.]
    מטר ברד הרסני מתחיל לרדת מלווה במבול, מטר הברד מכאיב לך, אתה ממשיך לשמוע את היללות.
    גופך קר, הקור של הגשם והברד רק מדגיש את הקור הנפלט מהשלג שאתה יושב עליו, מההר עצמו.
    מה תעשה?
    *אתה עדיין בן אדם רגיל, אתה תדע כשייתרחש שינוי*
    *טוב
    אני אומר לעצמי: "למה כל כך קר לי?, למה אני שומע את היללות האלה פה?, מה קורה פה ומה אני צריך לעשות עכשיו?" ואז אני הולך לחפש מקום כדי להתחמם שם ואז ללכת לצאת מהר שאני נמצא בו.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~דרייק הנרי- אתה מסתכל ומחפש את הנו"ד אבל לא מוצא אותו, הוא נעלם.
    "זו היכולת של הנו"ד הירוק" האס אומר "לזרוק מאות עלים לאוויר ואז להעלם כאשר מרגיש מאויים".
    מה תעשה?
    "יכולת מגניבה, אולי נמצא פה עוד רוצח נו"ד אחד..." אומר לאס ואז אחפש עם אס רוצח נו"ד נסוף בסביבה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם~ג'ייק בונד- אתה מתחיל לרוץ אחרי סיק, וקורס על רגלך הפצועה.
    "עזוב אותה" סיא אומר "התחמנית הזאת לא תתקוף בזמן הקרוב".
    "זה לא טוב שהיא לקחה את האבקה" הוא ממלמל לעצמו "זה הולך להיות רע".
    "מה קרה לך?" הוא שואל על הפצע, הרגל שלך ירוקה מסביבו והוא מדמם "איך זה קרה ומתי?"
    "זה קרה כשנלחמתי עם היצורים האלה שהיא הביאה איתם, זה חמור?" אשאל בבהלה
    "ומה זו האבקה זו מה אתה מסתיר ממני?" אשאל בחוצפה קצת ואתקרב אל סיא
    'יש דברים שאני עדיין לא מבין בעולם הזה' אחשוב בתסכול

7. היכל התהילה
    הבהרה- משתמש שלא ישקיע/לא יגיב כמעט/ייסתבך יותר מדי בתוך המשחק [יעני נגיד הרעים ייתפסו אותו והוא יהיה לכוד] מות ימות, אני צריך לדלל את כמות השחקנים במשחק XD
    הודעה- מעכשיו שני משתמשים שיהיו באותו מקום ובאותה סיטואציה יהיו באותו עולם ולא כל אחד בעולם אחר לבד.
    עוד הבהרה- אם מישהו רוצה לצאת מהמשחק שרק יגיד, אני לא רוצה מישהו שלא נהנה.
    בנוסף, אם מישהו רוצה לשחק במקום המשחק הזה באנימורפס [שייפתח כשאדלל את כמות המשתתפים] הוא מוזמן להגיד לי ואוציא אותו מהמשחק הזה ואז אתן לו להכנס עם מקום שמור לאנימורפס.
    הערה- למרות שזה נראה ככה לא, אני לא מנסה להפתר משחקנים בכוח. XD
    עוד הערה- שחקנים שלי לא ישחקו בשני המשחקים- אנימורפס ואנימלנד [אני מעדיף ככה..] אז אני נותן לכם לבחור לפני פתיחת אנימורפס אם אתם מעדיפים את אנימלנד או את אנימורפס.
    מי שעובר להגיד עכשיו, לפני שתתקדמו יותר מדי במשחק.

מור~דיוויס ג'ונסון- *מצטער כבר החלטתי להוציא אותך וזה סופי... XD סתם...*
    אתה זוחל לצד השני, אך זנבך נוחת על הרצפה בכוח וממש מרעיש, המאסטר מסתובב אליך כשאתה בחצי הדרך.
    "המאסטר!" אתה שומע נער בגילך "מה אתם עושים?"
    "נלחמים המאסטר משיב כאשר אתה מתכוון להטיח בו את זנבך, אתה מתחיל להרים אותו אך הוא מאוד כבד ונופל מיד.
    "סיימתם להתאמן?" הוא שואל את הנער בעוד אתה תוקף אותו עם שיניך, אך הוא תופס בפיך ואתה לא מצליח לפתוח אותו כדי לנשוך "איך היה?"
    הוא ממלמל משהו לא מובן והנער עונה "כן גמרנו להתאמן,היה מפחיד וכיף באותו זמן, מה אני עושה עכשיו?"
    "אני מניח שיהיה אפשר לסדר משהו" הוא אומר "דיוויס ג'ונסון- תכיר את קודק סטורן, קודק סטורן- תכיר את דיוויס ג'ונסון".
    אתה מביט על הנער, הוא גבוה אך לא יותר מדי ולא נמוך, עיניו החומות בעלות ניצוץ תמידי ומבליטות את עורו התכלכל.
    יש לו שיער שחור וקצר, רגליו דמויות רגליי צב או היפופוטם, רגלי פיל.
    הוא בעל חדק וזנב קטן שבולט מאגנו, וחטים קטנים מבצבצים מתחת לחדקו.
    "אז אני מציע שתלחמו" המאסטר אומר "אני אשגר אותכם לשדה ואתם תלחמו לכם, מישהו יצפה מהצד למקרה של בעיה".
    מה תעשה?

אלון~קודק סטורן- "אני מניח שיהיה אפשר לסדר משהו" הוא עונה לך "דיוויס ג'ונסון- תכיר את קודק סטורן, קודק סטורן- תכיר את דיוויס ג'ונסון".
    "כן גמרנו להתאמן,היה מפחיד וכיף באותו זמן, מה אני עושה עכשיו?" אתה שואל.
    "אז אני מציע שתלחמו" המאסטר אומר בעוד אתה שם לב שעורך התכיל וצמחו לך חטים קטנים "אני אשגר אותכם לשדה ואתם תלחמו לכם, מישהו יצפה מהצד למקרה של בעיה".
    מה תעשה?

עמית~קיבה ג'ונסון- אתה אומר לעצמך "אוי לא!" וחוסם במהירות את חניתו של אבי עם חרב הסמוראים שלך.
    אתה משחרר את החסימה ומנסה לדקור את כתפו הימנית, הוא מתכופף ואתה מפספס.
    "יפה" הוא מחמיא לך ושורט את האוויר לכיוון רגליך עם החנית מצד ימין.
    מה תעשה?

אדם~ ג'ייק בונד- "לא חמור, מסוכן" הוא אומר ומנגב עם עלה דם מהפצע המדמם שברגלך.
    "בוא נגיד שהאבקה הזאת תקדם את דינאקס בהרבה" הוא עונה לך ולא מתכוון לספר יותר.
    אתה מרגיש לפתע חום עז, סיא אומר "שכחתי שאנחנו על הר הגעש הזה, אל תדאג הוא לא מתפרץ".
    "הוא פולט חום, תרד עכשיו!" שניכם רצים במורד ההר, אתם מקווים לא להכוות.
    אתם נמצאים בחוף ים, לפי שלט שנמצא באזור הוא נקרא 'חוף ים הפחד'.
    אתה מביט שוב על השלט ורשום
    '-----------------חוף ים הפחד----------------
    -----------היכונו למות תושבים!!!-------------'
    מה תעשה?

תומר~דרייק הנרי- אתה משוטט בסביבה ומחפש רוצח נו"דים אחר, מכיוון שאין מראה מוגדר לרוצחי נו"דים, אתה לא מוצא אחד.
    אתה שומע רעש מאחוריך, האס עומד לידך ואומר "יש לנו מזל היום, עוד נו"ד".
    אתה רואה נו"ד סגול הפעם, מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

אבי~ג'וני ג'ון- אתה רואה להקה של 25 זאבים תכולים, חלקם מעופפים באוויר.
    פלג גופם האחורי הוא בעצם משב רוח, הם מייללים ומתקרבים אליך.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~דרייק הנרי- אתה משוטט בסביבה ומחפש רוצח נו"דים אחר, מכיוון שאין מראה מוגדר לרוצחי נו"דים, אתה לא מוצא אחד.
    אתה שומע רעש מאחוריך, האס עומד לידך ואומר "יש לנו מזל היום, עוד נו"ד".
    אתה רואה נו"ד סגול הפעם, מה תעשה?
    "נו"ד סגול, איז מכוער..." אני אומר באכזבה מהנו"ד המכוער ואז אזרוק לעברו מלא סלעים כדי שהוא יפגע לפחות ברגליים.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. NYO HO HO
    עמית~קיבה ג'ונסון- אתה אומר לעצמך "אוי לא!" וחוסם במהירות את חניתו של אבי עם חרב הסמוראים שלך.
    אתה משחרר את החסימה ומנסה לדקור את כתפו הימנית, הוא מתכופף ואתה מפספס.
    "יפה" הוא מחמיא לך ושורט את האוויר לכיוון רגליך עם החנית מצד ימין.
    מה תעשה?
    "והינה ההמשך.." אומר לאבי ואקפוץ מעל החנית שלו.לאחר מכן אשרוט את כתפו הימנית, תוך כדי שכך שאני יודע שלא יוכל להתכופף יותר.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה

מור~דיוויס ג'ונסון- *מצטער כבר החלטתי להוציא אותך וזה סופי... XD סתם...*
    אתה זוחל לצד השני, אך זנבך נוחת על הרצפה בכוח וממש מרעיש, המאסטר מסתובב אליך כשאתה בחצי הדרך.
    "המאסטר!" אתה שומע נער בגילך "מה אתם עושים?"
    "נלחמים המאסטר משיב כאשר אתה מתכוון להטיח בו את זנבך, אתה מתחיל להרים אותו אך הוא מאוד כבד ונופל מיד.
    "סיימתם להתאמן?" הוא שואל את הנער בעוד אתה תוקף אותו עם שיניך, אך הוא תופס בפיך ואתה לא מצליח לפתוח אותו כדי לנשוך "איך היה?"
    הוא ממלמל משהו לא מובן והנער עונה "כן גמרנו להתאמן,היה מפחיד וכיף באותו זמן, מה אני עושה עכשיו?"
    "אני מניח שיהיה אפשר לסדר משהו" הוא אומר "דיוויס ג'ונסון- תכיר את קודק סטורן, קודק סטורן- תכיר את דיוויס ג'ונסון".
    אתה מביט על הנער, הוא גבוה אך לא יותר מדי ולא נמוך, עיניו החומות בעלות ניצוץ תמידי ומבליטות את עורו התכלכל.
    יש לו שיער שחור וקצר, רגליו דמויות רגליי צב או היפופוטם, רגלי פיל.
    הוא בעל חדק וזנב קטן שבולט מאגנו, וחטים קטנים מבצבצים מתחת לחדקו.
    "אז אני מציע שתלחמו" המאסטר אומר "אני אשגר אותכם לשדה ואתם תלחמו לכם, מישהו יצפה מהצד למקרה של בעיה".
    מה תעשה?
    "נשמע מצויין מאסטר!" אקרא בנחישות, אבל בכל זאת הייתי רוצה להמשיך את הקרב איתך, אני בטוח שאצליח!" אקרא אך מיד אזכר בכוחו של המאסטר.
    "במחשבה שנייה קרב עם קודק יהיה מעולה!" אקרא ואחייך.

11. היכל התהילה
    תומר~דרייק הנרי- אתה זורק עליו סלעים ומכוון לרגליים שלו, הוא נפגע ונופל.
    הוא מתרומם ישר ומזנק על הרגליים.
    הוא מתחיל לברוח ממך, מה תעשה?

עמית~קיבה ג'ונסון- אתה קופץ מעל החנית באומרך "הנה ההמשך".
    אתה שם לב בעודך באוויר שקפצת בתזמון גרוע, רגלייך מתנגשול עם המקל של החנית שמזיז אותם הצידה ואתה נופל.
    אבי עוזר לך לקום, ומתרומם גם הוא מההתכופפות, אתה שורט את האוויר ופוגע בו, אך המכה לא כל כך חזקה והוא רק נשרט שריטה קטנה.
    הוא דוקר לכיוון החזה שלך, מה תעשה?

מור~דיוויס ג'ונסון- מוקפא עד שאלון יגיב, בהמשך הבא ככל הנראה יהיה לך המשך

12. NYO HO HO
    עמית~קיבה ג'ונסון- אתה קופץ מעל החנית באומרך "הנה ההמשך".
    אתה שם לב בעודך באוויר שקפצת בתזמון גרוע, רגלייך מתנגשול עם המקל של החנית שמזיז אותם הצידה ואתה נופל.
    אבי עוזר לך לקום, ומתרומם גם הוא מההתכופפות, אתה שורט את האוויר ופוגע בו, אך המכה לא כל כך חזקה והוא רק נשרט שריטה קטנה.
    הוא דוקר לכיוון החזה שלך, מה תעשה?
    "אוי לא." אומר ואזוז הצידה מהדקירה.לאחר מכן אקח את חרבי ואדקור את הבטן של אבי.
    NYO HO HO BITCH

13. היכל התהילה
    עמית~קיבה ג'ונסון- אתה זז מהדקירה, אתה לוחק את חרבך ודוקר את אבי בבטנו, הוא זז אחורה אך נפגע מעט.
    נוזל לו מעט דם אך הוא משתמש בפיסת בד מהגלימה שלו כדי לעצור את הדם.
    הוא תוקף אותך עם שריטה לכיוון הכתף שלך.

14. NYO HO HO
    עמית~קיבה ג'ונסון- אתה זז מהדקירה, אתה לוחק את חרבך ודוקר את אבי בבטנו, הוא זז אחורה אך נפגע מעט.
    נוזל לו מעט דם אך הוא משתמש בפיסת בד מהגלימה שלו כדי לעצור את הדם.
    הוא תוקף אותך עם שריטה לכיוון הכתף שלך.
    "הממ.." אומר ואדקור את כתפו הימנית במהירות.
    NYO HO HO BITCH

15. היכל התהילה
    עמית~קיבה ג'ונסון- אתה נפגע מהשריטה בכתף, אתה נפצע אבל לא מדמם, רק כואב כאב מעצבן קטן.
    אתה דוקר את כתפו הימנית אך הוא מתכופף ומעיף לך את החרב עם מכה חזקה מהחנית.
    הוא מושיט לך את החרב "בקרב לא משנה מה, אל תתן ליריב שלך לפרק אותך מנשק".
    מה תעשה?

עמוד 13 מתוך 73 ראשוןראשון ... 311121314152363 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •