שוב סליחה שאני לא מגיב הרבה גם היום לא אוכל כי אני יוצא בערב בבקשה אל תעיף אותי בחופש אני יהיה פעיל מאוד(מ ה20)
~~~
"כעת עשית את הטעות הראשונה שלך" אומר ואחייך לעברו.
'הוא אמר שהוא שומע לפי צעדי אדם, אבל אני בתור חצי תנין יכול לזול, הוא אינו יבחין בין רעש של רגלי אדם לבין רעש של קרומי הרגליים שלי' אחשוב לעצמי ומיד לאחר מכן אזחל לעברו בזהירות כשאני משתדל לא להשמיע הגה מפי כשאהיה מספיק קרוב אטיח אותו עם זנבי(זנב של תנין זה זנב מאוד חזק אתה בטח יודע) ואסתער עליו בעזרת שיניי.
"אוי לא!" אומר לעצמי ואחסום במהירות את חרבו עם החרב שלי.לאחר מכן אשחרר את החסימה ואנסה לדקור אותו בכתפו הימנית במהירות.עמית~קיבה ג'ונסון- אתה תוקף את אבי לכיוון הרגליים מהצד, החרב שורטת את האוויר, אבי מנסה לקפץ מעל המכה ומצליח.
הוא דוקר לכיוון הכתף השמאלית שלך במהירות.
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
"יכולת מגניבה, אולי נמצא פה עוד רוצח נו"ד אחד..." אומר לאס ואז אחפש עם אס רוצח נו"ד נסוף בסביבה.תומר~דרייק הנרי- אתה מסתכל ומחפש את הנו"ד אבל לא מוצא אותו, הוא נעלם.
"זו היכולת של הנו"ד הירוק" האס אומר "לזרוק מאות עלים לאוויר ואז להעלם כאשר מרגיש מאויים".
מה תעשה?
הבהרה- משתמש שלא ישקיע/לא יגיב כמעט/ייסתבך יותר מדי בתוך המשחק [יעני נגיד הרעים ייתפסו אותו והוא יהיה לכוד] מות ימות, אני צריך לדלל את כמות השחקנים במשחק XD
הודעה- מעכשיו שני משתמשים שיהיו באותו מקום ובאותה סיטואציה יהיו באותו עולם ולא כל אחד בעולם אחר לבד.
עוד הבהרה- אם מישהו רוצה לצאת מהמשחק שרק יגיד, אני לא רוצה מישהו שלא נהנה.
בנוסף, אם מישהו רוצה לשחק במקום המשחק הזה באנימורפס [שייפתח כשאדלל את כמות המשתתפים] הוא מוזמן להגיד לי ואוציא אותו מהמשחק הזה ואז אתן לו להכנס עם מקום שמור לאנימורפס.
הערה- למרות שזה נראה ככה לא, אני לא מנסה להפתר משחקנים בכוח. XD
עוד הערה- שחקנים שלי לא ישחקו בשני המשחקים- אנימורפס ואנימלנד [אני מעדיף ככה..] אז אני נותן לכם לבחור לפני פתיחת אנימורפס אם אתם מעדיפים את אנימלנד או את אנימורפס.
מי שעובר להגיד עכשיו, לפני שתתקדמו יותר מדי במשחק.
מור~דיוויס ג'ונסון- *מצטער כבר החלטתי להוציא אותך וזה סופי... XD סתם...*
אתה זוחל לצד השני, אך זנבך נוחת על הרצפה בכוח וממש מרעיש, המאסטר מסתובב אליך כשאתה בחצי הדרך.
"המאסטר!" אתה שומע נער בגילך "מה אתם עושים?"
"נלחמים המאסטר משיב כאשר אתה מתכוון להטיח בו את זנבך, אתה מתחיל להרים אותו אך הוא מאוד כבד ונופל מיד.
"סיימתם להתאמן?" הוא שואל את הנער בעוד אתה תוקף אותו עם שיניך, אך הוא תופס בפיך ואתה לא מצליח לפתוח אותו כדי לנשוך "איך היה?"
הוא ממלמל משהו לא מובן והנער עונה "כן גמרנו להתאמן,היה מפחיד וכיף באותו זמן, מה אני עושה עכשיו?"
"אני מניח שיהיה אפשר לסדר משהו" הוא אומר "דיוויס ג'ונסון- תכיר את קודק סטורן, קודק סטורן- תכיר את דיוויס ג'ונסון".
אתה מביט על הנער, הוא גבוה אך לא יותר מדי ולא נמוך, עיניו החומות בעלות ניצוץ תמידי ומבליטות את עורו התכלכל.
יש לו שיער שחור וקצר, רגליו דמויות רגליי צב או היפופוטם, רגלי פיל.
הוא בעל חדק וזנב קטן שבולט מאגנו, וחטים קטנים מבצבצים מתחת לחדקו.
"אז אני מציע שתלחמו" המאסטר אומר "אני אשגר אותכם לשדה ואתם תלחמו לכם, מישהו יצפה מהצד למקרה של בעיה".
מה תעשה?
אלון~קודק סטורן- "אני מניח שיהיה אפשר לסדר משהו" הוא עונה לך "דיוויס ג'ונסון- תכיר את קודק סטורן, קודק סטורן- תכיר את דיוויס ג'ונסון".
"כן גמרנו להתאמן,היה מפחיד וכיף באותו זמן, מה אני עושה עכשיו?" אתה שואל.
"אז אני מציע שתלחמו" המאסטר אומר בעוד אתה שם לב שעורך התכיל וצמחו לך חטים קטנים "אני אשגר אותכם לשדה ואתם תלחמו לכם, מישהו יצפה מהצד למקרה של בעיה".
מה תעשה?
עמית~קיבה ג'ונסון- אתה אומר לעצמך "אוי לא!" וחוסם במהירות את חניתו של אבי עם חרב הסמוראים שלך.
אתה משחרר את החסימה ומנסה לדקור את כתפו הימנית, הוא מתכופף ואתה מפספס.
"יפה" הוא מחמיא לך ושורט את האוויר לכיוון רגליך עם החנית מצד ימין.
מה תעשה?
אדם~ ג'ייק בונד- "לא חמור, מסוכן" הוא אומר ומנגב עם עלה דם מהפצע המדמם שברגלך.
"בוא נגיד שהאבקה הזאת תקדם את דינאקס בהרבה" הוא עונה לך ולא מתכוון לספר יותר.
אתה מרגיש לפתע חום עז, סיא אומר "שכחתי שאנחנו על הר הגעש הזה, אל תדאג הוא לא מתפרץ".
"הוא פולט חום, תרד עכשיו!" שניכם רצים במורד ההר, אתם מקווים לא להכוות.
אתם נמצאים בחוף ים, לפי שלט שנמצא באזור הוא נקרא 'חוף ים הפחד'.
אתה מביט שוב על השלט ורשום
'-----------------חוף ים הפחד----------------
-----------היכונו למות תושבים!!!-------------'
מה תעשה?
תומר~דרייק הנרי- אתה משוטט בסביבה ומחפש רוצח נו"דים אחר, מכיוון שאין מראה מוגדר לרוצחי נו"דים, אתה לא מוצא אחד.
אתה שומע רעש מאחוריך, האס עומד לידך ואומר "יש לנו מזל היום, עוד נו"ד".
אתה רואה נו"ד סגול הפעם, מה תעשה?
ספוילר
אבי~ג'וני ג'ון- אתה רואה להקה של 25 זאבים תכולים, חלקם מעופפים באוויר.
פלג גופם האחורי הוא בעצם משב רוח, הם מייללים ומתקרבים אליך.
מה תעשה?
ספוילר
"נו"ד סגול, איז מכוער..." אני אומר באכזבה מהנו"ד המכוער ואז אזרוק לעברו מלא סלעים כדי שהוא יפגע לפחות ברגליים.תומר~דרייק הנרי- אתה משוטט בסביבה ומחפש רוצח נו"דים אחר, מכיוון שאין מראה מוגדר לרוצחי נו"דים, אתה לא מוצא אחד.
אתה שומע רעש מאחוריך, האס עומד לידך ואומר "יש לנו מזל היום, עוד נו"ד".
אתה רואה נו"ד סגול הפעם, מה תעשה?
"והינה ההמשך.." אומר לאבי ואקפוץ מעל החנית שלו.לאחר מכן אשרוט את כתפו הימנית, תוך כדי שכך שאני יודע שלא יוכל להתכופף יותר.עמית~קיבה ג'ונסון- אתה אומר לעצמך "אוי לא!" וחוסם במהירות את חניתו של אבי עם חרב הסמוראים שלך.
אתה משחרר את החסימה ומנסה לדקור את כתפו הימנית, הוא מתכופף ואתה מפספס.
"יפה" הוא מחמיא לך ושורט את האוויר לכיוון רגליך עם החנית מצד ימין.
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
תומר~דרייק הנרי- אתה זורק עליו סלעים ומכוון לרגליים שלו, הוא נפגע ונופל.
הוא מתרומם ישר ומזנק על הרגליים.
הוא מתחיל לברוח ממך, מה תעשה?
עמית~קיבה ג'ונסון- אתה קופץ מעל החנית באומרך "הנה ההמשך".
אתה שם לב בעודך באוויר שקפצת בתזמון גרוע, רגלייך מתנגשול עם המקל של החנית שמזיז אותם הצידה ואתה נופל.
אבי עוזר לך לקום, ומתרומם גם הוא מההתכופפות, אתה שורט את האוויר ופוגע בו, אך המכה לא כל כך חזקה והוא רק נשרט שריטה קטנה.
הוא דוקר לכיוון החזה שלך, מה תעשה?
מור~דיוויס ג'ונסון- מוקפא עד שאלון יגיב, בהמשך הבא ככל הנראה יהיה לך המשך
"אוי לא." אומר ואזוז הצידה מהדקירה.לאחר מכן אקח את חרבי ואדקור את הבטן של אבי.עמית~קיבה ג'ונסון- אתה קופץ מעל החנית באומרך "הנה ההמשך".
אתה שם לב בעודך באוויר שקפצת בתזמון גרוע, רגלייך מתנגשול עם המקל של החנית שמזיז אותם הצידה ואתה נופל.
אבי עוזר לך לקום, ומתרומם גם הוא מההתכופפות, אתה שורט את האוויר ופוגע בו, אך המכה לא כל כך חזקה והוא רק נשרט שריטה קטנה.
הוא דוקר לכיוון החזה שלך, מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)